- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
Lucy moze to taki czas dzieci maja, u siebie wiem ze to moj blad kladlam sie z nim
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
W jakim programie można skompresować filmik?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Różyczko super avantar. Śliczną masz córe A chciałam ci napisać ze Wiki ma taką samą bluzeczkę - tą fioletową z białym guziczkiem... Akurat w niedziele tez była w nia ubrana i jak przegladałam strony to natknęłam się na zdjęcie Bianki w tej bluzeczce z piłką I fajny pomysł z tym telefonem!
Rika super te twoje dziewczyny! Fajnie się ze sobą bawią i widzę że Ola też ma radochę niebywałą jak Zuzka się wygłupia... Moja robi to samo!
Masuska jaki słodki Pit z tym Mosiakiem! No bombowy... my mieliśmy hipcia takiego z termoforkiem
Dziewczynki co do kaszki manny... ja Antkowi nie podawałam i Wiktorii też nie. O tej ekspansji całej to wiem od was. Przy Antku lekarz nic mi nie mówił. Teraz zresztą też nie. Manne podaje czasami w zupce takiej gotowej w słoiczku. No i chrupy sobie wcina. Chce dać jej tez niedługo biszkopciki.
Lucy współczuje nocki. Moze faktycznie to zęby. Moja tak też 3 noce świrowała.
No i gratuluje raczkowania!!!! U nas ostatnio byli znajomi z miesiąc starszą od Wiki... śmialiśmy się bo mała zasówa jak żołnierz (czołga się)! hehehe
Ewitkun fajnie ze jesteś a tak się ostatnio zastanawiałam co się z tobą dzieje.
Dorota ponoć jakieś zdjecia z chrzcin gdzieś wstawiłaś??? Gdzie
Kaska no masakra ta babka "klepsydra" aż mi się nie dobrze zrobiło bleeeeeeeeeee
Asia gdzie byłaś jak cię nie było,co??? Śliczne foty na NK...
Ufolka ja niestety też mam stracha do dentysty zawsze iść (uraz z dzieciństwa), wiec ja bez znieczulenia nie siadam Ide też ostatni raz... ale to w marcu
Dziewczynki mam pytanie jeszcze... Macie jakieś nianie elektroniczne?? Ja muszę kupić bo po Antku nam się popsuła i zastanawiam się jaką... może coś polecicie???
A tak na koniec... natknęłam się dzisiaj rano na to... www.fakt.pl/Zdjecia-ojca-Madzi-z-cmentar...tykuly,144773,1.html
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Basba ja mam nianie z AVENT droga była ale mnie nie zawiodła
Normalnie nobla bym dała dla wynalazcy
Ja głucha więc muszę mieć...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ksiu w misiaku termofora nie ma, bo muszę kupić mniejszy:P
Rika na tym Twoim suwaczku jest że masz 7661 dni, a ja już mam 9940:P
Różyczko a tak się zastanawiałam, kiedy zdjęcia Piotra mam usuwać, bo jak będziesz dopiero wieczorem to dłuuugo.
Lucy u nas też trudniej w nocy, ale zimno jest tak od 2-3 i dlatego się wybudza:( Kocur zarąbisty. Ja bym chciała takiego podwórkowca:)
Gratuluję raczkowania:)
Ufolka, Różyczko nie napisałam. Wczoraj zrobiłam po obiedzie muffinki i musiałam dorobić drugą blachę Pierwsza była rewelacyjna, do Różyczkowego przepisu dodałam 2 łyżeczki kakao, a do środka budyń waniliowy (gęściejszy) na wierzchu starłam białą czekoladę, ale brzydko się rozpłynęła. Druga partia była już z Princessą Jedzących było 5 osób, a 24 muffi. 6 spakowanych dla siostrzeńca.
Ewitkun i Kasiu, Piotrek tez mi teraz na rękach zasypia, też gupia go oduczyłam:( No ale spać ze mną w łóżku nie chce, bo widzę że mu ciasno.
Hoborrku czekamy:)
Dorota to dziś urodziny? Myślałam że jutro, ale FB nie kłamie:) Wszystkiego co najlepsze:)
Kasiu jaka słodka:) a fajnego kapcia masz:P
Basba ja mam też z Aventu, jest genialna:)
Dziękujemy za miłe słowa o moim synusiu:) Zdjęcia już usunięte:)
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Co znaczy skompresować film? Ja mam program FORMAT FACTORY można przycinać filmy i zmieniać np z avi na mov i takie tam niby poprawia jakość filmów,zdjęć i muzyki
W ogóle to obraz w twoim filmie zaje... mój się psuje po wrzuceniu na You Tube czym nagrywasz? Tel? Jeśli tak to jakim?
Basba no fajna sprawa z tą kamerką,ale czy to legalne podglądać bobasa
Masuskaa Twoja niania szumi jak się Piter poruszy?
Dorotas Wszystkiego co Najlepsze
Wczoraj młodej dałam ziemniaki na tackę to więcej było na podłodze no i piętkę dostała to chwilę był spokój
Spróbuję jej dać ryż
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Znaczy się jak szumi? ja mam ją ustawioną na maksa i słyszę co się dzieje w pokoju, czy tv włączony i jak młody się obudzi. A i mam funkcję że mogę mówić do słuchawki i Piotrek by słyszał mnie, ale nie korzystam z tego, dla mnie to zbędne.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Lucy napisał:
Znaczy się jak szumi? ja mam ją ustawioną na maksa i słyszę co się dzieje w pokoju, czy tv włączony i jak młody się obudzi. A i mam funkcję że mogę mówić do słuchawki i Piotrek by słyszał mnie, ale nie korzystam z tego, dla mnie to zbędne.
No szumi u mnie jak ona się poruszy tzn że taka czujna niania:S
Ja mam taką,a Ty? www.elmedico.pl/product-pol-425-Analogow...480-zasieg-200m.html
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
masuska napisał:
Lucy napisał:
No szumi u mnie jak ona się poruszy tzn że taka czujna niania:S
Ja mam taką,a Ty? www.elmedico.pl/product-pol-425-Analogow...480-zasieg-200m.html
A no to tak:) To i u mnie też, a mam taką www.elmedico.pl/product-pol-427-Niania-e...ps-Avent-SCD510.html
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
basba ja mam nianię z fisher price tą najprostszą, i jest okej, szału nie ma no ale mi wystarcza a o tych likanach to słyszałam już, mam nadzieję że to się dzisiaj wyjaśni w końcu wszystko ;/
masuska super że muffiny się udały
ewitkun u mnie też po podgrzaniu kaszka ta na dobranoc z biszkopcikami robiła się rzadsza
a ja się dziś zcwaniłam, bo do tej pory Amelka nie chciała kaszek jeść zwykłych ani smakowych, więc ten kleik ryżowy który mam zrobiłam, rozdrobniłam blenderem, dodałam pół słoika owoców no i zjadła aż jej się uszy trzęsły ;p
Lucy u mnie było tak tydzień temu jakoś, taka marudna była że szok, w nocy nie chciała spać, myślałam że zęby a tu ni widu ni słychu ;p ja jak się wydrę na R. to też przez jakiś czas jest poprawa a potem to samo
kasia nie wiem czy w tesco będzie kaszka bo ja w tesco nie robię zakupów bo za daleko mam ;p ale ona jest w każdym sklepie do tej pory w którym kupowałam coś do jedzenia małej więc może będzie, Zuzia super siedzi ! podoba mi się bardzo dywan ;p też muszę coś podobnego kupić hehe
my dostałyśmy wczoraj taką kulę do nauki raczkowania :http://allegro.pl/malpka-wanka-wstanka-fisher-price-i2086558887.html, mama kupiła za 50 zl a ja dziś na allegro za 25 znalazłam ;/ no i na początku mała bała się jej no ale potem już patrzyła na nią, fajna jest ta małpka, i fajne dźwięki wydaje
a ja wczoraj kupiłam Amce sweterek : www.smyk.com/sweter-dziewczecy-kubus-puc...ubranka-dla-dzieci-p
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/elektroniczna-video-niania-wi...0zl-i2092891785.html
Ja szczególnie wiosną i latem bez niani się nie ruszam. Teraz zadko uzywam bo i tak wszystko słyszę (najmniejszy pisk).
Mieliśmy taką: www.topcom.net/en/babycare/product/99/Babytalker1010(2).html ale tak jak pisałam po 3 latach eksploatacji się spaliła i nie opłaca się naprawiać. Stosunkowo tania była Ok 160 zł i bardzo fajna (daleki zasieg miała).
Dzięki wkażdymbądź razie za rady.
A Dorotka ma urodziny??? No to wszystkiego naj naj
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A miałam Ci pokazać tą nasza piramidkę. A i jest zalecana od 3-24 miesięcy:)
Ufolka śliczny sweterek:)
a te kule do nauki chodzenia, płaciłam za vTecha 70 zł przed świętami a teraz są w kauflandzie za 30:(
Basba fajna ta niania, a ta kamera to jakoś się obraca? Można nią sterować?