BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #300993 przez różyczka
Oposku i do owoców ta jaglana i do warzyw, wsjo ryba :) mozna ugotowac od razu razem z owocami jakimiś, gruszkami czy jabłuszkiem...

ciezko mi nadrabiać :dry: strasznie duzo piszecie...

Adolinka przeslodziutka :kiss:

Czy byl filmik jak Ola Lucy raczkuje?

Kasiu super Zuzia siedzi :) i fajna noga tam w kadrze ;) :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #300995 przez olka1730
Witam,i pozdrawiam.
Dorotko wszystkiego dobrego,pogody ducha i tego najwazniejszego aby sie spełniło:)
Zdjecia bobasow poprostu przeslodkie jak z reklamy :)

Moj pierwszy dzien w pracy za Mna,i powiem ze ok:)

12 lata 11 miesiąc temu #301000 przez Oposek
a no właśnie Kasiu gratulacje z powodu siedzenia Zuzi:)

Różyczko dziękować Ci, czy nie znosić- ciężki wybór :lol: Bo niby ciasto wg podanego przez Ciebie przepisu się piecze i będę gruba, a z drugiej strony mąż wiernie siedzi pod piekarnikiem, więc może się zkicha albo będzie mnie po nogach całował :P

Asia wiesz, ja tam mam synka, więc dziewczynkami się na razie nie przejmuję, ale tak mnie uczyli na studiach i w szkole rodzenia, choć to akurat o niczym nie świadczy, bo ciągle coś się zmnienia;) Należy się cieszyć, że mamy chłopców;) Ja delikatnie odcigam, tak mi pokazała pediatra i łatwo schodzi, więc ok, ale ciekawa jestem, czy naprawdę jest taka konieczność, czy to znowu widzimisię mojej lekarki.

12 lata 11 miesiąc temu #301002 przez różyczka
Lucy napisał:

Róża 750zł pfff niech się wypchają,a widziałaś mojego Klakiera w sam raz dla Twojej koci :)

Hoborr córa piękna

Dziecko by mi się utopiło :ohmy:
Wsadziła buzię do wody podczas kąpielii nie mogła złapać oddechu :dry:
Bożeee....

Na fifinie ma czerwone plamy :( nie wygląda na odparzenie,uczulenie? smaruję bephantenem,po porodzie tez ją tym smarowałam nie buyło problemu...

a tylko tam? czy jeszcze gdzie indziej tez ma te plamy?
Kot CUDO :) ale moja ma juz konkubenta :lol: takiego czarnego grubasa miala przez lata a teraz ma mlodszego jakiegoś ;)

Olka przezyłas bez dzwonienia? :)

12 lata 11 miesiąc temu #301011 przez różyczka
Oposku daj maila to wysle Ci tą diete, bedziesz ją miała na poczcie i jak Cie najdzie to zaczniecie razem z małzonem :laugh:
u mnie full serwis jest :laugh: z jednej strony przepisy zamieszczam a z drugiej dietke moge podrzucić od razu hehe :laugh:

mojemu chlopu tak burczy w brzuchu,ze na calą chate słychać :S :woohoo:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301017 przez aska27
Oposku w sumie to mozna tez jak dziecko skończy pół roczku..ale ja jeszcze poczekam.
A co do pielęgnacji dziedwczynek to ja bardziej się znam własnie na opiece nad dziewczynkami,bo Mikus to rodzynek u nas :blink: to sa domowe sposoby, na pewno tego nie zaleci lekarz czy położna... hehe muszę się wiec ograniczyć z pisaniem tutaj takich rzeczy, rad :silly:

Witaj Olka :)

12 lata 11 miesiąc temu #301024 przez iwanek1
Kaska ale Zuzia ładnie siedzi :) gratulacje :) U nas nocka nastepna będzie do kitu,bo Hania sie budzi ciągle :( Kupiłam dziś te kaszke z nestle,bo gotowac zwykłą mi sie znudziło :laugh: w Tesco kupiłam :)
Lucy pokaż Ole jak raczkuje,ja moją pokazałam :)
Masuska dziękuje za info o ojcowskim,zdjęc nie widziałm :(
Dorota sto lat i buziaki dla Kubusia
Oposku no nie,ale Filip ma ekspozucje na kiełbache :lol: :cheer:
Hoborr Adusia sliczności i jak prosto siedzi :) i na gitarze już gra,zdolniacha :laugh:

Obejrzałam zdjęcia i poczytałam Was i idę spac bo ta moja budzi mnie ciągle od kilku dni :(
Różyczko i inne mamy nie śpiących bąbli współczuje takich nocek codziennie.Hania do tej pory budziła się raz,dwa góra trzy i cos jej sie odmieniło :(
Dobranoc

12 lata 11 miesiąc temu #301026 przez różyczka
Aska z niczym nie musisz sie ograniczac kobieto, każdy pisze tu rozne rzeczy i od tego jest forum, ja np, nie smaruje ABSOLUTNIE niczym pupy i to tez nie jest zbyt popularne podejscie no i co z tego? :) dla mnie najwazniejsze,ze Biankuś pupcie ma jak ta lala i to mnie tylko utwierdza w przekonaniu,z e te wszytskie kremy to pic na wode fotomontaz i tylko nabijanie kasy firmom kosmetycznym...

12 lata 11 miesiąc temu #301027 przez aska27
Iwanek współczuje tych cieżkich nocy,mzoe Cię pocieszę,ale i mój Mikołaj ostatnio śpi niespokojnie... i juz od paru dnu budzi się o 5 rano!!! Chodze jak lunatyk hehe Coś te nasze brzdace się pogorszyły w spaniu :blink: Spokojnej nocy :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #301032 przez różyczka
Iwanku 'ekspozycja na kiełbase" :laugh: hahahahaha

Oposku mam nadzieje, ze ciasto bedzie Ci smakowalo i ciesze sie, ze Ufolko Tobie tez przypasiło, mój malzon mówi, ze to ciasto to dno :laugh: i że macie sie zgłaszac do niego po recenzje moich ciast to on Wam powie co warto piec a co nie :lol:

Hoborr
widac, ze Ada to ma az dzikie oczy jak na ta gitare patrzy :)
ja mysle zeby Biance cymbalki kupic....co myslisz o tym?

12 lata 11 miesiąc temu #301035 przez iwanek1
Aska Hania tez budzi się około 5-6 ale ja ją jeszcze usypiam na godzinke chociaż bo dłużej się nie da,tylko ze zanim ją uspie to juz trzeba wstawac :laugh: bo jest 8-ma :(

12 lata 11 miesiąc temu #301037 przez różyczka
Masusko a o ktorej jest ta bajka "Bernard i Bianka"?? :)

Dorotko
buziaki z okazji urodzin :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #301044 przez Oposek
Różyczka ja też nie smaruję niczym pupy. Raz jeden Mu się odparzyła po tym zapaleniu płuc, lekarz twierdził, że od antybiotyku (nie wiem, jaki związek) i wtedy smarowałam sudocremem. Teraz sudocrem tylko na buzię. Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Asia no coś Ty, ja Cię przecież nie pouczam ani nie mówię, że to co piszę jest jedyne i właściwe. Fajnie jest poznać opinię innych osób, wiele z tych domowych jst lepszych niż medycznych np owoce na kupę czy kąpanie w krochmalu. Ale chyba warto też napisać swoje zdanie, co nie? od tego jest forum:)

Hobor zapomniałam napisać, że superowa ekspozycja na gluten :lol:

Iwanku mój wczoraj od połowy nocy się budził...

12 lata 11 miesiąc temu #301051 przez Lucy
różyczka napisał:

Lucy napisał:

Róża 750zł pfff niech się wypchają,a widziałaś mojego Klakiera w sam raz dla Twojej koci :)

Hoborr córa piękna

Dziecko by mi się utopiło :ohmy:
Wsadziła buzię do wody podczas kąpielii nie mogła złapać oddechu :dry:
Bożeee....

Na fifinie ma czerwone plamy :( nie wygląda na odparzenie,uczulenie? smaruję bephantenem,po porodzie tez ją tym smarowałam nie buyło problemu...

a tylko tam? czy jeszcze gdzie indziej tez ma te plamy?
Kot CUDO :) ale moja ma juz konkubenta :lol: takiego czarnego grubasa miala przez lata a teraz ma mlodszego jakiegoś ;)

Olka przezyłas bez dzwonienia? :)

Tylko na fifinie ma takie placki,te na łokciu co miała to inne były ate takie z jakby z krostkami :(
Wiecie co wydaje mi się że kupa teraz jest"ostrzejsza" i może podrażniać ale dziwi mnie że ma to tylko na łonie a na pupie nie

Twoja kcia taka damesa i grubASA sobie wzięła :unsure: Mój jest kastrat co byś babką nie została :laugh:
Filmu jeszcze nie było :P

Olka to fajnie ze przeżyłaś pierwszy dzień w pracy :)

Asiu,Oposku ja kiedyś jak miała zaczerwienioną to sypałam mąką,ostatnio trochę też...ale wiecie tak między nami ona lubi jak jej posypuję bo się uśmiecha :silly:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #301052 przez aska27
Iwanek też próbowałam Mikołaja jeszcze namówić na krótki sen :side: ale mały twardziel chce wstawać i nie ma siły..kiedys to chociaz do 6.30 poleżeliśmy :silly: teraz mogę sobie pomarzyc tylko ;)

Rozyczko jaki CUDNY awatr!!! :kiss: Bianka miodzio :kiss: Mały Czerwony Kapturek :)
Przyznam Ci się po cichu,ze poprzedni awatarek mimo,ze był śliczny,ale jakos nie mogłam się przyzwyczaić do niego :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka