BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #308995 przez basba
allegro.pl/super-paka-na-lato-dla-chlopc...-hm-i2122249414.html

dobra już was nie zarzucam... ostatnia tak jakby co...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #309001 przez Oposek
dzień dobry:)

U nas noc taka sobie- Filip dał rodzicom poświętować i spał od 19:30 do 1, po czym stwierdził, że się wyspał i przerwa do 2:30 :cheer: Dalej już było standardowo.

Rika wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:) Pociechy z dziewczyn, jak najszybszej wyprowadzki na górę i żeby defekt mózgu męża był zredukowany do minimum:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309005 przez masuska
RIka mnie tak wpadło do głowy, chcę się podzielić ale jak coś to nie bij.

Sto lat, sto lat Rika
Sto lat, sto lat Rika
Niech Cię Radzio
ciągle bzyka:)

A i życzę Ci kupę kasy, no i jak coś to się podziel z koleżanką:)

12 lata 10 miesiąc temu #309009 przez aska27
basba napisał:

allegro.pl/super-paka-na-lato-dla-chlopc...-hm-i2122249414.html

dobra już was nie zarzucam... ostatnia tak jakby co...

Basba a to są ciuszki po Twoim synku,tak?

12 lata 10 miesiąc temu #309018 przez basba
Tak Asiu... wszystko po Antosiu.

12 lata 10 miesiąc temu #309021 przez natimp1
basba na letnia pakę się piszę!!!!!! akurat mój moze p[odrosnie :) za iel przewidujesz sprzedaż, weź pod uwagę naszą przyjaźń;):) heheheh widzisz jak chodzi o kase zaraz full przyjaciół

12 lata 10 miesiąc temu #309022 przez różyczka
aska27 napisał:

Różyczko jak mąż?

do wymiany :dry:

Fajna noc miałas :)

to o tej babci to masakra jakas :cheer:

heheheheh :lol: :lol: :lol: jaka poetka z Ciebie Masuska :lol: :lol: :lol:

Iwanku a ile sypiesz tej kaszki do butelki? sinlac sypiesz?

dzwonił mój telefon ale to nie natimp na szczescie ufffff :S :)

Oposku
potrzebuje pomocy twojego męża odnosnie lapka, ale on całe dnie w robocie wiec nie wiem czy głowe Ci zawracac...napisz szczerze

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 10 miesiąc temu #309023 przez basba
Natimp jak widzisz wystawiłam od złotówki... tak więc za ile się sprzeda nie mam pojęcia. Chcę sie po prostu tego pozbyć bo mi zalega na poddaszu niepotrzebnie.

12 lata 10 miesiąc temu #309029 przez masuska
Napiszę tylko że dostałam komplecik bielizny takiej fajnej koronkowej, fioletowej:)

Aśka ja mam 168cm i 64 kilo.

Natimp, nie wiem ile poszło mi na Dukanie, tak z 8-9 kilo chyba. Nati nie bądź taka, podziel się synkiem:)

Lucy, modlić o orgazm, albo żeby nie doszedł za szybko :lol:

Różyczko, Lucy
, ja się wczoraj wybrałam wykupić receptę na Bebilon Pepti, a tu babka do mnie że musi wyliczyć czy 10 opakowań to nie za dużó, bo mogą wydać maksymalnie na 3 miesiące leki, a później zerknęła na datę i okazało się że recepta już nie ważna, bo tylko miesiąc, aja byłam 2 dni po terminie:P

Basba, ale bym się wściekła! Łoj, jak czytam o mi się scyzoryk otwiera.
A ostatnio miałam podobną akcję...

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309031 przez aska27
Różyczko tak z nocy bardzo się cieszę! :) Teraz po każdym jedzeniu biorę Mikołaja i czekam,aż mu się odbije, spałam spokojniej.
ale pamiętasz..jak pisałyśmy o tych naszych nockach i nagle wszystko szlag trafił i znowu masakra..oby tym razem już się nic nie popsuło! :blink:

echh.. ci faceci :dry:

Basba super te ciuszki! zaraz coś wybiorę hehe :blink:

Masuska juz pisałam,ale jeszcze raz gratuluję..spadku kg no i konsekwencji przede wszystkim! ;)

12 lata 10 miesiąc temu #309032 przez natimp1
hmm no nie wiem a masz jakąś kwtę ustaloną +/- , bo ja tak czas by licytowąc itd to srednio , w sensie nawet nie pamietam itp, to moze jakos sobie ustawię by spojrzeć na koniec licytacji czy coś... jest jakaś taka opcja dziewczyny?
Mówie, jak co to na letnią jestem chętna

Rózyczko, czekaj czekaj, jescze dwa tel i jest Twój numer :):):):)
hmm coś bym zjadła pysznego na obiad a biorac pod uwagę, ze maz stęka jeść normalnie nie moze, to nie wiem a bym sobie pychadełko jakies wtryniła.... biorac pod uwagę fakt ze przed chwilą zhjadłam 3 skiby na śniadanie to cienko te diete widzę:)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #309033 przez basba
Masuska dzięki za zrozumienie... Już myślałam ze ja jakaś inna jestem :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 10 miesiąc temu #309053 przez natimp1
no basba to najgorsze co moze być, robienie wariata z dzieciaka, Dziadki tak mają. Wiesz Antek juz 3,5 latek tez bedzie troszku broił bardziej , ale sama wiesz najlepiej co jest norma wieku a co nie.
Ale przyznam się ze np ja ucze Maksa ze jak ktos go uderzy dwa razy to ma oddać zeby popychadła z niego nie zrobili, ale jak kiedys kogos uderzy albo popchnie sam to mega kara....póki co tak nie jest.. u na spojawił sie znów etap buntu na nie.. typu wczoraj mówie Mkasi posprzataj zabawki z kuchni, a on ze nie moze bo ma pełen brzuszek po zupce, wiec be z gdekania powiedziałam ok, i do końca dnia na jego prośby odpowiadałam, ze nie mogę tego zrobic bo mam pełen brzuszek po zupce któa też jadłam.. wymiekł , przeprosił, pewnie na dwa dni jak to facet ale nie dam sie szczeniakowi :)

masuska to ekstra 8 kg, a napisz tylko kochana czy monotonna ta dieta ?A ty wogóle taka szczuplinka na twary ze bym ci góra 55 kg dała serio

12 lata 10 miesiąc temu #309059 przez Oposek
Różyczko pisz śmiało o co chodzi z tym laptopem, mój mąż w domu nic nie zrobi to chociaż na coś się przyda;) U nas dziś uczulenie lepiej, ale kupy tragicznie. Muszę się do alergologa zapisać...

Masuska zajedwabisty wierszyk :lol: Szkoda, że z receptą się nie udało, bo niepotrzebnie będziesz latać, a tego ograniczenia do 3 miesięcy to w ogóle nie rozumiem...

Basba ja rozumiem bardzo dobrze :( U mnie też ciągle to samo- mówisz dziadkom jedno, tłumaczysz, a Oni zawsze to samo, jak u Hobor Filip powinien więcej leżeć na podłodze, uczyć się, próbować ruszać, przychodzi babcia nosi całe dnie "bo jej żal" i nie może zrozumieć, że jak Go potem odłoży na podłogę to będzie ryczał :dry:

Nie nadążam z czytaniem Was Baby jedne:)

12 lata 10 miesiąc temu #309062 przez masuska
Nati, monotonna, to nie, jak lubisz pichcić to codziennie zrobisz co innego:) Ja tam zadowolona jestem.

A o wadze mogę napisać że po mnie nie widać było nigdy tych kilogramów, to znaczy aż tyle:)

Dziękuję za miłe słowa:) A po tej wczorajszej pizzy to potrzebne mi, bo czuję się jak balon!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka