BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #309172 przez natimp1
Ok Masuska , wyspowiadałaś się...
kurde to jescze ksiazki trzeba kupić:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #309173 przez masuska
W sumie nie trzeba, wszystko jest w necie, ale ja wolę mieć wszystko czarno na białym:P

12 lata 10 miesiąc temu #309183 przez różyczka
acha no to rozumiem juz wszystko :)
kurde ale sypie u nas...
znowu nigdzie nie pójde i bede lazić po domu bez sensu :dry:

a musze wyjsc do sklepu bo chce kupic sobie smoczki TT dla starszych dzieci bo przegryzłam dziure w smoczku Biance zeby maiłą wieksza a teraz sie krztusi biedaczka :blush:
i takie pojemniczki na mleczko co sie kupuje zeby całej puszki nie nosić ze soba bo w nocy jak mam odmierzac na spiocha to wszstko mi sie rozsypuje a tak to moze bedzie łatwiej troche... a i butelke jeszcze musez sobie dokupic bo 2 to za mało i musiąłm dizś w nocy wstawac myć i podgrzewac wrzaek żeby wyparzyc...o masakra jakie to skomplikowane :S :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 10 miesiąc temu #309191 przez masuska
www.dietadukan.pl/oblicz-swoja-wlasciwa-wage

Taki fajny kalkulator:)

Różyczk
o tak jak Ci pisałam, mój Małż odśnieża od 4tej w nocy:( Ech drogowca sobie wzięłam to mam:(

A ja mam 6 butli i mi wreszcie starcza, z tym że mój syn polubił butelki z canapol'u, a ja mnie one się nie podobają:(

12 lata 10 miesiąc temu #309197 przez Rika
Dorotas, Różyczko, Natimp, Lucy, Basba, Iwanek, Ewitkun, Aska, ha ha ha i Oposek i Masuska (super wierszyk aż mężowi później pokażę :)) dziękuję Wam wszystkim za życzenia :) :kiss:

Lucy ja Zuzi smarowałam żelem na początku ale zlizywała i nic nie dawało, za to ta Camilia wycisza dziecko, jest super, nam zawsze pomagała. Zuzia mogła spokojnie zasnąć,a ciężko było przy trzonowych ząbkach :(

Natimp a dlaczego ciemieniucha jest od mleka? Moje dziewczyny miały ciemieniuszkę i ona wracała 3 razy ale żadnej alergii nie miały i nie mają.

Basba u nas jest to samo, czasem jak kogoś naprawdę potrzebuję to nie ma nikogo a jak sama chcę z dziewczynami posiedzieć to nagle wszyscy też chcą...

Iwanek ja czekam aż przestanie padać i idę z Zuziulą kupony wymienić na $$ :D

Aska u nas od nocy pada, ok 1 wyglądam za okno a tam już biało!!! :ohmy: i tak sypie i sypie... a ludzie mówili że śniegu nie będzie, tylko dlaczego w święta nie było :(

Natimp spokojnie, ja nie jestem na diecie więc jakby co, to takie dwa pączki przyjadą do dziewczyn :D :D :D

Różyczko mój też komputerowiec :) wić może pomoże :)

Masuska ale się porobiło z tymi receptami co? Kurde (żeby nie klnąć) najlepiej dla nich by było jakby sprzedawali codziennie po jednym opakowaniu mleka, szuje stare :(

Oposek ja też nie nadążam :( ale staram się jak mogę, póki Ola śpi :) ani nie posprzątane, ugotowane a jeszcze pizzę chcę zrobić :)

Różyczko to Ty chcesz męża nerkę sprzedać żeby lapka kupić :D :unsure:

NADROBIŁAM!!! :huh:

12 lata 10 miesiąc temu #309198 przez natimp1
Właśnie to jest minus butli... ale ja jestem taka paskudna ze w nocy zalewam gorącą woda z kranu..
u nas sie pojawiił problem z wieczornym piciem mleka z kaszki, do tej pory miał ten smoczek z TT z X czyli jak nosek z tej strony co X to szybciej leci.. i nie było problemu a od jakis 4 dni łyki dwa zrobi i koniec nie chce , a jak przeleje do butli z 2 to po chwili się zbyt gesta robi i niby ciagnie a z butli mało ubywa:(:(:(

masz rację Masuska jak juz dojrzeje do diety to sobie co nieco z internetu wydrukuje..
Drogowiec nie drogowiec wazne ze Kochany ,:)
a ja bym własnie chciała zeby młody się od TT odzwyczaił bo takie wielkie te butle ale mam no aventu i nie chce pić, czasem nocą go porabie ale w dzień nie da rady

12 lata 10 miesiąc temu #309199 przez iwanek1
Różycxzko sinlac robie na wodzie i z owocami,na śniadanie.A do mleka sypie ryżowe kaszki,tak 1,5 łyżki na 150ml mleka.Ja juz dawno nie wyparzam butelek po kazdym użyciu :)
mam butelki jak Masuska z canapolu,Hanka innych smoczkow nie chce,jeszcze dr.browna uzywalam bo podobne.
Nawet pisac mi ta moja pchła nie daje,no! :angry: wyrywa sie do klawiatury :)

12 lata 10 miesiąc temu #309204 przez natimp1
Rika jak wraca czesto cienmieniucha to jest to objaw alergii , u nas tak było odtsawiłam uczulające produkty i oks było , dwa razy oliwka i po kłopocie a wcześniej nie dawało rady niczym ,

hmm nie słyszalm o tej camili.. ja viburcol miałam dla Maksa i był ok a u Jaska jescze nie próbowałąm.

a to Janko muzykant
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #309206 przez natimp1
Iwanek sa specjalne preparaty na pchły ;)moze AniaW cos pomoże na niesforną pchełkę;)

12 lata 10 miesiąc temu #309219 przez ufolka
hejka :)
ale znów mam do nadrabiania, ale nie mam kiedy więc może się wdroże.
Ogólnie mało mnie ostatnio bo jakoś nie mogę się zorganizować, produkcja pisankowa ruszyła na maksa, myślałam że wczoraj wieczorem posiedzę ale walentynki no i wybrałam małża :) Amelka bez zębów nadal, więc jej humorki to tylko humorki a nie ząbkowanie hehe no ale zobaczymy.
Rika sto lat !!
natimp ale Janek ma pianinko :ohmy: :lol:
tak sobie troszkę podczytałam i kitowo z tym karmieniem w nocy, ja cycka wyjmę i z z głowy a wy się musicie męczyć ;/
różyczko ja wiem że ty masz już dosyć złotych rad, ale u mnie młoda w nocy dwa razy tylko się budzi, a właściwie raz bo o 7 pobudka to już nie w nocy;p odkąd zaczęłam kaszkę przed kąpaniem dawać, potem pół godz i kąpiel, cyc i spokój :)albo to kaszka albo po prostu odmieniło jej się :)
aha i jeszcze kaszek Amka nie chciała jeść, bo były grudki malutkie i pluła, ale ja teraz blenderem miksuje i wcina jak dzika, często też owoców dodam do kaszki i też zajada :)
idę kawę zrobić bo czekoladę wcinam, a dieta poszła się ... przejść :ohmy:

12 lata 10 miesiąc temu #309228 przez natimp1
to pianino Maksiora , gra na nim od roku codziennie!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny , a przynajmniej część z ws jescze nie wie co przed Wami:):) grające pianinka, stroje na baliki, koniecznie wymarzone bo jak inaczej, bunty 2 latka.. heheheh trochę jak tesciowe dziś zajeżdzam co ale taka prawda ;) to przez te walentynki od dziewuch z przedszkola!

12 lata 10 miesiąc temu #309266 przez natimp1
laski a ja mam propozycje na poprawienie samopoczucia, ciągle gdekamy, ze dzieciaki sie budza, męzowie sracy owacy, my grube itp.. a moze zrobimy jutrezjszy dzień dniem pozytywu, czyli nie piszemy nic na nega.. tylko same plusy , spróbujemy spojrzeć na wszytskood drugiej strony.. co Wy na to mi by się przydało.. bo bręcze i brecze a dzis znów ryk na rehabilitacji bedzie wiec dół ...

12 lata 10 miesiąc temu #309267 przez masuska
Ooo ufolka, podobnie dziś zrobiłam Piotrowi deser:) Banana tylko miałam i nie wiedziałam co dodać, to padło na kaszkę, ale takie to słodkie, że jeszcze jabłka surowego wkroiłam i blenderem:P

Oooo, Iwanku, też chciałam napisac że nie wyparzam, ale bałam się że będzie lincz. Raz na tydzień, na dwa czasem biorę wszystkie butle, smoczki i gryzaki i gotuję. A tak to po prostu dokładnie myję:)

Nati piękny Janko:) A właśnie sobie przed chwilą myślałam, jak to będzie później... hmmmm

Rika proszę Cię bardzo:) To ile to już lat staruszko? :)

12 lata 10 miesiąc temu #309268 przez ufolka
ja jestem baaaaardzo za :)

12 lata 10 miesiąc temu #309276 przez natimp1
masuska jaki Lincz , ja tez raz na ruski wygotowuje a tak tylko w goracej, maz cześciej sie zangazuje i wyparzy niz ja :)

hmm ruskie ierogi moze tak mi się skojarzyły jak o tym roku ruskim pisałam:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka