BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308522 przez różyczka
No nie wierze :S kto wymysla te podpisy??? :laugh: hahahahahah

Oposku własnie byłam z koleżanką, która jest w 7 m-cu na spacerze teraz i sie chwaliła,z e jej synek jest 10 dni do przodu i chyba bedzie duży bo waży 1500 :cheer:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #308528 przez Rika
Różyczko zapraszam jutro na pizzę :) R. jeszcze nie wrócił z pracy, nie widział :D ale jakbym się już nie odzywała to znaczy ze zobaczył :D

12 lata 10 miesiąc temu #308530 przez kaska191919
Witajcie!
To na Walentynki dla moich kochanych LIPCÓWEK od Kasi i Zuzi
Jeju ile nadrabiania, widziałm tylko fotę jak Hania Iwanka klęczy na łóżeczku rozkręciła się Twoja córa! już razckowanie jej się znudziło :P
ide czytac
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308532 przez różyczka
Rika napisał:

Różyczko zapraszam jutro na pizzę :) R. jeszcze nie wrócił z pracy, nie widział :D ale jakbym się już nie odzywała to znaczy ze zobaczył :D

JA JESTEM NA DIECIE PRZECIEZ B)

ale mimo wszystko dziekuje za zaproszenie :kiss:

ale śliczne Misie Kasiu :)

12 lata 10 miesiąc temu #308537 przez takajedna
Hej :)

Rika cale szczescie, ze na strachu sie skonczylo! a pizza wyglada mega smakowicie :lol:
Ja ostatnio sie przewrocilam razem z Bartkiem, sama nie wiem jak ja to zrobilam :dry: ale na szczescie zdazylam odwrocic sie tak, że polecialam na łokieć, a nie na niego :(

Ewa ale masz słodziaka w domu :) a jaki duży już Antoś!

Natimp Jachu tez śliczny, a i starszy brat niczego sobie, oj będziesz miala urwanie głowy jak sie dziewczyny beda zabijać o nich :silly:

Iwanek o jakim strachu piszesz, jesli moge zapytac, bo chyba czegos nie kojarze? a Hania to na pielgrzymke do Czestochowy jak znalazł jak jej to kleczenie tak sie spodobało ;)

Masuska Piotruś sobie fajnie na tych nóżkach już radzi, a spojrzenie takie zalotne, że tez bedzie łamał kobiece serca :laugh:

Oposku dzięki za link, dodałam sobie sprzedawce do ulubionych, jakby mój Bartek kiedys polubił kaszki

Widzę tez wątek irydologów, ja wierze w skutecznosc tego, bo moja koleżanka właśnie dopiero dzieki irydolożce jak to teraz powinno się mówić wyleczyla sie z depresji, nerwicy i wielu innych schorzeń

12 lata 10 miesiąc temu #308541 przez takajedna
Różyczko a ile Twoja Bianka waży, że tak piszesz o jej wadze?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308547 przez różyczka
takajedna napisał:

Różyczko a ile Twoja Bianka waży, że tak piszesz o jej wadze?

no na pół roku ważyła 8360, teraz kończy za chwile 7 wiec juz pewnie z 9 kg, a z tego co widze to dziewczyny mniej waza :dry:
a urodziła sie 3300

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308548 przez Oposek
Różyczko no Filip 2200 równo 26 maja ważył, bo miałam usg akurat w dzień matki;) Ale wiesz, że usg to +/- 0,5 kg. 14 lipca wyszło, że waży 4560, a urodził się dwa tygodie później ważąc 4360.
Te podpisy genialne:)

TakaJedna cieszę się, że się na coś przydał link. I dobrze, że nic się Bartkowi nie stąło podczas upadku. A Twój Synek ile waży? i jaki rozmiar ciuszków nosicie?

Fajnie, że jesteś Kasiu co tam u Was?

Masuska a Ty nadal na Dukanie?

12 lata 10 miesiąc temu #308554 przez takajedna
Niecały miesiąc temu chyba ważył 8600, więc teraz 9 na pewno... mierzy 68, bo go ostatnio sama mierzyłam, a ciuszki to różnie - w przedziale 68-80, ale 68 to już małe raczej

Tłuściutki jest, widzę po nózkach, rączkach i ciężkim tyłku :silly:

Filip to się juz duzy urodził, dobrze kojarzę?

Bianka też widziałam na którymś zdjęciu, że fałdki ma niczego sobie :woohoo: ale widac taka jej uroda i tez mi sie wydaje, że zrzucą troche te nasze dzieciaki jak wiecej ruchu doznają :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #308559 przez Oposek
TakaJedna Filip miał 62 cm jak się urodził i 4360. Potem sporo stracił i miał niedowagę, ale nadrobił;) Teraz waży 9100, a ciuszki już conajmniej na 80 cm, 74 dawno za małe;)
Zrzucą, zrzucą, o ile kiedyś się zaczną same ruszać z takim ciężki tyłkiem;) Mój schudł teraz, odkąd zaczął pełzać.

12 lata 10 miesiąc temu #308565 przez kaska191919
AniaWjak tam paluszek Szymka?
Rikajakim kolorem tym ciemniejszym malowałaś, z londy? ja kupiłam jasny niby brąz ale zawsze wychodza i tak ciemniejsze i mam nadzieję ze i z tą farbą tak będzie.
Asiu
całe szczęscie że akcja z duszeniem się Mikołajka zakończyła się dobrze, brrr
Hoborrdziadkom szkoda wnuczki, przecież krzywda jej sie nie dzieję jak sama zasypia - ale cieżko starszych przekonać do czego kolwiek, oni swoje przeżyli , oni swoje wiedzą trata ta,
Lucymoja mała też ma wysypkę na twarzy tylko i też wczoraj lekarka mówiła żeby mleko ograniczyć, zobaczymy trafiła, oby B) bo szukać tego prodkutu który uczula gdy ja jem wszystko już to jak szukanie igły w stogu siana :silly:
HoborrAda na avatarku prześliczna :)
Różyczkochciałabym mieć chociaż kawałek Twojej asertywności, u nas to teściowa np. jak my od poczatku chciwliśmy imię dla córki Zuzia no i co do teściowej jechaliśmy to ona pyata ciagle jakie imię no my mówimy że Zuzia setny raz już , a ona ciagle gadała że o jakas dziewczyna z wioski tak się nazywała i cos tam nie lubiła tego imienia, i że sąsiadki córka to nazwała Gabrysia i ze to ładne jest, masakra jakaś , kiedyś mój jej powiedział że ona może swoje koty nazywać ( akurat małe miały)a nie nam dziecko, pojechał po niej ale inaczej sie nie da.
NatipmZuzia przesyła Jasiowi buziaki hehe, oj będzie z niego amant!!
Ewatrzymam kciuki za dwie kreski!
NatimpHEHE ale mały doktor Ci rośnie w rodzinie!
Rikabiedna Oleńka, widzę że Rika nowe trendy zaczyna :lol: już jetem ciekawa jaką minę będzie miał Twój mąż na ich widok :woohoo:
EwitkunAntos mały model.

Ja teraz też siedzę sama , mąż pojechał o 13 do pracy do lasu na nocne strzelanie, wracają o 24, 1 :S
ja dziś wziełam się za porządki, posprzatałam wszystkie półki i szafki w kuchni, i przesypałam przyprawy do słoiczków z Zuzi obiadków i mam teraz taką szufladę z przyprawami.
My wczoraj byliśmy u lekarza, narazie mamy brać te leki co na pogotowiu zapisali, ale jak narzie nie ma poprawy dalej mała kaszle i ma katar, tyle że ten sprej Euphorbium do nosa rozrzedza katar i leci czasem taka rzadka kuzka, noce dwie ostatnie były koszmarne, mała nie może spać bo sie męczy i no z 20 razy wstake płacze, ja ją z boku na bok, pionowo wezmę
nie mam jak się wyspać.
Teraz idę pranie wywiesić.

12 lata 10 miesiąc temu #308567 przez masuska
Kasiu, dziękujemy i wzajemnie:*

Różyczko 2 kostki czekolady? Jabłko? Phi, ja wtryniłam właśnie pół pizzy 40tki z pizzerii:) A zagryzłam owocem morza, takim z czekolady:) Na Walentynki pełna rozpusta:)

Oposku, tak ja nadal na Dukanie:) Ale za dzisiejsze grzeszki będę musiała odpokutować:P A miałam zjeść pączka w czwartek:(

W post postanowienie że muszę schudnąć do tych 58!!!! wrrrrrrr!!!!!

12 lata 10 miesiąc temu #308568 przez masuska
oooo maskara, leje z tych podpisów!!!!

Oposku genialne te kaszki! Dziękuję:*

12 lata 10 miesiąc temu #308572 przez masuska
RIkaaa banan super:)

12 lata 10 miesiąc temu #308574 przez Oposek
Masuska no mnie też się kaszki podobają, tylko nie mogę się zdecydować.
A widziałaś to:
allegro.pl/sklep/1041180_dukanella

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka