BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #308052 przez różyczka
Aska nikt nie ustalił żadnego terminu spotkania :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #308054 przez aska27
Ewa podobają mi się te plastikowe!

12 lata 10 miesiąc temu #308057 przez iwanek1
Dzień dobry
Walimy tynki :lol: świetne :lol:
Natimp no takich chłopaków z rana to ja bardzo chętnie oglądam :kiss:
Różyczko apropo suchych placków to u Hania ma plamke na czole i we włosach tak jakby pare łusek jakiś z przodu główki no i na policzkach jeszcze nie zniknęło,robilam jej krew na alergie i niby ok to już nie wiem od czego :unsure:
Oglądam huśtawki,też dziękuje za podpowiedzi doświadczonym koleżankom :kiss:
Niestety nie jestem wyspana :cheer: bo mój mały "gil" od 6-ej nie śpi,a to jeszcze ciemno było B)
Ide robic lazanie na obiad z okazji święta,bo mi się zachciało.
Kurcze,jak bardzo Wam zazdroszcze starań o drugie dziecko :kiss: ,ja się nie odważe,bo za bardzo boje się o zdrowie maluszka,ze względu na mój wiek :dry: na ale mam Hanusie :kiss: :kiss:
Tak jakoś smutno mi sie zrobiło :(

12 lata 10 miesiąc temu #308060 przez różyczka
ewitkun napisał:

różyczko chyba na dwa haki chyba, że jest opcja, że można łączyć bo na gorze się schodzą liny... warto dopytać sprzedawcę

wiesz co...w tej za 53 zl plastikowej co mi sie widzi schodza sie chyba liny a górze..
to moze 1 dziura nie bedzie az tak tragicznie wyglądać hmmm..
a potem zrobie jak Basba pisze - do ogrodu pójdzie :)

Aska nie warto płakać przez tych oszołomów :dry:
mam racje?
:kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #308065 przez natimp1
Basba Maksi 6 marca kończy 4 lata :) i też sie bawi z koleżanką:) ale nie chciałam ich wspólnych fotek umieszczać...

Ewitkun no oczka Jaśka ekstra , takie złudne ;)

hmm moze spotaknie w sierpniu w ten długi wekend tzn 15 jest doad , wiec tylko 2 dni wonego i robi się 5.. mnie bardziej martwi gdzie upchnąć tyle osób a nie kiedy :)
wicie czas by się było organizować w tej kwestii, bo wtedy chyba najlepiej jeden pensjonat cały :)
a to koniecznie motrze ma być?

hmm gdzie by tu coś pośrodku zrobić? musiałabym wiedziec gdzie dokłądnie kto mieszkja, narzucić na mape i wybrac punk najblizszym wszytskim :)hmm ale dane w tabelce jak co a to juz ciotka masuska najlepsza w tych tematach,..
u mnie od wiosny grill aktualny ale na raty zapraszam :)

12 lata 10 miesiąc temu #308068 przez różyczka
Iwanku nie smutaj sie :kiss: bo mi tez smutno dziś i jak jescze ktos dołączy to sie to skumuluje i bedzie klops :(
pomysl sobie,ze Ty bedziesz dziś jadła lazanie a ja jestem na diecie i tylko sie obejde smakiem myslac o Twoim obiedzie :) to moze ciut lepiej Ci sie zrobi...
a czy to nie jest tak,ze u tak małych dzieci te testy z krwi nie sa do końc wiarygodne??
bo mi tak zawsze alergolodzy mówili...

12 lata 10 miesiąc temu #308071 przez różyczka
Natimp jak pytałam to każdy sie wypowiadał i nad morzem akurat każdemu pasowało, a inne miejsca tylko pare razy padły i stad wysżl,ze nad morze i no i jeszcze wydawało sie to fajniejsze ze wzgledu na mozliwosc spedzenia fajnie czasu z dzieciakami bo tak w W-wie sie spotkać ( a to wychodiz na srodku dla kazdego) to nie bardzo bedzie co robić w mieście a i nocleg drogi.
no nie wiem... mozemy znowu podyskutowac :)

12 lata 10 miesiąc temu #308088 przez iwanek1
Różyczko,ja małej robiłam Ige całkowite,no i to ze wyszło ok,nie wyklucza alergii,niestety :(
Już mi lepiej,ale na pewno nie dlatego,że Ty chudniesz :cheer: ,a ja nie :blink:
To juz spotkanie nad morzem-nie?

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #308092 przez ufolka
hej :)
wszystkie zdjęcia cudne :)
dołączam do grona wkurzonych, tylko że ja na swojego ojca :angry:
a męża oby nie przechwalić to mam super( na dzień dzisiejszy;p), zwłaszcza dlatego, że wytrzymuje z taką zołzą jak ja ;p
iwanek daj dobry przepis na lazanię :)

12 lata 10 miesiąc temu #308102 przez natimp1
Nie Rózyczko morze jest gitek jak dla mnie, ale warto ustalic powoli termin i może miejsce , bo jak wyjdzie ze faktycznie większość przyjedzie to fajnie bysmy były w jednym fyrtlu
Iwanek.. mój komentarz w sprawie wieku oj tam oj tam.... Haneczka zdrowa to niby Ty ile lat od jej narodzin się postarzałaś 20?:0 teraz w sumie dla Ciebie najlepiej jesli oczywiście chcesz :)

12 lata 10 miesiąc temu #308105 przez różyczka
A co Ty tak sie opindalasz na forum ostatnio Ufolko, co?? :silly: :lol:
rozumiem...staranka na maksa i nie ma czasu na nic innego :blink:

Natimp myslisz, ze już teraz rezerwować|? to i kase jakas pewnie trzeba bedzie wpłacić...
no to niech sie dziewczyny wypowiedzą, ok?

12 lata 10 miesiąc temu #308107 przez Rika
Dzień dobry.

Natimp super zdjęcia :)

Kurwa wczoraj Ola z łóżka spadła!!!
Nie mam siły pisać, tak mnie wczoraj nakręciłyście żebym sobie ponarzekała i muszę się powstrzymywać... spadam na faja odreagować.

12 lata 10 miesiąc temu #308111 przez Lucy
Hej!

O ja widzę Jacha :cheer: ale śliczny chłopak :kiss:
Inne foteczki też cud miód :)

Różyczko teraz wiesz jak się czuję jak mój stary jeździ po świecie i nie wiem gdzie i z kim jest :angry:

Nie pamiętam co miałam pisać buuu....

Aśka to cię musiał Mikołaj przestraszyć :ohmy:

Oposku na razie nie mam jak iść do lekarza :dry: a z resztą i tak mi powie że to normalne :angry:

Młodej chyba następny ząb idzie nie mogłam jej uspać dzisiaj bożeee

Mój stary za to mnie zaskakuje pozytywnie :) nawet łazienkę w sobotę posprzątał to nic że lustro mopem mył aż kij złamał :laugh: skacze koło nas jak głupi haha nareszcie,ale ciekawe kiedy mu się znudzi i wszystko wróci do normy bleee :P

Dzisiaj lekcje

Bardzo was przepraszam że nie wszystkim odpisuję ale ciężko usiąść spokojnie mając pełzające dziecko

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

12 lata 10 miesiąc temu #308112 przez masuska
Ja będę lać, 7 stron do nadrobienia!!!!

Hoborrku cudny awatar:)
Lucy tak, Piotrek ma skazę.
Oposku słyszałam i szczerze nie wierzę.
Różyczko, w X-landerze teraz wkurza mnie już tylko regulacja oparcia:P Zmieniliśmy wczoraj na spacerówkę i jest suuuper:) Żałuję że gondola jest mała i bez podnoszonego oparcia, no ale po ptakach.
Zainstaluj sobie w aucie GPSa, gdyby nie to to bym z Wawy nie wyjechała:)
Rika no aż taka zła nie jestem na X-landera, są fajne, zwrotne, lekkie, ale mają też swoje wady:) A jak bym znów wybierała to myślę że TAKO:)
Lucy, Różyczko u nas tez na łokciu jest plama, no i policzki:(
Hoborrku, przez to samo przechodziłam, a nic się nie zmieniło, nic nie pomogło, także dałam na spokój, w sumie to unikam teraz wizyt i wychowuję synka po swojemu. Chociaż też mi go rozchwiali teraz jak 4 dni byłam zajęta, to się dowiedziałam, że Piotrek już nie zasypia po 2 godzinach tylko nawet po 4 i jest marudny. Teraz jak wróciło wszystko do normy to udowadniam wszystkim że jednak jak zaśnie po 2-3 godzinach od poprzedniej drzemki to jest całkiem inny facet:)
Tak się wtrącę w temat sukni, moja sąsiadka miała biało czarną i cała ulica i nie tylko huczała!
Iwanku, a mój Piotrek odkrył mate na nowo:) Chciałam już sprzedawać, a on się świetnie bawi:P
Naaaati, jaki śliczny Jaśko:)

Uffff nadrobiłam:)

12 lata 10 miesiąc temu #308119 przez masuska
A jeszcze wam powiem że Piotrek jak siedział na moim brzuchu to sią nóżkami odbijał, więc sobie pomyślałam, a postawię go na nóżkach na podłodze, no i co? Stoi sobie facet:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka