- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
Wstawiłam fotki dziś i tam Dominis jak super sypia cały czas na brzucholu, bo ostatnio pytałaś
Basba straszna historia
Zazdroszczę tygodnia wolnego i bolacych mięśni, bo u nas w tym miesiącu odwołane treningi i trza szukac czegoś innego
Hoborku super, że koszyk się sprawdza kurcze czekam niecierpliwie na przesyłkę A z piosenkami nie pomoge
Rika ale buciory Pozyczysz na slub? szukam czegos w zywym kolorze, tylko nie wiem czy bym się na większym obcasie nie zabiła
Różyczko hello Pozdrów Smerfetkę
Nie było żadnych przeszkód i zapowiedzi nikogo nie wkurzyły, więc trza brać ślub
A jutro mam wolne i idziemy polować na obraczki
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Oposku a Filipek chetnie wchodzi do skoczka,bo nasz juz nie bardzo....
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika gdzie mozna zobaczyc różowe buty MAsuski???
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Co do garnuszka to Piotrek się nim bawił, jak byliśmy u znajomych, nic innego go tak nie zainteresowało jak garnuszek (no i krzesełko-uczydełko też FP) i chciałam mu już kupić, ale dostał autko grające i gadające jak garnuszek, też z klockami i to jest zabawka numer 1 teraz:)
Piotrek wcina Bebilon Pepti, na noc dostawał 240, ale zostawiał, więc teraz ma 210 i też zostaje. A w dzień to doi butlę przed drzemką 120-150 ml, ale też nie zawsze.
Ciekawy pomysł z kaszą gryczaną, ja ugotowałam dziś do obiadu kalarepę, taki nowy dodatek.
Hoborrku to nie moje buty, tylko Rika sobie różowe buty kupiła i linka dawała:)
Ania no nie skomentowałam zdjęć, a cudne:) Piotr podobne pozy przyjmuje:)
Dobra i ja też spać idę. Papa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hobbor to moje różowe buty
Gdzieś wyżej jest link
Aniaw ja mam pełno butków kolorowych tylko zależy jaki rozmiar, co do biżuterii to kurde jednego kolczyka nie mogę znaleźć ale jak znajdę to zrobię zdjęcia, jeszcze w kosmetyczkach nie sprawdzałam a nie chciałam hałasować bo Ola spała.
Dzisiaj Zuzia wybyła mi na 2,5 godziny z domu miała iść na godzinę ale oczywiście już od najmłodszych lat się zaczyna spóźnianie do domu
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pierwsza
Ale piękna pogoda od samego rana słoneczko aż chce się wstawać mi się nie chciało bo za późno się położyłam a raczej za wcześnie ale jest OK
Hmm tylko co ja dzisiaj będę robić? Chyba... pranie.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba, Rika witojcie!!
Rika mam nadzieję ze tylko jedno a nie 18!!!!!!??????
A ja mam korki o 10 a potem idziemy na poczte wysłać kiecę Ani:) do Banku zapłacić rachunki teściowej. POtem upichcimy zupkę , bo gulasz z wczoraj został i wystarczy:) Ale słonecznie!
Chyba az za ciepło!! Ja wolę zime niż uapły!!!
Szukałam linka do butów ale nie znalazłam...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale dziś piękny dzień
Mam wolne bo mykamy po te obrączki
Wczoraj u księdza spox i kolejne kroki do przodu
Później przed pracą pojechałam jeszcze do mojej koleżanki, której nie widziałam pół roku Super było, bo ona nie mam dzieci, więc rozmowa też zupełnie na luzika, bo takie abobasowe też potrzebne Mieszka niedaleko mojej pracy i teraz jakbym miała cięzki dyżur i chciała nocować w pracy to mam jej dać znać i będę mogła wpaść do niej na noc na ploty i babski wieczór Fajocho
A i ma super nówkę auto hyundai i jak gadałyśmy to chyba pojedziemy nim do ślubu
Kiedyś marzyła nam się bryczka, ale ...
Oglądaliśmy auta i chyba nie będziemy nic wynajmować - nasza skoda staruszka to tak nie bardzo pasi bo i rdzę na białym widać, ale jej srebrne autko byłoby git - trza tylko je ozdobić
Hoborku hop hop Ale fajocho ja już czekam czekam a to ten link Rikowy:
allegro.pl/biuty-pl-super-trendy-czolenk...-39-i2238274655.html
Olka u kogoś pamiętam Szymon bawił się tym garnuszkiem i jest extra Też się zastanawiałam nad kupnem, ale my mamy cały pokój zabawek, więc już NIC im na razie nie kupuje tylko co kilka dni przynoszę inne zabawki i cieszą się za każdym razem jak na nowe
Rika ja ma 39/40 rozmiar i serio chcę jakieś kolorowe, odważne butki Napisała do mnie wczoraj na maila pewna Pani z Pisza w sprawie kaszlącego psa, czy to zbieg okoliczności?
Masuska kurcze przypomniałaś mi wczoraj o nadżerce ale chyba po ślubie dopiero pójdę do gina
Muszę wypróbować łososia a ostatnio z biedry kupuję bondi - te deserki ala monte i chłopaki za tym szaleją
Basba a ja przeczytałam potem skarbie zamiast potem skrobnę i się zastanawiam o co kaman
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Oposek jak Filipek???
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaw nie wiem nie mamy psa, znaczy miały tam psa którego kupiłam im za 750 zł a one go oddały za free!!!
Co do tekstu męża to tak jakbym mojego słyszała... tylko że on nie dość ze by odrzucił pomoc innych to i tak by sam nic nie robił tylko na mnie polegał, zawsze tak jest...
My już po śniadanku i idziemy zaraz na spacer i będę robić zdjęcia
Aniaw a może naszego roverka chcesz pożyczyć?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas średnio. Filip ma przekroczoną kilka razy normę OB, stan zapalny dziąseł i gardła (od tych dziąseł).
W dodatku cały wieczór i pół nocy wymiotował i miał biegunkę. Nie wiadomo, czy to ma jakiś związek, czy to wina jakiegoś wirusa. Całą noc spałam u Niego, a raczej nie spałam, bo próbowałam poić wodą, którą wymiotował i tak ciągle. Teraz jest lepiej- zjadł mleko i nie wymiotuje, zobaczymy co będzie dalej.
Temperatury nie ma. Jest trochę śpiący, ale radosny jak zawsze:) Pogoda superowa:)
Teraz idziemy zrobić badania, a potem Wam odpiszę.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu wysłałam. Jeśłi będzie ok, możesz sobie ja przerobić. Suknia była uszyta dużo za duża dlatego ta listwa w pasie została odpruta i dół przymarszczony i zszyty. Jeśłi byłaby za duża lub mała w pasie możesz zanieśc do krawcowej lub sama - odpruć i zszyć z dołem jak Ci pasuje. Tam jest duzy zapas w dwie strony:) Zresztą zobaczysz. Zapakowałam tez halkę bo stwierdziłam że może ta którą masz w domku może do tego kroju nie pasować. Aplikacje kwiatuszkowe są zielono różowe - możesz je odpróc i przsyszyc inne! Jak Ci pasuje:) A no i leżała prawie 5 lat i wewnie wymaga odświeżaenia. Prana była spódnica, gorcet i halka. Bolerko trzeba wyprać. Sama się doczekac nie mogę czy będzie ok:) Mam nadzieję że przymiezysz i zdjecie mi prześlesz:) Pani na poczcie obiecała że będzie na jutro:)