BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #349884 przez Oposek
A z przegryzek to są teraz ciasteczka od 9 miesiaca, chrupki, pieczywo ryżowe. Filip czasem je suszone owoce, byle nie te z super marketów, bo z siarczanem. Ja je jeszcze parzę.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #349964 przez masuska

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hehehe:)

No to dziś kupił mąż danonki a soczka ze słomką w sklepie nie znalazł:(

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #349991 przez Rika
Nie no Masuska super zdjęcia :) Szczególnie to ostatnie :) A jak Piotruś ładnie stoi :) Mam nadzieję ze piżamki się podobają, a jak czapeczka? Dużo za duża czy dasz radę ją dopasować?

Ja rano nie mogłam pisać bo szykowałam nas na bilans, później napiszę więcej bo późno a ja obiadu nie mam nawet bo jeszcze z dziewczynami na podwórku byłam.

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #350004 przez Oposek
Masuska u nas te soczki dla niepoznaki stoją koło produktów dla dzieci- słoików i herbatek, a nie koło soczków ze słomką:)
Zdjęcia rewelacja:):):)

Rika to czekamy na relację z bilansu:)

A ja dziś robię cannelloni ze szpinakiem i mam zamiar ugotować Filipowi zupę ze szpinakiem i kurczakiem na jutro. Już widzę, jak On będzie jadł jakąś zieloną breję...

12 lata 11 miesiąc temu #350028 przez hoborr
Dzien dobry!

Przeczytałam nie piesze bo nie mam czasu.

Ps. Masuska nie wiem co to jest rarury :S
Ps, 2 Mnie tez Różyczka zdołowała jak mi pisała że Bianeczka pije rurką i umie zrobić papa!!!
Ps. 3 Aniu wysłałam.
ps4. Padam na ryjek
Ps. 5 masuska jak to liczysz że masz miesiąc do wesela do 30 czerwca jak ja mam 23 czerwca i mam 2 miesiące??:):):):)

12 lata 11 miesiąc temu #350042 przez Oposek
Witaj Hoborku :) Przede wszystkim to gratuluję pełnego etatu i wychowawstwa od września, bo czytałam, a jeszcze nie miałam okazji:) Mam nadzieję, że 4 klasa będzie superowa i z całego serca Ci tego życzę! :)

Co do picia ze słomki to się nie dołuj, tylko poćwicz, bo to naprawdę nie jest trudne, Ada się raz dwa nauczy:) A mój synek papa też nie robi, przybija piątkę za to, ale tylko do dołu, więc wiesz- relax :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu #350054 przez Rika
Co? Różyczka pisała??? Gdzie?

Moja Ola też umie mówić i robić papa.

Czuję się taka tutaj nie potrzebna :(

12 lata 11 miesiąc temu #350057 przez hoborr
Rika! Jak to ni epotrzebna!! Różyczka pisała mi mejla. NIe na forum. I weź tu się pochwal ile twoje panny ważą??

12 lata 11 miesiąc temu #350068 przez hoborr
o kurwa!!!
Wczoraj wygrałam aukcjięna allegro i dziś chciałąm zrobić przelew wchodż na allegro a tam aukcji dalaej trwa!!! Jakim cudem??????????

12 lata 11 miesiąc temu #350072 przez Rika
Hobbor w nocy allegro nawalało więc pewnie przedłużyli aukcje o 12 lub 24 godziny, czasem tak jest, ja raz też wygrałam i doopa.

12 lata 11 miesiąc temu #350107 przez masuska
Oposku, a u mnie soczków nie ma:( Nowość i doopa:(

Hoborrku, ja mam miesiąc do zakupów weselnych:P ale i tak właśnie aukcję wygrałam na to:

moda.allegro.pl/show_item.php?item=2282321336

Teraz pytanie który kolor wybrać... chyba GRAFIT co? Albo mięta, mąż by już krawat miał pod kolor... hmmmm HELP

A i Piotrek tez robi papa, cmoka, robi koci koci, i cacy:P A najlepsze jest Nie Nie:) a i jeszcze mówi Lyru-Lyru

12 lata 11 miesiąc temu #350125 przez masuska
ooo, nie wygrałam... aukcja trwa nadal???? WTF???

12 lata 11 miesiąc temu #350126 przez Oposek
Masuska to lipa z tymi soczkami, ale możesz spróbować ze zwykłą słomką i gerberkiem, Filip też potrafi, a pewno Piotruś będzie umiał:)
A myślałam, że tylko ja jestem taka rąbnięta, że mój mąż ma koszulę i krawat pod kolor mojej sukienki :lol:

Rika nie jesteś niepotrzebna, tylko nie piszesz o tym, co Twoje Córeczki robią. Ja na przykład pierwszy raz czytam, że Ola robi papa.

12 lata 11 miesiąc temu #350129 przez Oposek
Masuska patrz wyżej- post Riki. W nocy była awaria all, nie wszyscy mieli dostęp i są poprzedłużane aukcje. U nas btw prądu nie było.

12 lata 11 miesiąc temu #350168 przez masuska
Oposku widziałam, ciekawa jestem czy wygram, jeszcze jestem na liście więc może. No a kolor? Masz pomysł? Może jednak brąz? Się opalę, pofarbuję i będzie gitara:) A Mężowi kupię brązowy krawat. Zresztą też ma kremowy z chrzcin, tym razem pod kolor garniturka Piotra się oboje ubieraliśmy:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka