BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #347924 przez dorotas29
Masuska- :laugh:
Same kg spadają..
w pracy ciągle coś się dzieje,wręcz trzeba biegac, spacery po trzy godziny, zakupy, ciężko jest,ale warto...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #347980 przez masuska
A no faktycznie Nati i u mnie widać nie było, nie wiem jak jest teraz, ale mam nadzieje że trudno się wbić na nasz temat:)

Dorotas, ale mi nie spadają te kilogramy tylko jak na złość przybieram, no teraz stoi w miejscu, ale jest ich za dużo! Buuuu..... muszę chyba coś w tym kierunku zdziałać.... A Orbitrek stoi i się kurzy:P

12 lata 11 miesiąc temu #347993 przez Rika
Dorotas witaj :) super fotka :)

Natimp ja najmniejsze jakie mam to 19 z wkładką ok 11,5-12 cm

Dziewczynki śpią a Rika wystawia rzeczy na allegro i gotuje obiad :D

12 lata 11 miesiąc temu #348013 przez aniaw
O Dorotka gratuluje wagi :) Słodki Twók Kubi :)

Nati nawet zawitała i na dzień dobry ściemnia, że nie ma czasu :P

Olka dzięki za słowa otuchy , ale stresior pewnie jakis tam będzie ślubno-chrzcielny :)

Masuska zdrówka dla Piterka :kiss: U mnie waga stoi, więc się nie łudzę na spadek na razie i suknię szukam ogromną :lol: Ja swojego malucha zostawiłam bidulka z siorą :( To Dominis tak goraczkuje ;)

Rika a jakie proponujesz butki dla Szymcia do czarnego fraka? :) Kurcze on ma wysokie podbicie i masakra z nim jest ;) Co na obiad? :)

Oposku jak Filipek?

Hoborku jak w pracy? Dałas czadu dzieciakom? :)

Basba najważniejsze, że u ortopedy ok :)

U mnie facety beda w muchach tak wymyślił Tomek :) Tzn on, jego tata i brat- świadek i bobasy :) Ciekawe czy sie uda :)

A jutro może podskoczymy do USC bo Tomka świeży akt urodzenia przyszedł pocztą wreszcie :)

12 lata 11 miesiąc temu #348053 przez Oposek
Proszę proszę chwilę mnie nie ma i już się Dorotka pojawiła i Natimp :):):) Muszę chyba częściej znikać to może i inne laski nas nawiedzą;)

Rika hehe, no ja w sumie też ciągle piorę ostatio, szkoda tylko, że wiecznie to samo pranie :laugh:
Tak, o te zdjęcia zamieszczone przez koleżankę mi chodziło:) Mówisz basen 4 metry w ogrodzie? wiesz w sumie do Ciebie ode mnie nie jest wcale tak bardzo daleko

Masuska haha dopiero by ta babka wzbudziła sensację, jakby żyrandol na nią spadł :laugh: Ja widziałam tą pościel w lidlu i strasznie mi się podobała, ale zielona, a na niej jest krowa, która jak wiadomo nie pasuje do żyrafy i krokodyla, które Filip ma w pokoju:) Mój mąż się załamał do reszty jak to usłyszał.

Dorotas fotka cudna, gratuluję ząbków i śmigania na czworakach, tylko nie mogę się zdecydować, czy bardziej Ci gratuluję tego spadku czy bardziej Cię za niego nie lubię :P

Basba Filipowi ząb rośnie, nie bardzo wiem który, bo wszystko na górze opuchnięte i nie daje pomacać. Pierwszy raz tak to bidulek odchorowuje :( Oby wyszedł jak najszybciej!

Ania W jedną muchę bobasową mam na stanie, mogę pożyczyć:) Jejku, biedny Dominiczek :(

Natimp babolcu jeden, dobrze, żeś się odezwała, bo już myślałam że będę musiała się do Poznania pofatygować doopę Ci skopać ;) "powinno być conajmniej konkubina Elżbieta L", jak w kronice kryminalnej :laugh: A w tym piekle to zajmij kociołek gdzieś blisko siebie, fajnie byłoby wieczność spędzić w dobrym towarzystwie;) Miło Cię znowu czytać :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #348141 przez Rika
Aniaw nie wiem z tymi bucikami, są wiązane pantofelki dla chłopców więc nie powinno być problemu z regulacją... no nie wiem, jak kto woli ale mnie razi jak ktoś zakłada adidasy do eleganckiego garnituru... na wesele, komunię :ohmy:

Oposek jak już będę miała basen to zapraszam oczywiście :) mam zamiar kupić okrągły basen na ok4-4,5 m średnicy i 1m głębokości. W Piszu mają 3m i 90 cm ale za mały jak dla mnie chociaż jak nie będę miała pieniędzy to i takim się pocieszę :)

12 lata 11 miesiąc temu #348206 przez aga1040
Hej dziewczyny.
Masuska mój Kubuś też się przekręca na brzuch w nocy i też się boje czy to bezpieczne???
Dziewczyny ja doszłam do 50 kg. A tak myślałam że waga po ciąży mi zostanie. A tu nic tyle co było. Chudzielec ze mnie. A chciałam dobić do 54 albo 56 chociaż. Jem jak szalona a waga stoi w miejscu. Tylko oponka rośnie.

12 lata 11 miesiąc temu #348224 przez Oposek
Aga, Masuska dziecko może spać w dzień na brzuchu, kiedy umie sprawnie przekładać głowę z lewej na prawą stronę i odwrotnie. Może spać tak i w dzień i w nocy, kiedy przewraca się z brzucha na plecy i z pleców na brzuch. Mowa o spaniu, bez poduszki, na twardszym materacu.
Filip tak śpi już od pewnego czasu, też się denerwowałam, więc pytałam ortopedy i rehabilitanta:)

12 lata 11 miesiąc temu #348231 przez olka1730
Witam,nosz kurcze pieczone a Ja okraglinek :angry: i ni dooopy nie moge zjechac z wagi....co prawda nie ćwicze przyznaje sie :P ,nie biegam :P no dobra slodkie podjadam,ale tylko pod wieczor zazwyczaj przed lapkiem :silly: no jak sie do was wpraszam to musze cos skubac i w paszczy miętolić....
no Dorotka pocisnelas w ta waga :angry: no mobilizacja moja pelna chociaz z dwa kilo zjechac....Ja to mam opone :ohmy: wierzcie mi 4-5 m-c ciąży :dry:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #348234 przez olka1730
Oposku a co jest Filipkowi jak moge podpytac,bo cos mi miglo ze chory.....przepraszam,ale ja czasami nie bywam na bierzaco :dry: Zdrowka dla Filipka :kiss:

Oposku doczytała co pisalas wyzej :blush: przepraszam za niezbyt dokladne czytanie

12 lata 11 miesiąc temu #348254 przez hoborr
Dziewczynki dziewczynki:)

Jak miło sie tu zrobiło:) Fajnie że niektóre Panie się odezawły po dłuższej nieobecności:)

Niestety nie mam za wiele czasu bo musze sie na jutro jeszcze przygotować. A gapnełam sie ze już niedługo 3 maj i piosenek musze nauczyć. I właśnie jutro mam muzykę z 3 klasami i będziemy pięknie śpiewać. Szkoda że na gitarce nie za bardzo pasuje i musze z organami kombinować - ale dam radę. No i sprawdzian mam do sprawdzenia ale mi sie nie chce! łu

Nic. W sumie to pisze Wam żeby sie pochwalic wspaniałą nowiną - dla mnie oczywiście:)
Dziś na konferencji dyro czytał przydział na następny rok i zaplanował mi wychowawstwo w 4 klasie:):) ALe się cieszę:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Kurczę naprawde nie mam czasejku:( jutro wieczorkiem będę.

Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków! Jutro wszyscy mają być zdrowi i uśmiechnięci, bez gorączek i całej reszty!!! Ściskam!

ps. Masuska brakowało mi tych promocji - KRÓLOWO!!!:) :side:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #348257 przez Oposek
Olka wierzcie mi 4-5 m-c ciąży podejdź do tego z optymizmem- wszyscy ustępują miejsca w autobusie, a pić można;)

A ja nie mogę iść spokojnie spać, bo się nasz Hoborek gdzieś zagubił... Może gimnazjaliści Ją zamkneli w schowku na szczotki? ;)

12 lata 11 miesiąc temu #348260 przez hoborr
Hahaha nie dałabym się - alebo raczej nie zmieściła. Prędzej na sali gimnastycznej:)

12 lata 11 miesiąc temu #348309 przez Rika
Hoborr Oposek ale się uśmiałam :)

Hoborr mogę zadać Ci pytanie niedyskretne i brzydkie z mojej strony?
A w ogóle jak ja byłam w gimnazjum to panią od sztuki (w późniejszych klasach złączyli muzykę i plastykę w jeden przedmiot) NAWIEDZONA
Było dwóch nauczycieli od sztuki, facet i babka

- z kim masz sztukę?
- z NAWIEDZONĄ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Idę spać bo padam na ryj po prostu...

12 lata 11 miesiąc temu #348326 przez masuska
Dzień dobry idę do pracy, pa:*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka