BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 8 miesiąc temu #347924 przez dorotas29
Masuska- :laugh:
Same kg spadają..
w pracy ciągle coś się dzieje,wręcz trzeba biegac, spacery po trzy godziny, zakupy, ciężko jest,ale warto...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #347980 przez masuska
A no faktycznie Nati i u mnie widać nie było, nie wiem jak jest teraz, ale mam nadzieje że trudno się wbić na nasz temat:)

Dorotas, ale mi nie spadają te kilogramy tylko jak na złość przybieram, no teraz stoi w miejscu, ale jest ich za dużo! Buuuu..... muszę chyba coś w tym kierunku zdziałać.... A Orbitrek stoi i się kurzy:P

12 lata 8 miesiąc temu #347993 przez Rika
Dorotas witaj :) super fotka :)

Natimp ja najmniejsze jakie mam to 19 z wkładką ok 11,5-12 cm

Dziewczynki śpią a Rika wystawia rzeczy na allegro i gotuje obiad :D

12 lata 8 miesiąc temu #348013 przez aniaw
O Dorotka gratuluje wagi :) Słodki Twók Kubi :)

Nati nawet zawitała i na dzień dobry ściemnia, że nie ma czasu :P

Olka dzięki za słowa otuchy , ale stresior pewnie jakis tam będzie ślubno-chrzcielny :)

Masuska zdrówka dla Piterka :kiss: U mnie waga stoi, więc się nie łudzę na spadek na razie i suknię szukam ogromną :lol: Ja swojego malucha zostawiłam bidulka z siorą :( To Dominis tak goraczkuje ;)

Rika a jakie proponujesz butki dla Szymcia do czarnego fraka? :) Kurcze on ma wysokie podbicie i masakra z nim jest ;) Co na obiad? :)

Oposku jak Filipek?

Hoborku jak w pracy? Dałas czadu dzieciakom? :)

Basba najważniejsze, że u ortopedy ok :)

U mnie facety beda w muchach tak wymyślił Tomek :) Tzn on, jego tata i brat- świadek i bobasy :) Ciekawe czy sie uda :)

A jutro może podskoczymy do USC bo Tomka świeży akt urodzenia przyszedł pocztą wreszcie :)

12 lata 8 miesiąc temu #348053 przez Oposek
Proszę proszę chwilę mnie nie ma i już się Dorotka pojawiła i Natimp :):):) Muszę chyba częściej znikać to może i inne laski nas nawiedzą;)

Rika hehe, no ja w sumie też ciągle piorę ostatio, szkoda tylko, że wiecznie to samo pranie :laugh:
Tak, o te zdjęcia zamieszczone przez koleżankę mi chodziło:) Mówisz basen 4 metry w ogrodzie? wiesz w sumie do Ciebie ode mnie nie jest wcale tak bardzo daleko

Masuska haha dopiero by ta babka wzbudziła sensację, jakby żyrandol na nią spadł :laugh: Ja widziałam tą pościel w lidlu i strasznie mi się podobała, ale zielona, a na niej jest krowa, która jak wiadomo nie pasuje do żyrafy i krokodyla, które Filip ma w pokoju:) Mój mąż się załamał do reszty jak to usłyszał.

Dorotas fotka cudna, gratuluję ząbków i śmigania na czworakach, tylko nie mogę się zdecydować, czy bardziej Ci gratuluję tego spadku czy bardziej Cię za niego nie lubię :P

Basba Filipowi ząb rośnie, nie bardzo wiem który, bo wszystko na górze opuchnięte i nie daje pomacać. Pierwszy raz tak to bidulek odchorowuje :( Oby wyszedł jak najszybciej!

Ania W jedną muchę bobasową mam na stanie, mogę pożyczyć:) Jejku, biedny Dominiczek :(

Natimp babolcu jeden, dobrze, żeś się odezwała, bo już myślałam że będę musiała się do Poznania pofatygować doopę Ci skopać ;) "powinno być conajmniej konkubina Elżbieta L", jak w kronice kryminalnej :laugh: A w tym piekle to zajmij kociołek gdzieś blisko siebie, fajnie byłoby wieczność spędzić w dobrym towarzystwie;) Miło Cię znowu czytać :kiss:

12 lata 8 miesiąc temu #348141 przez Rika
Aniaw nie wiem z tymi bucikami, są wiązane pantofelki dla chłopców więc nie powinno być problemu z regulacją... no nie wiem, jak kto woli ale mnie razi jak ktoś zakłada adidasy do eleganckiego garnituru... na wesele, komunię :ohmy:

Oposek jak już będę miała basen to zapraszam oczywiście :) mam zamiar kupić okrągły basen na ok4-4,5 m średnicy i 1m głębokości. W Piszu mają 3m i 90 cm ale za mały jak dla mnie chociaż jak nie będę miała pieniędzy to i takim się pocieszę :)

12 lata 8 miesiąc temu #348206 przez aga1040
Hej dziewczyny.
Masuska mój Kubuś też się przekręca na brzuch w nocy i też się boje czy to bezpieczne???
Dziewczyny ja doszłam do 50 kg. A tak myślałam że waga po ciąży mi zostanie. A tu nic tyle co było. Chudzielec ze mnie. A chciałam dobić do 54 albo 56 chociaż. Jem jak szalona a waga stoi w miejscu. Tylko oponka rośnie.

12 lata 8 miesiąc temu #348224 przez Oposek
Aga, Masuska dziecko może spać w dzień na brzuchu, kiedy umie sprawnie przekładać głowę z lewej na prawą stronę i odwrotnie. Może spać tak i w dzień i w nocy, kiedy przewraca się z brzucha na plecy i z pleców na brzuch. Mowa o spaniu, bez poduszki, na twardszym materacu.
Filip tak śpi już od pewnego czasu, też się denerwowałam, więc pytałam ortopedy i rehabilitanta:)

12 lata 8 miesiąc temu #348231 przez olka1730
Witam,nosz kurcze pieczone a Ja okraglinek :angry: i ni dooopy nie moge zjechac z wagi....co prawda nie ćwicze przyznaje sie :P ,nie biegam :P no dobra slodkie podjadam,ale tylko pod wieczor zazwyczaj przed lapkiem :silly: no jak sie do was wpraszam to musze cos skubac i w paszczy miętolić....
no Dorotka pocisnelas w ta waga :angry: no mobilizacja moja pelna chociaz z dwa kilo zjechac....Ja to mam opone :ohmy: wierzcie mi 4-5 m-c ciąży :dry:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #348234 przez olka1730
Oposku a co jest Filipkowi jak moge podpytac,bo cos mi miglo ze chory.....przepraszam,ale ja czasami nie bywam na bierzaco :dry: Zdrowka dla Filipka :kiss:

Oposku doczytała co pisalas wyzej :blush: przepraszam za niezbyt dokladne czytanie

12 lata 8 miesiąc temu #348254 przez hoborr
Dziewczynki dziewczynki:)

Jak miło sie tu zrobiło:) Fajnie że niektóre Panie się odezawły po dłuższej nieobecności:)

Niestety nie mam za wiele czasu bo musze sie na jutro jeszcze przygotować. A gapnełam sie ze już niedługo 3 maj i piosenek musze nauczyć. I właśnie jutro mam muzykę z 3 klasami i będziemy pięknie śpiewać. Szkoda że na gitarce nie za bardzo pasuje i musze z organami kombinować - ale dam radę. No i sprawdzian mam do sprawdzenia ale mi sie nie chce! łu

Nic. W sumie to pisze Wam żeby sie pochwalic wspaniałą nowiną - dla mnie oczywiście:)
Dziś na konferencji dyro czytał przydział na następny rok i zaplanował mi wychowawstwo w 4 klasie:):) ALe się cieszę:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Kurczę naprawde nie mam czasejku:( jutro wieczorkiem będę.

Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków! Jutro wszyscy mają być zdrowi i uśmiechnięci, bez gorączek i całej reszty!!! Ściskam!

ps. Masuska brakowało mi tych promocji - KRÓLOWO!!!:) :side:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #348257 przez Oposek
Olka wierzcie mi 4-5 m-c ciąży podejdź do tego z optymizmem- wszyscy ustępują miejsca w autobusie, a pić można;)

A ja nie mogę iść spokojnie spać, bo się nasz Hoborek gdzieś zagubił... Może gimnazjaliści Ją zamkneli w schowku na szczotki? ;)

12 lata 8 miesiąc temu #348260 przez hoborr
Hahaha nie dałabym się - alebo raczej nie zmieściła. Prędzej na sali gimnastycznej:)

12 lata 8 miesiąc temu #348309 przez Rika
Hoborr Oposek ale się uśmiałam :)

Hoborr mogę zadać Ci pytanie niedyskretne i brzydkie z mojej strony?
A w ogóle jak ja byłam w gimnazjum to panią od sztuki (w późniejszych klasach złączyli muzykę i plastykę w jeden przedmiot) NAWIEDZONA
Było dwóch nauczycieli od sztuki, facet i babka

- z kim masz sztukę?
- z NAWIEDZONĄ

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Idę spać bo padam na ryj po prostu...

12 lata 8 miesiąc temu #348326 przez masuska
Dzień dobry idę do pracy, pa:*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka