- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Same kg spadają..
w pracy ciągle coś się dzieje,wręcz trzeba biegac, spacery po trzy godziny, zakupy, ciężko jest,ale warto...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dorotas, ale mi nie spadają te kilogramy tylko jak na złość przybieram, no teraz stoi w miejscu, ale jest ich za dużo! Buuuu..... muszę chyba coś w tym kierunku zdziałać.... A Orbitrek stoi i się kurzy:P
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Natimp ja najmniejsze jakie mam to 19 z wkładką ok 11,5-12 cm
Dziewczynki śpią a Rika wystawia rzeczy na allegro i gotuje obiad
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Nati nawet zawitała i na dzień dobry ściemnia, że nie ma czasu
Olka dzięki za słowa otuchy , ale stresior pewnie jakis tam będzie ślubno-chrzcielny
Masuska zdrówka dla Piterka U mnie waga stoi, więc się nie łudzę na spadek na razie i suknię szukam ogromną Ja swojego malucha zostawiłam bidulka z siorą To Dominis tak goraczkuje
Rika a jakie proponujesz butki dla Szymcia do czarnego fraka? Kurcze on ma wysokie podbicie i masakra z nim jest Co na obiad?
Oposku jak Filipek?
Hoborku jak w pracy? Dałas czadu dzieciakom?
Basba najważniejsze, że u ortopedy ok
U mnie facety beda w muchach tak wymyślił Tomek Tzn on, jego tata i brat- świadek i bobasy Ciekawe czy sie uda
A jutro może podskoczymy do USC bo Tomka świeży akt urodzenia przyszedł pocztą wreszcie
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Rika hehe, no ja w sumie też ciągle piorę ostatio, szkoda tylko, że wiecznie to samo pranie
Tak, o te zdjęcia zamieszczone przez koleżankę mi chodziło:) Mówisz basen 4 metry w ogrodzie? wiesz w sumie do Ciebie ode mnie nie jest wcale tak bardzo daleko
Masuska haha dopiero by ta babka wzbudziła sensację, jakby żyrandol na nią spadł Ja widziałam tą pościel w lidlu i strasznie mi się podobała, ale zielona, a na niej jest krowa, która jak wiadomo nie pasuje do żyrafy i krokodyla, które Filip ma w pokoju:) Mój mąż się załamał do reszty jak to usłyszał.
Dorotas fotka cudna, gratuluję ząbków i śmigania na czworakach, tylko nie mogę się zdecydować, czy bardziej Ci gratuluję tego spadku czy bardziej Cię za niego nie lubię
Basba Filipowi ząb rośnie, nie bardzo wiem który, bo wszystko na górze opuchnięte i nie daje pomacać. Pierwszy raz tak to bidulek odchorowuje Oby wyszedł jak najszybciej!
Ania W jedną muchę bobasową mam na stanie, mogę pożyczyć Jejku, biedny Dominiczek
Natimp babolcu jeden, dobrze, żeś się odezwała, bo już myślałam że będę musiała się do Poznania pofatygować doopę Ci skopać "powinno być conajmniej konkubina Elżbieta L", jak w kronice kryminalnej A w tym piekle to zajmij kociołek gdzieś blisko siebie, fajnie byłoby wieczność spędzić w dobrym towarzystwie;) Miło Cię znowu czytać
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek jak już będę miała basen to zapraszam oczywiście mam zamiar kupić okrągły basen na ok4-4,5 m średnicy i 1m głębokości. W Piszu mają 3m i 90 cm ale za mały jak dla mnie chociaż jak nie będę miała pieniędzy to i takim się pocieszę
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Masuska mój Kubuś też się przekręca na brzuch w nocy i też się boje czy to bezpieczne???
Dziewczyny ja doszłam do 50 kg. A tak myślałam że waga po ciąży mi zostanie. A tu nic tyle co było. Chudzielec ze mnie. A chciałam dobić do 54 albo 56 chociaż. Jem jak szalona a waga stoi w miejscu. Tylko oponka rośnie.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Filip tak śpi już od pewnego czasu, też się denerwowałam, więc pytałam ortopedy i rehabilitanta:)
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
no Dorotka pocisnelas w ta waga no mobilizacja moja pelna chociaz z dwa kilo zjechac....Ja to mam opone wierzcie mi 4-5 m-c ciąży
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Oposku doczytała co pisalas wyzej przepraszam za niezbyt dokladne czytanie
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Jak miło sie tu zrobiło:) Fajnie że niektóre Panie się odezawły po dłuższej nieobecności:)
Niestety nie mam za wiele czasu bo musze sie na jutro jeszcze przygotować. A gapnełam sie ze już niedługo 3 maj i piosenek musze nauczyć. I właśnie jutro mam muzykę z 3 klasami i będziemy pięknie śpiewać. Szkoda że na gitarce nie za bardzo pasuje i musze z organami kombinować - ale dam radę. No i sprawdzian mam do sprawdzenia ale mi sie nie chce! łu
Nic. W sumie to pisze Wam żeby sie pochwalic wspaniałą nowiną - dla mnie oczywiście:)
Dziś na konferencji dyro czytał przydział na następny rok i zaplanował mi wychowawstwo w 4 klasie:) ALe się cieszę
Kurczę naprawde nie mam czasejku:( jutro wieczorkiem będę.
Buziaczki dla wszystkich dzieciaczków! Jutro wszyscy mają być zdrowi i uśmiechnięci, bez gorączek i całej reszty!!! Ściskam!
ps. Masuska brakowało mi tych promocji - KRÓLOWO!!!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja nie mogę iść spokojnie spać, bo się nasz Hoborek gdzieś zagubił... Może gimnazjaliści Ją zamkneli w schowku na szczotki?
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr mogę zadać Ci pytanie niedyskretne i brzydkie z mojej strony?
A w ogóle jak ja byłam w gimnazjum to panią od sztuki (w późniejszych klasach złączyli muzykę i plastykę w jeden przedmiot) NAWIEDZONA
Było dwóch nauczycieli od sztuki, facet i babka
- z kim masz sztukę?
- z NAWIEDZONĄ
Idę spać bo padam na ryj po prostu...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11