- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ania byliśmy na kontroli, z ręką dużo lepiej i kleić już nie trzeba, ale zakleili jeszcze klatę i plecy. Śmiesznie wygląda, ale czy coś to klejenie daje to ja nie mam pojęcia, jakaś magia to trochę dla mnie, choć of kors próbuję zapoznać się z tematem;)
Rika Ty serio przetrzyj czy kup te okulary kobieto, bo przecież i ja i Masuska i Aniapisałyśmy, że jedziemy do Różyczki, a Ty, że nikt nie chce jechać... Swoją drogą widziałam wczoraj Twoje zdjęcia z młodości na fejsie, lachonie Ty nasz:)
Różyczko pozdrówki, fajnie, żeś się pojawiła
Basba dobrze, że lekarz nic nie zalazł jA dziś też jestem nie do życia, ale jeszcze muszę dwa prania powiesić, a jedno piorę któyś już raz i ciągle odkładam wieszanie a potem, odświerzam i tak w kółko;)
Olka to gratulacje z powodu siadania i zostania już-prawie-gryzoniem Może Mati nie będzie raczkował, tylko od razu wstanie i pójdzie;) Filip też sprężynuje, choć już mniej niż kiedyś, ale u nas to pewnie przez skoczka;)
NATALIO G. PRZYWOŁUJĘ CIĘ DO PORZĄDKU!!! Odezwij się Natimp, bo smutno bez Ciebie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyjęliśmy wszystko na klatę i podeszliśmy do tego z humorem, ale zgodnie twierdzimy, że to ostatni ślub, jaki wzięliśmy:)
Więc Aniu naprawdę to będzie wyjątkowy dzień
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba idę spać, jutro nadrobię bo dziś nie mam siły
A gdzie pisałyście???
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku...super miałaś ślub! Uśmiałam się nieziemsko. Jedno jest pewne- był on jedyny w swoim rodzaju
Co do prania... widzę ze mamy do niego identyczne podejście. Wczoraj szłam powiesić... ale nie doszłam- Wiki się przebudziła a potem mi się... yyyyyyyyyy... nie chciało! No nic dzisiaj dorzucę wczorajsze brudy i wypiorę jeszcze raz! ;/ normalnie dzień świstaka...
Co do Natimp... pisała do mnie na facebooku ze ma teraz meksyk w pracy, poza tym nie mogła sie dostać na forum przez wirusa. Obiecała ze sie odezwie. Tak więc NATI CZEKAMY!!!!
Olka, to super że synek sam tak ślicznie siada. Moze nie bedzie też raczkować- jego prawo, a zeby wyjdą- oby nie wszystkie na raz!
Rika jak tam wyspana? Pełna sił? No to czekam na te obiecane zdjęcia!!!
Cześć Różyczko!
Masuska odezwij się bo jutro do pracy lecisz i znowu nas nie nawiedzisz
Hoborrku, mam nadzieję ze dzisiejszy dzień w pracy bedzie spokojniejszy!
Aniu jak synek? Gorączka spadła???
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu jak Twój Mały? u nas noc nieźle, a teraz znowu gorączka...
Basba etam, pranie:) ale dziś muszę się ogarnąć, bo nie będę miała w co się ubrać niebawem;)
Rika no tuż pod Twoim postem o jechaniu do Różyczki przecież z tego żartujemy... Czytasz w ogóle o piszemy;)
Hoborku trzymam kciuki, żeby gimnazjaliści nie dali Ci dzis w kość
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olka 1730 moja Ola dopiero niedawno zaczęła skakać trzymając się szczebelków lub mebli i krzycząc "aaaaaa bababa" czyli w wersji piosenki Zuzi znaczy to aaaa kotki dwa
Zuzia ją tak nauczyła
A jak kiepscy lecą to obydwie siedzą lub stoją, bujają się, śmieją, piszczą i śpiewają. papapa papapa papapapapapapa (tzn papapa papapa to jest właśnie kiepskich świat) oczywiście melodja do której śpiewają się zgadza
Oposek chodzi Ci o zdjęcie które wstawiła moja koleżanka? To była niezapomniana wycieczka do Ełku na dzień młodzieży i już jak tylko wstałam z łóżka i czekałam na koleżankę to zaczęło się dziać
Basba ja miałam jakieś zdjęcia wstawić?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Jestem jestem, ale wybaczcie na razie mam trochę roboty. Jak Piterek zaśnie to będę na pewno:)
Kogo moje oczy widziały:) Różo bywaj częściej:)
Oposku świetny ślub:) a ten pomyśła na zaproszenia genialny:) Mój ślub był "idealny" wszystko tak jak być powinno, nikt się nie spóźnił, nic się nie zgubiło. Tylko była babeczka w kościele, taka pijaczka, z problemami z głową i wchodziła nam w kadr, albo stała tuż przy nas i gadała "Robert nie daj się", lub inne teksty na podryw mojego męża:P Teraz się śmieję a wtedy marzyłam o tym Żeby jakiż żyrandol na nią spadł... A i jeszcze zapomniałam ja wziąć pigułek i mniej więcej 41 tygodni później urodził się Piotrek:)
Basba, Basba
Aniu co z Szymkiem?
Rika miałaś wstawić zdjęcia podwórka
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a nie to jest naprzeciwko:) juz sie kapnęłam:)
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika znalazłam:) suszarka stoi na balkonie:) Jakiś żywopłot by się przydał od ulicy, albo chociaż tuje. Powiedz teściowej:P
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa