BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 8 miesiąc temu #347112 przez Oposek
Rika na to spotkanie którego nie będzie? :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #347117 przez hoborr
Dzień dobry:)

12 lata 8 miesiąc temu #347119 przez Oposek
dzień dobry Hoborku :) Co u Ciebie i Adusi ciekawego?

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347126 przez hoborr
Oposku Adusia śpi a Agusia je:0

12 lata 8 miesiąc temu #347138 przez hoborr
Juz pojadłam:)

Wróciłam z pracy dwo żyję! Coś wstąpiło w drugą klasę - jakiś diabeł. Nie mogłam sobie poradzić z tymi debilami. Mam najgorszych uczniów połączonych z jedna grupę, bo reszta - ta mądrzejsza miała angielski. I wariowali / Jeszcze nigdy nie byłam w takim szoku. Nie wiem co się stało. Płakac mi się chce..
Byle do lipca....

Aniu myślę że dół tej sukienki jest pogrubiający. Ale góra piękna i kolor tez misię podoba:) Przymierz może na tobię będzie spoko leżała:)
Kurcze sorki - ada się zbudziła. Lecę

12 lata 8 miesiąc temu #347139 przez Rika
Oposek plany się zmieniły? Nie ma spotkania? :( Ooo :(

Hoborr ja jeszcze nie mam czasu zjeść. Gotuję obiad teraz, baby śpią, ja chodzę jak zombie dzisiaj bo położyłam się spać o 3.30, wstałam o 5 właściwie nie z własnej inicjatywy tylko Ola mnie obudziła, nie spałam do 8, Ola śpiewała, krzyczała Zuzi nad uchem (zawsze tak rano na siebie reagują) dziwne że Zuzia się nie obudziła a później Ola zasnęła przy cycu po 8 i przespałyśmy się do 9. Teraz śpią a ja mam zapierdziel. Jeszcze muszę dokładnie koszule zmierzyć dla chłopców to może Masuska i Oposek się skuszą :D

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347167 przez Oposek
Rika chyba nie ma komu za bardzo się zająć organizacją. Ja ileś razy pytałam, jaki termin wybieramy, ale praktycznie nikt mi nie odpisał. Więc w końcu mój mąż się wkurzył, że nie można urlopu zaplanować, bo Mu suszyli głowę w pracy i sam zaplanował ;) Ale zawsze możesz wziąć sprawy w swoje ręce, może ktoś jeszcze chętny...
To czekamy na zdjęcia koszulek:) Współczuję niewyspania.. Ja dziś też nieprzytomna, bo Filip wariował...

Hoborku współczuję tych drugoklasistów... To taki najgłupszy okres, w pierwszej klasie są jeszcze trochę nieobeznani, w trzeciej czują podmuch egzaminów, a w drugiej hulaj dusza...

12 lata 8 miesiąc temu #347174 przez Rika

12 lata 8 miesiąc temu #347237 przez masuska
Oposku też myślę że spotkania nie będzie, a wielka szkoda:(

Rika mam znów ogromną ochotę na arbuza, tak jak w ciąży:) A koszul mamy b.dużo więc dziękuję.

Hoborrku, a kto z Adą jak Ty pracy?

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347260 przez Oposek
Rika a ja bym koszulę jakąś może kupiła, ale kolorową, z długim rękawm, na rozmiar 86 cm.
Białą mamy. Znajdzie się coś? Najchętniej niebieską.

Masuska no ja miałam szczere chęci, ale doopa. Zresztą chętnych i tak było niewiele, a jak Ewa i Asia się wykruszyły to już w ogóle lipa. Co robić, trza jechać do Różyczki, słyszałam, że pole ma jakieś, to może nas nie wyrzuci za bramę, jak namiocik niewielki w kąciku rozbijemy;)

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #347267 przez aniaw
Cześc babeczki :D

Dzięki za opinie w sprawie sukienki :)
ja właśnie szukam czegoś z zakrytymi ramionami - bo te na ramiaczkach czy w ogóle bez ramiaczek to jakas porazka ;) Nie lubię odkrytych ramion a z szalem czy bolerkiem to w ogóle się nie widze ;)
Co do dekoltu to nie chcę jakoś bardzo odkrytego bo czy wezme bobasa na rece czy się schylę i zaraz wszystko na wierzchu a tego nie lubię ;)
Dół jest bardzo ładny bo zdobienia tylko po jednej stronie a ja myślałam w ogóle nad jakąś gładką.
Wczoraj ją mierzyłam i jest nawet spox. Może nie jakaś wymarzona, bo na taką mnie nie stać - na ceny salonowe nawet nie patrze :evil:
Talia jest wyzej więc zasłania moją słoninke i marszczenia nawet fajnie się układały.
Do tego babeczka dokłada buty - o dziwo na mnie pasuja i też to sztuczne futerko - to ma być 23 czerwiec godz 19sta, ale różnie z pogoda może być ;)
Poza tym jakby jakas kolacyjka to w ogrodzie, więc coś do zarzuucenia musi być :)
mam się namyslic do końca tygodnia i dac jej znać ;)
Ona nie miała welonu tylko kwiatki we włosach.

Na poczatku myłślałam o czyms kolorowym, ale kolorową kieckę to moge założyć na czyjes wesele - miłama juz 2 takie fajne balowe - a teraz chce ecru no albo biała.
Ta jest ecru i co najważniejsze na mnie pasowała od razu :) Tylko troszkę u krawcowej musiałabym zaszywek porobić z tyłu górze, bo mi lekko odstawała.

Rika poka poka podwórko :) My też mamy sporo koszul ;)
Ale teraz myśle o garniturkach w przystepnej cenie dla moich elegancików - koszule białe maja.

Basba jak tam dziś u doktora?

Oposku gratuluje zakupów :) Tez ki czasem się wydaje, że ciuszki dla dziewczynek ładniejsze :) Współczuje nocki ;) A coś mi sięmkojarzy, że miałas dziś do lekarza do kontrole z Filipkiem?

Masuska to może jednak teściowa deska ratunku :P
Zaproszeń taka masa i do końca nie zdecydowaliśmy się a musimy już w tym tyg :ohmy:
Pokazywałam dziewczynom, że pewnie takie:
allegro.pl/zaproszenia-slubne-4w1-podzie...cik-i2280959589.html
zamiast podziękować bedzie tekst o chrzcie
a takie nam się podobały też:
allegro.pl/zaproszenia-wezwania-slubne-w...012-i2283549311.html
ale mało tekstu tu do umieszczenia jest a jeszcze info o chrzcinach chcemy napisać.
Paznokcie extra :lol:
A ta przyszła i narobiła od razu smaka na arbuza :P :laugh:

Hoborku
ale te dzieciaki potrafia deać czadu ;) Ciekawe jakie z naszych maluszków będą urwisy????

Masuska,Oposek, Rika to kiedy wbijamy się do Różyczki???? :lol: :lol: :lol: :lol:

A ja już w pracy a całe przedpołudnie miło spedziłam ze szkrabami, których wszędzie jest pełno :) A szymcio mówi do mnie najczęściej mami a na Tomka tati i tak sółodko to brzmi, że szok :blush: Rzadko mówi mama tata, to chyaba zbyt pospolite jak na niego :lol: W ogóle taki rozgadany jest i tylko jak zaczyna się bajka jego ulubiona o Małepeczce Georgu to siedzi jak zaklety :D
A Dominis juz zaczął sprytnie chodzic przy pchaczu :D

12 lata 8 miesiąc temu #347268 przez Rika
No Oposek takich to nie mam :( tylko to co dałam linki, reszta to duże rozmiary...

Skoro nikt nie chce jechać to ja se sama pojadę do Różyczki O!

12 lata 8 miesiąc temu #347269 przez Rika

12 lata 8 miesiąc temu #347272 przez aniaw

12 lata 8 miesiąc temu #347279 przez masuska
Oposku, to ja mam pole a nie Różyczka, chyba że będziemy koczować pod domem:P

Aniu, najważniejsze co by Tobie ta suknia się podobała i żebyś Ty się w niej dobrze czuła. Też nie możemy ocenić bo Cię w niej nie widziałyśmy:) Na pewno będzie cudnie:) A takie moje skromne pytanko, za ile ta kieca?

A zaproszenia świetne, bardzo fajny pomysł. Te z wezwaniem to mnie tak nie kręcą za bardzo, ale te co Rika dawała o spektaklu są też nie złe:)

Ja miałam skromne:P Proste zwykłe przewiązane wstążeczką złotą:)

Wygrzebałam zdjęcia z przymiarek sukni... Hehehehe Aniu wszystko przez Ciebbie:P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka