- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
allegro.pl/fotelik-coneco-zenith-armor-9...tis-i2256905934.html
Taki sam ma Basba, tylko różowy:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak Ola widzi że wychodzę to raczkuje szybko za mną i krzyczy mama mama
Hoborr też tak mam że jak chcę coś sobie kupić (nieważne czy na bazarze, w sklepie czy internecie) to dziewczyny mają nowe ubrania lub zabawki
Np dzisiaj przyszły nowe spodenki early days jeansowe dla Zuzi które wylicytowałam za 9,90 nowe z metką i czapeczka - kaszkiet sztruksowy:)
W ogóle ostatnio tyle licytowałam że straciłam rachubę i wydałam ponad 200 zł na ubrania dla dziewczyn na wiosnę. Plus 500 zł na ubrania które wzięłam ze sklepu na lato
Ale teraz do zimy mam z głowy.
Teraz ubrania Zuzi zalane sokiem moczyły się całą noc w vanishu plus ustawiłam pranie z niemieckim proszkiem (?) na 60 stopni i zobaczymy.
Oposek moja Ola też wszystko do buzi ładuje, np ostatnio o mało nie udusiła się zakrętką od coca coli którą Zuzia rzuciła na podłogę.
A filmiki świetne Moja Ola nie chce już od dawna leżeć w wannie... Siedzi w niej spokojnie i się bawi dopóki nie zobaczy że Zuzia ma jakąś zabawkę którą ona sama by się chętnie pobawiła...
Chyba będę musiała od razu zapierać...
Basba u takich dzieci to chyba normalne, mojej Zuzi też strzelało w stawach a to dlatego że maź stawowa jeszcze nie jest taka jaka powinna być i dlatego, jak dziecko ciągle zgina i prostuje łokcie czy kolanka, mojej Zuzi strzelało w stópkach, kolankach i rzadziej w łokciach.
Masuska później wyślę Ci piżamki na maila lub tu wstawię, mam tylko jedne na 80 dla chłopca z Tup Tupa sama wzięłam takie dla moich dziewczyn tylko że kolorek dziewczęcy bardziej
Ja na bazarze kupiłam Zuzi świetne buciki ala trampki za 15 zł!!! Jutro jadę po następne bo miałam na allegro zamawiać za 19,99 zł plus koszty przesyłki ale te z bazaru są o wiele tańsze i o wiele ładniejsze
I gratulacje z nowych ząbków. Moja Ola ma nadal tylko dwa myślałam że na górze jej idą i było widać ale już nic nie ma nie wiem o co chodzi.
Martus witamy
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika ja wiem, jakie to upierdliwe zapieranie od razu. Ja jak mi się nie uda bądź nie chce to polewam potem odplamiaczem, ale samej marchewki to On raczej nie jada. Jak jadał to się wkurzałam jak Ty:)
A Filip zazwyczaj się kąpie w brodziku, bo my tylko prysznic mamy, a wanna u babci.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam sweterek i dwie pelerynki:
allegro.pl/piekny-bialy-sweterek-na-komu...ota-i2282638688.html
allegro.pl/piekna-pelerynka-na-komunie-m...ota-i2282638934.html
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
O proszę Oposem i Masuska i Olka i Martuś
A ja mega zabiegana
Dziś bilans 2 latka z Szymonkiem - słuszna waga 14,1kg i mierzy 85,5cm
A Dominiś 9,850kg i 72cm 24kg szczęścia
Oposek ale zachwycony ten Twój Filipek kapiela
Gratulacje zasypiania i współczuje z tą kradzieżą, co za chamy
Sukienka nie wybrana bo albo spie albo pracuje więc niby kiedy?
A zaproszenia na allegro chcemy zamówić, bo talenta u nas niebardzo do samorobienia Poza tym nie chce mi się
Basba nie stresikuj się może to nic powaznego Sala najprawdopodobniej jakby coś ta tzn bardziej ogród, ale nadal myślimy czy w ogóle coś robić po Suknie mam przymierzać jedną u babeczkio z gumtree bo wymiary nawet na mnie ale nie moge się z nuia zgrać czasowo
Masuska gratuluje zeboli i parcia do przodu Piterka A skarpetochy to ja tez mam takie dla małego po Szymonku i są gites
Rika jak tam pranie? Dla mnie vanish to super sprawa - spiera jak w morde strzelił A to raczkowanie Oli to pewnie jak Dominisia i czasem mi się wydaje , że mam małego pieska, który za mna łazi
Hoborku kurcze ja też fotelik rowerowy musze kupić
Kurcze mega zabiegana jestem dzis w pracy a jutro znów na rano i jak ja moge przygotowywać się do ślubu, no jak?
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
może i dobrze, że czasu nie masz, stresu mniej;)
do kogo chodziłaś z Dominiczkiem na Szajnochy?
24 kg szczęścia to ja pewnie będę miała z samego Filipa zanim rok skończy, jak tak dalej pójdzie
Rika śliczna piżamka:) szkoda, że rękaw krótki, ale na upał idealna!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Aniu polecam kup kup i jeżdzij sobie:) A ja taka już padnięta na ryjek jestem że wyczytałam że Dominiczek waży 25 kilo
Oposku nie mogę sie napatrzyć na Filipka! Ale jakoś nie wyobrażam sobie Adusi! Pewnie by się utopiła w takiej hardkorowej kąpieli:) Super że Filipkowi siepodoba - zimna woda zdrowia doda!!! No a z kradzieża to przykro mi...
Masuska eloł!!!
Dziewczynki najważniejsza wiadomośc dnia to to że siostra nie ma guza w przysadce mózgowej. Ale jutro będzie miała dokładną konsultację. JAkiś parametr (nie pamiętam jaki) norma 20 z ona ma ponad 1000!!! No ale damy radę!
W pracy było spoks! Tylko ponoć w sobotę mamy odrabiać 2 maja a w czwartek konferencja:(
Olka MArtus co tam u was więcej???
Basba Adusi też strzelają czasem rączki!!!!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ogólnie to w sobotę przyjeżdża ona najmłodsza z mamą, średnia miała dojechać w niedzielę ale nie przyjedzie bo zadzwoniła babka z jej miejsca pracy gdzie była latem na sezonie i chcą ją znów i ma wszystko przygotować na majówkę więc w środę jedzie do roboty i przyjedzie dopiero jak wróci.
Aniaw to nieźle Twoje chłopy ważą ja w przyszłym tygodniu może pojadę na ważenie.
Muszę jeszcze umówić się do dentysty, ginekologa, okulisty i zrobić badania na tarczycę ehh kocham to
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Dzisiaj z Antonowem do dentysty jeszcze jade... losie...
Aniu no to masz co nosić... dobrze że na dwójkę sie rozkłada ;)Antek waży ponad 19 i jak się uwiesi to jęzor do pasa Jak już się umówisz i przymierzysz kieckę to zdaj koniecznie relację bo ciekawa strasznie jestem! A... no ikosmici już mnie oddali Stwierdzili ze moje towarzystwo im nie pasi
Oposku spoko za chwilę Filipek przystopuje z wagą. A ile on wogóle waży???
Hoborrku super że siostrze wykluczyli guza! Trzymam kciuki! No i fajnie ze w pracy OK
Rika to niezły przegląd cie czeka Fajnie ze rodzinka sie zjedzie.
Olka Martuś no właśnie co u was???
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Wiesz Basba mi tak strzelało kiedyś w dzieciństwie kolano. Teraz jak zginam pod pewnym kątem też mi chrupie. Jeździłą mama ze mną po lekarzach i w sumie okazało się że mam coś z rzepką. Ale to mnie absolutnie nie bolało ani nie boli. I nie przezkadza w niczym. Tak więc jest jak jest. Ale takim małym dzieciaczkom często tak strzelaja kości. PIsałąm wczoraj że Adusi tez tczasem coś strzeli. czekam jutro na dobre wieści!
Rika aLe będziesz miała urwanie głowy! Chyba że goście troszkę CIe wyręczą i będziesz miałą czas dla siebie? Ja byłam ostatnio u gina na cytologii. Dentyste opmijam z daleka... A dlaczego robisz badania na tarczycę???
Moje dziecko śpi a ja buszuję po allegro:) Ostatnio pozamawiałam sobie różne kosmetyki:) Czekam na przesyłkę i będe piękna!!!!!