- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Dobra nie nadrobiłam Was ostatnio (wiem tylko że Ania bierze ślub! )
Gratulacje Aniu i będę z Wami myślami w tym ważnym dniu dla Was!
Teraz przeczytałam na szybko 3 ostatnie strony i tak tylko w skrócie bo ja jak zwykle nie pamiętam po przeczytaniu kto co napisał he Zdjęcia super, każde jedno jedyne w swoim rodzaju!
Rika trzymam kciuki za ząbki malutkiej! Z tymi aukcjami to dziewczyny mają racje, ja też Cię podziwiam i dziwie się kiedy Ty masz na to czas!
Ja podobnie jak Oposek karmię małego, generalnie daję mu wszystko i często daję mu bułęczkę z czymś tam A co do kuskusa to ja dałabym mu troszkę, na razie na spróbowanie, Kiedyś mówili o tym w DDTVN i mówili żeby właśnie podawać ją dzieciom bo jest zdrowa
Co do zabawek to ja już sama nie wiem, ja mam i zabawki z karuzeli zawieszone nad łóżeczkiem, i z pałąka mam kilka zabawek zawieszonych na szczebelkach i taką pozytywkę. Też muszę coś nowego pomyśleć
My mamy za zajączka tak ze chowamy starszym dzieciom w ogrodzie prezenty albo w domu jak jest brzydka pogoda, zawsze są tam słodycze i zabawki oczywiście generalnie prezenty jak na św. Bożego Narodzenia
Dziś mały spadł mi z łóżka w sypialni...Jak się budzi to ja wstaję biorę go z łóżeczka przekładam do naszego obkładam kołdrami poduszkami i idę się ubierać robić mleko itp
Słyszę że marudzi w tej sypialni więc biorę jakąś zabawkę wchodzę tam a go nie ma na łóżku Patrzę a on na podłodze z taką poduszką z barana Myślałam że zawału dostanę! Ja do niego "jezu dziecko nic Ci nie jest" a ten" hehehe" Mamy takie duże łóżko w sypialni i na szczęście nie jest wysokie, a poduszka go chyba uratowała
Poza tym wytłumaczę się dlaczego mnie nie było Pamiętacie jak Wam pisałam że żołądek mnie boli i t chyba grypa żołądkowa To nie grypa tylko wrzody
Cierpie jak nie wiem, nic nie mogę zjeść bo jak zjem to zwijam się okropnie z bólu.W ogóle nic mi się nie chce...mam 2 lat i wrzody rozpadam się i tyle
A i DZIĘKUJĘ że się o mnie w ogóle pytałyście, kochane jesteście
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
Z tymi wrzodami to super niefajnie. A to wrzody żołądka, czy dwunastnicy?
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Żołądka...normalnie nie spodziewałam się że wrzody żołądka są tak okropne Wykończę się
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co Wy na to
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na takie sytuacje trzeba reagować, choć nie jest to łatwe.
Tych wrzodów to naprawdę współczuję, kiedyś dawno temu piło się na nie wywar z siemienia lnianego, nadal się to robi?
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wiesz ja nic nie słyszałam o tym siemieniu lnianym! Biorę tylko ranigast max który i tak mi nie pomaga
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba ale się uśmiałam z bociana a aukcje teraz jak allegro mi normalnie funkcjonuje to szybko wystawiam
Hobbor a ja myślała że Ci chodzi o podkład dla dziecka i już chciałam pisać że z Rossmanna i walnęłabym drugą mega gafę dzisiaj
Piernikarczyk wreszcie jesteś Mi Ola dwa razy spadła z łóżka no w tym raz mężowi a już od dawna jej nie zostawiam na łóżku obłożonej kołdrami bo to dla niej sama frajda bo wspina się na wszystko. Rano biorę ją do łóżka jak jeszcze chcę pospać i śpi z brzegu który jest zastawiony Zuzi łóżkiem. Między Zuzi łóżkiem a takim oparciem w wersalce jest dziura którą musiałam zatkać kocami na wysokość żeby się nie wspięła bo ona nawet jak śpi na brzuszku to wędruje po łóżku. Już nie raz wyjmowałam ją na śpiocha z Zuzi łóżeczka do którego wlazła (jest szpara między szczeblami żeby Zuza mogła wchodzić i wychodzić kiedy chce) lub jej główkę lub nogi
A wrzody ciężka sprawa
Piernikarczyk co do tego dziecka 6letniego ok, bić nie wolno ale jakieś kary muszą być. U mnie jak Zuzia przeskrobała jak była troszkę mniejsza to krzyczałam "do wiadra" i wkładałam ją w wiadro i stała, nie mogła się ruszać bo by się przewróciła. Pytam czy będzie grzeczna ona kiwa że tak i dopiero ją wyjmowałam i aniołek. Nie wiem jak to będzie później ale np moja mama jak lałam się z siostrą to wrzucała mnie do jednego pokoju, ją do drugiego i miałyśmy siedzieć dopóki się nie uspokoimy. I pomagało... na chwilę ale jednak
Moja dzisiejsza mega gafa:
Pojechałam na pocztę, później do sklepu. Babka skanuje towar, podaje kwotę ok 45,18 zł Ja daję jej kartę i mówię "końcówkę będę miała" i zaczęłam grzebać w portfelu i szukać 18 gr!!!!!!!!!!!!
- piernikarczyk07
- Wylogowany
- rozmowna
Na czym polega licytacja na allegro, chcę na zajączka kupić to małemu Szymkowi
allegro.pl/kubus-puchatek-pozytywka-przy...05694.html?source=oo
Na razie jestem jako pierwsza za 47zł, na pewno to wzrośnie co? Jeśli dalej będę to licytować i dam przed końcem najwyższą cenę to to kupuję tak
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
Pierniczku kochany współczuję Ci bardzo tych wrzodów! A miałąś gastroskopię?? Ja mam zaczątki na dwunastnicy:( Nic z tym niestety sie nie da zrobić. Pewnie masz leki osłonowe i dietę? Tak? Mi najnardziej szkoda że rosołku jeśc nie można!!!!
A historia z tym dzieckiem 6 letnim.... powiem tak ze sama znalazłam sie w takiej sytuacji i uważam że to wina rodziców. A mianowicie. Pojechaliśmy zobaczyć małego Tomasza. A jego siostra (2 lata i 5 miesięcy) Lenka dotąd była naj naj naj. A tu nagle bach. Mały brat. Mama trzymała na rękach Tomka i karmiła go . A lena podbiegła i z całych sił walnęła tomka małym plastikowym wiatrakiem w główkę!!! I co? I nic!!!! Normalnie mnie zamurowało!!!! Tomek w bek. Mama go tuliła i wiatrakiem o ścinę. A Lena sie śmieje! Nic jej nie powiedzieli!!! Pytam sie Kaśki czemu nie wyciąga konsekwencji? A ona że Lenka jest jeszcze mała i nie zrozumie! A ja na to : A kiedy zrozumie? W jakim wieku? A Kaśka że nie wie.
Normalnie ścieło mnie z nóg. Nie wytrzymałam i powiedziałam jej że nie wolno bić braciszka bo to go boli i takie tam... A oni normalnie nic! I jak takie dziecko ma wiedziec czego nie wolno robić? No chyba od poczatku takie rzeczy móiw sie dzieciom? No bo co- skonczy pięć lat oi nagle zakazy , nakazy, to wolno, tego nie!
POwinni Super nianię oglądnąć!
aż się zdenerwowałam!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie wiem czy zrozumiale to napisałam...
Lepiej mi idzie tłumaczenie matematyki!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pierniczku w przypadku takich aukcji ciężko coś przewidzieć. Ostatnio Lucy pokazywała
buciki, śliczne trampeczki dla Oli, które kupiła za niecałe 2 zł!!!!! Ja zawsze ustalam sobie, ile wydam- np 50 zł i licytuję w ostatniej chwili. Jeśli poprzedni licytujący zalicytował powiedzmy 24 zł to ja piszę 50, a i tak wygrywam i płacę 24,50. W ostanim momencie jest większa szansa.
Rika ojtam, od razu gafa. Każdemu się zdarza. Ile razy ja Pani dowód podaję zamist karty albo nie tą kartę
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr niezła jesteś
Piernikarczyk tak jak dziewczyny napisały. I najlepiej licytować w weekendy ja sama wiem, zalicytowałam kilka par różnych butów rok temu wartych 120 zł, ja kupiłam jedne za 13 drugie 9,5 i 35 zł
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale cisza co?