BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 8 miesiąc temu #345276 przez aniaw
O forum działa:)

Hej babole :laugh:
Weźcie skrobnijcie conieco bom stęskniona za Wami :kiss:

U nas totalny armagedon w chałupie, albo dzieciaki jakieś opętane bo roznosi je totalnie :P
Ja wczoraj miałam sympozjum, ale jak wróciłam to ambitnie zaczęłam ogarniać i segregować zabawki maluchów i zeszło się nam do 23 :ohmy:
Boszsz one mają tyle tego, że ja spokojnie przedszkole otworzę :lol: Skąd się to wszytsko wzięło to nie wiem :unsure: :)
Wywaliliśmy im furę wszystkiego na podłogę z pudełek, pojemników, szafek i nie było już dzieci bo odkrywały wszystko na nowo :)

U nas Szymcio coraz więcej gada i próbuje już składać wyrazy w poijedyńcze zdania, ale śmiesz nie mu to wychodzi :)
Najtrafniej to kiwanie palcem i "nu nu nu dzidzi" pokazuje :lol:
Śmieszny był te ż jak u dziadka Tomcio wyjął z lodówki alkohol a Szymciuo do niego "tati nu nu nu" :lol: My ślałam, że z krzesła spadnę :lol:

Dominis też z gadaniem się rozkręca i wychodzi mu to jak kaczorowi donaldowi :laugh: Ech ubaw z nimi nieziemski :)

Ze ślubem do przodu po malutku i szukamy obecnie zaproszeń :)

Dziewczyny a co u Was?????

Hoborku czytałam na tamtym forum - trzymam kciuki :kiss:
Za udane zakupki autowe trzymam kciuki u stóp :)

Rika a jak tam interes skepowo-internetowy? Mam nadzieję, że jakoś się ruszyło :)

Pierniczku gratuluję początków przemieszczania :)

Oposku żyjesz????

Reszta mamusiek czekamy na Was :lol:

A ja jutro na bilans 2latka z Szymonkiem i na kontrolne ważenie z Dominiczkiem :laugh:
A dziś byliśmy w kościółku i były już nasze 1 zapowiedzi przedślubne, ale czad :lol:

Buziaki all :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #345287 przez hoborr
Aniu gratki z okazji pierwszego spadnięcia z ambony!:) Wyobrażam sobie jak musicie mieć wesoło z dwoma brzdącami gadającymi po swojemu:) hihi

Rika właśnie kiedyś CIę kontrolowałam :P i sprawdzałam ile masz rzeczy na allegro sprzedanych:) - zadowolona ze sprzedaży???

Oposku co ty w slady Różyczki się wybierasz??

Nie mam auta! Ale za to ada ma super pchaczo jeżdzik za 13 zł - używany i super krzesełko do mojego rowerka:) Już się doczekać słoneczka nie mogę.

Siostra po lekach strasznie się czuje:( Jutro wynik prześwietlanie głowy! ALe się boję!
No i ja do pracy wracam. W sumie to się cieszę:)

DO jutra baby!

12 lata 8 miesiąc temu #345327 przez Rika
Ja tylko na chwilę
U mnie w pokoju sajgon, w pralni sajgon... ostatnio zniosłam 3 kartony i 2 reklamówy ubrań z góry do segregacji, zostały mi 2 kartony z ubrankami w których już dziewczyny nie będą chodzić plus kolejne pranie ubrań tych co leżały i tych które Zuzia zaplamiła sokiem i mają plamy... jedne już się moczą.
Szkoda gadać wszystko w tym cholernym soku jest :(

Macie jakiś dobry sposób na pozbycie się plam po marchewce itp???
Tylko nie piszcie ze vanish bo to porażka

Hobbor dzieje się coś tam na allegro, teraz weekend więc przestój ale np w piątek byłam u rodzinki obok bo mojego męża brata ciotecznego żona zaprosiła swoją znajomą czy rodzinę nie wiem i w ciąży jest i wybrała kilka ubrań małych na 2 stówki :)

Teraz ciocia ma zaprosić sąsiadkę a męża mama wozi większe ubrania do pracy i daje koleżankom :D

Super, Różyczka i Masuska tak kłóciły się o forum a teraz ani jedna ani druga nie zagląda. Na pewno piszą tylko między sobą a nas mają gdzieś... :( B)

A w ogóle to o 2:30 w nocy wjebałabym się na (jakby nie mówić wielkie i dobrze oświetlone) rondo bo GO NIE WIDZIAŁAM!!!

12 lata 8 miesiąc temu #345372 przez hoborr
Nie no Rika coś ty robiła o 2:30 na rondzie!!??? Aż strach pomyśleć:)
OStatnio perfekcyjna pani domu wcierała w plamy mydłe i odstawiała na 15 minut. POtem prała. Ale nie wiem czy to perfekcyjnie wypierze marchewkę:)
Fajnie z tym allegro:) sama bym coś sprzedawała ale nie mam co! A póki co to jutro wracam do pracy i nie mam zupełnie pomysłu na plastyke dla bachorów!!!

Różyczka to by się wstydziła!!!!!!!!!! Mam takie same odczucie ja Ty Rika! Taka była afera o forum a teraz nas mają gdzieś!

Oposku hop hop hop!!!!

12 lata 8 miesiąc temu #345450 przez olka1730
Hello :) jak miło Was tutaj spotkać...koń trojański odpuścił :silly:

12 lata 8 miesiąc temu #345488 przez hoborr
ooo Olka:) Napisz co tam u Was? :laugh:

12 lata 8 miesiąc temu #345511 przez Oposek
Dziewczyny moje kochane, ja nie mam nic ani do tamtego forum ani do tego i tęsknię za Wami strasznie :kiss: Czytam codziennie co piszecie, ale czasu na odpisywanie ostatnio nie było, muszę się jakoś na nowo przeorganizować, bo z niczym nie zdążam.
Filip miał usztywioną rękę i plecy, już od wczoraj wszystko ma zdjęte, a w środę na kontrolę. Od kilku dni śpi u siebie w łóżeczku i budził się w nocy milion razy, a o 5 wstawał już na dobre. Wieczorem, kiedy zasypia o 20, ja zabieram się dopiero do pracy i jak kończę to po prostu padam.
Na święta byliśmy w Poznaniu, spokojnie było i fajnie, wróciliśmy z jednym zębem więcej:) Spotkała nas za to niemiła przygoda, bo na stacji benzynowej ukradli nam torbę do wózka, a w niej portfel, wszystkie dokumenty klucze do babci i różne dziecięce drobiazgi, może nie bardzo cenne, ale trudne do kupienia w święta (jedyny niekapek na przykład, buciki, wszystkie kosmetyki, leki) Mamy już nowy fotelik samochodowy, ale jeszcze niewypróbowany. Filip przemieszcza się po całym domu z zawrotną szybkością, wkłada wszystko do paszczy, a że u nas wiecznie wszystko wszędzie to zawsze coś ciekawego znajdzie- np cebulę pod lodówką albo żarcie dla królika.

A to mój synek:)

12 lata 8 miesiąc temu #345512 przez Oposek
Kochane jesteście, że tak o mnie pytacie, dzięki :kiss: :kiss: :kiss:

Rika ja plamy z marchewki zapieram od razu po zabrudzeniu szarym mydłem i potem piorę normalnie, w proszku. Schodzi bez problemu. Faktyczie masz trochę roboty z tym praniem;)

Ania my zaproszenia robiliśmy sami i wyszło dużo taniej. Dużo ich potrzebujecie? Siostra z kolei zamawiała na all i też niedrogo było, koło 1,40 za sztukę :) A kiedy dokładnie te wielki dzień? Bo zapamiętałam tylko, że o 19 :blush: I czy wybrałaś już sukienkę?

Hobbor jeszcze tu też napiszę, że trzymam mocno kciuki za Twoją Sis :kiss:

Olka co tam u Was ciekawego???

A gdzie zaginęły Natimp i Basba????

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345575 przez basba
Dzień dobry wam wszystkim!

Oposku, Aniu jeszcze raz dzięki za info o forum :kiss:

Oposku współczuje "przygody" na stacji. Co za ludzie żeby torbe do dziecka kraść! Porażka normalnie. A powiedz mi jeszcze co się stało Filipkowi ze usztywnioną rękę i plecki miał? Filipek jakie bombastyczne gatki ma! Super... pływak mały z niego :)

Aniu... no właśnie- jak przygotowania? Udało sie z tą salą co podawałś linka? I wybrałas sukienkę??? Albo przynjamniej krój?

Rika fajnie ze interes sie kreci... A co ty o tej godzinie na rondzie robiłaś?!

Olka... co u was?

Hoborrku
... o co chodzi z siostra bom nie w temacie

Dziewczyny ja mam doline.... W srode jade z Wiki do ortopedy. Jak się spina (czyt. wścieka i siedzi) to prostuje i napina nóżki i w prawymkolanku coś jej przeskakuje. Nie wiem czy kość czy co... jestem przerazona. Nie wiem co to moze byc. :huh:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345600 przez masuska
Dzień dobry:))))

Eeej dziewczyny, będę uroczyście każdą jedną lać :P Począwszy od Riki!

Forum nie działało więc nie wchodziłam. Tamtego nie odwiedzam, ale czasem mi ktoś doniesie, że niektóre dzieci już chodzą:)

Ja przez 2 tygodnie przed świętami byłam nie osiągalna, później wchodzę na ZP a tu trojan i cisza jak makiem zasiał, więc do siebie miałam pisać?

Piotrek ma już 5 zębów, 6sty się wyrzyna, lada dzień będzie:) raczkuje, wstaje przy meblach, puszcza się, spada na tyłek i dalej idzie:) Już coraz dłużej stoi na nóżkach, łapie równowagę:)

JA przytyłam 3 kilo:(

A i mam wolną chatę już 1, tygodnia i zrobiłam grilla w niedzielę, wypiłam małe piwo i miałam mega kaca:P

Aniu Gratuluję spadnięcia z ambony:)

Hoborrku a za co kciuki trzymać? Za auto to będę i coś jeszcze?

Rika co Ty robiłaś o 2:30?

Basba spokojnie, musi być dobrze:)

Oposku ostro z tą stacją.

Wczoraj pojechałam sobie do Olsztyna do Tesco, jakie zarąbiste buciki były po przeceniane z F&F. Piter ma trampole:) A czapki tez były ekstra.

W Pepco są miseczki z przyssawką z BabyOno. Jestem całkiem zadowolona:)

Rika masz jeszcze tą czapę? A jakieś piżamki na 80?

12 lata 8 miesiąc temu #345657 przez Oposek
oooooooooooooooooooooooooooooo Masuska dzień dobry Pani:) gdzie Piotruiowy suwaczek i co u Was słychać?

Basba no przygoda nieciekawa, choć wiesz- wszystko rzecz nabyta. Filipowi nic się nie stało, więc pieprzyć tam dokumenty, portfel i inne badziewie. Filip miał złe napięcie mięśniowe w prawej ręce i barku. Podobno leżał długo w brzuchu z podkurczoną rączką i dlatego. Z tego powodu nie raczkuje, bo wszystko inne już gotowe. Współczuję stresu z Wiki, ale skoro nie płacze to myślę, że będzie ok. Trzymam bardzo mocno kciuki i czekam na wieści!!!

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345666 przez masuska
Oposek czyta wyżej bo edytowałam.

A ja wszystko pokasowałam, bo myślałam że forum się już nie podniesie.

Aaaaaa, w pepco są fajne skarpetki z porządnym ABSem, za only 2.99zł

ooo takie:
allegro.pl/skarpetki-z-silikonowa-podesz...y-s-i2257764012.html

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #345712 przez Oposek
Masuska Oposek doczytał i wybiera się dziś do Pepco, dzięki za donos :lol:
Ja bardzo lubię tescowe ciuszki i buciki, ale u nas bliżej, więc bywam czasem.
Fajosko, że jesteś :kiss: No i gratulejszyn dla Piterka of kors :)

Jeszcze chciałam napisać, że Filip od dziś w nowym foteliku i polecam. Fajoski jest:)

12 lata 8 miesiąc temu #345718 przez Rika
wiecie co... nie mam czasu pisać

RYBCIU MASUSKO Tobie w szczególności odpiszę ale wieczorem :D
piżamki mam i czapę też

Ale mnie głowa boli

Ale mam lenia a tyle rzeczy trzeba zrobić

12 lata 8 miesiąc temu #345774 przez masuska
Oposku daj linka do fotelika.

Rika pogadamy jeszcze o piżamkach.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka