- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A fotelik taki: allegro.pl/fotelik-samochodowy-kinderkra...lus-i2255231309.html czerwony, Igor sobie sam taki wybrał w sklepie
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Będę jutro:)
Teraz idę spać.
Cześć Martuś, cześć Hoborrku Aniu, Rika (masz wiadomość), Oposku Basba. Witajcie.
Ale nas mało jest...
Oposku widziałam ten fotelik, też mi się podoba:) Ale jeszcze się nie decyduję na nic.
No odpiszę jutro reszcie.
Rika mi plamy po marchewce schodzą w Loveli w 40 st, ale ponoć tez na słońcu schodzą. A jak coś trudniejszego to vanish mi działa:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
I udało nam się wylicytować krzesełko dla Małego bo do tej pory używaliśmy jednego:
allegro.pl/fotelik-do-karmienia-baby-des...kow-i2273503380.html
Jak nowe i 130zł zaoszczędzone, bo ogladaliśmy takie z tukanem w sklepie ostatnio
Martuś fajniutki wózio i fotelik
Oposku, Rika Tomkowi właśnie się podobały te zaproszenia w 3 aktach i myślał, żeby wstawić w to nasze taki właśnie tekst ale jeszcze zobaczymy
A z tym aktem to niby 3 misiące, ale mi się nie chce jechać po niego, więc spróbuję przemycić Babka w urzędzie w Ząbkach gdzie mieszkamy i gdzie musieliśmy opłacić składkę stwierdziłą, że by starszy przyjęła, ale to zależy od urzędnika podobno, więc zobaczymy jaki ludek pracuje tam gdzie jestem zameldowana - ech te procedury
Masuska ja też na konkretny fotelik rowerowy nie zdecydowana jeszcze, ale trza pomyśleć To trzymamy za słowo, że odezwiesz się jutro
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I padła decyzja - kupujemy nowy wózek jupi
Ten waży 18 kg plus moje dwie dziewczyny plus zakupy = uczucie jakbym pchała coś wielkiego bez kół a znosić go i wynosić codziennie z piwnicy to koszmar dziewczyny chciecie zobaczyć mój dom i podwórko???
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Poza tym niezłą wielką kumulację zrobiliście jeśli chodzi o date Ty! Zagraj w totka, to na pewno nie jest przypadek ze tyle imprez w jeden dzień
Aniu poza tym super że kaska zaoszczędzona a krzesełko ze zdjec wygląda bardzo fajnie.
Rika to pochwal się wózkiem jak decyzja wyboru zapadnie. Wierze ze teraz masz co pchać! Rozwaliłaś mnie z tym tekstemfotografowaniu na kiblu i z kibla! Dobre No i dawaj babo te foty bo czekam, a nie sie pytasz!!!
Oposku miałam wczoraj odpisać... Wiki jeździ w tym nowym foteliku juz jakies 1,5 miesiąca. Wreszcie jest cisza w samochodzie! Wcześniej potrafiła wyć nawet 45minut... czyli nieraz całą trasę Rozumiem ze Filipek też zadowolony Poza tym mojaMiska waży nieco ponad 9 kg... więc do wagi lekkiej tez nie nalezy
Witaj masusko! Trzymam za kciuki ze dzisiaj będziesz! Wolne masz w pracy???
Martus bardzo mi się podoba ten fotelik i wózek też wydaje sie wygodny. Daj znać jak się sprawują
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas ciężka noc, mam nadzieję, że to ząb, a nie złośliwość mojego dziecka (oczywiście odziedziczona po tatusiu, bo przecież nie po mnie )
Ania mam mieszane uczucia, ale trzeba zawsze wziąć pod uwagę fakt, że każda kobieta w danej sukience wygląda inaczej. Góra ładna, ta koronka nadaje lekkości, dół sympatyczny, bo prosty i dobra linia, ale te marszczenia jakoś dziwnie się układają. Powinny być skośne w jedą stronę. Dekolt wolałabym wycięty, szczególnie, jeśli masz spore wcięcie w talii, bo wtedy jest lepsza proporcja pomiędzy biustem, a biodrami, ale to już rzecz gustu. Przymierz! Sama sukienka śliczna, a może na Tobie będzie się zupełnie inaczej układać
Gratulacje z powodu krzesełka, też mamy takie i polecamy:) Tylko nasze z nosorożcem.
U nas chrzest i urodziny 29 lipca równo w 1 urodziny:)
Rika moje koleżanki brały ślub wtedy co ja- Czyli mniej więcej 3 lata temu:)
Basba Filip jeździ w nowym foteliku od kilku dni. Ja zadowolona, On też, choć On uwielbia jeździć czymkolwiek od zawsze i w ogóle o dziwo się nie denerwuje. Potrafi 5-6 godzin jechać bez przerwy i nawet nie jęknie, conajwyżej śpiewa na cały regulator:) A tą wkładkę dla niemowlęcia na rzepy Wiktorka ma niżej przyczepioną, czy normalnie?
witaj Masusko ja wczoraj, za Twoim przykładem byłam w Pepco i kupiłam koszulkę za 7 zł zarąbistą dla synka z lwem i miseczkę na przyssawkę. Podobały mi się jeszcze body w promocji i kurtki przeciwdeszczowe, ale rozmiaru nie było. Ale chciałam złożyć zażalenie, że ubranka dla dziewczynek dużo ładniejsze:) Zastaawiałam się też nad takimi lekkimi, piankowymi sandałkami, ale nie wzięłam, bo myślę, że w lipcu-sierpniu nasze dzieci będą już chodzić, mój pewnie przy meblach, ale tak czy inaczej buciki dla niemowląt raczej się już nie przydadzą...
Martuś fotelik mi się bardzo podoba, wózek jeszcze bardziej. Sama uwielbiam swoją spacerówkę, tą w komplecie do gondoli, ale wydaje się mała, więc muszę coś innego wymyślić. Na wakacje pewnie Też jej nie weźmiemy. Z kolei na zimę po śniegu taka spacerówka z małymi kółkami wydaje mi się makabrą...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika Tobie odpisałam na PW.
Aniu a Tobie ta suknia się podoba? Szczerze dla mnie szału nie ma, ale brzydka nie jest. No mnie nie porywa. Zgadzam się z Riką że góra fajna, ale mnie te rękawki nie bardzo podchodzą. Ale najważniejsze jak Ty byś w niej wyglądała, bo ta laska to mnie się nie podoba.
A wybrałaś zaproszenia?
Basba no jestem, dopiero w piątek do pracy:) 2 dni laby:)
Martuś buziaczki dl Igorka:)
Witaj Aga:)
Hoborrku cieszę się razem z Tobą
Oposek jest?
A tak do tematu zaproszeń wracając, to my dostaliśmy wczoraj zaproszenie na ślub mojego brata na 30.06 juz się nie mogę doczekać, ale nie wiem co z Piotrem zrobić bo to koło 100km od nas, a i noclegu tam blisko nie ma:( Teściowa?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba właśnie z tym wózkiem to nie jest takie proste... tym razem chciałabym go wcześniej obejrzeć, przymierzyć dziewczyny itd, kolory na allegro są koszmarne ceny też a nie wydam kolejny raz na wózek 1000 zł szczególnie teraz kiedy mamy ważniejsze wydatki... sama już nie wiem
Do 3 siedziałam i próbowałam coś znaleźć ale tam wszystkie są takie same a jak są inne to drogie, teraz nie mogę pozwolić sobie na drogi wózek.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co Ty na to?
A tu więcej inspiracji
zszywka.pl/u/sylwia1303/paznokcie-77511.html
Ooo i to mnie się b.podoba
Jej, gdyby mieć więcej czasu niż te 2 godzinki snu...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa