BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 9 miesiąc temu #339790 przez Oposek
Ja to podobnie jak Rika idę spać o 1:30- 2:00. Filip zasypia koło 19:30, wiec jeszcze jest czas dla męża i żeby coś w domu zrobić:)

Hoborr na teściową nie mam słów, masakra... Moja co prawda takich odpłów nie ma, ale za to jest chłodna jak bryła lodu, szczególnie dla Filipka. W Polityce ciekawy artykuł o osobach pracujących na kartę nauczyciela...

Pierniczku super, że z brzuchem lepiej! Mój ojciec ma wrzody i mówi, że siemię pomaga. I soda. A Ty miałaś gastroskopię?

Jakby ktoś szukał fajnej zabawki dla dziecka to polecam kubek w kubek. Koszt 8 zł, rewelacja!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #339792 przez Oposek
Ania gdzie Ty??? Jak Kot?;) Pod namioty pod koniec kwietnia, o ile w ogóle namioty wypalą. Teraz w piątek wybieramy się do Poznania;)

My dziś od rana zakupy, trzeba było pokupować trochę rzeczy na wyjazd i na wiosnę, głównie dla Młodego. A że zakupy wiosenne udane to śnieg spadł :lol: Ktoś pytał o fajne koszyczki dla dzieci- superowe, w kształcie zwierzątek, cale z materiału są w Tesco. Koszt 24 zł. W poniedziałek i wtorek mąż ma wolne, bo trzeba trochę rzeczy załatwić. Idziemy składać wnioski o paszport i dowód dla młodego, podanie o mój dyplom, podanie o wychowawczy...

12 lata 9 miesiąc temu #339799 przez piernikarczyk07
Oposku miałam badanie krwi, moczu i usg jamy brzusznej (nie chcę gastroskopi, a pewnie będę musiałam ją mieć?) 17.04 idę do lekarza...

Jej dziewczyny ja zaliczyłam zakupy w Lidlu i Biedronece, zrobiłam obiad sprzątnełam, umyłam podłogi już 17 a jeszcze tyle prasowania z całego tygodnia NIGDY NIE SKOŃCZĘ....

Miłego wieczoru

12 lata 9 miesiąc temu #339805 przez Rika
Ja dzisiaj robię pranie... i nic więcej :D obiad zrobiony, dziewczyny śpią więc znów mam czas dla siebie a sprzątać nie będę żeby ich nie obudzić... ale do wieczora ogarnę pokój :) u nas co chwilę grad pada :(

Oposek ja też muszę zrobić wiosenne zakupy dla Zuzi przede wszystkim. Spodnie jakieś muszę jej kupić i buty bo wszystkie te co sprzedaję są za duże a buty wszystkie mamy więc nie ma sensu znów brać takich samych...

Hoborr co do teściowej Twojej to się lepiej nie wypowiem :ohmy:

12 lata 9 miesiąc temu #339828 przez masuska
Dzień Dobry.

Ja wymiękam, przepraszam, ale tak jak Ania padam na ryj.

Jutro będę sprzątać ale w międzyczasie postaram się popisać troszkę:)

Z nowości to już 3 kupy wylądowały w nocniku:)

A dziś dostaliśmy po znajomych córeczce, chodzik, no i nadziwić się nie mogę, jak ślicznie w różu Piter wygląda, a jak zasuwa. Nie chcę za bardzo używać tego sprzętu, ale troszkę niech sobie śmignie ;)

NO to idę sobie poleżeć:)

12 lata 9 miesiąc temu #339852 przez Rika
Masuska ja zastanawiam się nad chodzikiem dla Oli bo ona wszędzie wstaje i chodzi przy meblach i kombinuje jak sama iść, odwraca się, robi krok i bam, mówię jej że jest za mała żeby się puszczać ale nie słucha... i już kombinuje jak przy ścianie chodzić... :ohmy:

12 lata 9 miesiąc temu #339885 przez hoborr
DObry wieczór!

OPosku dzięki za info w sprawie artykułu. Aż sie boję czytać!

PIernikarczyk to jak stwierdzoneo u Ciebie wrzody bez gastroskopii?

Masuska ooo 3 kupy!

Rika Ada też próbuje cos działać z chodzeniem ale do 1 kroczku to jeszcze daleko:) - chyba:)

I ja tez padam na ryjek:)

12 lata 9 miesiąc temu #339997 przez piernikarczyk07
Jestem pierwsza jestem pierwsza :P

Dzień dobry w tą "piękna :unsure: " białą niedzielę... :dry:

Ja tylko na szybko, bo muszę się ogarnąć i mykać do kościółka z palmą :)

hoborr Pani doktor po oględzeniu mnie :silly: Po wysłuchaniu, naciskaniu stwierdziła że w 99% są to wrzody (mój tata był 3 tyg wcześniej z takimi samymi objawami tylko że jemu się "odnowiły" wrzody) i dała skierowania na badania żeby być w 100% pewna. Powiedziała ze wiosną i na jesieni jest wysyp ludzi z wrzodami :huh: A to ja na razie nie chciałam gastroskopii, i dlatego dostałam skierowanie na usg brzuchola.

Mi ciągle powtarzają wszyscy ze chodzik jest niezdrowy :dry: Może kupię małemu, wtedy może chodzić się nauczy jak nie chce raczkować? :S

Poza tym miłej niedzieli :)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340043 przez aniaw
Cześć i czołem :laugh:
Wczoraj przymierzałam się do napisania ale nie dałam już rady ;)
Dziś po kościółku mykam na polowanie okularowe, więc trzymajcie kciuki:)
W vision express jest promocja 3 za 1 :lol:

A wczoraj w ramach diety zamówiliśmy pizzę :P
Ja nawet z umiarem tylko 2 kawałki wciamałam,ale bobasy też jadły aż im się uszy trzęsły :P
Koniec z robieniem im obiadów pizza wystarczy i jaka oszczędność czasu :lol:

Oposku super to tatata :lol: a żaluzje i szafki to najlepsze zabawki :lol:
Czyli zatępny prezent dla Filipka musze zapamietać - zestaw kabli :lol:
My mamy ten kubek w kubek i masakra zabić się o te kubeczki w nocy mozna :lol: Ale fakt zajmująca :laugh:
Kot i inne stwory się dobrze maja więc weekenduje :laugh:
A za co dostałaś dyplom? :laugh:

Hobor
niezła teściowa :ohmy:

Pierniczku
ja też nieprzyzwyczajona do wstawania nocnego ;) Matko tyle prasowania? Ja już nie pamiętam kiedy coś prasowałam ;) współczuję wrzodów ;)

Rika
robot to by się zgadzało :lol: Fajnie tak patrzeć na nasze małe jak chcą już chodzić a jeszcze trochę im brakuje :)

A Masuska kolekcjonuje kupy nocnikowe :lol: ale super, że Mały daje radę :laugh:
Z tym łażeniem fajna sprawa - mój zapitala przy meblach, ale chodzika nie mam skąd skołować ;) Ale cierpliwie poczekam aż odważy się na samodzielne kroczki :)

Miłego dnia życzę :kiss:

Ps a na święta jedziemy w góry ale fajoskowo i się nie chwale :lol:
Oby tylko pogoda była w porzo :angry:

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340056 przez Rika
Dzień dobry
Ja mam dziś kiepski humor, pamiętacie jak pisałam Wam o wypadku mojej siostry o którym nie powiedziała???
wiadomosci.oriet.pl/1/43/1,321420/Pisz/47/P.,item.html

12 lata 9 miesiąc temu #340096 przez hoborr
Rika na nie mam słów. WIedziałam że jestes szalona kobietka i że musisz mieć tez zwariowaną rodzinkę ale żeby aż tak?
Nie pamiętam kiedy pisałaś o tym wypadku, może mi umknęło. A siostra się do tego jeszcze Wam nie przyznała??? DObrze sie już czuję? Jak zareagowaliście na to wszystko??

Pierniczku to trzymam kciuki że może to jednak nie wrzody, tylko jakieś zapalenie. U mnie tez miały byc wrzody. Ale po gastroskopi okazało sie że jest zapalenie no ite kamieni nieszczęsne. A zapalenie można tabletkami wyleczyć. I ja tez miałam takie nasilenia bólu brzucha jesienią i wiosną. Pierniczku nie wiem czy kiedys piłaś - naprawde polecam DZIURAWIEC:)

Aniu fajna dieta - tez tak chce:) Ja dzis kupiłam sobie fajne buciki na koturnie:) ale mam dobry nastrój. No i słoneczko wygląda zza chmurek:) Jak szanowny mąż i ada wstana jedziemy na imprezke do mamy:) Koniec końców teście też jadą- wrrrr Aniu udanego polowania na okularki:) Ja gdybym musiała nosic chciałabym mieć jakies fajne kolorowe:) Albo w zebrę:)

A tak pozatym to DZień dobry:)

Masuska byłaś z Piotrem w kościele?

12 lata 9 miesiąc temu #340103 przez Rika
Hobbor niezła jesteś :ohmy: nawet Onet o Tobie pisze :D :D :D

wiadomosci.oriet.pl/1/19/1,320928/Jamnic...%C4%99dzia,item.html

12 lata 9 miesiąc temu #340119 przez różyczka
Rika napisał:

Hobbor niezła jesteś :ohmy: nawet Onet o Tobie pisze :D :D :D

wiadomosci.oriet.pl/1/19/1,320928/Jamnic...%C4%99dzia,item.html

no skwiczałam sie poprostu :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to by sie zgadzało z tymi ostatnimi fotami z Małyszem heheh :woohoo:

p.s. miłego prima aprilis :blink:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340126 przez Rika
Różyczko starałam się :D

Różyczko a czytałaś komentarze niżej??? :D :D :D

12 lata 9 miesiąc temu #340262 przez olka1730
dobry wieczór:)

Kurcze zapomnialam ze dzis prima aprilis :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka