BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338311 przez hoborr
TO JA Z CHŁOPAKAMI Z KAPELI O 5 RANO POLEWAM:)[/hide]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #338312 przez hoborr
a Z TĄ SIEKIERĄ TO SZŁAM KOLEŻANKI ODPROWADZIĆ BO MIAŁY U SĄSIADKI SPAĆ:) i TO NIBY MIAŁO BYC NA GROŹNE PSY!!!!!

CZŁOWIEK MA GŁUPIE POMYSŁY JAK SIE OPIJE!

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338313 przez hoborr
Załączniki:

12 lata 9 miesiąc temu #338326 przez Rika
Hoborr to naprawdę małysz??????

12 lata 9 miesiąc temu #338385 przez Rika
Ale cisza... :(

12 lata 9 miesiąc temu #338402 przez hoborr
Rika a nie widaĆ?:)

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #338405 przez aniaw
Oposku Hobor zdjęcia the best ja tez chcem takie wspmnienia :laugh:

Rika gratuluje ząbków :)

Baby 3 i 5 godz trwała operacja, nie mam siły i czekam az ten pies sie wybudzi, więc trzymajcie kciuki bo jak nie to spędze tu całą noc :huh:
Ledwo żyje a na jutro 3 jeszcze kolejne 3 ciężkie operacje mnie czekaja:P
Tak chciałam tego ruchu w interesie i teraz mam :P

12 lata 9 miesiąc temu #338417 przez Oposek
Hobor zajedwabiste fotki :):):) Ślicznie wyglądałaś, no i widzę, że wreszcie miałabym godnego przeciwnika do picia, gdyby nie to, że Ty po operacji, a ja karmię :lol: Taki mały szczegół;)

Ania to trzymam kciuki za psiaka! no wierzę, że jesteś zmęczona, nie dziwię się wcale. Ale kasa zawsze się przyda, nie? Szczególnie teraz;) Może niech bedzie malo operacji, ale skomplikowane i drogie :P Będziesz miała swoje śliczne śubne wspomnienia, zobaczysz :kiss:

Rika no cisza, jak makiem zasiał, fakt... Gdzieś nam poginęły dziewczyny- Pierniczek, Natimp, Basba, Masuska, Dorota O Różyczce słowem nie wspominając;)

12 lata 9 miesiąc temu #338425 przez Oposek
Dziewczyny, mam dwa pytania. Napiszę je pogrubione, bo na poprzednie, o królika, mi nikt nie odpowiedział :P

1.czy nasze dzieci mogą już jeść kuskus?

2.Filip miał ukochaną karuzelę z pozytywką. Była prosta, żadnych tam wymyślnych funkcji, ale łapał zwierzątka i wkładał je sobie do buzi, bardzo Go to cieszyło :lol: Niestety musiałam obniżyć łóżeczko i już do niej nie sięga. Jaką fajną zabawkę polecacie do łóżeczka? Muszę czasem coś zrobić i włożyć Go do klatki, bo boję się Go zostawić bez opieki na podłodze. Dodam, że dobrze byłoby, żeby była montowana do łóżeczka, żeby nie dało się wyrzucić i taka którą można się bawić leżąc. Myślałam o jakimś panelu muzycznym, ale wszelkie sugestie mile widziane.

12 lata 9 miesiąc temu #338446 przez Rika
Oposek ja myślę że bez sensu jest wieszać zabawki nad głową, no przynajmniej moja Ola już się nie interesuje i wszystkim bawi się na siedząco lub stojąco, nie mam pomysłów :( my mamy stojak gimnastyczny i Ola jak nie umiała siedzieć to się nim lubiła bawić lub zwyczajnie na macie... albo pałąk z zabawkami zawiesić.

Co to jest KUSKUS???

Aniaw jeszcze nie mamy kolejnych zębolów :) cierpliwie na nie czekamy :D

Hoborr może to sobowtór??? :lol: No serio Hoborr ma zdjęcie z Małyszem :ohmy: :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #338452 przez Oposek
Rika ja nie chcę już nic wieszać nad glową, myślałam o czymś przypinanym do szczebelków z boku łóżeczka. Wtedy dziecko może się bawić na siedząco abo leżąc na boczku:)
Kuskus to taka odmiana drobnej kaszy. Nie gotujesz jej, tylko zalewasz gorącą wodą. Spróbuj, naprawdę dobra.

12 lata 9 miesiąc temu #338455 przez Rika
Taka jęczmienna? Nie wiem :(

Ten stolik z biedronki ma szelki i można do szczebelków przyczepić... jakiś panel ale nie wiem czy to dobre jak dziecko tylko na jednym boku leży...

12 lata 9 miesiąc temu #338482 przez Oposek
Rika Kuskus to co innego niż jęczmienna. Dużo drobniejsza, z twardej przenicy. Kup kiedyś, znajdziesz w każdym spożywczym, jest niedroga.
Leżenie na jednym boku nie, ale przecież to nie noworodek, Filip już wstaje, siada, obraca się w każdą stronę, a zawsze można przewiesić na drugą stronę:) Ale dzięki za pomoc :kiss: , panel z biedry mamy i Młody bardzo lubi.

Ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?

12 lata 9 miesiąc temu #338514 przez hoborr
Oposku ja jak zostawiam adę w łóżeczku to wzucam jej maskotki , pudełka i tym podobne rzeczy i się bawi. Także może wcale nie jest potrzebne jakies specjalne zawieszanie z boku czy z góry. A najbardziej to ada sie bawi ochraniaczem na szzebelki!
Oposku na swoim weselu pobiłam swój rekord i wypiłam jakieś 6 kieliszków :blush: II ledwo na nogach stałam. Także nie wiem czy dałabym radę:) Raczej ja niepijąca jestem. Zawsze bolał mnie zołądek. Teraz myślę że to może przez te kamienie? Ja jak wypije pół szklanki piwa to odlatuje:) Mąż się śmieje że jestem ekonomiczna:) Zreszta on też niezabardzo. Z wesela zostało nam kilka butelek wódki to na chrzciny było - czyli 4 lata...

A o tym kuskusie to słyszałam w DDTVN i PNŚ ale nigdy nie próbowałam! A myślałam że to jakaś przyprawa.

Rika mój kumpel Małysz:)

Aniu napisz jak znajdziesz czas co zrobiłas temu psu? Tzn co operowałaś? Na samą myśl mam panikę w oczach! Jak możesz kroić żywe zwierze??? :cheer: :cheer: :S :S :side: :side:

Napisze Wam że Różyczka zareagowała na moje oskarżenie o zdradę:) Daję jej czas do soboty! Nie zawaham użyć się innych środków !!! B)

No własnie dziołchy gdzie jesteście?????

12 lata 9 miesiąc temu #338575 przez Oposek
No wszystkie niepijące, ja nie wiem, jakaś przypadłość cywilizacyjna :) Ania, Rika- pijecie Wy dziołchy? Masuska? strzelisz cośtam od czasu do czasu?;)

Hoborku mój synek najbardziej kocha super edukacyjną zabawkę polisensoryczną, a mianowicie swojego tatusia. Tatuś ma długie włosy, a na nich różową gumkę i jak się za kitkę pociągnie w nocy to doniośle krzyczy "paszłaaaaa von" ;) Niestety tatuś nie mieści się do łóżeczka. Oprócz tego Filip uwielbia butelki- puste lub lekko pełne wody mineralnej, plastikowe, półtoralitrowe. Tylko ostatnio co byś Mu nie dała to wyrzuca z łóżeczka na podłogę i wrzeszczy, żeby Mu podać:) Stąd pomysł na coś przywieszanego.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka