- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
OLA ZROBIŁA 3 PIERWSZE SAMODZIELNE KROCZKI!!!

I bardzo jej się spodobało śmiała się i piszczała z radości i próbowała dalej

Także zaczynamy naukę chodzenia

Ola umie mówić papa, śpiewać kiepskich tak jak Zuzia, mówić mama, baba, wuwa (wujek) kika (dzicia), jak zobaczy samochód to mówi brrrrrum, jak drzewka się machają to kiwa się na boki i mówi wuuu wuuu wuuu w rytmie kiwania się. Łazi przy meblach, raczkuje jak torpeda, tańczy na stojąco i na siedząco, pokazuje że wszystko jest jej, jak coś spadnie to pokazuje "nie ma" sama wyciąga cyca jak jest głodna, jak chce jeść to pokazuje to (tzn jak rybka) Wszystkiego nauczyła ją Zuzia Kika i Wuwa to Zuzia tak mówi od dawna. Hmm no nie wiem jak sobie przypomnę to napiszę więcej, A i cieszy się jak zakładam jej czapkę bo wie że idziemy na podwórko, sama zdejmuje i zakłada czapkę (zresztą nie tylko bo wszystko zakłada na głowę)
A teraz bilans
Zuzia ma 10,5 kg i 86 cm wzrostu

Ola ma 7,3 kg i 70 cm wzrostu

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

moda.allegro.pl/estyl-seksowna-trojkolor...eza-i2287215036.html
- masuska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 11
Moje gratulacje i z byników i umiejętności, a najbardziej chyba za te kroczki:)
- olka1730
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Rika no gratulacje dla Oli

Dziewczyny skoro mowa o jedzeniu,ja daje bułeczke posmarowana maselkiem kroje ja w poprzek,i na to smaruje deserkami z suszonych sliwek,czy tam inne jak mam....nie mam swoich dzemow a te kupne to same wiecie,wiec wymyslilam tak

Gotuje obiadki dla niego,bo kategorycznie odmowil obiadkow ze słoiczka....na miesu drobiowym zazwyczaj na piersi z kurczaka,potem blenderem i zjada ze smakiem,lekko sole przyznaje

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0

Masuska mnie się podobają najbardziej te w kolorze "popiel" i "brąz", ale nie wiem nawet jakie kolory lubisz:) Ja na przykład szarego i brązowego nie noszę w ogóle, a u innych lubię

Rika mój też cyca wyjmuje

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moja Ola je wszystko. Tzn zupy wszystkiego rodzaju, kapuśniak, rosół, pomidorowa, szczawiowa, zacierkowa, pieczarkowa, brokułowa, niemiecka, gulaszowa, kalafiorowa i wiele innych plus dania czyli ziemniaki ze śmietaną z mizerii tak jak Zuzia pieczony kurczak, wędzony kurczak, boczek, szynki, chleb, bułki z masłem już od dawna, danonki, kaszki mleczno-ryżowe, chrupki kukurydziane, biszkopty, banany, jabłka, winogrona, truskawki, arbuz, Zupy je tak jak wszyscy czyli doprawione solą i pieprzem, w przypadku gulaszowej -papryką, flaczki doprawiam gałką muszkatołową i innymi przyprawami. Hmm?

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

U nas noc z przerwą półtora godzinną. Wiki obudziła się o 3:40 wypiła 150ml cherbatki i leżała w łóżeczku, gadała, klaskała, zasypiała i znowu się budziła aż przyszedł tatuś uśpić córcie na rekach - lula ją lula a ona "tata, tata".

Poza tym wczoraj zrobiłam sobie wieczorem wolne! Umyłam i położyłam spać Wiki i wybyłam na aerobik. Teraz będę stękać że mięśnie mnie bolą...

masuska ja bym tą szarą wzięła albo brązową. Pit na zdjeciach jak duży chłopak wyszedł. Super.. i jak stoi!
Rika gratulacje dla Oleńki za kroczki. Super że wszystko wcina- problemu z nią nie będzie że to chce jeść a tamtego nie...
Oposku daj znać czy zupka Filipkowi smakowala

Hoborrku ooooooooo cześć!!!

Olka nie przejmuj sie że dajesz trochę soli do obiadków. Moja je delikatnie przyprawione. Za chwilę przecież bedzie jadł to co wy!
Ania daj znać czy kwiatki sobie już upatrzyłaś na bukiecik.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moje dziewczyny dzisiaj wstały wcześniej niż ja, nie wyspałam się nic a nic, one latały a ja dopiero podniosłam się z łóżka...
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Nic mi się dziś nie chce a siedzę w pracy i wkurza mnie jak ktoś przychodzi

Oposek zaproszenia wybrane te drugie i teraz bujamy się z grafikiem i wymieniamy mailami bio ciągle nam cos nie pasi albo on nie rozumie mojej wizji

A jak eksperymenty szpinakowe?
Rika gratulacje pierwszych kroczków i mega umiejetności Oleńki

Masuska cudne te totki i jaki on dużutki się juz wydaje, taki urwisek który zaraz zeskoczy z ławki i pójdzie biegać

Suknia fajna ta w szarościach

Hoborku dziękować

Basba fajniutko z tym tata

Kwiatki niewybrane, bo suknia mi się nie podoba już i Tomek się wkurza po co ja kupowałam

Olka super pomysły z jedzonkiem

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ania ja wybrałam dwie sukienki i mierzyłam obie milion razy, nie moglam się zdecydować i jak kupiłam tą to potem marudziłam, że tamta byłaby lepsza;) Więc rozumiem doskonale:) Z tymi butami to super pomysł, jeśli Ty się będziesz z tym dobrze czuła:) Ja nie miałabym nic przeciwko:) A co do tej sukienki to krawcowa to dobry pomysł. Tylko pamiętaj, żeby do krawcowej iść z bielizną, którą założysz do ślubu i z butami. To ważne. Możesz jeszcze spróbować kupić body bieliźniane, takie wyszczuplające.
Basba to Ci Wiktorka niespodziankę tą przerwą zrobiła;) Mój też tak czasem ma, ale On się wtedy głównie śmieje

A mój syn śpi i śpi... Już trochę się zaczynam niepokoić. Budzę Go z drzemek po dwóch godzinach, a On jest ledwie żywy. Przesypia spokojnie całą noc. Dziś rano zasnął w skoczku. Skakał, skakał, odwracam się, a On śpi. I chrapie.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ola jeszcze umie bić brawo, bić Zuzię i mówić bam bam

Co tu tak cicho?
Jutro zamawiam piaskownicę dla dziewczynek a mama płaci

Od czwartku ma być piękna pogoda, jeszcze tylko jutro do doopy uff
Aniaw ja też rozumiem bo moja sukienka też mi się nie podoba ale już było za późno...

Wzięłabym na 100& inną tzn tą drugą

Ponawiam pytanie
CO TU TAK CICHO???