BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #496003 przez masuska
różyczka napisał:

apropo himenów to ja lubie do nas do szkoły gościrónych zapraszac no i w tym roku na "gwiazdy" mnie wzięło, chciałabym zaprosic supernianie-czekamy na ustalenie terminu i dzwoniłam tez do Pudziana,ale narazie jest 2 tyg za granica wiec kazała menedżerka dzwonić jeszcze raz, w ogóle to on po więzieniach kiedys jeżdził ale po szkołach ponoc baaardzo rzadko, myślicie,ze go przekonam swoim urokiem osobistym,zeby jednak wpadł? :lol:

A mnie nie chcesz jako gwiazdę??? No strzelam focha. Sama bym chętnie Pudziana spotkała:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #496025 przez masuska
Eee fajna ta kurka:) Piotrek lubi kurki:)

No ta Nati to wsiąkła na amen.

A nie robi nikt zbiórki dla masuski? Jakieś kołdry, stoły i krzesła, albo pilnie drzwi wewnętrzne??? Aniu co? - Swoją droga to Ci klientkę nakręcam, ma do zoperowania pieska i jest ze stolycy. Jak będzie trzeba to podam Twoje namiary:)

Różyczko już sobie załatwiłam po nowym roku kupuję firanki made in IKEA:)

12 lata 1 miesiąc temu #496089 przez różyczka
No to ja sie bardzo cieszę Masusko :)
to krzesełko i podstawke dla Biańci z Ikei kolezanka mi kupiła wczoraj ale oczywiscie zapomniałam wziac z roboty :angry:
i nie było by to nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt,ze miałam dwukrotną szanse dzis to zabrac bo jak o 15 wychodziłam to na 17 wracałam ponownie na zebranie zespołu wychowawczego, z którego przed chwila doslownie weszłam do domu i w drzwiach...zonk :blush: a jadac waliłam sie po łbie żeby nie zapomniec :S
jeszcze szluga wyjarałam na mrozie z kumpelka i teraz juz tylko paciorek i spac bo mały potwór tez juz padł :blink:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu #496092 przez masuska
Za dużo mięcha, za mało ryb!

Ja tez tak mam że zapominam, nawet mogłabym mieć na ręku napisane a i tak coś się wydarzy że zapomnę.

Piotrek to jeszcze daleko w lesie. Z tatą się bawi, a mama wcina pierogi:)

12 lata 1 miesiąc temu #496109 przez różyczka
jezu a ja az sie trzesę lezac w lózku tak wymarzlam, a niby tylko -3 :S
pierogi - zajebista sprawa :)
kocham z miesem :blink: u mnie w szkolnym barze babeczki robia...takie,ze palce lizac, a potem talerze :laugh: jak to Olif mówi -omnomnomomnomnomnom :P
no ryb fakt, jem za malo :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #496113 przez masuska
Rosa moich ruskich nie jadłaś:P Ja teraz jem wigilijne:P już skończyłam, ale zaraz pęknę!

Pierogów z mięsem już nie jadam, od kiedy dowiedziałam się co przeważnie jest w farszu.

12 lata 1 miesiąc temu #496121 przez różyczka
Przeciez w farszu jest to co wsadzisz Pani :laugh:
w tym farszu co robia moje kolezanki tez dokładnie wiem co jest, a nie jem -nie tylko pierogów -ale ogólnie jedzenia z niewiadomego żródła, czy bez czytania co zawiera, bo mam juz takie zboczenie, ale kumam o co Ci chodzi bo ztego samego powodu nei jem np. parowek czy pasztetów :blink:
ruskich nigdy nie jadlam bo jakos nie moge sobie wyobrazic,ze to mzoe smakować :huh: ziemniaki, twaróg, cebula razem :S
to naparwde jest takie zajiebiste? bo ludziesie ogólnie zachwycaja tymi ruskimi jak nie wiem co :)

12 lata 1 miesiąc temu #496127 przez masuska
No to ma Pani załatwione masuskowe ruskie jak tylko przyjedziesz, albo jak ja Cię nawiedzę:)

Idę Piotra lulać, no i sama też idę spać:)

Dobrej nocy:)

12 lata 1 miesiąc temu #496171 przez hoborr
Dobry!

A widze że masuska odgapiła mój wczroajszy obiad!!!

Asiu dziękuje, na giukozie prawie zwymiotowałam ale to już za mną i tyle. Pierwszy wynik na czczo rano wyszedł mi 82 a po 2 godzinach - pielęgniarka powiedziała że nie mogą zmierzyć glukonometrem tylko do labolatorium i dopiero u lekarza na wizycie się dowiem.. A mam isc dopiero po nowym roku! Chyba nie wytrzymam iz adzwonie w czwartek.. Choć myślę że gby wyjdzie coś nei tak - to sam zadzwoni...

Rika a Ci znajomi to narzekają na deski bambusowe czy na panele??

Różyczko - ty wyrodnico! Coś dziecku nie przywiozła krzesełka!!! wstyd! :P

A ada miała dozs 37,2 - mam nadzieję że to ząbki a nie początek przeziębienia.... :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #496177 przez różyczka
masuska napisał:

No to ma Pani załatwione masuskowe ruskie jak tylko przyjedziesz, albo jak ja Cię nawiedzę:)

Idę Piotra lulać, no i sama też idę spać:)

Dobrej nocy:)

o i to mi sie podoba! to juz niedlugo sie najem chyba bo mu drzwi beda w koncu wstawiac :lol: wiec cos zacznie robic w koncu w swoim mieszkaniu a jak skonczy....to Bianka do tatunia na noc i .....CHATA WOLNA! :lol: ale bedzie impra z ruskimi! a jak! :lol: albo z ruskami :silly: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #496204 przez Rika
Hoborr na panele :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 4 tygodni temu #496211 przez basba
Jezusieńku... ale żeście się rozkręciły. Widzę Różyczka wpłyneła na ambicję :P

Wybaczcie ze ja dopiero teraz. W pracy sajgon, w domu sajgon... dopiero teraz usiadłam. Pewnie nikt o mnie nie pytał wiec luz :P .

My dzisiaj pierniczyliśmy ;)

Wybaczcie ale nie mam siły nadrobic. Musze jeszce kilka spraw dopiac a jutro o 10 startuje do klientów... tylko proszę bez podtekstow!

:lol :blink: :

12 lata 1 miesiąc temu #496247 przez hoborr
Rika napisał:

Hoborr na panele :)

no to zmienia postać rzeczy... i w sumie zdziwiłam się bo mó tomek od tygodni czyta o tych deskach w necie i są ponoć ok:) Tylko drogie...

12 lata 1 miesiąc temu #496259 przez basba
Hoborrku... super że jesteś juz po. Ja nie miałam tej "przyjemności" :blink:

Napiszę jeszcze o pałacach Masuskowych... ślicznie kochana! Moje kolory :)

Dobra spadam! Buziole!!!!!!!!!

12 lata 4 tygodni temu #496356 przez aniaw
Hejka :)

Basba no czader z syna :lol: Pogratulować :kiss:
Podeślę Tobie moich chłopaków do mycia naczyń :lol:

Masuska ja chętnie pokroję pieska jak trza :lol: A prześlesz jakieś pierożki bo ruskie uwielbiam :) A i dołącz jakiś list motywacyjny co by zbiórkę dla Ciebie zorganizować :lol:

Rose starośc nie radość :P
demotywatory.pl/3974535/Starosc
Ja też chcieć pudziana zobaczyć i posiłować się z nim na rękę :lol:
A pracować dziś musiałam na maxa, ech ledwo już dycham ;)

Hoborku ważne, że prtzeżyłaś :kiss:

Rika jak tam reanimacja niani???

Asiu wlazłam specjalnie obejrzeć Mikusia foty :P

Oposek????

Nati?????

A wiecie miałam dziś gostka z towarzystwa ubezieczeniowego w sprawie zmiany moich danych osobowych :lol: Po co ja zmieniałam to nazwisko tylko się bujam teraz wszędzie z tym dowodem :angry: Ale miałam z niego taką polewkę :lol: bo chciał mi wcisnąc jakąs polisę z różnymi opcjami :lol: Byłam asertywna i ąz brzuch mnie bolał od śmiechu :lol: Kolejny który pewnie stwierdzi, że popijam w pracy :lol:
Ale jak tu się nie śmiać jak gość zaczął mi wymieniać od jakiej śmierci mnie może ubezpieczyć - bo pytałam jaki to jest nieszczęśliwy wypadek ( i tak komunikacja miejska odpada, morderstwo odpada, lot balonem czy na spadochronie odpada, lot samolotem też a w dupie mam takie życie nudne :P )
Później proponował mi ubezpieczenie zdrowotne i jak mi wymieniał pakiety i rzucił hasło, że mają KATALOG CHORÓB to już zwijałam się ze śmiechu :lol: I zaczęłam się głośno zastanawiac jaka choroba najbardziej by mi odpowiadała :lol:
Za dodatkową opłatą mogę mieć nawet pakiet z amputacją tylko którą kończynę wybrać :lol:
Był jeszcze pakiet emerytalny, żeby odkładać na emeryturę jakąś kwotę miesięcznie. Gośc chciał mnie przekonać tekstem, że im jestem młodsza tym mniejsze są opłaty stałe, bo cytuje :"Jak się Pani obudzi po piećdziesiątce, że chce Pani mieć dodatkową emeryturę to te składki bedą kilka razy wyższe" " A ja do niego z tekstem: " A jak ja się już nie obudze po piećdziesiątce???" :lol: Dziwną miał mine :S
W ogóle jakaś głupawka mnie dopadła i co on mi proponował to wyśmiewałam.
A na koniec stwierdził, że przezorny zawsze ubezpieczony, więc ja mu powiedziałam, że będę przezorna i ubezpieczać się na razie nie będę :)
Ale tak myślę... Ubezpieczenie wchodzi w życie już po 3 dniach... Jakby kogoś namówić na takowe... Namówić kogoś żeby mnie uposażył.... I tak zakilować kogoś po czasie niedługim... Interes życia :lol:
Nati czy jesteś już ubezpieczona??? :lol: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka