BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu #494126 przez hoborr

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #494203 przez basba
Doberek...

Od razu pisze ze w sobote sie naprodukowałam napisałam i szlak wszystko trafił bo prąd wyłączyli :angry: :angry: :angry:
Ale od poniedziałku sie melduje! :laugh:

Zaraz poodpisuje tylko sie ogarne (z robotą oczywiście )

12 lata 1 miesiąc temu #494223 przez aska27
Hoborr dobre!!! :laugh:

Baba
wiem co to za ból, człowiek napisze, napoci się,a tutaj wszystko trafia ... Dobrze,ze juz jestes :blink:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #494259 przez basba
Oposku nie wiem czy odebrałas wiadomośc na gg co do tego rowerka biegowego, więc napisze jeszcze tu:
Z tym ze on ma kółka 12 cali a siodełko od 39 cm... wiec nie wiem czy ci sie przyda ;)

Nasz sasiad ma takiego- jest naprawdę fajny. Młody śmiga na nim jak szalony! Wszyscy mamy z niego polew bo napędza sie na nim naprawde na duża prędkość :) Do tego jest leciutki.
A ty chcesz Filipowi go kupić? Olo miał chyba 2 lata jak zaczął na nim śmigać.

Kurcze zeście naskrobaly... nie wiem czy bede miała tyle czasu zeby odpisac każdej!
Ale rozumiem ze Rózyczka rzuciła hasło 2000 stron i jest pełna mobilizacja! ;)

12 lata 1 miesiąc temu #494299 przez hoborr
oooo

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #494320 przez basba
Różyczko, Aśka odespały weekendowe szarze nocne waszych dzieci? Moja Wiki w sobote nie spała nic- nawet sekundy. Wstała o 8 zasneła o 19... ale masakra pod koniec był już niezła :dry: W niedziele kime szczeliła na poł godzinki wiec ja nie miałam tyle szczęscia co wy ;)

Asiu nie mogę sie doczekac tej sesji. Koniecznie pokaz!!!!!

Hoborrku jak samopoczucie? Psikaj Tamtum verde- mi pomagało na ból gardła. A co do glukozy to ja nie pomogę bo nie miałam takiego badania. Co były za jaja???
A co do płytek mnie też jasne się podobają , beże, szarości i ich odcienie. Jakos nigdy nie przepadałam za kolorowymi.

Aga super że z budową do przodu. Może w przyszłe święta Wigilie będziesz juz u siebie robic!

Masusko a gdzieś ty sie tak rozcięła, co??? Fajnie ze u ortopedy wszystko OK. Jak wyszedł kolor włosków? Przewieźliście część mebli?

Różyczko oj ciacho naprawde robi furrorę. Ja robiłam je juz 3 razy ;) Chyba podwójną porcję i wiekszą blache następnym razem upiekę bo rozchodzi się w mgnieniu oka :lol:
A córcia niezły prezencik dostała od Mikołaja... domyłaś juz szafeczki ? ;)
A z tymi świetami myślę ze losować byś musiała do kogo nie jechac - bo zapewne każda z nas by was przygarnęła :kiss:
Olif wrzuciła ten filmik, czy mnie ominęło???
Rowerowa choinka max!!! :woohoo:

Widze ze u was same "aparaty" w domu. Moja aparatka jest zakochana w mysce miki. Jak ja widzi to jest posikana, wrzeszczy "hej cosiek!!!!" a potem "hocki, hocki miki, miki!!!!" no i oczywiście tańczy mysi taniec :P

Ania niezłe foty... szczególnie golaska w fartuszku :laugh:

Rika to coś ty za deskę sobie wymyśliła? My kupowaliśmy z mężem 4 lata temu na gwiazdke dla siebie to za obie (wiązania+buty jeszcze) daliśmy 3tys. Moze w tym -tzn w styczniu uda mi sie troche na niej pojeździć!
A o zakupach to ty mi nic nie mów! Ostatnio szoku doznałam bo jeszcze niedawno kupowałam kartonik bebilonu za 57 zł a w sobote w tesco był za 65!!!!

A u nas sypie na maxa śnieg!!! Jak wróce z pracy to z łopatą się przywitam :S

12 lata 1 miesiąc temu #494338 przez basba
Dziewczynki... pisać pisać!!!

NATI, OPOSEK!!!!!!!!! Meldować sie!!!

12 lata 1 miesiąc temu #494373 przez Rika
Dzień dobry.

Kurde wczoraj naprodukowałam się i jeszcze kilka zdań mi zostało a mąż zabrał mi laptopa bo coś tam w jego lapku się zepsuło i mi wszystko wyłączył :(

Aska a dlaczego spryciara ze mnie?
Tak jak pisałam wcześniej, czekam na kuriera z prezentami dla męża i dla dziewczyn z kuchnią. Za tydzień kupię 3 zestawy dla reszty rodziny, słodycze dla dziewczyn i to wszystko :)

Różyczko nie mogę pisać o tym na forum :)

Różyczko a moją choinkę na FB z ogórków widziałaś? No co, wszyscy mają to i ja :) później zobaczę Wasze choinki :D

Hoborr to niekoniecznie przez ciążę. Ja mam np tak, ze zanim coś kupię muszę to kilka razy zobaczyć. Wchodzę do sklepu, coś mi się spodoba na maxa i wychodzę żeby przyjść jutro ale jak przychodzę to już mi się to nie podoba a podoba mi się coś innego i przychodzę znów za kilka dni itd i takim sposobem wkurzam męża :D

Hoborr moja Ola też od 2 dni słabo je, wtedy co miała gorączkę to jednak to nie było przeziębienie, zero kataru, kaszlu a ona nie chce jeść i mam cyrki wieczorami, wczoraj np do 3 w nocy :(

Ha ha ha Aniaw super fotki :) ja jeszcze w ten śnieg nie robiłam, muszę baterie kupić ale nie mam zresztą jak robić zdjęć, bawię się z małymi na śniegu a jak tylko chcę zrobić coś innego to Ola krzyczy, ostatnio coś z nią nie tak...

Różyczko a nie mogłabyś pójść gdzieś do rodziny?

Asia nie dobrze że tak się stało, Ty nawet nie wiesz w jakim ja byłam stanie... koszmar po prostu, nie wiem czy drugi raz bym to przeżyła.

Hoborr widziałam ten przysmak teściowej :D ja już z moja się chyba dotarłam i jest ok.

Basba a jaką Ty deskę kupiłaś?? U mnie też mnóstwo śniegu. A o tych oszustach z tesco to mi lepiej nie mów, zawsze jak od nich wychodzę to sprawdzam paragon zanim wyjdę ze sklepu. Chcieli mnie narobić 2 razy na płyn do płukania i raz mnie narobili na 18 zł na skrzynię do zabawek chamy ale nie miałam czasu sprawdzać paragonu wtedy bo był dłuuuugi a było już późno bo byliśmy w nocy.

12 lata 1 miesiąc temu #494380 przez Rika

12 lata 1 miesiąc temu #494404 przez basba
Rika nie wierze że to na prawdę. Podstawieni są ci co chodza i tylko ktoś z góry nagrywa... :lol:

BABY POBUDKA!!!!!!!!!!!!! PISAC PISAĆ!!!!!!!!!!!!!!

12 lata 1 miesiąc temu #494427 przez Rika
Ha ha ha Basba pewnie tak ale i tak fajnie to wyszło, jak to oglądaliśmy z mężem pierwszy raz w nocy to o mało dzieci nie obudziliśmy śmiechem :D

12 lata 1 miesiąc temu #494482 przez Rika
O BOŻE TO JUŻ 14?!?!?!

12 lata 1 miesiąc temu #494522 przez różyczka
hoborr napisał:

oooo

O i to mi sie podoba :lol:

Rika ten filmik mnie powalił :laugh: dobrze,ze u mnie sniegu jeszcze nie ma, bo nie wyobrazam sobie jak to bedzie teraz...Młodą rano ubierac i odsniezac z nia chodnik przed praca wrrrr :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniu superaste focie jak zawsze, dwóch przystojniaków pomagierów Ci rośnie :laugh:

Basba ale przysoliło u Was sniegu :cheer: szok :) u mnie czarno póki co :)
a pisaki są super,bo łatwo schodza na szczescie, dzis eks mi powiedział,ze ma jeszcze takie do malowania po wannie i kaflach-jego nowa "przyjaciółka" zakupiła dla Bianki B)
ale wspiełam sie na wyzyny i nie skomentowałam tego - trzymam fason póki co :blink:

Masusko a co Cie sie stało? bo ja nie doczytałam chyba :(

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu #494524 przez różyczka
Filmiku jak konie robią sztuczki pod dyktando Olif narazie nie mam bo nie ma jak zrzucic na kompa z telefonu, kabel nie działa :(

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #494548 przez Oposek
dzień dobry:)

Hoborku przede wszystkim nie jedz słodyczy ani produktów mącznych wieczorem- mają wysoki indeks glikemiczny. A Ty miałaś cukrzycę w ciąży z Adusią?

Ania a to leniuch z Tomiego, że się nie dał wyciągnąć ;) Ale za to fotki przy zmywaniu super! :)

Basba dzięki Kochana za namiar na rowerek :kiss: My pewnie kupimy taki od półtora roku, niziutki. Znajomy rehabilitant nam polecił miejsce, gdzie sprzedają tylko rowerki biegowe, mierzą dziecko, ważą i dobierają dokładnie model. Warunek jest taki, że dziecko musi samodzielnie chodzić, być po konsultacji stawów biodrowych po roku i mieć conajmniej 18 miesięcy. Ten który dałaś fajny, ale ma aż 35 cm, więc sądzę że na Filipa za duży. Nie wiem, czy i ten 28, który znalazłam nie będzie jeszcze na wyrost...
Ale piękny śnieg u Was!!! :)

Asia ja też z niecierpliwością czekam na zdjęcia Mikusia :kiss:

Rika my dwa lata temu kupowaliśmy deskę z wiązaniami flow i płaciliśmy niecałe półtora tysiąca. Sprawuje się bez zarzutu, więc myślę, że da radę bez problemu kupić taniej ;)

Witaj Rose :) Pisaki do kafli i wanny fajna sprawa, tylko trza na fugi uważać ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka