- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
to na marcówkach znalazłam:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- Otrzymane podziękowania: 0
Od razu pisze ze w sobote sie naprodukowałam napisałam i szlak wszystko trafił bo prąd wyłączyli
Ale od poniedziałku sie melduje!
Zaraz poodpisuje tylko sie ogarne (z robotą oczywiście )
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Baba wiem co to za ból, człowiek napisze, napoci się,a tutaj wszystko trafia ... Dobrze,ze juz jestes
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tym ze on ma kółka 12 cali a siodełko od 39 cm... wiec nie wiem czy ci sie przyda
Nasz sasiad ma takiego- jest naprawdę fajny. Młody śmiga na nim jak szalony! Wszyscy mamy z niego polew bo napędza sie na nim naprawde na duża prędkość Do tego jest leciutki.
A ty chcesz Filipowi go kupić? Olo miał chyba 2 lata jak zaczął na nim śmigać.
Kurcze zeście naskrobaly... nie wiem czy bede miała tyle czasu zeby odpisac każdej!
Ale rozumiem ze Rózyczka rzuciła hasło 2000 stron i jest pełna mobilizacja!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiu nie mogę sie doczekac tej sesji. Koniecznie pokaz!!!!!
Hoborrku jak samopoczucie? Psikaj Tamtum verde- mi pomagało na ból gardła. A co do glukozy to ja nie pomogę bo nie miałam takiego badania. Co były za jaja???
A co do płytek mnie też jasne się podobają , beże, szarości i ich odcienie. Jakos nigdy nie przepadałam za kolorowymi.
Aga super że z budową do przodu. Może w przyszłe święta Wigilie będziesz juz u siebie robic!
Masusko a gdzieś ty sie tak rozcięła, co??? Fajnie ze u ortopedy wszystko OK. Jak wyszedł kolor włosków? Przewieźliście część mebli?
Różyczko oj ciacho naprawde robi furrorę. Ja robiłam je juz 3 razy Chyba podwójną porcję i wiekszą blache następnym razem upiekę bo rozchodzi się w mgnieniu oka
A córcia niezły prezencik dostała od Mikołaja... domyłaś juz szafeczki ?
A z tymi świetami myślę ze losować byś musiała do kogo nie jechac - bo zapewne każda z nas by was przygarnęła
Olif wrzuciła ten filmik, czy mnie ominęło???
Rowerowa choinka max!!!
Widze ze u was same "aparaty" w domu. Moja aparatka jest zakochana w mysce miki. Jak ja widzi to jest posikana, wrzeszczy "hej cosiek!!!!" a potem "hocki, hocki miki, miki!!!!" no i oczywiście tańczy mysi taniec
Ania niezłe foty... szczególnie golaska w fartuszku
Rika to coś ty za deskę sobie wymyśliła? My kupowaliśmy z mężem 4 lata temu na gwiazdke dla siebie to za obie (wiązania+buty jeszcze) daliśmy 3tys. Moze w tym -tzn w styczniu uda mi sie troche na niej pojeździć!
A o zakupach to ty mi nic nie mów! Ostatnio szoku doznałam bo jeszcze niedawno kupowałam kartonik bebilonu za 57 zł a w sobote w tesco był za 65!!!!
A u nas sypie na maxa śnieg!!! Jak wróce z pracy to z łopatą się przywitam
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurde wczoraj naprodukowałam się i jeszcze kilka zdań mi zostało a mąż zabrał mi laptopa bo coś tam w jego lapku się zepsuło i mi wszystko wyłączył
Aska a dlaczego spryciara ze mnie?
Tak jak pisałam wcześniej, czekam na kuriera z prezentami dla męża i dla dziewczyn z kuchnią. Za tydzień kupię 3 zestawy dla reszty rodziny, słodycze dla dziewczyn i to wszystko
Różyczko nie mogę pisać o tym na forum
Różyczko a moją choinkę na FB z ogórków widziałaś? No co, wszyscy mają to i ja później zobaczę Wasze choinki
Hoborr to niekoniecznie przez ciążę. Ja mam np tak, ze zanim coś kupię muszę to kilka razy zobaczyć. Wchodzę do sklepu, coś mi się spodoba na maxa i wychodzę żeby przyjść jutro ale jak przychodzę to już mi się to nie podoba a podoba mi się coś innego i przychodzę znów za kilka dni itd i takim sposobem wkurzam męża
Hoborr moja Ola też od 2 dni słabo je, wtedy co miała gorączkę to jednak to nie było przeziębienie, zero kataru, kaszlu a ona nie chce jeść i mam cyrki wieczorami, wczoraj np do 3 w nocy
Ha ha ha Aniaw super fotki ja jeszcze w ten śnieg nie robiłam, muszę baterie kupić ale nie mam zresztą jak robić zdjęć, bawię się z małymi na śniegu a jak tylko chcę zrobić coś innego to Ola krzyczy, ostatnio coś z nią nie tak...
Różyczko a nie mogłabyś pójść gdzieś do rodziny?
Asia nie dobrze że tak się stało, Ty nawet nie wiesz w jakim ja byłam stanie... koszmar po prostu, nie wiem czy drugi raz bym to przeżyła.
Hoborr widziałam ten przysmak teściowej ja już z moja się chyba dotarłam i jest ok.
Basba a jaką Ty deskę kupiłaś?? U mnie też mnóstwo śniegu. A o tych oszustach z tesco to mi lepiej nie mów, zawsze jak od nich wychodzę to sprawdzam paragon zanim wyjdę ze sklepu. Chcieli mnie narobić 2 razy na płyn do płukania i raz mnie narobili na 18 zł na skrzynię do zabawek chamy ale nie miałam czasu sprawdzać paragonu wtedy bo był dłuuuugi a było już późno bo byliśmy w nocy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
BABY POBUDKA!!!!!!!!!!!!! PISAC PISAĆ!!!!!!!!!!!!!!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
oooo
O i to mi sie podoba
Rika ten filmik mnie powalił dobrze,ze u mnie sniegu jeszcze nie ma, bo nie wyobrazam sobie jak to bedzie teraz...Młodą rano ubierac i odsniezac z nia chodnik przed praca wrrrr
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Aniu superaste focie jak zawsze, dwóch przystojniaków pomagierów Ci rośnie
Basba ale przysoliło u Was sniegu szok u mnie czarno póki co
a pisaki są super,bo łatwo schodza na szczescie, dzis eks mi powiedział,ze ma jeszcze takie do malowania po wannie i kaflach-jego nowa "przyjaciółka" zakupiła dla Bianki
ale wspiełam sie na wyzyny i nie skomentowałam tego - trzymam fason póki co
Masusko a co Cie sie stało? bo ja nie doczytałam chyba
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Hoborku przede wszystkim nie jedz słodyczy ani produktów mącznych wieczorem- mają wysoki indeks glikemiczny. A Ty miałaś cukrzycę w ciąży z Adusią?
Ania a to leniuch z Tomiego, że się nie dał wyciągnąć Ale za to fotki przy zmywaniu super!
Basba dzięki Kochana za namiar na rowerek My pewnie kupimy taki od półtora roku, niziutki. Znajomy rehabilitant nam polecił miejsce, gdzie sprzedają tylko rowerki biegowe, mierzą dziecko, ważą i dobierają dokładnie model. Warunek jest taki, że dziecko musi samodzielnie chodzić, być po konsultacji stawów biodrowych po roku i mieć conajmniej 18 miesięcy. Ten który dałaś fajny, ale ma aż 35 cm, więc sądzę że na Filipa za duży. Nie wiem, czy i ten 28, który znalazłam nie będzie jeszcze na wyrost...
Ale piękny śnieg u Was!!!
Asia ja też z niecierpliwością czekam na zdjęcia Mikusia
Rika my dwa lata temu kupowaliśmy deskę z wiązaniami flow i płaciliśmy niecałe półtora tysiąca. Sprawuje się bez zarzutu, więc myślę, że da radę bez problemu kupić taniej
Witaj Rose Pisaki do kafli i wanny fajna sprawa, tylko trza na fugi uważać