- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Rika my jeździk to mamy, chodzi mi o rowerek biegowy, taki bez pedałów.
Wpisz sobie w google, wyskoczy Ci cała masa. Twoje dziewczynki dostają masę słodyczy, a mój z kolei żadnych biedak- coś za coś
Ania tunel taki najzwyklejszy, ikeowski www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10192013/
Choinki pewnie nie będzie, bo Filip skacze po parapetach, stołach i szafkach kuchennych, a nie chce nam się zbierać igieł i bombek po całym domu. No, chyba że taka malutka gdzieś wysoko. Ja też jakoś jestem pozytywnie podbudowana ludzką dobrocią. I w dodatku mam takie poczucie, że im mniej ktoś ma sam, tym chętniej się dzieli. Czasem widać, że ktoś sam ma niewiele, własnym dzieciakom mógłby coś kupić, grudzień jest i masa wydatków, a mimo to przynosi i daje obcym jeszcze z radością i uśmiechem. Dwa lata temu w przedszkolu, gdzie pracowałam chłopczyk przyniósł wszystkie pieniądze jakie dostał od babć, zbierał do skarbonki i wrzucił na "górę grosza". Chciałabym, żeby mój syn kiedyś tak umiał.
Asia to Ci Mikuś niespodziankę zrobił Filip też wczoraj wariował, obudził się po północy, my jeszcze nie spaliśmy, więc siedział z nami i książeczki oglądał. Padł przed drugą... Potem spał do 11 i znów wieczorem będzie wariował, bo drzemka późno.
Masuska współczuję rozcięcia palucha, wiem że to może być wkurzające i bolesne, oby się szybko zagoił Rewelacja, że u ortopedy w porządku!
Hoborku przykro mi, że nadal Cię gardło boli A psikasz tantum verde? Mi bardzo pomagało!
Aga no mi też ciągle czasu brakuje... A tym, że ktoś Ci nie odpisał absolutnie się nie przejmuj i pisz z nami! weekend to taki czas, że forum trochę zamiera, bo większość w domu z rodzinką. A nawet jak ktoś wpadnie to pisze na szybko, stąd pewnie brak reakcji. Ja też nieraz pamiętam, że komuś miałam coś napisać i zapominam...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Na jutro planujemy którąś z tych imprez, musi być dobry dojazd, bo chyba zostawimy samochód w domu, taki śnieg ładny:) :
warszawa.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:/6...:mikolajki-w-trakcie
warszawa.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:/6...k-dzieciom-mikolajki
warszawa.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:/6...a-bajeczna-niedziela
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja właśnie sprzątam a wieczorem na zakupy idziemy z mężem. Ola miała w nocy gorączkę chyba za bardzo poszalałyśmy wczoraj wieczorem na śniegu...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Masusko na całym sercem Ci kibicuje zeby ta przeprowadzka jak naszybciej sie odbyła bo wyobrazam sobie,ze to teraz juz takie siedzenie jak na szpilkach a wzamian za jaką stara zuzyta robote odkopsniesz jakiegos fajnego niezuzytego męża?
Oposku a co chodzi z tym tunelem
Hoborrku przykro mi,ze sie pochorowałas zdrówka i buziaki
Rika no oby sie Oli nie rozwinęło
Asia widze optymistycznie nastawiona do zadania a jakie plany na sylwestrowy wieczor masz tak wogóle?
Basba jestem w szoku i bardzo mi miło, bo naprawde sie troszke bałam,ze niekoniecznie sie przyjmie takie ciasto bo polacy to kochaja najbardziej tradycyjne rzeczy i na jakies udziwnienia kręca nosem a to mandarynkowe ciasto to sama wiesz jak byłas zdziwiona,ze ze skóra sie gotuje heheh no i mąki ono nie zawiera i w ogóle specyficzne w smaku jest ale ja je uwielbiam
Aniu Ty szukałas czegos na mikołajki a ja na wigilie jakis atrakcji na miescie szukam a znajomych jak pytam to tylko wigilie dla bezdomnych im przychodza do głowy jako propozycja no ale juz wymysliłam,ze wylosuje którąs z Was i pakuje dziewczyny 24.12 z rana i skorzystamy z miejsca dla zabłakanego wędrowca przy stole
Aga ja widziałam Cie pozdrówka!
A Bianka dostała do buta od mikołaja pisaki zmywalne i odkryła swój malarski talent-całe kafle, kanapa, stolik, fronty szafek kuchennych, wszystkie ubrania...NO WSZYSTKO DOSLOWNIE jest w esy floresy a i jeszcze usta i oko pociagnie przy okazji
dobrze,ze to nie pic na wode fotomontaż tylko naparwde sie zmywają ufff
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Z fajnymi mężami to problem niestety, ale poszukam:)
Dobra wiadomość na dziś, to to że blaty mają być gotowe w środę
Ania paluch tak na maks 3 szwy:) Opryszczka gorsza.
Oposku, fajnie macie w stolycy:)
Aga witaj:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale niestety mój ulubiony film "sposób na teściową" wygrał
Różyczko ja też chcę dla moich takie pisaki! Po ile są?
Moje małe już śpiochają ale bosko i cicho dzisiaj maż przyniósł stół, póki co musimy mieć takie bo ten co chcemy kosztuje (zestaw) 3 tysiące niecałe a teraz nas na to nie stać i stół z krzesłami kupimy dopiero na sam koniec ale obrus muszę kupić bo ten jest conajmniej okropny
Chcecie coś kupić z mojej szafy? Na allegro mam moje stare ubrania w których już nie chodzę
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku Mikołaj zasnął uwaga o 3.30!!! ale pomyślałam,ze sobie rano pośpimy,a tutaj pobudka o 5.30 nie ma mocnych na niego
Różyczko tak mam pewien plan.. dobić do 2000 str!!! mąż będzie w pracy,wróci dopiero ok 23 więc cóż Zeszłoroczny sylwester uważam za udany
Masuska Pioruś juz jeździł na sankach, podobało mu się????
Spać mi się chce!!!
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a teraz zamierzam dalej isc spac!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
A moje dziecko od rana śpiewa "Bejbe, ooo bejbe" albo jeździ pociągiem z klockami:)
Asiu sanki są pod choinkę, ale coraz bardziej mnie kusi żeby dać je teraz:)
Właśnie farbuję sobie włosy, a później jedziemy do teściów i będziemy przenosić meble:) Na pewno łoże małżeńskie, materace, dywan. Może kanapy się też uda:) Teraz tylko środy czekać na blaty:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oo Jak mnie boli głowa a moje małe bawią się w pokoju swoim a ja udaję że mnie nie ma. Mąż spał na kanapie Oo
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika około 20 zł kosztowały pisiaki
Masusko dziekuje za propozycje przygarniecia-przekonałas mnie
ciasto bym jakies upiekła tylko z kremem by mi sie chcialo a nie mam smietanki ani maskarpone....hmmmm
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale jaja:)
ale,ze co?
no widze, ze sie wstydzisz ale przeciez nam mozesz 'powiedziec'