BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu #493086 przez Oposek
Dzień dobry:)

Rika my jeździk to mamy, chodzi mi o rowerek biegowy, taki bez pedałów.
Wpisz sobie w google, wyskoczy Ci cała masa. Twoje dziewczynki dostają masę słodyczy, a mój z kolei żadnych biedak- coś za coś ;)

Ania tunel taki najzwyklejszy, ikeowski www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/10192013/
Choinki pewnie nie będzie, bo Filip skacze po parapetach, stołach i szafkach kuchennych, a nie chce nam się zbierać igieł i bombek po całym domu. No, chyba że taka malutka gdzieś wysoko. Ja też jakoś jestem pozytywnie podbudowana ludzką dobrocią. I w dodatku mam takie poczucie, że im mniej ktoś ma sam, tym chętniej się dzieli. Czasem widać, że ktoś sam ma niewiele, własnym dzieciakom mógłby coś kupić, grudzień jest i masa wydatków, a mimo to przynosi i daje obcym jeszcze z radością i uśmiechem. Dwa lata temu w przedszkolu, gdzie pracowałam chłopczyk przyniósł wszystkie pieniądze jakie dostał od babć, zbierał do skarbonki i wrzucił na "górę grosza". Chciałabym, żeby mój syn kiedyś tak umiał.

Asia to Ci Mikuś niespodziankę zrobił:) Filip też wczoraj wariował, obudził się po północy, my jeszcze nie spaliśmy, więc siedział z nami i książeczki oglądał. Padł przed drugą... Potem spał do 11 i znów wieczorem będzie wariował, bo drzemka późno.

Masuska współczuję rozcięcia palucha, wiem że to może być wkurzające i bolesne, oby się szybko zagoił :kiss: Rewelacja, że u ortopedy w porządku!:)

Hoborku przykro mi, że nadal Cię gardło boli :( A psikasz tantum verde? Mi bardzo pomagało!

Aga no mi też ciągle czasu brakuje... A tym, że ktoś Ci nie odpisał absolutnie się nie przejmuj i pisz z nami! weekend to taki czas, że forum trochę zamiera, bo większość w domu z rodzinką. A nawet jak ktoś wpadnie to pisze na szybko, stąd pewnie brak reakcji. Ja też nieraz pamiętam, że komuś miałam coś napisać i zapominam... :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #493090 przez Oposek
Ania my wczoraj byliśmy w Arkadii na Mikołajkach, ale średnio było. Piękne wszystkie dekoracje, bo całe miasteczko Mikołaja zrobili, mnóstwo klocków, atrakcji, ale prowadzenie dość denne.
Na jutro planujemy którąś z tych imprez, musi być dobry dojazd, bo chyba zostawimy samochód w domu, taki śnieg ładny:) :

warszawa.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:/6...:mikolajki-w-trakcie
warszawa.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:/6...k-dzieciom-mikolajki
warszawa.miastodzieci.pl/wydarzenia/1:/6...a-bajeczna-niedziela

12 lata 1 miesiąc temu #493099 przez Rika
Oposek moje wcale nie dostały tak dużo słodyczy jak by chciały :D

Ja właśnie sprzątam a wieczorem na zakupy idziemy z mężem. Ola miała w nocy gorączkę :( chyba za bardzo poszalałyśmy wczoraj wieczorem na śniegu...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #493242 przez różyczka
A ja dzis pospalam w dzien po powrocie z pracy i super mi to zrobiło :)
Masusko na całym sercem Ci kibicuje zeby ta przeprowadzka jak naszybciej sie odbyła bo wyobrazam sobie,ze to teraz juz takie siedzenie jak na szpilkach :) a wzamian za jaką stara zuzyta robote odkopsniesz jakiegos fajnego niezuzytego męża? :)
Oposku a co chodzi z tym tunelem :unsure:
Hoborrku przykro mi,ze sie pochorowałas :( zdrówka i buziaki :kiss:
Rika no oby sie Oli nie rozwinęło :dry:
Asia widze optymistycznie nastawiona do zadania :) a jakie plany na sylwestrowy wieczor masz tak wogóle?
Basba jestem w szoku i bardzo mi miło, bo naprawde sie troszke bałam,ze niekoniecznie sie przyjmie takie ciasto bo polacy to kochaja najbardziej tradycyjne rzeczy i na jakies udziwnienia kręca nosem :blink: a to mandarynkowe ciasto to sama wiesz jak byłas zdziwiona,ze ze skóra sie gotuje heheh :laugh: no i mąki ono nie zawiera i w ogóle specyficzne w smaku jest ale ja je uwielbiam :)
Aniu Ty szukałas czegos na mikołajki a ja na wigilie jakis atrakcji na miescie szukam a znajomych jak pytam to tylko wigilie dla bezdomnych im przychodza do głowy jako propozycja :S no ale juz wymysliłam,ze wylosuje którąs z Was i pakuje dziewczyny 24.12 z rana :lol: i skorzystamy z miejsca dla zabłakanego wędrowca przy stole :blink:
Aga ja widziałam Cie :) pozdrówka!

A Bianka dostała do buta od mikołaja pisaki zmywalne i odkryła swój malarski talent-całe kafle, kanapa, stolik, fronty szafek kuchennych, wszystkie ubrania...NO WSZYSTKO DOSLOWNIE jest w esy floresy a i jeszcze usta i oko pociagnie przy okazji :S :)
dobrze,ze to nie pic na wode fotomontaż tylko naparwde sie zmywają ufff :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu #493276 przez masuska
Losować nie musisz:) Chętnie Was przygarnę:) A że mamy 2 wigilie to żarcia będzie multum:)

Z fajnymi mężami to problem niestety, ale poszukam:)

Dobra wiadomość na dziś, to to że blaty mają być gotowe w środę:)

Ania paluch tak na maks 3 szwy:) Opryszczka gorsza.

Oposku, fajnie macie w stolycy:)

Aga witaj:)

12 lata 1 miesiąc temu #493312 przez Rika
Wracam ze sklepu, jest włączone miss polski, wkurzyłam się bo zwykle tego nie oglądam, nie mogę patrzeć na ich słodkie fałszywie uśmiechnięte buźki :D akurat jak się przełączało to mignął mi znajomy ryj :D Monika Niemotko :D znajoma z przybranej klasy z Orzysza :D
Ale niestety mój ulubiony film "sposób na teściową" wygrał :D

Różyczko ja też chcę dla moich takie pisaki! Po ile są?

Moje małe już śpiochają :D ale bosko i cicho :D dzisiaj maż przyniósł stół, póki co musimy mieć takie bo ten co chcemy kosztuje (zestaw) 3 tysiące niecałe a teraz nas na to nie stać i stół z krzesłami kupimy dopiero na sam koniec :) ale obrus muszę kupić bo ten jest conajmniej okropny :D

Chcecie coś kupić z mojej szafy? Na allegro mam moje stare ubrania w których już nie chodzę :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #493386 przez aska27
Hej Aga :blink:

Oposku
Mikołaj zasnął uwaga o 3.30!!! ale pomyślałam,ze sobie rano pośpimy,a tutaj pobudka o 5.30 :) nie ma mocnych na niego :blink:

Różyczko tak mam pewien plan.. dobić do 2000 str!!! :silly: mąż będzie w pracy,wróci dopiero ok 23 więc cóż :blink: Zeszłoroczny sylwester uważam za udany :laugh:

Masuska Pioruś juz jeździł na sankach, podobało mu się????

Spać mi się chce!!!

12 lata 1 miesiąc temu #493392 przez różyczka
Bianka dzis wstała pare minut po 6 i do tej pory (czyli do przyjazdu taty) słuchałysmy w lózku muzy na lapku :S
a teraz zamierzam dalej isc spac!

12 lata 1 miesiąc temu #493400 przez hoborr
Dzien dobry:)

A moje dziecko od 6 rano śpiewa do mikrofonu, gra na organach i tańczy:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #493420 przez masuska
Cześć:)

A moje dziecko od rana śpiewa "Bejbe, ooo bejbe" albo jeździ pociągiem z klockami:)

Asiu sanki są pod choinkę, ale coraz bardziej mnie kusi żeby dać je teraz:)

Właśnie farbuję sobie włosy, a później jedziemy do teściów i będziemy przenosić meble:) Na pewno łoże małżeńskie, materace, dywan. Może kanapy się też uda:) Teraz tylko środy czekać na blaty:)

12 lata 1 miesiąc temu #493489 przez Rika
Dzień dobry

Oo Jak mnie boli głowa :( a moje małe bawią się w pokoju swoim a ja udaję że mnie nie ma. Mąż spał na kanapie Oo

12 lata 1 miesiąc temu #493598 przez różyczka
A teraz ja wstalam a moje dziecko spi o bejbe bejbe :)
Rika około 20 zł kosztowały pisiaki :)
Masusko dziekuje za propozycje przygarniecia-przekonałas mnie :lol:

ciasto bym jakies upiekła :side: tylko z kremem by mi sie chcialo a nie mam smietanki ani maskarpone....hmmmm

12 lata 1 miesiąc temu #493640 przez aga1040
My sanki też kupiliśmy pod choinkę ale mały już na nich szaleje :-) a pod choinkę coś mu jeszcze dokupię. Może kolejke. masuska pokaż tą swoją co Pitkowi kupiłaś może coś ściągne :-)

12 lata 1 miesiąc temu #493666 przez hoborr
ale jaja:) :blush:

12 lata 1 miesiąc temu #493670 przez różyczka
hoborr napisał:

ale jaja:) :blush:

ale,ze co? :)
no widze, ze sie wstydzisz ale przeciez nam mozesz 'powiedziec' :blink: :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka