- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
allegro.pl/kuchnia-zmywarka-akcesoria-pr...ski-i2826374035.html
A to prezent dla męża allegro.pl/super-duza-kolejka-pociag-fen...0cm-i2807434272.html
Dla dziewczynek mam jeszcze znikopisy, deskę do prasowania i laleczki z Carrefoura szmacianki takie ale głowę mają gumową no i jakieś słodycze dostaną.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
Kiedyś ode mnie dostał zestaw LEGO Technic, o którym marzył w dzieciństwie i też była masa radości
Kuchnia też fajny pomysł, my wciąż myślimy, czy Młodemu nie kupić, ale chyba się wstrzymamy jeszcze.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
wybaczcie ale dzisiaj tez nie odczytam co naskrobalyście. Padam na pysk- praktycznie od 2 w nocy nie śpie najpierw Wiki pobudkę urządziła a od 3 Antek fisiował że go swędzi, ze gorąco, ze on na bajki chyba juz pójdzie w końcu jak zasnął koło iątek a ja w koncu połozylam sie w swoim łóżku Wiki zrobiła pobudkę o 5:30 na dobre... i tyle było ze spania .
W dzień mam też przeboje bo ta mała mysza gada jak nakręcona- praktycznie powtórzy juz wszystko, a ze Antek podszkala ją systematycznie pyskate to się robi jak nie wiem, do tego zazdrośnica mała . Dzisiaj kłócili sie kto ma u mnie na kolanach siedzieć. Na co Antek mówi -Moja mama a ona NIE! MOJA!!!!!! No i masz babo placek- chyba sie sklonuje. Jutro chyba do roboty jade na kilka godzin więc odpoczne sychicznie
Nati doczytałam tylko ze Jasko ma czerwona pupe... postaram ci sie załatwić skład maści robionej (rewelacyjna jest), tylko nie wiem czy zrobią ci od tak, czy przypadkiem jakiegoś papierka nie musisz mieć. W razie czego odłoze ci w jakis pojemnik i poleconym wysle, ok???
To do jutra! Spokojnej nocy!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ja ostatnio jeszcze mniej czasu mam niż zwykle
Wczoraj wizyta z mamą u lekarza a potem praca a dziś od rana praca a wieczorem 2 dyzur
Jutro koło południa operacja u kolezanki a potem do późna na swój dyżur mykam
A w pracy neta brak, więc kicha
Poza tym akcja zbierania rzeczy dla 2 biednych rodzin trwa a poza tym dla jednego przytuliska psio/kociego zbieramy koce, ręczniki, karmy itd.
Takie stworzyliśmy ogłoszenie:
Szykujemy paczki dla dzieci na Święta i zapraszamy chętnych Świętych Mikołajów do udziału w naszej akcji. Znacie Państwo tę rodzinę z Rzeszowa z poprzedniej zbiórki jaką organizowaliśmy. Matka samotnie wychowująca piątkę super dzieciaków. Byłam w Rzeszowie zawieść uzbierane przez Państwa rzeczy. Widziałam niezwykłą miłość i bardzo trudną sytuację materialną. Dzieci są w wieku: Jaś 3 miesiące, Tosia 5 lat, Hubert 12 lat z zespołem Aspergera, Wiktoria 15l at, Eliza 16 lat, Wypieszczone, wykochane dzieciaki. Niezwykle serdeczne i pogodne. Mama tej piątki to bardzo pracowita osoba. Na czas ciąży i karmienia piersią Jasia musiała zrezygnować z pracy. Święty Mikołaj potrzebny jest bardzo i wiem jak ogromna będzie radość w tym domu, kiedy przyjdzie paczka z prezentami od Państwa. Wnieśmy radość do tego domu.
Jest jeszcze dwójka dzieci z Warszawy. Sytuacja dramatyczna, czegoś tak strasznego nie widziałam nigdy. Matka chora na raka ,Damian 16 lat, z porażeniem mózgowym, Kamila 12 lat i babcia skrajnie wycieńczona. Dla tych rodzin każdy gest dobroci jest darem z nieba. Zapraszamy do akcji Wielkich Serc. Potrzebne jest wszystko, od jedzenia po przedmioty użytkowe.
Jak ktoś chciałby jakoś pomóc to niech da znac na priw - zawozimy im rzeczy osobiście.
Masuska u mnie ikea obok, mąz listonosz to jak coś to mogę wysłać Ale musisz napisać że winna jest Nati
Oposek ja też myślę nad prezentem powiedzmy dziecinnym dla małża ale nic nie piszę bo jeszcze doczyta Ty to już chyba w pełni przygotowana jesteś na święta co??
Pewnie nawet choinkę masz juz ubraną A Litek od końca listopada chodzi w munurku mikołaja i zapuszcza brodę coby się przygotować???
Hoborku moje pędraki jak zobaczą włączonego laptopa to już chcą coś ogladać albo słuchać, więc kumam o co chodzi
Niezła z butkami jesteś a badziewiem Oposek pewnie wszystkie zabawki Filipka nazywa
Rika suuuuper prezenty Myślelismy nad kuchnią dla chłopaków ale jednak zaraz by po niej skakali i jeszcze mało miejsca, ech Mój M też marzy o kolejce ale takiej wielkiej wypaśnej i z mnóstwem torów i akcesorii Se pomarzy jeszcze
Basba oj masz nieźle Buziaki dla maluchów i oby udało się odpocząć w pracy
Nati jak tam pupka Jacha? nadal pawianowata?
Wiesz chłopaki dostali tą kolejkę z biedrony od babci na wcześniejsze mikołajki i jest super, polecam
Rose żyjesz???
U nas chłopaki wieczorami bawią się w ekshibicjonistów Rozbierają się i latają na golasa Najlepsze, że Szymon rozbiera Dominika a ten się szczerzy jak czubek
W ogóle ostatnio zaczęli się więcej bawić razem, ale bijatyki nadal są stałym elementem dnia
Dziś wracam do chaty a Szymi od razu pokazuje mi rękę i na niej ślad po odciśniętych zebach Dominika
A śmieszna sytuację mieliśmy z mamą w przychodni
Ścisk w windzie, wszedł jakiś starszy pan i poznał jakiegoś swojego znajomego, który stał kilka osób dalej. Serdecznie się z nim przywitał i zaczeli rozprawiać. Ja z mamą stałyśmy akurat między nimi
A: 0 widzę, że jedną słuchawkę masz w uchu, ja to ma juz dwie
B: Ale ja za to kiepski wzrok
A: Ja tez już słabo widzę, bo ledwo Cię poznałem
B: Ale za to jaka u mnie zdrowa prostata ( Myślałam, że padnę ze śmiechu )
A: No i mnie zdrowiutka jak nic Ale Panie dinozaurów spotkały - ja 88lat a kolega 91
B: Stasiu zapraszam Cię na wódkę
A: Ja stawiam bo jestem młodszy
No tacy pogodni panowie, że nie wiem
Bo jak babki tam się odzywały to szkoda słów
Buziaki
Ps długi pościk cobyście o mnie nie zapomniały
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Ja w pracy kawę właśnie w spokoju sobie pije... ehhhhh. Dzisiaj nocka lepiej- kilka krótkich pobódek. Ale krzyz mnie coś boli - chyba od noszenia moich ogrów!
Zaraz biore sie do roboty bo czasu niewiele a nazbierało się przez dwa dni
Widzę ze prezenty kupujecie. Ja jeszcze sie rozglądam. Póki co szukam inspiracji ale chyba Antek dostanie rower a Wiki coś z Myszką miki/minnie bo ma chopla na ich punkcie. Kuchnie chciałam kupić dla niej ale sąsiadka -chrzestna zaklepała sobie ten prezent i kupi (albo teraz albo na imieniny). A z mężem stwierdziliśmy ze moze jakis wspólny prezent sobie kupimy... na co on ... hmmmmmmmmm moze to łóżko co ci się podoba
Ania ty jak zawsze masz wesoło. Jak nie w domu to w windzie jakąś przygodę ciekawą Kochana moze ty sie orientujesz ile dni wysypuje to cholerstwo zwane ospą... dziś jest 3 dzień. A na golasa wszystkie dzieci lubieją latać wiec swoich sie nie czepiaj
Rika widze że szalejesz z prezentami! Dziewczyny będą zachwycone kuchnią a Mąz na bank kolejką się ucieszy
Oposku a wy co kupujecie Filipowi? Dziękuję ze pytasz o samopoczucie Antonowa
A co u reszty?
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basbie oficjalnie dziękuję za chęci
Anka Ty cholero leżącemu chcesz dokopać.. co moja wina.... co moja wina ja nawet sie nie spodziewałam ze to towarzystwo moze mnie akceptowac a co dopiero całować
Rose.. whe are you!!!!!!!!!!!111
Rika prezenty fajne.. ja tez jestem juz na końcówce z mężem robimy sobie wspólny- nie łóżko jak zbereźniki Basby .. pewnie pójdziemy na kabarety jak rok temu
U Jaska z pupką o niebo lepiej po tej maści.... jeszcze jest katastrofalna ale o wiele ładniejsza ...
Kurde wiecie ze mój księciunio się robi łobuz....; i to nie w sensie brojenie.... bo on raczej naśladowczy jest więc po Maksim papuguje, ale normalnie ostatnio mi ręce odepchnął jak cos mu nie pasowało... kurde az w szoku byłam.. bo janinka to dobry chłopiec a tu taka agresja wobec mamy
nie wiem chyba z A nki chłopakami się widział loveeee
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaw 10 m. torów to za mało? Mój szukał takiej 4m a będzie miał 10 mam nadzieję że mu się spodoba.
Widzę że tu już świątecznie się robi Jutro mikołajki.
Dajecie coś swoim dzieciom? U Was daje się prezent do buta, do skarpetki czy pod poduszkę?
a NAM Z SUFITU KAPIE... w łazience kurde no zawsze coś
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika Filip też kocha zmywarkę Jest spora szansa, że ją w końcu rozpieprzy i będziemy musieli kupić nową, wtedy Młody dostanie tą No, jeszcze tylko 19 dni do Świąt ale fajnie!
My Filipowi kupujemy prezent, sobie nawzajem po drobiazgu też Ale u nas 30stka na karku, a my co roku kupujemy kalendarze adwentowe z czekoladkami za pięć złotych Dla siebie oczywiście U mnie w domu wkładało się prezenty do butów. Na któreś Mikołajki dostałam od męża śliczną skarpetę z Mikołajem i teraz wkładamy gdzie się da upchnąć Współczuję tej wody z sufitu
Basba współczuję nocki wczorajszej, mam nadzieję że dzisiejsza była lepsza
Ale fajny pomysł z tym łóżkiem:) Filip miał niedawno imieniny, dostał kasę od dziadków, ale nic Mu nie było potrzebne, więc teraz na Mikołajki dołożyliśmy się i zamówiliśmy plecak- dinozaura. A żeby nie było, że dostanie tylko coś praktycznego to tata zaordynował zakup samochodu i kupiliśmy taki, bo lekki, zwrotny i ma rączkę:
allegro.pl/little-tikes-pojazd-z-raczka-...hod-i2780002589.html
W Biedronce miały być maskotki interaktywne myszki Mickey.
Na Święta od nas dostanie namiot do pokoju, piłeczki i tunel.
Hoborku pisząc badziewie" miałam na myśli Filipowe zabawki, nie zawsze trafione, które walają się po całym domu Muszę w nich jakiś porządek zrobić i ogarnąć to jakoś...
Ania sytuacja z windy jak zwykle wypaśna Ty to masz szczęście do takich szajbusów ze zdrową prostatą No my na święta prawie gotowi- prezenty są kupione i popakowane, pierniki są, zakupy są, brakuje jeszcze dekoracji, bo Litek jest leniuch i nie chciało Mu się przynieść kartonu ze składzika;) A choinki chyba w ogóle w tym roku nie będzie! Litek dorabiał jako Mikołaj:) Więc ma już praktykę w bawieniu dzieci jako Mikołaj i sadzaniu na kolankach Ale u nas tradycyjnie mój ojciec się przebierał jak byłyśmy małe, więc nie wiem, jak będzie W takich naprawdę fajnych kolejkach można kupować poszczególne elementy osobno. Zawsze możesz kupować po trochu- Tomi będzie zbierał latami, a Ty latami będziesz miała pomysły na prezent dla Męża;)
Nati bardzo fajny pomysł z tym Waszym prezentem:) My na rocznicę ślubu kupujemy zawsze wspólny prezent- bilety do teatru, grę planszową, weekend gdzieś i taki wspólnie miło spędzony czas jest czasem fajniejszy niż najdroższa rzecz:)
Super, że pupa Jasia ładniejsza!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba a Wiki nie złapała ospy? Moje małe też sie kłócą a jak Zuzia Olę wkurzy to krzyczy "wyjdź" i pokazuje jej drzwi a Ola krzyczy "nie".
Oposek to kup mu tą kuchnię co my kupujemy tam na allegro są jeszcze tańsze np ze światłami i dźwiękami ale one już są bez zmywarki i jednak my wolimy bez dźwięków, mają już tyle zabawek z muzykami itd że głowa boli. Są też jeszcze wielofunkcyjne np z pralką ale te są droższe.
Nati a Ty co kupiłaś maluchom?
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
No a później wiadomo, sprzątanie, ogarnianie, ba, jeszcze święta.
Nati, dziękuję Ci bardzo za chęci, ale załatwiłam że koleżanka mi przywiezie z Gdańska:) Nie dam poczcie zarobić Aniu tobie również dzięki:)
A gdzie Różyczka?
Basba, mam pytanie jaki Ty masz fotelik dla Wiki? Nie pamiętam Czy to Ty czy Dorotas miałyście jakiś fajny po starszakach, a może Nati??? Hmmmm
Do następnego. Buźka:)
Słyszałyście o tym rocznym chłopcu? Bolku? Jak bym dorwała tych lekarzy-konowałów to by nic mnie nie powstrzymało!!!!
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871...rzyjal_rocznego.html
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika ja bym chciała drewnianą kuchnię dla Filipka, ale na razie się wstrzymam. Jest tam, gdzie chodzi na zajęcia, od września pewnie pójdzie do żłobka/przedszkola, więc nie wiem, czy jest sens kupować...
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska... ja mam fotelik po Maksim chyba coneco:), a szukałam dla Maksa, ale ostatecznie udało się go upchnąć jeszcze w ten co ma.... ( podwyższył coś tam Tomek) , bo nie było kasy na porządny a te tańsze mają byle jakie testy
Rika dla chłopców na dzis mam... Janka nic:) heheh świnia wiem.. popopołudniu mu włożę te układanki misiowe drewniane, a dla Maksa klocki ze stacja Bp, i lizak policyjny co się swieci czerwone i zielone swiatło... już nie chce myśleć jak będę miała przerąbane popołudniu....
a na Gwiazdora .. Janek kolejka z biedronki, latarka i nie wiem co więcej a jeszcze dwa prezenty musze wymyślić..
Maklsi, puzzle 100 sztuk jakieś strażakowe, strój policjanta , lego policyjne,
Bssba jak Potworki? Wiki nie załapała jeszcze ospy ?
Rose whe are you//?/
Oposku z perspektywy tego że Filipo będzie chodził do żłobka nie ma co szaleć....
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1