- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr na wsi to zawsze wesoło...
Ma któraś maszynę do szycia???
Aniaw moja Zuzia zna się na zegarku zapytaj ją która godzina to pokaże Ci gdzie jest zegarek żebyś mogła sprawdzić
Chyba pora spać...
W piątek imprezaaaaaaaaaaaaa
Hoborr, jeszcze kilka dni a bym napisała że razem będziemy sobie w ciąży chodzić
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Rika Ja mam maszynę. O elektryczną i taką starą nożną zabytkową
A my dziś ruzamy na miasto na zakupy z aduisą
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Teraz ja po 4 miesiącach dostała dziś okres:) a ma ginekologa na 10:P I tak idę po krążek:)
Hoborrku, ja mam łazienkę gotową, nie kuchnię. Jak już będzie pomyte to Wam pokarzę
Nati w niedzielę będę mieć gości z Warszwy i z nimi pogadam, jak nie dadzą rady to się chętnie do Ciebie odezwę Zdrówka dla Jacha:) A skąd ta angina?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
lazienka moze byc nawet niepomyta
a ja wiem,ze to zaden hit wsród Waszych szkrabów ale Biance wyszły dolne dwójki zauwazyłam dzis rano przez przypadek jak sie szczerzyła,zeby dac jej kawki
ona kocha pic kawe
Natimp no kurcze jeszcze jakby bylo mało wszystkiego zdrówka przesyłamy z Bianuskiem
Hoborrku no to macie akcje jak z filmu widze
u nasniby grasuje morderca i zabija dziewczyny na narządy ale w tvn-ie nic nie gadali to nie wierze
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Nati no teksty pielegniarek to by mozna w jakas ksiazke zebrac normalnie
Aniu dzieki za gratki, odczekam teraz m-c aż zakwasy odejda w niepamiec i znowu sie przebiegne....do sklepu np.
a tak serio to nie poddam sie tak łatwo-jak tylko ustapi deszcz (potem ponoc ma spasc snieg), wiatr itp. to wychodze powalczyc...czyli to jakos na wiosne pewnie przypadnie heheh
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
U nas leje na dworze ciemno jak by co najlniej 14 była! A głowa to mi pęka Żłoie kawe wiec mam nadzieje ze bedzie lepsiej
Nati kurcze strasznie mi przykro ze mój Jasinek się tak pochorował. A baba jakaś upośledzona! Boże skąd tacy ludzie sie biorą Dobrze ze wyniki moczu OK... A twój czemu te badania genetyczne robił???
Masusko wczoraj byłam w smyku jak masz w okolicy to weź sie przejdź. Mają mega promocje - nawet na niektórych zabawkach do 100 zl taniej. A w garnuszkach to się tam zakochałam - takie są podobne do tych z IKEI. Promocje do 4 grudnia /wyczerpania zapasów.
Super że łazieneczka ukończona...
Oposku bardzo dziękuje za rzepis. W przyszłym tygodniu spróbujemy Niezły ten twój mlekopij 13 kg! Nasz sasiad jak miał 2,5 roku tyle ważył (straaaaaaasznie chudy był)! Wiki 11,700 ma też niezły z niej klocek
Różyczko jutro dam znać czy placek wyszedł jak należy - wizualnie jest OK ale zobaczymy czy bedzie równie dobrze smakował Mąż ma dzisiaj imieniny więc wczoraj dwa plaki upiekłam + udka, pulpeciki i schabowe. Do tego fasolka o bretońsku jakieś sałatki które musze dzisiaj po rzyjeździe z racy szybko sklecić i gotowe
W pracy masz widzę niezłe jazdy! U nas ostatnio jakiegoś gościa w rowie nieżywego znaleźli! Badaja czy morderstwo czy wypadek...
Anuska my co roku robimy dla racowników paczki swiateczne-słodycze, kawy, herbata + alkohol Hmmm... sprawdzałam listę pracowników i jakoś cie nie widzę Mój Antek ma 4 lata i na zegarku jeszcze sie nie zna tak wiec marne pocieszenie bo jeszcze trochę możesz poczekać
Rika rozumiem że andrzejki robisz w piątek (czy parapetówe?) Ja z dzieciakami w piątek do pizzy hut się wybieram - mają być jakieś fajne atrakcje dla maluchów
Fajnie że dziewczyny przestawiły sie na szybsze chodzenie spać.
Hoborrku... moja babcia też ten nutridrink piła.. Kochana wiem że to strasznie przykre. Ja w tym roku niestety babcie pochowałam. Trzymam kciuki żeby dziadek żył jak najdłuzej
A na wsi to zawsze sie coś dzieje A jakie zakuki dzisiaj robisz? Koniecznie napisz potem coś kupiła
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba andrzejki mamy w piątek bo męża tata ma imieniny of kors i szykuje się impreza meeeega, później w sobotę druga impreza też z okazji imienin tylko że druga część rodziny będzie i weekend już zaplanowany...
Mam tu blisko pizza hut tylko kasy brak Ooo jak rymuję od rana
A tak serio to mąż dopiero jutro dostanie wypłatę a tu tylko 3 pieluchy zostały...
Dzień dobry Oposku
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Chciałabym oficjalnie przez portal ZP podziękować panom robotnikom z balkonu, którzy prawie przez godzinę zajęli uwagę Dominika i przestał marudzić obudzony o swicie i jak ta sroka wpatrywał się w okno a matka mogła jeszcze pospać
Jednocześnie nie umniejsza to faktu, że powinni mnie wcześniej poinformować o tym, że od świtu będą tam buszować Przynajmniej założyłabym sexowniejszą piżamkę
A teraz biorę się za szukanie informacji o tym co mogę podać śwince morskiej na infekcję układu oddechowego jak ona jest w ciązy Na 13stą mam konsultację u koleżanki w lecznicy a potem do swojej pracy
Nadrobię później niestety a tymczasem przesyłam buziaki
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika ta maszyna którą mam to też firmy łucznik. POtem dokładnie sprawdzę jaki model bo teraz nie mam czasu. Teściowa na niej szyje i ponoć jest dobra:) Ale ja to sie za bardzo nei znam:) Kiedyś sobie spódnice uszyłam i to wszytko:) Mam ciotkę krawcową to jak coś to ona nam przeszywa poprawia itd:)
Aniu ale śmiesznik z Ciebie:) I wiadomo lepiej był na golaska spać
Kurcze to Ada jest najlżejsza?? Niecałe 10 kilo waży! Rika jak twoje dziewczyny ważą??
Oposku dobry!
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola właśnie zasnęła a ja muszę zjeść śniadanie...
Hoborr moja Ola waży też coś ok 9 kg. Zaraz mniej więcej sprawdzę bo z tego co pamiętam to ostatnio była ważona mniej więcej w tym czasie co Ada i ważyły chyba tyle samo. Zaraz zobaczę.
o ho ho Hoborr jak Ola miała 10 miesięcy to ważyła 7,300 kg
A ja ostatnio robiłam jajka na twardo w kształcie serca dla męża ale byłam taka głodna że sama wszystkie pożarłam (były 3 jaja calusieńkie) i jemu nawet nic nie wspomniałam o tym
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ada waży 10 kilo bez paru deka - ale w butach i ubraniu. Myślę że w sam raz...
A ta babka się jednak utopiła - ponoć samobójstwo popełniła... Bo buty nad rzeką zostawiła i jedną kulę.
Ide piec rogaliki. Ciasto juz 30 minut w lodówce także lecę mniam mniam
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Za tydzień idziemy do ortopedy na kontrole, a 20 grudnia szczepienie. Ja za to mam w styczniu stawić się na kontrolę u ginekologa. Wiecie koleś mnie poznał mimo iż nie byłam u niego prawie 1,5 roku:) i oczywiście od razu brechy sobie robiliśmy:)
Pytałam już o pomysł na ciastka na choinkę? Jak a któraś jakiś przepis to chętnie przytulę
Hoborrku, a jak pojedziecie kupić np. panele? To dopiero się rozejdzie:) nie teraz czeka kupno gniazdek:)
Aniu, to od dziś na golaska prosze spać co by nie było zaskoczenia:)
Basbo, smyka mam za jakieś 50 km:(