BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu #480974 przez aska27
Basba śliczna sukienka, też mi się podoba i to bardzo!! a ja od dawna poluję na fajną czerwoną :blink:
Mięska to ja prawie nic nie jem,więc to nie wina diety hehee

Oposku 83r.

Różyczko popożyczaj sobie ile chcesz z fb :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480980 przez basba
Asia toż to w przyszłym roku też 30!!!!!!!!! 21 lutego?

12 lata 1 miesiąc temu #481020 przez natimp1
I Co Rose... ze niby ja stara... same drewna tutaj :):)

12 lata 1 miesiąc temu #481126 przez hoborr
Dobry!

No to teraz mam się amiar wstrzelić w temat..
Ja też 83:)

Ale mnie długggoooo nie było.

A właśnei przypaliłam ulubiony garnek teściowej! Pojechała teraz z teściem do pstchiatry to mam trochę czasu żeby ukryć zbrodnie... :S B)

Co mam brać na straszne skurcze nóg! magnez ,,, i co jeszcze?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481172 przez aniaw
Basba ale lachoooon :laugh: :P
Z tym śpiewaniem to wiesz... Śpiewac kazdy może.... :lol:
A tak ogólnie to ja bardzo lubie podśpiewywać i nawet mi to wychodzi nie chwaląc się, bo na studiach miałam chór akademicki wspierać, ale czasu brak ;)
Jak w dłuższe podróże wybywamy to w aucie wydzieramy się z Tomim przy muzyczce i dzieciaki zachwyceni :laugh:
Wczoraj spiewałam przed snem Szymiemu i jak juz przestawałam to ten: mami spiewaj, spiewaj ;)
A wtedy rano to się wydurniałam, wydzierałam i fałszowałam i zawodziłam jak tylko a jedsynie Szymi odważył się mnie uciszyć :lol: :lol:
Kiecka extra :) A na imprezie widać super się bawiliście, tez tak chcem :S

Babinko Natinko może nózki bola to ja miejsca Pani ustapię bo jakos się dziś juz nasiedziałam :lol: :P :kiss:

Hoborku kope lat :lol: :kiss: Magnez przede wszystkim i oczywiście jak najczęstsze masaże przez szanownego małżonka nóżek i nie tylko sie ma rozumieć :silly: Małzonek niekoniecznie musi być osobisty może byc pożyczony, jak tam wolisz :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Rose dzień dobry :kiss: Obłowiłaś sie na tym xero??? :lol: A z włosa Kici jakąś poduche robisz??? :lol:

Asiu kiedy zobaczymy Cię w czerwonej kiecce??? :laugh:

Matulko jak mi sie pracowac znów nie chce a po pracy znów wymiana z gumtree a potem 1 konsultacja u kolezanki w lecznicy i diopiero wieczorkiem dooom ;) Ech urlopu mi trza :S

Dziś akcja podłąxczanie kuchenki podejście 3 i zobaczymy co tym razem :cheer:

12 lata 1 miesiąc temu #481189 przez natimp1
Kochana Aniu Kobiety w Twoim wieku to juz nie wypada o przysługe prosić:)
kurde czytam , nie mam czasu odpisać.. prócz Anki.. bo to dzień stracony jak jej nie dopiekę

12 lata 1 miesiąc temu #481215 przez aniaw
Nati no gardzisz moim krzesełkiem :S
Co do pieczenia to wreszcie piekarnik działa jupiii :lol:
Trza teraz tylko starego sprzetu się pozbyć :S Ciekawe czy jak podrzuce soąsiadom na balkon to czy się zorientują :side:
A jak możesz miec tak w ogóle cos do drewna... mysle, że Basba powinna się za drewniakami wstawić :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481258 przez Oposek
DLA FILIPA
venco.pl/edukacyjne/kreatywne/ukladanka-...ejszych-od-18-m.html
venco.pl/edukacyjne/kreatywne/ukladanka-...szych-od-18-m-1.html
www.sklep.zabawkiniebanalne.pl/pl/p/Djec...-szescianow-Lila/196
allegro.pl/little-tikes-miekki-pojazd-z-...wka-i2727534897.html
allegro.pl/little-tikes-pojazd-z-wirujac...omo-i2745936689.html
allegro.pl/super-zestaw-instrumenty-muzy...iel-i2770987181.html
duży, porządny znikopis (mamy jakiś zwykły, supermarketowy i Filip uwielbia)
www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30206882/
zwierzątko do ciągnięcia/pchania

Do tego na pewno dostanie zestaw książeczek, bo wałkujemy codziennie, a ile można czytać to samo. Ostatnio się zakochał w książeczkach z magnesami i zatrzaskami, dla trzylatka też się sprawdzą.

Ania, Basba u nas jeszcze się sprawdzają malowanki wodne, bo tanie i nie brudzą, mata wodna (dostał na roczek i wciąż używa) i klocki magnetyczne. My "naszym" trzylatkom kupujemy garaż na samochodziki (składamy się), pieski do mycia, koraliki dla dziewczynki, z których można zrobić biżuterię i książki.
Bardzo fajna jest też farma z IKEA i zagadki zmywalne z czu czu (dziecko rysuje flamastrem, zmywa i rysuje jeszcze raz)

CZY KTOŚ MA/ZNA JAKIŚ FAJNY PLECACZEK DLA DZIECKA? MUSIMY KUPIĆ, WYBÓR OGROMNY. MĄŻ UPIERA SIĘ NA COŚ TAKIEGO, JAK NIŻEJ, BO OPRÓCZ PLECACZKA MA LINKĘ DO PROWADZENIA DZIECKA NP W POBLIŻU ULICY, CZY ŻEBY SIĘ NIE PRZEWRÓCIŁO. JA SZUKAM JESZCZE CZEGOŚ INNEGO

planetadziecka.pl/plecaczek-littlelife-animal-pack
planetadziecka.pl/plecak-littlelife-animal-pack-dinozaur
planetadziecka.pl/plecak-littlelife-animal-pack-motylek
www.ceneo.pl/Tornistry_plecaki_i_torby_s...ip_Hop_P0-317012.htm

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481278 przez Oposek
Dzień dobry:)

U nas nic:) Mąż wziął dodatkowe zlecenie, wiadomo kasa się przyda, święta za pasem, więc wieczorami siedzimy z Młodym we dwoje. Co robić, takie czasy:) W styczniu idziemy na dwa śluby/wesela, gdybamy jeszcze co zrobić z Małym. Poza tym zupełnie nic:) Pogoda ładna to przesiadujemy na powietrzu, żeby bałaganu w domu nie powiększać ;)

Masuska super, że Piotruś już lepiej:) Ja też drżę, żeby mi się młody nie zaziębił, bo chcę Go w końcu zaszczepić... O piosence chyba żadnej konkretnej, Nati słuchała New Kids On The Block:)

Ania Ty powinnaś książkę napisać o tych swoich wymianach:) Miałabym lekką, dowcipną lekturę, a i kaska by Ci wpadła :lol: Trzymam kciuki za podłączanie kuchenki, choć wiesz- ja bym się nie obraziła, jak ktoś by na jakiś czas moją wyłączył ;) No i fakt- uważaj na siebie! My też śpiewamy w samochodzie B) :blush: Nie tylko zresztą :blink: :blush:

Różyczko ale Kocica miała SPA wczoraj:) Choć Ona pewnie nie lubi mycia i strzyżenia ;)

Basba prześliczna sukienka, bardzo mi się podoba! ja co prawda nie mogę nosić nic plisowanego, bo wyglądam jak szafa trzydrzwiowa ;) Ale Tobie będzie cudnie w niej :kiss: A to jakaś szczególna okazja?
Superancko, że imprezka się udała, zdjęć nie komentuję, bo ile można chwalić Lachonie :P :kiss: A napisz, jak Ty się czujesz? Bierzesz leki na tą torbiel, znika cholerstwo?

Asia to jesteś kilka dni starsza od mojego męża:) Ale ja też czuję już oddech trzydziechy na karku, co robić;) Widzę, że inicjatywa Hand-made na fb kwitnie- gratuluję! Bardzo fajny pomysł!

Nati co u Was?:) My rano zrobiliśmy to badanie moczu Małemu, wyniki jutro.

Hoborku dzień dobry:) Spalony garnek to na szczęście:) A na skurcze łydek magnez i potas, niestety nie powiem Ci w jakich proporcjach, bo nie miałam tego problemu... (miałam inne, sprawiedliwość musi być :P :silly: ) Co słychać u Adusi?

12 lata 1 miesiąc temu #481288 przez Oposek
I jeszcze ciekawostka- 11 metrowe apartamenty :)

wyborcza.biz/finanse/51,108340,12921533.html?i=0

12 lata 1 miesiąc temu #481289 przez masuska
Eeee no to z kim ja się zadaję. Za młoda jestem do Paniusiowego towarzystwa:P

Aniu jak znajdziesz jakieś fajne garnki zabawkowe to daj znać.

Basba, ja Męża namawiam na bal w tą sobotę, ale nie chce iść:( Ale masz NOOOOOOGI! Co do białej sukienki to chciałam zauważyć że żeś dawno wianuszek oddała i już nie możesz w bieli ;) A kiecka śliczna.

Krew byłam dziś oddać, ale przez mój okres a dokładnie jego brak, nie mogą wziąć. Oddałam tylko 2 fiolki na próbkę. A takie fajne paczki dzis rozdawali. Czekolada, batoniki, wafle w czekoladzie, oreo, colę, wodę Zdrojka z dzióbkiem, skarbonkę "kroplę krwi"... A ja się obeszłam smakiem, a nawet dopiero teraz śniadanie zjadłam.

Basbo to jak Wiki ma Tik taka, to Piotrek ma Gangnam Style:) Opa:)

Aśka łączę się z Tobą w poszukiwaniach czerwonej sukienki. Nawet jedną fajną znalazłam na zalando. Jak znajdę linka to wstawię.

Hoborr magnez i potas, ale z lekarzem skonsultuj.

Oposku ile zabawek!? Z plecakiem nie pomogę. Mogę dodać jedynie że odkryłam fajną czekoladę na kanapki bez orzechów (chyba że śladowe ilości) Kruger czekoladowo-bananowa:)

12 lata 1 miesiąc temu #481294 przez masuska
11 metrów? ja się zastanawiam czy 61 mi wystarczy, czy prędko górę trzeba będzie robić?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481327 przez masuska
Asia, no nie mogę jej znaleźć. Najchętniej wybrałabym czerwoną tubę, ale jeszcze mi się to w oczy rzuciło:

www.zalando.pl/lipsy-sukienka-koktajlowa...y-li721c02n-302.html
www.zalando.pl/coast-berita-sukienka-kok...005-302.html?size=38

Oooo znalazłam czerwona, mini, dekolt serduszko, no marzenie:

moda.allegro.pl/hm-sexi-czerwona-tuba-ma...ona-i2818282557.html

12 lata 1 miesiąc temu #481436 przez Oposek
Masuska te pierwsze dwie mają niezłe ceny B) A ta trzecia i tak najładniejsza moim zdaniem:) Szkoda, że sukienka z piórek, która jest razem na zdjęciu już sprzedana :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #481494 przez aska27
Hoborr jeszcze raz napiszę ;)
coś ok 3 miesiąca ciaży tez dopadł mnie ból krzyża,lekarz nastraszył mnie,ze tak juz będzie do konca ciązy Confused ale minęło po moze 3 tyg i już nie wróciło,a poród miałam totalnie bezbolesny /mimo prób wywoływania/, nie wrócił ten ból wiec moze i u Ciebie tak będzie.
Na kurcze to rzeczywiście magnez + rozmasowywanie, powinno pomóc.
Wcinaj jedzonko z potasem i magnezem: banany, czekoladka ciemna, sok pomidorowy itp...

Oposku fajny ten mój rocznik :blink: Zabawki super,wszystkie! Namiocik tez chciałbym kupić,ale moze sama zrobię,nie wiem jeszcze ,czekam na wenę :blink:
a plecaki bombowe!!!

Masuskapodoba mi się ta druga i ostatnia,tylko ja niestety takiej sukienki nie mogę założyć, przez moje cyce :blush:

Zastanawiam się czy zapisać Mikołaja na imprezę andrzejkową dla małych dzieci, chciałbym,ale mam wątpliwości :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka