- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
no Hobborku jak pisalam wyzej.. nie jest xle.... bedzie zył i zatruwał mamuscie zycie na starość
No to kamień z serca ze mamuśce a nie Wiki buahaha! A tak na serio... dobrze że nie jest źle. Doleczysz go i bedzie jak funkiel nówka nieśmigana
Asiu super obrazek na FB... mam nadzieję że nie masz nic przeciwko że ci go podkradłam Jak Mikołajek?
Hoborr mojej po szczepieniu alcacetem każą smarowąc jakby miała obrzęk...
Różyczka, moze jest to i jakiś pomysł co???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Generalnie neurolog mówiła, ze jakiekolwiek lekarstwa , nawet homeopatyczne ma sens podawać jeśli układ moczowy jest oki, i nie ma bakterii w kale ......
Basba Ty bądź grzeczna bo teściowa potrafi życie zatruć, a już taka jak ja to na bank....
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Basba Ty bądź grzeczna bo teściowa potrafi życie zatruć, a już taka jak ja to na bank....[/quote]
Hmmmm.... no to ja sie jeszcze zastanowie czy oddam Wiki Jachowi jak stawiasz sprawę
WOW! awansowałam na gadatliwą! rozkręcam sie a co!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Nati ślicznie Jaśko pożera serek:) Ja nadziwić się nadal nie mogę, że Oni braćmi są Ja zrobię Filipowi też badania. Nie sądzę, żeby spał przez to lepiej, ale sprawdzić czy wszystko ok warto. A napisz, czy to ma być mocz na posiew, czy jeszcze coś?
Basba to co, jutro na Andrzejki idziecie? My też mamy zamiar, ale co z tego wyjdzie to się jeszcze okaże;) Takie zdjęcia w cętki też mogłyby być śmieszne:) Ale oczywiście trzymam kciuki, żeby ospy nie było Planetę znam i uwielbiam, jeszcze lubię Fabrykę Form i Red Onion:) Potrzebujesz jeszcze przepis na ciasto z dyni? ja robię od dawna z jednego przepisu, nic tam wymyślnego, ale jest w porządku.
Różyczka gratki za propozycję pracy:) Jakie kozaki Pani, u nas ciepło i bezwietrznie, więc zimowe ciuchy schowaliśmy z powrotem na dno szafy i Młody z jesiennych butach, kurtce i bez czapki biega:)
Ania o rany, a co Tomiemu? Kiedy te badania? Wiesz, ja czasem myślę, że weterynarz dokładniej naszemu psu usg robił (chorował na nerki) niż lekarz mnie w ciąży;)
Fajowo, że wymianki się udają, masz Kobieto żyłę do interesów! ale fajne fotki:)
Hoborku baw się dobrze w tym Sanoku i wyśpij się też za mnie
Rika co u Was? zatrułaś się tą chińszczyzną z mega ilością warzyw, czy co? Tak zniknęłaś...
Asia ale fajnie z tą sesją czekamy na zdjęcia w takim razie, pochwal się jak będą my też mieliśmy zamiar sesję robić, ale robiliśmy w 2011, teraz w 2012 przed chrztem kilka ujęć, więc poczekamy chyba już do nowego roku... Jaki prezent w końcu wybrałaś na tą osiemnastkę? Współczuję znajomej z pracy:(
Masuska fajna łazienka:) Wiesz co, ja nie mam nic do pieluszek wielorazowych, ale jakoś nie wyobrażam sobie korzystania tylko z nich. To całe pranie, kupowanie wkładów, koszty wody, detegrentów. Wątpię, czy wyszłoby dużo taniej, tym bardziej, że w nocy i tak używałabym jednorazowych. Majteczki treningowe pampersa używamy od września i bardzo chwalimy. Za to te treningowe wielorazowe odradzam. Filip na śniadanie też je kaszkę, chrupli z mlekiem lub owsiankę z owocami łyżeczką A w niedzielę jajecznicę A z łyżeczką na zdrowie, niech Wam dobrze służy:) Ja kupiłam dziecięce metalowe sztućce takie śmieszne i o plastikowych już zapomnieliśmy Fajna sypilania! ja co prawda nie lubię ratanu, ale mamy łóżko z czterema szufladami pod spodem i bardzo to się sprawdza, dużo lepiej niż graty wrzucone bez sensu pod łóżko:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ktoś pytał o stoliki- my planujemy kupić taki, który ma z jednej strony zwykły blat do rysowania, a z drugiej blat do klocków lego. Ale myślę, że za pół roku gdzieś kupimy, razem z większym łóżkiem, na razie korzysta z naszego.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
U nas dom wariatów
Wode na szczęscie od rana mamy ale kuchenki gośc dziś też nam nie podłączył, bo jakies kolanko musi dokupic i nowy zawór i jakieś gatki szmatki i dopiero w poniedziałek przyjdzie
Dobrze, że jutro pracuje, bo oszalec w domu można z tymi maluchami chcącymi robic przemeblowanie wszedzie
Ale jest opcja, że zostawimy stara kuchenke i chłopaki bedą mieć zabawke i nie bedziemy im kuchenki-zabawki kupować
Nati paaaanikaro A zdjęcia moich szajbusów widziała???
Rose to faktycznie tortury A na żywo Bianula na taka sadystke nie wyglada
Basba no wybaczam Tobie to umycie się, ale żeby było mi ostatni raz
Zycie bez wody, z przerwami w dostawie pradu to jakis koszmar Jednak nie przeprowadzam ssię juz do Afryki, postanowione
Asiu właśnie kiedy foty???
Hoborku powodzonka w sanoku A na nóżke my okłady z sody robiliśmy.
Oposek najważniejsze, że żal za grzechy był i że królik zaszczepiony
Towarzyski Filipek, hmmm ciekawe po kim to ma A co to za projekt?
U nas Tomi musi do zwykłego doktora iśc jeszcze po nowe skierowania bo te od nocnego tylko do prywatnych placówek a z kasa krucho
Rika, Przyszła_mama co u Was????
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Piotrek ma gile do pępka i podwyższoną temperaturę, a ja przespane może ze 3 godziny w nocy bo co chwila kwęka, stęka, ryczy, wierci się. No ciężka noc za nami i dziś pewnie też.
Nati ciekawe te bakterie.
Oposek w wróciła My też mamy metalowe sztućce a i tak głównie używa dla dużych.
Różyczko może zrób te badania. Ostatnio Piotrek zasnął o 17tej i wstał o 19:30 na noc poszedł spać o 23, ale spał do 9:30:) Może Bianka taka inteligentka że spać za wiele nie musi:)
Ania Piotrowi tez by się sprawdzil taki prezent:)
Hoborrku udanej zabawy w Sanoku:)
Dziś w pepco kupiła te drewniane puzzle, co wyciąga się i dopasowuje elementy. Polecam:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Dziś w pepco kupiła te drewniane puzzle, co wyciąga się i dopasowuje elementy. Polecam:)
a jakie to są?
bo ja mam te z biedry, ale dam na gwiazdke dopiero
przykro,ze Piciu chory zdrowka dla niego
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bo własnie często są przewlekle bakterie w moczu które męczą.... dlatego np u nas jak idziesz z problemem spania np do neurologa to każą przyjść z badaniem moczu...... no i u nas właśnie tak wyszło... w moczu syf mogiła, a objawowo nić..
Wiesz no tylko tak mysle... chgo9c jak te nasze diabły sie tak wybudzają to juz chyb a nawykowo
ale w jaki sposób męczą skoro piszesz,ze zadnych objawów nie dają
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A po ile były w biedronie? I że też ominęłam!?
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko był misio któremu się zmieniało ubranka, albo literki, my mamy te drugie:) kosztowały 15 zł, skomplikowane i czasem się wkurza, ale zajęcie jest:)
A po ile były w biedronie? I że też ominęłam!?
no toc przeciez sama dałas linka! 49 chyba... nie wiem bo tatko kupował córci
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa