BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu #478244 przez różyczka
natimp1 napisał:

na wcześniejszym moja szeroka dupe bokiem widać...:)

Ty weź se Pani okulary przetrzyj lepiej :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #478415 przez masuska
Pani z Szeroką doopą bokiem:) Starego widziałam i myślę że starszy syn tatusia, a młodszy mamusi:)

Różyczko dywan genialny.

Asiu lałabym!

Nati uwielbiam takie konfrontacje. We wtorki jak mohery na zakupy przyjadą to mamy non stop takie akcje:)

A z Anią i Oposkiem coś wiadomo?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478455 przez aniaw
Hej :lol:

No myślał by kto, że się tak o mnie martwicie :lol:
Co druga to pewnie ma w domu laleczke woodu zrobiona na moje podobieństwo a taka Nati pseudonim koza to na dodatek laleczke wódy :P Taka zamyslona w tych zakleciach jeszcze starsze biedne babinki w tramwaju podsiada :ohmy: No wstyd :lol: Ale jak ma się tak szeroka dupencje to nie dziwne, że 3 miejsca od razu się zajmuje :P :lol: :kiss: Love :kiss:
A foty extrasne :laugh:

A tak serio to czasu nie mam wciąz bo Oposkowa mnie wynajęła do poszukiwania Filipkowych skarpet :lol: To jakies amulety czy cuś :lol:

Masuska
ale extra sypialnia :) A z tym zsypem to fakt spac nie mogłam bo zastanawiałam się czy jak mąz Cie wkurzy to uda sie go tam wcisnąc ale ja to bym chyba musiała poćwiartowac mojego Tomiego bo on słusznych rozmiarów :lol:
A jakiego sna miałam :ohmy: Że byłam świadkiem zabójstwa i zwiewałam i skryłam się w bloku i weszłam do pierwszych drzwi a tam facet se rozbierał :S No i żeby u niego się skryc zgwałciłam go beszczelnie :lol: A tego Greya jeszcze nawet nie ruszyłam :lol: :ohmy: :P
A czy Ty przypadkiem nie masz naszej łyżeczki bo nam zaginęła??? Serio :)

Rose gratki pracocholiku :) Oby wszystko udało się pogodzic i żeby Twoja murzynka Bambinka męczyła kogos innego a nie Ciebie :kiss: A taka różowa łyżeczka któą ja mam to nie Twoja??? :woohoo:
Co do włosów dzis robiłam kucyki Szymiemu - pokaże fotki :)

Basba ja widziałam fotki, ale super rodzeństwo :) U mnie to jak powiem szymi przytul braciszka to mało Dominikowi oczy nie wyjda z orbit tak go starszy dusi :lol:
Wstawie kilka fot co bawiłam się dzis to zobaczysz :)
Co do dyni to może Oposek pomoże :) U mnie szefowa robi dżemik z dyni pychotny :)
Co do modrej kapusty to tak mój teściu robi i te kluski sląskie i roladki zawsze gotowe jak przyjeżdżamy z Tomim :lol: Pyyyycha :)

Hoborek buziaczki dla dzielnej Adusi :kiss: A Ty z tymi cięzarnymi sioę nie zagalopuj bo ja czekam na @ :huh:
Zupa z gwoździa dobre :lol:
A myłałam, że to taka jak w tej bajce o zupie na gwoździu :lol:
No sprzata kobitka za Ciebie jak matce się nie chce :lol: Jeszcze naucz ja odkurzać i obiady gotować i laba na całego :lol:

Asia co za baba :ohmy:
Ja też byłabym za bizuterią :)

Olka tos sie rozpisała :) Ale cześc tak w ogóle :laugh:

Rika co u Was???

A ja serio zabiegana jestem na maxa ;)
Wczoraj spałam do 10.30 :lol: Bo taki zapiernicz miałam w pn i wt, że chciałam odespać ;) Prosiłam T, żeby mnie rano nie budził a tu ok 6stej słyszę szept do ucha : "Czy będzie wielkim nietaktem z mojej strony jak poprosze Cie o zrobienie kanapek do pracy???" :S No to nawet złościć się nie mogłam. Zrobiłam mu sniadanko, Domikowi butlę mleka i dalej w kimę :lol:

Dziś jeszcze prąd rano jakos w przerwach mieliśmy więc skrobnąc nie było jak ;)

A robiłam sałatkę z tuńczyka dla T i chłopaki mi pomagali mieszać :) Jak doszło do próbowania to Szymi i Dominik po łyżce i karmili mnie na przemian :lol:
Jak juz nie chciałam To Szymi mnie zmuszła i gadał tak jak ja, jak nieraz prosz go, żeby zjadł kaszke : "Mamo prosze no proszę" i wciskał mi łyżkę do buzi :lol:
Jak na razie tuńczyka mam dośc do końca roku :S

A co do mojej działalności na gumtree to nadal kwitnie odpukac i codziennie prawie cos wymieniam :lol: Tylko czasem cięzko mi z tymi ludźmi się dogadać ;)
Takiego maila dostałam ostatnio od babeczki i czytałam go 4 x i sikałam ze smiechu:
"napisałam pani ze ,odmówiłam tej pani ze jest nastepna pani czyli pani i może pani kupic lub wymienić na słodycze dla dziecka" To jest skopiowane z orginału :lol:

Matko foty się wgrywają i wgrywaja więc później wstawię, buziaki i dzięki, że się martwiłyście :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #478469 przez różyczka
Anka no dobrze ze cała i zdrowa jestes :) a co do rózowej lyzeczki to wiaderka rózowe byly hitem dla Twoich chlopaków wiec i pewnie łyzeczke zajumaliscie przyznaj sie a nie tu gupa palisz :lol: (gupa pisane specjalnie jakby ktos sie zastanawial :blink: )

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478496 przez masuska
Oooo Aniaaaaa:) Jupi:)

Z łyżeczkami to się przyznam że nie a sztućców na nowy dom, więc bać się:)

Ach Grey:)

:) a tak wtrącę:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478520 przez aniaw
Jak to napisałam przed chwila pewnej Pani R :silly: to złego licho nie wezma, więc tak łatwo sie mnie nie pozbedziecie :lol: :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Nati przez Ciebie popsuła mi się kuchnia a teraz mam 2 przy czym jedna stoi na środku bo niby fachowcy podłączyć jej nie potrafili i czeka do jutra na kolejnego "fachowca" :angry:
Chyba nie musze dodawac jaką radoche maja chłopaki z nowego sprzetu po którym moga skakać :lol: Trzymajcie kciuki za cierpliwośc anielskądla mojej siory :S

12 lata 1 miesiąc temu #478541 przez masuska

12 lata 1 miesiąc temu #478553 przez aniaw
masuska napisał:

łoo matko :S :S :S

Ale o co kaman???

Własnie z domu dzwonili że poszedł jakis główny zawór w bloku i nie mamy wody a zostało nam 1,5l butelkowej i ciekawe kiedy nareperują :angry: :lol: :S

12 lata 1 miesiąc temu #478559 przez hoborr
Basbo ja zawsze , wszędzie i każdemu będe polecać książkę PAuliny Simons JEŹDZIEC MIEDZIANY! prze prze prze:) KOCHAM JĄ :blush: Czytałam z 7 razy mimo że po około

O Ania żyje! Ale jaja!!! :S

12 lata 1 miesiąc temu #478565 przez różyczka
o fak a to pech :huh:
oj tam Anka, Twoi pacjenci raczej nie beda Ci zwracac uwagi,ze coś tam waniajet, gorzej w komunikacji miejskiej :silly: :lol:
albo wiem! zjedz antypersirant jak Biańcia ostatnio :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #478570 przez różyczka
Hoborrku a o czym to jest? wez cos w skrócie skrobnij plis

Ania no zdjęcia są....yyyy....no Oni sa jak z jakiejs wariackiej kreskówki :lol:

a ja nie mam mocy na czytanie ostatnio :( :( kilka ksiazek lezy i czeka, miedzy innymi nowa Grocholi a ja nie moge sie zebrac....nawet na gazete...
jedynie Was moge czytac i czytam i nigdy mi sie nie nudzi :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #478583 przez masuska
ło matko to było na zdjęcia:) No na chłopaków rozrabiaków:)

Różyczko a ja już przeczytałam że ta książka Jeździec Miedziany jest o miłości:) u Ruskich nawet dodam:) Ona kocha jego, a on kocha ją, ale pierwsza była jej siostra i dla dobra sprawy ona rezygnuje z miłości.

Hoborrku tak napisałam co wyczytałam, jeśli coś nie tak to proszę o wybaczenie. Nie czytałam.

Ja się jutro zabieram za
Trzy oblicza pożądania
Autor: Megan Hart

Nigdy nie zdradziłam męża. Nie miałam też żadnych powodów, by podejrzewać, że on mnie zdradził. A teraz zapraszaliśmy obcą osobę do naszego łóżka. Musiałabym być stuknięta, żeby nie czuć niepokoju.

Pożądanie zwyciężyło nad zdrowym rozsądkiem. Zupełnie jak w przeszłości, gdy moje ciało zignorowało rady umysłu i serca. Dojrzałam, ale nie zmądrzałam.

Stałam pomiędzy, ale jednocześnie ponad nimi, jak dama między dwoma królami. Byli opanowani, choć gotowi zmienić to w każdej chwili, czekali tylko na moją komendę. Nie byli podobni, ale w tej chwili całkowicie nierozróżnialni.

– Chodźcie – powiedziałam cicho, ale obaj mnie usłyszeli. Odwróciłam się na pięcie i ruszyłam do sypialni, nie oglądając się za siebie. (…)

Podniosłam powoli ręce, ujęli moje dłonie i wtedy ich przyciągnęłam. Poczułam na plecach ręce męża obok rąk Alexa. Nie byliśmy już trójkątem o ostrych wierzchołkach, lecz tworzyliśmy krąg. Spleciony z ramion, nóg i złączony wspólnym pragnieniem. ukryj.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #478608 przez basba
Dobry :) to znowu ja :) ehh... obzarłam sie jak nie powiem co! W nową kieckę sie nie bedę mogła w sobote wbić :S

Ja piernicze najpierw obiad u mamuni i tatuncia do których wybrałam sie z dziecmi (męża nie ma więc jak szaleć to na całego), potem kawa i kawałek ciasta, a teraz chipsy i duuuuuży ser camembert w panierce z żurawina! Zaraz pęknę... aż mi niedobrze.

Anka dobrze że dzisiaj w domu odczytałam twojego posta bo aż poryczałam się ze śmiechu! Zdjecia chłopaków jak zwykle świetne - a kity Szymiego mega... rozumiem że twó młodszy zdolny syn (ostatnia fota) sprawił bratu taka fryzurkę :P

Natimp... oj ty jednak Koza jesteś... szeroką dooope???? Ty se lustra kobieto wymień! A rodzina cudna (Jasinek szczegónie zeby nie było, nie? )

Różyczko no dywanik ekstra wybrałaś. A nie zauważyłam go wczesniej. Mężowi musze pokazać moze do firmy by taki gadżecik chciał ;) A nas to kochana czyta sie jak dobrą komedie... szczególnie jak Anka i Natimp naskrobią :silly:

Masuska oj nie kuś nie kuś tą ksiązką... ;) (mówie o Grayu...) a tamta... u lala! kobieto, jeszcze tobie taki trójkącik się zamarzy !

Hoborrku, dzieki juz zapisuje kolejny tytuł... :kiss: :silly: :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #478617 przez różyczka
No Masuska Masuska poszłas po całosci :side: az mi sie zachciało...
przeczytać :lol:

Basba ja czuje sie dokładnie tak samo :S
dzis zjadłam tak:
płatki+mleko
rogal z czekolada
zupa krupnik
8 pierogów zmiesem+ surówka
4 tosty z szynka i serem
tabliczka czekolady truflowej(własnie koncze) :blink:
masakra!
czuje,ze zaraz puszcze pawia chyba ale czekolada jest tak pyszna,ze sie jeszcze zmusze :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #478624 przez masuska
Ooo i ja Basbo i Różyczko dopisuję się do przeżartych.

Zjadłam podwójną porcję makaronówki, bo myślałam że mi Piter sporo podkradł, a jednak nie...
no a na dobranoc 15 serduszek ilove Milka. 5 zostawiłam dla Męża.Nie jem nic od 18tej, ale jestem przepełniona.

Basbo, Różyczko, u mnie w pracy teraz szał na takie książki, koleżanka kończy "zakon pocieszenia", dalej ma ileś "dni żółtych" i kilka tytułów w kolejce. A ja tylko co i skapnie:)

Idę Piotra lulać:)

Buźka.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka