BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu #475897 przez różyczka
Hoborrku moja Bianka je wszystko, kapusniaka akurat nie gotuje ale surówke z kapupusty zjada ze smakiem, ogórkową tak samo, ale i pizza nie pogardzi :P a płatki tez kupiłam te bobovity - najpierw miodowe kółka, potem czekokulki ale tych nie chce, chce takie jak my jemy i to wyłącznie z normalnym mlekiem z kartonu, w dodatku tylko na zimno (tak jak siostra i mama :blink: )
fajnie jest potesknic za młodzieżą, ja w sobote tez spałam u kumpelki, Ania ma racje, potem kazdy steskniony pada sobie w ramiona i jaka radosc jest :)
a co do obcinania włosów to od obcięcia końców wiecej cebulek włosowych nie przybywa :)

Ania a dzis co bedzie za akcja znowu? :lol: lubisz ryzyko widze :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #475949 przez hoborr
różyczka napisał:

Hoborrku ja tak na szybko - czy wyniki ze skali słownej są przeliczone?

Jejku Różyczko ja nie wiem:) Mam podane tylko to coś co wkleiłam na forum:) :huh:

12 lata 1 miesiąc temu #475952 przez hoborr
U nas dziś na obiad łazanki i zupa jarzynówka....

Jutro idziemy na szczepienie.... :S

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #475992 przez Oposek
Dzień dobry! my na obiad wybieramy się do Babci, ale Filip skonsumował już kuskus z pulpecikami w sosie pomidorowym i cukinię:)

Hoborku

1. tak, Filip je kapustę w każdej postaci, kapuśniak też:)
2. tak:) w chowanego, a kuku i berka:)
3. Filip tak kopał:) w którymś momencie nogami kopał w żołądek, a łąpkami majstrował przy pęcherzu;)
4. do przegrychy nie, czasem je z mlekiem na śniadanko. Kupuję takie po 1 roku, bez cukru, konserwantów, barwników, a z witaminami, ryżem, kukurydzą, pszenicą, jęczmieniem i owsem.
allegro.pl/milupa-pierwsze-platki-do-mle...oku-i2720996089.html
5. to chyba tylko od Ciebie zależy:)
6. tak, je i bardzo lubi

Mega szacun za te studia i kursy:) Powodzenia na szczepiniu! :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #476193 przez masuska
Boziu dziewczyny, ile żeście napisały :S :S :S

Szczerze przyznaję nie nadrobiłam, nie mam jak przysiąść na dłużej. Jutro wolne więc jak coś to od rana będę:)

Urodzinki super, dostałam od dziewczyn w pracy Charmsa, więc Rose bransoletki na razie nie potrzebuję.

Aniu widziałam że pisałaś o tym torze z Biedronki i dziękuję Ci za opinię, bo się wahałam, a teraz wiem że sobie odpuszczę.

Dalej nie wiem co pisałyście, więc napisze co mnie spotkało:
Kupiliśmy farby, jedna jest już zużyta, a patrzymy a one po terminie. Jutro będę lać w sklepie!

No zaraz dodam fotki to Wam pokarze efekty pracy na budowie.

PS Ciacho z pomysłu Różyczki pyyyyyyyszne:) a WZ-ka smaczna, ale:)

12 lata 1 miesiąc temu #476206 przez masuska

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476273 przez aska27
Nati niestety nie wiem co się stało wtedy Mikołajowi, nikt nic nie mówi,jakby nic się nie zdarzyło.
Super fotki!! Buziaki dla chłopaków!

Masuska praca wre, juz widac koniec :blink: A łazienka będzie cała taka jasna?
Bardzo mi się podobają płytki.

Hoborrco do żywienia Mikołaja wolę się nie wypowiadać,ale napisze,ze włoski miał raz obciete, i loczki robią mu się nadal,tak iwec to nie jest reguła. Jednak Adusi bym nie obcinała,bo po co? Podobno to mit,ze włosy wzmacniają się poprzez ścinanie.

Niedawno wróciliśmy ze zdjęć, umówiłam nas u fotografa i mieliśmy rodzinną sesje Smile Super zabawa, Mikus nie chciał wracać do domu, tyle światełek,zabawy, naprawdę fajnie. Pozował rewelacyjnie, za ok 2h zobaczymy efekty Wink

12 lata 1 miesiąc temu #476443 przez hoborr
MASUSKA dziura zsypy wymiata :lol: :lol: :lol:

Dziewczyny dzięi za odpowiedzi dot moich pytań:)

12 lata 1 miesiąc temu #476530 przez natimp1
pierwsza

12 lata 1 miesiąc temu #476546 przez różyczka
natimp1 napisał:

pierwsza

eeeee idz Ty kozo :P
ja tu czuwam cala noc tylko sie nie ujawniam :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu #476564 przez hoborr
A ja pierwsza napisze: DZIEN DOBRY!

trzymajcie kciuki za szczepienie:)

I wiecie co - już się nie mogę doczekać piatku i wyjazdu do sanoka - bo mnie już w domu trafia szlag! :S :S :S :S

12 lata 1 miesiąc temu #476581 przez masuska
Dzień dobry:)

Asia, łazienka będzie jasna.

Hoborrku tak myślałam że ten zsyp co poniektórym spać nie daje:)

Witam resztę:) Idę nadrobić:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476582 przez basba
Dzień dobry! Oooo... jak tu u nas miło od rana - od zwierzątek się przedrzeźniają :lol:

Masuska śliczne kafelki w łazience :) a zsypu pozazdrościć ;) Dzisiaj wolne tak? To zaparzaj kawuchę bo ja juz kończe :laugh:

Różyczko a ja sie pochwale.... mogę , mogę??? No wiec... Dostałam tamtą zarąbiaszczą branze od Różyczki :P Kochana więc oficjalnie bardzo dziękuję i jeszcze raz piszę że nie trzeba było nic za ziółka przesyłać - tym bardziej ze nie pomogły :angry: :kiss:

Hoborrku... hehe no widze że sie zdenerwowałaś - tylko ciekawe na kogo i od kogo tak chcesz odpocząc ;) Życzę bezbolesnego szczepienia Adusi!

Asiu my jedziemy na sesyjkę 15 grudnia... mam nadzieję - bo u Antosia w przedszkolu ospa sie rozgościła, wiec jak będzie któryś z moich szkrabów w cenktki to odpada :dry: ... Ale na twoje zdjecia czekam z niecierpliwością. A co do włosów... dokładnie , to tylko mit że przycinane szybciej rosną czy gęstnieją. Nie wiem jak z kreceniem sie ale jak widać to też róznie bywa.

Ania jak tam wymiana... odezwij się bo po tych ostatnich twoich podbojach zaczynam sie denerwować ze cie jeszcze nie ma... :kiss:

Oposku ty szczęściaro! Obiad u babci.... ehhhh i znów mam dzisiaj ten sam dylemat :blush: Chyba zurek zrobie i gulasz z kaszą i modrą kapustą :lol: Sory ze ja od rana tak o tym jedzeniu... A co u was???

No dobra spadam...

12 lata 1 miesiąc temu #476605 przez natimp1
Koza nie koza ale pierwsza :P :P :P

Rose po ile Te twoje branzoletki, bo myśle o czymś takim dla Pani z przedszkola na prezent :)
Maususka mi ten zsyp spać nie daje......

Basba rozumiem ze Wikula dziś lepiej
A jaskowi coś się dziś śniło... kurde na wieczór mu trochę włosy obcinałam i tak się żalił biedny i płakał.. bo generalnie jachu nie lubi jak się przy nim marstruje.... jeśli to tak przezywał w nocy to co on zrobi za dnia jak zobaczy co mu na głowie narobiłam:):)
A ja wczoraj oglądałam Maćka u Wojewódzkiego -czyli moją największą życiową miłość i niekumata jestem , normalnie o 22:30 to pierwsze nocne baki puszczam a nie się gapie w ekran :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #476623 przez masuska
Basba, właśnie sączę kawę:) Przeglądałam wcześniej zdjęcia z chrzcin i jak Piotrek zobaczył ostatnie zdjęcie to mówi mama.

Oposku nie wiedziałam że Calvin Klein ma urodziny tego samego dnia co ja:) Teraz już wszystko jasne:) A tak z ciekawostek to prababcia R po której mamy dom tę rodzone 19.11:) Dzięki za opinię w sprawie pieluch. A powiedz mi czy przy następnym dziecku byś używała takich? Co to są pyry z gzikiem?

Nati chłopaków masz rewelacyjnych:) Jeszcze tatę pokaż:)

Różyczko te drewniane klocki to hit u moich znajomych. Wypytałam kilka par i każda jedna zachwala drewniane klocki (zeszłoroczne z Biedronki), także i ja się noszę z myślą kupna:)

Ania tablica w dziale dziewczynek jest dlatego że głównie kobiety są nauczycielkami:P Zdrówka dla Tomka. Dominik ma 16 zębów?? WOW

Hoborrku odpowiadam na pytania:)
Piotrek je wszystko oprócz orzechów. W chowanego się nie bawi, raczej w akuku i berka. Kopał mnie po żebrach:) Włosy podcinam i nie wiem czy są grubsze. Może trochę. A loczki jak miał tak są dalej.

Asia jeszcze dodam że płytki na ścianę wybrał maż i mnie się tez zaraz spodobały;)

I doopka muszę spadać reklamować farbę w Brikomarche.

Buźka i do następnej kawy:)

PS: Wiecie, jakiś czas temu mój R kupił kaszkę mleczną Bobovity i od tego momentu na śniadanie Piotrek je łyżką, takie właśnie kaszki. Butla zatem została tylko jedna na noc. A kaszki są świetne, ale trzeba myć po nich zęby:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka