BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu #474153 przez masuska
eh, tak na dzień dobry przypominać że stara jestem! Wy wstręciuchy:P

Serdecznie dziękuję:) A Nati, zmartwię Cię bo zsyp działa. Przyjedziesz to zobaczysz:)

Przyszła_mamo ja też chcę na dietę... :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474164 przez basba
A my w sobotę na chrzcinach byliśmy. Miałam niezły ubaw z Wiki w kościele. Zresztą nie tylko ja ;) Zaraz po pierwszej pieśni nastała cisza, na co moja Wiki robiąc gest na całą epę mówi: NIE MA LA LA! Potem sąsiadka ją wzieła bo oczywiście na mnie padło zeby zdjecia robić. Poszłam do przodu a ta wrzeszczy mama mama, sąsiad ją zaczął zagadywać i wyciągnął ręce żeby ją wziąć na co ona- WUJA... NE NE. Pod koniec mszy zniecierpliwona zaczęła sie wyrywać z kolan. Zaczełam ją zagadywać. Mówie do niej.... Wikusia a gdzie jest ciocia? A ona NE MA - sąsiadka szturcha ją w plecki i mówi tu jestem, na co ona odwraca głowe i na cały głos "O o!!!" Ludzie za nami byli posikani :S :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474194 przez aniaw
Masuska wszystkiego naj naj naj :kiss: :kiss: :kiss:
demotywatory.pl/3889838/Tort-urodzinowy
Extra chata :laugh: A taki zsyp fajna sprawa i zastanawia mnie jaki czas miałby Szymi zjeżdżając z góry do pralni :lol:

Nati no weź cos napisz :P

Basba mój Szymi wczoraj w kościele tez dał czadu :laugh: Wrzucił swój samochodzik do wody święconej, więc świecenie autka mamy juz z głowy :lol: A jak chciałam go czymś zając to dałam mu pieniążek żeby dał ksiedzu na tace to ten podczas kazania chciał juz leciec do księdza :lol: Nie wiem czy tak mu się kazanie podobało, że od razu chciał księdzu płacić czy wymyślił że jak mu zapłaci to szybciej skończy :lol:

Rose
fajnie, że udało się wyspać choć raz :kiss:

Asiu ale numer z tymi rodzicami Gabrysi :huh:

Przyszła_mama gratulacje dla Areczka za ćwiczenie nerwów mamusi :kiss:

Oposek co tam u Was????

A tak sie dzis czuje:
demotywatory.pl/3968687/Jesli-nie-widze-poniedzialku

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474209 przez basba
Anka ja myśle ze Szymi wybrał tą drugą opcje ;) . Zdjecia Pani widziała???
yyyy.... a ty dzis się czujesz jak wężowy tort urodzinowy??? :S :blush:
Swoją drogą bym wiała gdzie pieprz rośnie na jego widok buuuuuuuuuuu......... B) :cheer: :huh:

EDIT: Ok swoje samopoczucie jak widzę edytowałaś ;)

A co do Masuskowego zsypu, mi też to przyszło do głowy... tak więc masuska śmiem twierdzić że i Pit go wypróbuje ;)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474214 przez aska27
Masuska 100 lat! Wszystkiego najlepszego!!!

Basba a czyj to chrzest bo nie wiem?? Co to za bobasek?
a Wikusia jaka wystrojona!!! :)

Aniamasakra co za tort!!! :cheer:

Przyszła mamo mały juz po drabinie się skrabuje? Szok :ohmy: ale te nasze dzieci szybko rosną! :)

Wodę tez biorę,ale jak jadę do rodziców to juz sobie daruję :blink: No i ja mam wodę dla Mikołajka,ale to ich sprawa.

Rózyczko mam rozwiązenie Twojego problemu,wstaw do pokoju Oliwii pralkę,niech ciuchy tam ładuje :silly:

a co do wczorajszej wizyty małej Gabrysi to masakra. Szkoda słów. Mikołajowi było mega smutno przez cały czas, a mała cały czas piszczała,jak tylko ktos się na nią spojrzał,cos powiedział to w płacz. Nie pozwolili Mikołajowi jej dotknąć, a gdy przyniósł jej zabawki to powiedzieli,ze Gabrysia ma swoje :dry: Przez ten cały czas szwagierka zamykała się z nią w kuchni,pokoju,tylko pod koniec gdy nie widziała,jej mąz położył małą na dywnie,zeby pokazac jak fajnie raczkuje, Mikołaj jak ją zobaczył to tak się ucieszył tez uklęknął przy niej,cos po swojemu mówił bił brawo :) niestety trwało to chwilę,bo zaraz wróciła szwgierka,i po zabawie. Teraz się ciesze się,ze tak rzadko się z nimi widzimy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474224 przez aniaw
Basba własnie ogladam fotki :)
A tak w ogóle to zaczęłam bawic się w weekend ta picasa i strasznie mi się spodobało bo to proste jak barszcz, którego nigdy nie robiłam :lol:
Jakie eleganty z Twóich bobasów :laugh:
Wiki ślicznie wyglada, ech tak mi się dziewczynki zachciało :S
A ta Malutka jaka słiiit :kiss: Super masz włoski, zastanawiam się własnie czy nie zapuścić sobie i nie polokowac, bo Tomi chciałby mnie widzieć w takich kudełkach ala Geslerowa :lol: Tylko chyba ma na mysli, że z tymi lokami od razu gotować się nauczę :lol: :lol:
Fajnie, że milutko czas spędziliscie :)
A co do kościoła to juz widze mine ludków jak Wiki tak nadawała :lol:
U mnie kilka osób w głos parsknęło smiechem jak Szymi wrzucił to autko do święconej i ja je ociekajace wyjmowałam :lol:
A i jeszcze sam chciał zanurzyć rękę w tej wodzie i włożył cała dłoń a później tą ręke do buzi :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474252 przez basba
Aniu, Asiu... dziękuję bardzo za miłe słowa :kiss:

Asiu- to był chrzest naszych sąsiadów -przyjaciół córeczki. Mój mąż był chrzestnym. A tam gdzie jestem ja z jeszcze 2 babkami to są moje ąsiadko-przyjaciółki. ta w środku to mama małej Igi (tej co teraz była chrzczona) a ta po lewej jest chrzesna mojej Wiki :laugh:

No i widze że szwagierka ci sie "udała". Moja bratowa to jeszcze lepszy numer :dry: B)

Aniu ala Geslerowa powiadasz... :) No ja też mam trwałą. Jakoś w prostych włosach sie nie czuje a z natury mam proste jak drut. Póki sie krecą nie ścinam ale późiej to pewnie jakaś zmiana by sie przydała :lol: Trwała robie raz w roku-przeważnie na wakacje, co by sie nie meczyć z układaniem ich.
Miny ludków bezcenne były ale widzę ze i ty masz niezłe jazdy w kościele :lol:
A co do programu mega prosty i mega fajny, prawda? Miłej zabawy... :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #474271 przez aska27
Basba super jest mieć takich fajnych przyjaciół :) a już mieć takich sąsiadów to szczęście! :blink:

współczuję Ci takiej bratowej,skąd tacy ludzie się biorą??? :silly:

ech,tam nie chcę narzekać,ale jakoś nie chce mi się dzisiaj nic!!! i ta pogoda :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #474276 przez aska27
ooo a propos mojego narzekania i "niechcenia" :lol:
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #474301 przez basba
No właśnie... skąd sie biorą :unsure:

Napiszę tylko tyle, że oni swoich dzieci nie mają bo stwierdzili ze ich dziecko na 100% będzie chore (bo ona ma 35 lat :S :cheer: ), zresztą ona jest za delikatna by byc w ciąży :huh: , a moje traktuje jak powietrze -Antek ma ponad 4 lata i raz miała go na kolanach -Wiki ani razu B)... zreszta one tez za nią nie przepadają :P

Za to Sąsiadów mamy zaje...stych :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474327 przez aska27
Basba no to sąsiadów gratuluję! :blink: hehe najważniejsze dobrze mieszkać :)
jej,ale Twoja bratowa ma podejście,a Twój brat tez nie chciał mieć dzieci??

Wiesz,moja szwagierka tez na Mikołaja nie zwraca uwagę :dry: na pierwsze jego urodzinki nie przyjechali,a chrzciny tez nie chciała,musieliśmy przełożyć, wiele było sytuacji,ale kij im w oko!!! :)

12 lata 1 miesiąc temu #474440 przez natimp1
KURCZE NO NIE MAM CZASU.. UPARLI SIĘ NA MNIE W ROBOCIE.. JEDEN ŁOCH NAPISAŁ DO SZEFOWEJ MAILA NA SKARGE NA MNIE ZE BYŁAM NIE MIŁA PRZEZ TEL..A SZEFOWA PRZYCHODZI I MÓWI.. DOSTAŁAM MAILA OD TEGO I TEGO.. ALE NIE WIEM O CO MU CHODZI BO SŁYSZAŁAM TĘ ROZMOWE.. PRZECIEZ TY BYŁAŚ CAŁKIEM NORMALNA.. JAK NA CIEBIE:):):) .. SE WYPRASZAM...

a generalnie kolo bezmózgowiec .. prosi mnie o połączenie z kolesiem z firmy, ja mówie ze z tym panem wyłącznie kontakt mailowy od tego mca , bo jest juz dla nas firma zewn i komunikacja mailowa, a on .. POPROSZE W TAKIM RAZIE TEL.. no jełop... wiec mówie( z moim akcentem to fakt.... nie wiem czy miał pan mozliwość zrozumienia ale do kolegi jest kontakt wyłacznie mailowy a on zebym nie krzyczała... a ja nawet głosu nie podniosłam... kurde musi facet być kawal;erem jak nie wie co to krzycząca kobieta :)

basba.. jachu chyba Wiki musi troche włosów pożyczyć chyba ze Wiki będzie Punkowcem a Jachu Hippisem..... a Antek toćka toćka Ty, i nie wmawiaj ze jest inaczej

12 lata 1 miesiąc temu #474482 przez natimp1
Aska no szwagierka walnięta, ale powim Ci ze mój janek był takli wrazliwy ze mimo iz ja z nim chodziłam na spacery, mimo iż ma starszego brata, albo nawet ktoś do nas przychodził., też płakał, bal się taki typ.. i czasem trzeba tych bodźców ograniczyć dziecku bo sie męczy.... gorzej , spi.. każde dziecko inne, ja mam dwóch chłopaków i sa normalnie jak woda i ogień, niebo i ziemia....

Rose , a u nas nakładka u Maksa się mega sprawdziła.. generalnie od poczatku uzywał.. [panoszył sie jak stary,... ze tak umie siedziec itp.. niecałe 2 lata mial jak ja używalismy

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #474522 przez basba
Natimp... mówią że Antek to mały mój mąż... :) I odczep sie od włosów synowej ja cię proszę! Wszystko w soim czasie jej urośnie - nawet włosy :lol:

Asiu mój brat bardzo chciałby mieć dzieci ale jak on stwierdził, nie wybaczyl by sobie jakby jej coś się przez to stało. Normalnie ona mu takie głupoty wciska a on zapatrzony w nią jak w obraz święty. Adoptować też nie chcą bo to nie to co swoje. A tam szkoda gadac z nimi. Zal mi tylko, bo naprawdę miałam z nim świetny kontakt, ale od kiedy poznał ją to widzimy sie może 3-4 razy w roku :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #474542 przez hoborr
Masusko wszystkiego naj naj najpiękniejszego!:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka