- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
PIER WSZA!!!!!!!!! WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!!!!!!!!
a ja juz tu bylam dzisiaj, ha!
tylko niesmiala jestem wiec sie nie odzywałam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Masuska wiem ze kupowałas Piotrusiowi powiedz czy warto FISHER PRICE auto autko sterowane grzechotką wyścigówka ruch i dźwięk bo mam okazje za 50zł odkupic
Kupiłam krzesełko uczydełko i początkowo sie swietnie sprawdzało a teraz słuzy jako siedzonko do ogladania bajek w TV,ale powiem wam ze nie ma dnia aby obojetnie przeszedł wokol krzesełka zawsze usiadzie,karteczki książeczki przerzuci,lampke poszarpie...ja zaliczam zakup do udanych....ostatnio wchodzi nogami na siedzonko i chce na rant krzesełka stanac czekam tylko wielkiego dzwona
U Nas robia teraz furrore Teletubis...patrzy jak sroka a jaka cisza.....najlepsze jest to ze skacze razem z Tubisiami przez telewizorem....wiem mało wychowawcze wspomagac sie TV ale nie ukrywam robie to z premedytacja,mam chwilke wytchnienia
Mati uwielbia ksiazeczki przegladac,chce zeby mu czytac,słucha nie słucha na moje raczej opowiadam co widze inaczej sie nie da za szybko kartki przewraca a z ksiazki nie raz juz dostałam w glowe,w oko a ze sztywnych kartek boli....rozumiem Ciebie Anka
Rózyczko dziekuje za odp,w sprawie szczepien...odpisalam Tobie
Piersi kurczaka w porach polecam zrobiłam.....Natimp dawała przepis
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu, dzieci biorą przykład z rodziców... pewnie też ich lejesz jak maja wstać:)Co zrobić .. coraz więcej takiej patologi na około.. loveeeeeeeeeeeeeeee... a kochana jak znajdziesz klej który sklei Twoich chłopaków to załatwie Ci normalnie reklamę
Rika - mam z tego samego stylu meble z Bodzio ... życzę miłego wycierania... brązowych półek.
Rose.. łącze się z Tobą.. miłego dnia
Oposku, ale ja zem prawie porządna matka, bo sama gotuje, z ryba tylko ma kupne obiadki, tylko ja po prostu jedno daniowo . A nie ukrywam ze czasem i omlety piersiane mu dam, jak dla nas smaże bo są tak kur... dobre że żal mi ze nie może dostać.. jemu tylko naturalne przyprawy daję...
Masuska.. co to za rozmowa..? przegapiłam coś
hej Basba, schodzi badziewie z podniebienia?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati a dlaczego życzysz miłego wycierania brązowych półek? A czym wycierasz? Mi bardzo dobrze się wycierało te szafki. Męczyłam się na pierwszy dzień wycierania szkła ale już na kolejny raz było ok.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
basba napisał:
PIER WSZA!!!!!!!!! WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!!!!!!!!
a ja juz tu bylam dzisiaj, ha!
tylko niesmiala jestem wiec sie nie odzywałam
Się nie liczy! Pierwsza napisałam
Nati... kurde bo ja wiem czy schodzi... ja to mam pod żuchwą taki guzek na zewnątrz pod szczeką. Nie wiem juz sama. Wczoraj kolejna opryszczka wylazła... mam juz 4
Zaraz wiecej napisze bo teraz nie moge...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika fajne mieszkanko, tylko takie pytanie co do sypialni- nie będziesz uderzać głową o skos idąc na drugą stronę łóżka? Tak na tym zdjeciu mega nisko sie ten moment wydaje...
Masuska pisz jak po rozmowie o prace!!!!!!!!
Nati no weź już nie przesadzaj... ja gotuje dwa dania bo jemy normalnie obiado-kolacje około 18...a do tego czasu dzieci by mi z głodu padły wiec wole ugotować jakąś szybkościową zupkę niż dawać im jakieś kanapki. A że mój mąż za zupami nie przepada (poza rosołem, pomidorową) no to i mięcho lub rybka prawie codziennie jest. Wiki ma chopla ostatnio na punkcie buraczków, kalafiora, modrej kapusty gotowanej, brokułów itp...
Olka ja nienawidze teletubisiów. Jak lecą to przełanczam. Nie martw się ja też dla chwili wytchnienia włanczam bajki
Anka ty to jesteś aparatka a maluchy to bedą giganci hehehe... Uśmiałam się
Różyczko daj tylko znać jak paka dojdzie Słusznie waży ta twoja Królewna No i kto wie.. może faktycznie fachu szuka od małego
Oposku hop hop... co u Filika???
Hobborku jak dziś z weną ???
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale ci się cholerny wirus przypałętał.. mi tez cos wyszło, ale to z nerwów..
Rika - kurz się zbiera na tym ciemnym niemiłosiernie... wycierasz kurze a za chwile masakra , na jasnych tak nie widać...
Oposku.. wstawaj
Dziś Tomek Jedzie z jachem po Maksa do babci.. a ja mam wolna chatę.. posprzątam sobie spokojnie:), wczoraj porobiłam porządki w zabawkach i na półkach , trochę prania i zleciało.. a dzisiaj łazieneczka , podłogi.. puszcze muzyczke i będzie fajowo -- kurde nawet w to uwierzyłam:)jutro przychodzi kumpela z synem do Maksa to jest okazja to tzreba a za to w weekend oleje
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati ja jestem przyzwyczajona do ścierania kurzu codziennie bo w tym pokoju co teraz mieszkamy też są ciemne meble... Taki urok ciemnych mebli, wiadomo że kurz będzie bardziej widoczny niż na jasnych.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja tak raczej w skrócie, czytam i czytam ale już takiego lenia mam na odpisanie że szok.
Rika jeśli chodzi o meble to ładne ale faktycznie kurzu na nich od groma od razu po wytarciu. Ja u siebie mam meble Forte model NOVEL, te ciemne i są straszne. Teraz jak będziemy zmieniać mieszkanie na większe (bo już się rozglądamy ) to te sprzedam i kupię coś w stylu tych NOVEL tylko że jasne. Ale mieszkanie ogólnie super! I moim największym marzeniem jest kuchnia podobna do Twojej, w kolorze czerwonym! tylko dodaj jeszcze czemu byłaś wczoraj taka zła
Babsa współczuję tej oprychy i tej kulki, ja to mam tak, że najpierw czytam w Google co to może być, wyczytam niewiadomo co, podejrzewam najgorsze a później idę do lekarza i wychodzi że to jakiś pikuś. W ciąży tak czytałam o wszytskim i wszystkie choroby świata niby wtedy miałam Pisałaś że Wiki tak lubi warzywa, a mój Igor nic, żadnych warzyw na surowo. Ostatnio całe jabłka tak wcina. Wczoraj po mleku wieczornym chciał jabłko, więc sobie wyobraźcie tylko jaką dziś kupę miałam rano...
Różyczko Tobie biedulo tak współczuję tych nocek a Bianka np. nie spałaby lepiej z Tobą w łóżku? Bo zauważyłam że mój Bobo przesypia całe noce, od 21 do nawet 9-10 rano
Olka a możesz dać linka do tego autka jakiegoś? Bo zupełnie nie wiem o jakiej zabawce mowa. Ja też myślałam że kupię te krzesełko uczydełko ale dziewczyny tutaj tego az tak nie chwaliły więc sobie odpuściłam póki co. Planuję tylko kupić taki fotel z pianki/dmuchany żeby właśnie Igor miał w czym bajki oglądać bo teraz póki co włazi sam do krzesełka do karmienia i tam ogląda... Dodam tylko że nie raz miał taką akcję jak Dominik Ani włażąc do łóżeczka
Mamuska chyba prace dostała że się nie odzywa
Nati ja siedzę w domu i gotuję zupę dla Małego 2 razy w tygodniu z mięskiem a drugie to czasem ode mnie je. Tylko że ja już za bardzo nie patrzę żeby mu doprawiać trochę mniej niż sobie. A możesz mi powiedzieć czy rozmiarówka tych żakietów do których dawałaś linka jest w porządku? Zaniżona,zawyżona czy coś takiego?
Ktoś jeszcze mówił o piciu mleka, to mój pije w sumie troszke mniej niż wasze dzieci, bo przed drzemka 120ml i kolacja 150ml. Bardzo rzadko się teraz zdarza że pije w nocy, ale jak już pije to maks 90. Czy to nie za mało??
Zdjęcia przepiękne Babsa!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martuś żakiety z rozmiarówką wporzo.... ja generalnie tez nie zwracam zbyt uwagi , jednak te omlety z piersi mają i magi i vegetę.. wiec ostrożnie , natomiast są tak zajebiste że nawet bez tego wchodzą jak ta lala....
Basba no ja Cie tez love, dlatego wolę z Tobą czas na spacerach spędzać a nie na sprzątaniu , a czasu mam tyle bo nie gotuję dwóch dań\\
hmm a ja właśnie wolę bardziej sesje takie w terenie, bardziej naturalne... oczywiście to moje zdanie..... co do ślubnych ustalimy wspólnie
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
Martus bardzo prosze:) ale on chyba juz za duzy tak mysle do tej zabawki......a krzesełko polecam,u Nas sie sprawdza.
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Olka ta zabawka wg mnie bez większych rewelacji ale skoro Twój Mati się nią interesuje to bez większego namysłu bym kupiła
Kupiłam na aukcji u jednej pani na allegro 5 kompletów czapek z chustami, taki miękki baranek, kolor 3 z nich to beż a 2 pozostałe są niebieskie Wzięłam 5 różnych rozmiarów, 3 na teraz a 2 na kolejnego bobasa, bo małe są całośc z przesyłką to całe 25zł oczywiście nowe te kompleciki mierzyłam już je dla Igora i kurcze, jego głowa mieści się w czapkę 42/44. Dziwna rozmiarówka...