BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu #469085 przez martus0707
Oposek napisał:

dzień dobry w ogóle! :)

Filip nauczył się wyłazić górą z łóżeczka :dry: Wyskakiwać na głowę właściwie. Strasznie mnie to boli, bo to jedyne miejsce było, gdzie jeszcze można było Go bezpiecznie zostawić na chwilę. Jak dalej tak będzie robił to trzeba będzie bok zdjąć,bo jeszcze sobie krzywdę zrobi...

Oposku, mój Igor od miesiąca śpi już w turystycznym bo robił właśnie to samo co Filip :angry: :dry:

Później się odezwę bo mój mały brzdąc spycha mnie z krzesła bo niby sam chce usiąść :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #469096 przez Oposek
Martuś mój z turystycznego wyłaził już w sierpniu... Jeszcze nie chodził :dry: Wspinał się po materiałowych bokach, noga do góry i hop... W szczebelkowym miał trudniej, ale widać Go to nie zniechęca :dry: W turystycznym lepsze tylko to, że można otworzyć rano, a na noc, kiedy śpi zapiąć, żeby nie wyleciał przez sen...

Ania pomyliła terminy? ale wiocha :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469172 przez różyczka
Basba no to super,ze jeszcze pozyjesz bo licze na zioło ;)
a tak serio :kiss:

Aniu ja juz wtedy jak to napisałas sie usmiałam :lol: że nekanie jej sie ze streczycielstwem pomyliło....i tak sobie myslalam....wtedy....kogo Ty bys miała niby do tej prostytucji namawiać...hmmmm ....Oposka może :unsure: :lol:

Aniu mi chodziło o to by isc pogadac z dzielnicowym, nie musisz zgłaszac od razu doniesienia jakiegos czy cos...ale mozesz isc pogadac i spytac co on by radził zrobic, zawsze dobrze miec kogos takiego znajomego na przyszłsoc :blink:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu #469173 przez natimp1
Anka Ty szujo, pilnuj się bo mam namiary na babkę.... co Cię meczy.. mogę się do niej dołączyć:)

Basba- sorki ale normalnie to za duzo powiedziane...

Oposku.... ja czasem sama bym do egzorcysty Jacha wysłała.

Rose, oby Ci czarcze pomogło.... generalnie to jest uspakające ale jakos mega w to nie wierze .... choć cos tam pomogło Jachowi.. przez dwie noce:), jak podziała na Bianule, to będę częściej stosować :)

Laski.. ja to jestem wyrodna, .. Jachu obudził się o 6:15 i stwierdziłam ze jest walniety by o tej godzinie wstawać.. wiec go olałam... on nie zasnął.. ale grzecznie spiewał, trajkotał itp... okazało sie ze ku[e miał po pachy :):) straszna jestem co ........

Marta, Anka, Oposek... ale macie niegrzeczne te dzieci....;) będzie miała Rose co robić jak dorosna... nie wiem tylko czy Anki łobuzów w ogóle jakiś kurator da radę.... :unsure: ;)

12 lata 1 miesiąc temu #469225 przez aniaw
O Nati prawdziwa wróciła i na dzień dobry kilka komplementów dostałam :lol: :kiss:

Rose a myślałam, że nikt nie wyłapał tego ostatnio :S
Ale Ty w temacie, więc od razu wyłapałaś :lol: :kiss:

Oposek mój to tak robi wchodząc :ohmy:
demotywatory.pl/3967387/Nie-oszukujmy-sie

Basba sorki, że pytam jeszcze raz ale zapisałam sobie i ktos mi folder wykasował w domu ;) Chodzi o te fotki zrobić - kilka w jednym prostokaciku bo chce takie foty do kalendarzy porobić. Podawałaś nazwę programu. Pomożesz?

Dziś 13sty :) A ja mam jeszcze drugi dyzur w drugiej lecznicy wieczerem ;)

12 lata 1 miesiąc temu #469234 przez natimp1
Anka usmiałam się z demo..ale umarła bym chyba jakby janek tak robił.. na szczęście mi to nie grozi.. chyba żeby książeczki leżały w środku i nikt nie dał.....
Jachu ma fizia na punkcie książeczek Maksa...... z 30 min zleci na oglądaniu :)no chyba ze brat starszy w zasięgu to afera....swoich tak nie czyta jak Maksa. ale to chyba na zasadzie wzoru.../ Jachu teraz bardzo zaczał naśladować Maksa... szok normalnie.... no i teraz tylko za raczkę z Maksiem na dworze... inaczej się ni da .. Maks szału dostaje:)

12 lata 1 miesiąc temu #469256 przez Rika
Dzień dobry :) witam się z łóżka jeszcze. Łeb mi pęka bo od półtorej godziny jestem zmuszona słuchać polo tv :/ BASBA dobrze że to nic poważnego.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469281 przez basba
aniaw napisał:

[Basba sorki, że pytam jeszcze raz ale zapisałam sobie i ktos mi folder wykasował w domu ;) Chodzi o te fotki zrobić - kilka w jednym prostokaciku bo chce takie foty do kalendarzy porobić. Podawałaś nazwę programu. Pomożesz?

Kochana ja robie w programie Picasa 3

Eeeee.... Rika chyba nie jest tak źle skoro jeszcze w wyrze leżysz ;)

Nati Wiki też tylko z Antkiem za rękę chce- ale w odróżnieniu od Maksa on przeszczęśliwy z tego powodu jest! Idą za rękę ten ja raz po raz pocałuje w głowe- normalnie wszyscy posikani z nich są :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #469338 przez natimp1
Maksi w 80 procentach jest b. zadowolony i udaje ze mu to nie pasuje mówiąć .. och znowu mnie tak kochasz i ze mna idziesz.. ale problem się pojawia jak jest cos do zbrojenia lub sa koledzy .... a wtedy Jachu w odstawkę, a ten w RYk :) Generalnie Maksi jest oki dla Jacha, daje mu jakies ordery itp.. choć wczoraj mu zabral, bo coś mu stanął na linii telewizora jak bajkę oglądał:):) wesolutko.. choć i tak u anki jest weselej:) No ale jaka Matka takie dzieci, a ze matka niesforna, wyłudzaczka, agresywna w autobusach to i dzieci takie wyjątkowe :)

12 lata 1 miesiąc temu #469342 przez hoborr
Dzien dobry:)

Na mój tekst: WSTAWAC ŚPIOCHY - chyba trochę za późno:) :P :P :P :S :S :S :lol: :lol: :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #469400 przez hoborr
no i jak ja pryszłam to wszystkich wymiotło!

Jak tu się wbic w temat....

12 lata 1 miesiąc temu #469581 przez Rika
Mogę trochę nadrobić :)

Asia, Hoborr Zuzia nie oparzyła się dużo, ma tylko mały pasek na nadgarstku, na szczęście patelnia nie była mocno nagrzana więc ani bąbli nie ma, tylko mały zaczerwieniony pasek... Ja w ogóle myślałam ze ona się nie oparzyła, ale rączkę zabrała, nawet nie płakała tylko powiedziała "ała" i tyle, dopiero później zobaczyłam że jednak ma oparzone.

Asia Cudne zdjęcia Mikołaja :)

Basba może i dzień stracony ale przynajmniej odespane noce :D

Masuska jaki ma superowy avatar :)

Nati moja Ola też ciąga smoka jak ma ochotę i jej nie zabraniam, co prawda mało go ma, bardziej do zabawy, czasem na noc uda mi się wepchnąć :) ale ogólnie w nocy zbytnio też nie potrzebuje.

Oposek wiesz co, ja mam nadzieję że jednak im przejdzie z tym laptopem :) a Ty mnie tych nadziei pozbawiasz, wiesz jaka finia z Ciebie :D w każdym razie ja bardziej kupuję im do zabawy go niż żeby się ode mnie odczepiły :D bo gdyby każda zabawka działała odstraszająco od mamy to byłoby fajnie ale z czasem trzeba było by pochować wszystkie zabawki żeby jednak odzyskać dzieci bo bez nich tak nudno... :)

Oposek co do dywanów to nie specjalnie podoba mi się ich cena :)
Ja znalazłam takie, zobacz, może Ci się spodoba :) w każdym razie te co dałaś linki to są małe, u nas przynajmniej jakiś 200x300 lub w ostateczności 200x160

Asia fajowe te różyczki z pomarańczy

Oposek moje umieją wychodzić z łóżka ale skaczą na łóżko czyli jak chcą poskakać to przysuwają sobie łóżeczko do mojego łóżka i skaczą, jak łóżko stoi pod oknem to w życiu nie wyjdą :)

Basba dobrze było w łóżku ale słuchać POLO TV od rana na dzień dobry to koszmar uwierz mi :dry:

Hoborr nie przejmuj się, jak ja przychodzę to też wszystkie uciekają...

A tu efekt mojej pracy i pracy dziewczyn... pokazywarka.pl/7yx6k7/

12 lata 1 miesiąc temu #469690 przez masuska
Dobry:)

Z tego co przeczytała to tylko Piotrek jest kulturalny i dobrze wychowany, bo nie wychodzi górą przez łóżko, tylko przez wyjęte szczebelki. Ja to nie wie dziewczyny... ehhh :lol:

Basba cieszę się że to nic groźnego:)

Dobrej spokojnej i dłuuuugiej nocy:)

Buziaki

12 lata 1 miesiąc temu #469700 przez Rika
Masuska ale moje dziewczyny do Zuzi łożeczka też wchodzą przez dziurę :) tylko Ola śpi w turystycznym i tam nie ma takiej możliwości :)

12 lata 1 miesiąc temu #469772 przez Rika
O.Oo Oposkowi zapomniałam dac linki :D

allegro.pl/dywan-kids-133x190cm-dywany-d...sji-i2758204940.html

ewentualnie taki Disney ale są za bardzo kolorowe, u nas by to do niczego nie pasowało...
allegro.pl/dywany-140x200-disney-28wz-ku...wan-i2719627188.html

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka