- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
no na panele:) Teraz nie mam, ale nie długo będą
Ale zamiast dywanu?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
PROSZĘ !~!!
o jakieś ciekawe przepisy na dania ekstra -coś takiego niezwykłego i do zrobienia w domu.
Potem doczytam co tam naskrobałyście:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mi się bardzo podobają te właśnie:
allegro.pl/babysafe-sanki-ze-spiworkiem-...rne-i2757227058.html
Hoborr nie poratuje pomysłem niestety,a;e Ugotowanych bardzo lubię oglądac hmm wszystkie kulinarne w sumie.
Nie odpisałaś jakie imię dla dziecka wybraliście,jesli wybraliście?
Podobno naprawdę fajna ksiązka, macie zamiar kupic?
serwisy.gazetaprawna.pl/po_godzinach/art...azke_dla_dzieci.html
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
O prezenty i temat świąt króluje
My nie wiemy gdzie jeszcze spędzimy święta a o prezentach to na spokojnie jeszcze myślę ale myślę
A u mnie weekend milutki
Wczoraj wróciłam z pracy a w drzwiach stał Szymi i Dominiś i dostałam od nich po róży A jacy byli przejęci Nie omieszkałam skomentować, że 2 kwiatki to na pogrzeb Ale Tomi pojawił się z resztą bukietu
I był obiadek : schabik duszony i ziemniaczki i surówka i winko
Mieszkanko posprzatane więc luzik
Dziś byłam z siorą i dzieciakami na dłuuugim spacerku a Tomi znów gotował obiadek, więc fajocho
A w kościółku Szymi wymiatał, bo nie załapał się żeby księdzu dać na tacę, więc powiedziałąm, żeby te pieniązki dał dziewczynce która żebrała pod kościołem
Najpierw jej wrzucał z radością do puszki wszystkie pieniązki drobne co miałam a jak mi się skończyły to chciał jej zabierać i twierdził, że to jego
Poza tym niewielka ranę ma Szymi na tym łuku brwiowym i plasterek wystarczył. Na szczęście obyło się bez szycia.
Dominiś rozwija swoje umiejętności kaskaderskie i z upowrem maniaka przysuwa sobie krzesełko do karmienia do fotela i zaraz na niego wchodzi i staje na tej tacce i szczerzy zęby
Dom wariatów
Różyczko z tym kocem miłości dobre Fajniutki masz weekend nawet nie licząc kłótni, ale spotkanka fajne
Oposku 4 wigilie Fajocho
Fajnie, że wylegujecie się jeszcze z Filipkiem
U nas Szymi też lubi legnąć z nami w pościeli
Ostatnio jak nocowałam u kumpeli Tomi wyjął sobie tylko poduszkę i koc bo nie chciało mu się w pełni ścielić łóżka Szymi zaczął go pouczać, że jeszcze prześcieradło i kołdra a T stwierdził, że jak mamy nie ma to nie trzeba ścielić łóżka I spytał się Szymonka czy chce z nim spać a ten spojrzał się z politowaniem na to łóżko i powiedział, że będzie spał u siebie
Masuska niezły demont i super miałaś labę
Hoborku ja też uwielbiam ugotowanych ale w kuchni to ja wciąz się czegoś uczę dopiero
Asiu fajnie, że jesteś i buziole dla Mikołajka Och te wymioty musiały go masakrycznie wymęczyć A rodzina musi stosować się do Twoich zaleceń, bo przecież to Ty jesteś matulą Niezłą ta kartka
Rika do 13stej extra spanko Na dywanach ja średnio się znam, raczej tylko na wygląd patrze Niezłą nocna dyskusja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska nie wiem z czego , ale na pewno nie z długich frędzeków:) A i nie wiem ogólnie z czego się dywany robi A na tego Greja całego to sama czekam w kolejce w bibliotece - jak przeczytam to pogadamy:)
ASiu sanek my jeszcze nie mamy. Jakoś te ceny mnie powalają. Czy nie ma na tym świecie dobrych tanich sanek??? Tak czy inaczej czekamy na śniegi. Albo przypływ gotówki. A coś mnie ręka dziś swędzi - to ponoć oznaka napływu gotówki:)
Tak sobie marzę o dobrym obiadku. Może coś Oposek mi podpowie:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaw ja właśnie jestem zielona jeśli chodzi o dywany fajnie że weekend się udał. Zdjęcia zobaczę później bo teraz pisze z telefonu
Ola dzisiaj spadła ze schodów a Zuzia oparzyła rączkę normalnie koszmar teraz małe śpią a ja zamiast wziąć się za sprzątanie to oglądam Harry'ego Potter'a
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Różyczko te puzzle piankowe to chcę przy Piotra łóżeczko rozłożyć obok kącika zabawek, jakoś tak na panelach mi nie bardzo zabawa wygląda:)
Hoborrku z Męża nie zejdziesz po przeczytaniu:) No pogadamy jak przeczytasz:) Ja chcę kupić, bo nie wiem czy druga cześć dostanę w bibliotece, choć moja sis tam pracuje więc mam być pierwsza:)
Asiu ja mam dywan kudłaty i gruby, taki jak dywany shaggy, ale flokati tez mi się podobają, tylko nie przy małym dziecku.
Aniu, a tą kurę dorwali chłopaki? Rosół był?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Aniu niezła ta baba... My mamy nieźle porąbanego sąsiada -rolnika, ale o tym później napiszę Zdjecia cudowne. Twoi chłopcy jakie eleganciki do schrupania Dobrze ze obyło się bez szycia a lasterki kolorowe są zajefajne nawet na bolący paluszek A mężuś widzę spisuje sie na medal... mój tylko jajecznicę umie zrobić no ale dobre i to...Ja uwieliam niedziele- miło jest rano obudzić sie jak stoi kawka na stoliku nocnym a potem pyszne śniadanko na stole
Rika, tak zdecydowałam z sąsiadką kupic bransoletkę. Miałam juz ten pomysł zanim napisałaś ty ale mimo wszystko dzięki. Jednak nie wiem czy bransoletka to ostatnia opcja prezentowa - prawdopodobnie mąż mój będzie chrzestnym, bo ten co miał być zaświadczenia od ksiedza nie dostał bo nie ma ślubu kościelnego
Matko Rika spać do 13! Toż to cały dzień stracony!
Asiu nie martw się, z waga dojdzie do siebie. Na szczęscie wymioty Mikusia minęły. Ja też nie lubie jak dzieci opychają się słodyczami. U mnie najpierw normalny ciepły posiłek, potem ewntualnie coś słodkiego (Antek uwielbia żelki, zresztą Wiki też- albo 1 czekoladka Kinder). A ile waży Mikołaj??? Śliczne te koniki. Antek dostał kiedyś jakiegoś smoka i pande - oba stoją na szafie bo są tak nieszczęśliwe ze pasek którym są przywiązane do płoz wiecznie się przekrecał co powodowało upadek... Asiu fajne sanki ostatnio były w tesco za 89 zł- drewniane z oparciem.
Oposku my też kupujemy wszystkim prezenty i też chciałabym do końca listopada mieć je juz z głowy. Ostatnio z sasiadkami stwierdziłyśmy ze dzieciakom po sąsiedzku nie kupujemy w tym roku (zawsze na każde ok. 50 zł przeznaczałyśmy... jest nas teraz 3 rodziny po 2 dzieci) i pozostajemy tylko i wyłącznie przy prezentach na urodziny. No chyba że mąż będzie chrzestnym to dla małej coś kupimy
Różyczko nie ma problemu, podaj na priva adres to najpóźniej jutro ci wyśle
Masuska mozesz podać tytuł tej ksiazki? co by mąż się ucieszył mój po jej przeczytaniu przeze mnie hehehe Swoją drogą co tam są za opisy????
Nati hop hop...!!!! Jak twoje chłopaki!
Hoborrku ty to masz apetyt
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika wysyłam buziaki dla Oli i Zuzi .oby rączka szybko się zagoiła.
Masuska super awatar
Aniu Twoje chłopwki są do schrupania!!!!!! SŁODZIAKI! A Szymek jaki kombinator
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Jak chcesz to posłuchaj fragmentu:
Aśka zdjęcia jak zwykle rewelacja:)
Hoborr, a co chcesz ugotować? Ja ostatnio robiłam zapiekankę ziemniaczana z boczkiem i była genialna:) A jak coś lepszego to może szpinak w cieście francuskim z łososiem, lub szynką szwarcwaldzką? Ha jeszcze bardzo fajny sposób mam na żołądki drobiowe:)
Sama bym teraz wątróbkę zjadła:) Hmmm...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu sanki w sam raz dla Was
allegro.pl/sanki-dwuosobowe-duo-z-matera...hit-i2753837947.html
allegro.pl/sanki-piccolino-duo-pasy-bez-...cie-i2758732413.html
tzn dla wszystkich mających Dwa Małe Szczęścia
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja sis czytała tą książkę - tez pracuje w bibliotece - ale nie chciałam jej wtedy i poszła do ludzi. Teraz czekam w kolejeczce. Ale nei wiem czy to dobry pomysł tak męża męczyć A co na to Twój R???:
A jak robiłaś ta zapiekankę z ziemniaków? Bop ja w sobotę robiłam ten wiejski garnek - bo tak sobie zarzyczył szanowny mąż - ale okazało się że chodziło mu uo jakąś zapiekankę co jadł u mojej siostry. Ona nie pamięta jaką - to może Ty mi podpowisz???
A i zaczełam grać w cafeland na fb ty doszłaś do 7 rundy i co???
Rika jak tam Olcia i Zuzia? Musisz jakieś zabezpiczenia na schody pozakładać zanim się przeprowadzicie! I sama bym poogladała Harego, ale ada śpi w pokoju gdzie mamy tv - także u nas o 20 już nie ma oglądania:(
Asiu cudny ten Twój MIkołajek:)
BAsba mam apetyt a potem cierpię! Toż to głupota z mojej strony ale cóż... Tearz też się obżarłam i jest mi neidobrze