BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu #465581 przez hoborr
basba napisał:

A Hoborr na chorobowym i szaleje ;)

no ktos musi:) hihih

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #465636 przez natimp1
hobbor masz adhd ciazowe.. heheh tez tak miałam z jaśkiem.. ja tam pełno ciuchów po młodym zrobie foty i ci przeslę na priva... najwyzej podasz adres tesciowe.. bo ja tyle tego trzymać nie będę.. :):)

kurde martwi mnie juz Masuska.. nie wiadomo czy opija czy zapija ???

12 lata 2 miesiąc temu #465657 przez Rika
Hoborr jestem jestem i czytam na bieżąco co piszecie tylko nie mam jak odpisać bo laptop na górze. Nie mogę wziąć tam dziewczyn bo zanim się wprowadzimy to całą górę rozniosą... A nie wezmę go na dół bo boję się go odłączyć od ładowarki z gniazdka które chyba mnie nie lubi :( a poza tym i tak na dole nie miałabym jak siedzieć bo jak mam laptopa tu to dziewczyny chcą rozkładać go na części pierwsze...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465693 przez Oposek
Dzień dobry Paniom:)

Masuska co tam? ja też się już martwię...

Nati przykro mi z powodu Jasia, oby szybko poczuł się lepiej! BioGaję bardzo polecam, dość droga, ale przynajmniej nie trzeba mieszać żadnego proszku, ganiać dziecka z łyżeczką po całym domu... O zapaleniu pęcherza nie mam żadnego pojęcia, ale Zinnat brał Filip w szpitalu i błyskawicznie pomógł, w przeciwieństwie do poprzedniego antybiotyku, który nie dawał nic... Żadnych skutków uboczych nie było, trza wierzyć, że niebawem będzie ok! :kiss:

Rika mój syn też rozkłada laptopa na części pierwsze, a zabawkowego ma w głębokim powarzaniu:) Ja używam czasem też tych sleep and play i dla Młodego są ok. Najwygodniejsze teraz te pieluszko majteczki- szybciej się zakłada. U nas jak u Nati- pampery w nocy tylko.

Hoborku ale fajnie, że masz L-4 i tyle czasu na forum:)

Różyczko super pomysł z tym portretem/kalendarzem :)

Basba, Nati nie przenoszę, jak zaśnie. Kiedyś przenosiłam- teraz czasem zdarza Mu się kimnąć z rana na 30-40 minut i nie budzę, a chodzę na paluszkach;)

Basba strasznie fajny żart :lol: Super prezencik kupiłaś!

Olka1730 Filip budzi się koło 8, idzie spać o 20. W dzień kładę Go o 13 i śpi ok 1,5 godziny. Jak śpi dwie godziny to wybudzam. Zaypia- odpukać- byskawicznie, bez żadnego problemu. Budzi się w nocy, ale to już inna sprawa...

Ania co u Was??? jak po dyżurach?

Asia, Przyszła Mama gdzie Wy?

12 lata 2 miesiąc temu #465708 przez natimp1
Oposku.,.. Ciebie trzeba w telewizji pokazać.. koniecznie pokaz fote jak spi w skoczku :)

Kurde dzwonili z przedszkola ze Maksi słaby, tomek go odebrał jada do lekarza, do tego jescze 3h walczyłam z babą z PIP-U ... a Jachu juz 4 kupy.. chyba se kielucha walne w domu , bo tematu nie ogarniam.... i to pierd zebranie..

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465727 przez Oposek
Nati Dwa zdjęcia tylko znalazłam. One jakieś stare są, Filip miał 7/9 miesięcy wtedy, ale potem przestało nas to już dziwić, że tak śpi, więc i fotek nie ma.
Daj spokój, dzieciak mi sam zasypia bez niczyjej pomocy, nie może wyleźć, więc jest bezpieczny i ja mam Go jeszcze budzić? No proszę Cię :) Gdyby się darł, płakał, ale On chrapie co najwyżej lub mlaska przez sen :)

Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #465733 przez Oposek
U nas wszystko ok właściwie, pogoda beznadziejna- szaro, buro i wieje. Rano byliśmy na zajęciach, mało dzieciaków teraz, pewnie chore...
Po południu idziemy z mężem do poradni psychologiczno-pedagogicznej, Filip miał tam diagnozę si, konsultację neurologa i psychologa z powodu tego niedotlenienia i torbieli, ale już wiemy, że wszystko jest w normie, dowiemy się tylko ewentualnych szczegółów. Młody zostaje z moim tatą, który od dwóch tygodni już planuje w co się będą bawić i czym :) Potem może się uda wyskoczyć na jakąś krótką randkę, o ile dziecko nie będzie tu za bardzo dziadkowi protestować;)

Nati ojejku, niefajnie, że chłopaki się rozłożyły :( Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko przejdzie, daj koniecznie znać, co lekarz powiedział! A zebranie zawsze możesz olać, Kochana, szczególnie, że i Maks chory. Njawyżej powiesz, że masz jaskrę analną ;)

12 lata 2 miesiąc temu #465780 przez natimp1
Oposku foty ekstra.. zdjęcia Kocham..a Ty jestes szurnięta... ja bym tez nie ruszała myślałam ze mu 1,5h drzemkę w skoczku fundujesz..

Oposku własnie ja nie mogę olać zebrania bo po 1/ jestem w radzie rodziców ( wiadomka nie), a po 2/ ja obowiazkowy człowiek 3/ uważam ze to obowiazek rodzica chodzic na zebrania i pytac jak dziecko się zachowuje nie olewać a potem pretensje ze nikt nie mówił z nauczycieli ze dziecko takie czy takie

Maks nieżyt gardła.. to looz , jedzie do babci tomek rano dojedzie .. by odciążyć dziadków....

12 lata 2 miesiąc temu #465788 przez różyczka
No u mnie jednak jaskra analna nie przeszła, siedze w pracy ale za to kolezanka nam karty stawia :lol:
poryczałam sie... :(

foty Filipa bezbłędne :laugh:

Masusko!czekamy na wieści...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 2 miesiąc temu #465805 przez natimp1
Róża pytaj o męża mojego.. koleżanke od kart !!

12 lata 2 miesiąc temu #465806 przez natimp1
heheh a tak serio to dlaczego płakuchnałaś?> takie cuda wyszły... czy wianki raczej

12 lata 2 miesiąc temu #465825 przez masuska
Witajcie kochane.

Proszę nie krzyczeć bo ja wiem to samo co Wy:) Dziś po 18tej mam jechać 30 km na USG. Jadę bo muszę. O wiem tylko tyle że po nadżerce ani śladu:)

Oposku tak jak pisała Hoborr te slip&play są marne. Zielone lepsze. A za późno przeczytałam bo bym do Tesco koleżankę wysłała, tak to dopiero w niedzielę będę miała ludzi w Olsztynie.

Różyczko nie wiem co to jaskra analna, ale widzę co żeś napisała, więc doczytam reszte i zaraz napisze więcej.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #465833 przez masuska
A to ja tą jaskrę analną mam stanowczo za często. to chyba jakieś przewlekłe, co?

Nati zdrówka maluchom.

Oposku pisałaś jak śpi Filip, dodam że Piotrek podobnie z jedną pobudką w nocy i 3h w dzień. Jakiś leniwiec i śpioch mi rośnie.

Właśnie dzwonił Mąż że przyjechały kafelki do łazienki i musi je odebrać do 17tej.

12 lata 2 miesiąc temu #465869 przez masuska
A w nagrodę za cierpliwość

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 2 miesiąc temu #465898 przez różyczka
no warto było czekac :)
Piotrusiu :kiss:
ładny zięc mi rosnie :blink:
a gdzie On ta łapke trzyma? :laugh:
daj znac koniecznie co i jak

Nati korespondencyjnie to tylko ze zdjecia ;)
a tak serio to sama prawda, czysta prawda i tylko prawda :dry:

W MOIM MIESCIE CZARCIE ŻEBRO JEST WYŁACZNIE W POSTACI MAŚCI, i co teraz?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka