- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu co z Szymim?
Oposkowa ma racje z tymi 250 zł. Aniu myślę że ta laska może Ci gadać, a i tak nic nie zrobi. Taki typ, tylko straszy, bo została upokorzona tym Twoim sprytnym posunięciem:)
A z Riką co? Parapetówka cały tydzień?
Róż, żyje?
Nati dziś złapałam Pita żeby obciąć mu włosy, a'la Kacperek z Rodzinki.pl i niestety nie miał za bardzo ochoty i wyszło jak wyszło, czyli czekamy na fryzjera:)
Hoborr co na obiad?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zabawki (fajne lego będzie:)
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-FDAC4537-FF....htm?offerdate=31616
I do dziecięcego pokoju:
www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-696812AE-6C....htm?offerdate=31615
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati to zdrówka dla Jasia, ze też zawsze coś musi się przypałętać
Co do pieluch dla mnie te sleep&play to porażka.
Różyczko nie wiem czy pisałaś ale po zdjęciach widziałam kiedyś, i te ślubne, no w ogóle, takie miałam wrażenie...
Basba niezły żart
jednak zdecydowałaś się na bransoletkę? No powiedz, wzięłaś pod uwagę to co napisałam?
Hoborr jak już będę na górze to może częściej będę zagladać, póki co mam czyszczenie, sprzatanie, układanie, przekładanie, wybieranie, kupowanie itd na głowie więc jeszcze troszkę
Oposek a jakiego masz laptopa dla Filipa? Ja chcę małym moim kupić laptopki i mam jednego na oku i zastanawiam się jeszcze czy kupić im 2 takie same lapki czy kupić jeden laptop i jedną taką kuchnię zabawkową...
A zdjecia śpiącego Filipa wymiatają hahaha
Masuska nie widziałam zdjeć
Aniaw historię z ta babą zostawię bez komentarza, gdyby mi cos takiego sie przytrafiło to bym jej nieźle nawieżdżała.
Aniaw to ja nie dziwię się ze Ty tak chętnie w pracy siedzisz jak tam tak wesoło masz
Ha haha Hoborr co do pcheł na noc to zaraz coś napiszę
Nati wiesz co, mnie to strasznie denerwuje jak ja z kimś rozmawiam i ktoś się wtrąca nic na dany temat nie widząc... no kurde nagadałabym babie
A hahahahahahahah Aniaw niezłe te demoty ja pierdzielę jakie porównanie do Waszych dzieci o nieeeeee ten dzieciak mały co skacze przez barierkę to moja Zuzia tak robi a Ola podpatrzyła od niej ale to do łóżeczka wskakują A tych dwóch bez komentarza
Masuska dobrze że wszystko w porządku
Aniaw ja ostatnio z moim też w nocy się pośmialismy
Masuska parapetówy jeszcze nie było, jeszcze nie mieszkamy, jeszcze tydzień...
Masuska nie rozmieszył mnie ten filmik, w ogóle polityka nie jest dla mnie śmieszna tylko przytłaczająca...
Dobra teraz ja
Więc, uciekłam od dzieci żeby Wam odpisać
Chowam się na górze
Dzisiaj małe wstały wcześniej, a ja... spałam do 13!!! Dzieci poszły do babci sobie, Zuzia zamknęła mi drzwi i sobie spałam i miałam wszystko gdzieś ale teraz wiem że to był błąd tak długo spać bo strasznie mnie plecy bolą od leżenia
Ostatnio z mężem nasmiałam się nocy bo ja zanimzasnę to sobie tak nogą macham i on położył swoją nogę obok mojej jak ja machałam i mi tak jakoś ciężko bylo machać i mówię do niego żeby mnie nie popychał to on powiedział żebym go nie ciągnęła.
Później coś mnie zaswędziało po brzuchu, wiecie tak nisko, wsadziłam rękę za spodnie i zaczełam się drapać a mąż do mnie: 1:0 dla pcheł!
A później:
R: - seks?
J: - głowa mnie boli
Przysięgam ze nie chciałam tego powiedzieć, samo jakoś tak wyszło
Jeszcze później
R: to z glodu
J: ????? przecież jadłam spaghetti!
R: czyli z przeżarcia, dobranoc
I poszedł spać
Musze uciekać
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
Masuska fajne te LEGO, ale dopiero od 2/4 lat, a nie ma co kupować na zapas, bo to żaden hit cenowy... Sama zobacz- dokładnie te same zstawy:
allegro.pl/lego-duplo-5680-policja-cieza...jna-i2770728762.html
allegro.pl/mzk-zestaw-klockow-lego-brick...626-i2777705374.html
My kupiliśmy Młodemu takie klocki:
www.najtaniej24.pl/simba-unico-klocki-w-...4038968,p358995.html
One pasują idealnie do Duplo, a są sporo tańsze. Tymi bawi się już teraz i bardzo je lubi, duplo dostał na chrzest, dołożę Mu, jak skończy dwa lata.
Podoba mi się jeszcze ten regalik z pojemnikami, ale ma już tyle mebli, że i tak nie mam, gdzie wstawić
Ania Filip śpi u siebie, ale jak się obudzi rano biorę Go jeszcze do nas i często przyśnie jeszcze z nami. Lubię to bardzo Mąż mniej
O rany, jak się ma Szymi i co Tomi zrobił na obiad?
Z tym stręczycielstwem to Ona chyba sobie jaja robi
Nati jak Mały?
Rika Filip ma taki laptop:
allegro.pl/smily-laptop-krowka-swinka-hi...-pl-i2750139695.html
Mój chrześniak dostał od nas inny, ale powiem Ci, że nie jest to jakaś rewelacja. Oczywiście pobawi się trochę, poprzyciska, pośmieje się, ale przy odkrywczym domku, arce, czy nawet telefonie FP to zupełnie bez porównania. A co do mówienia to najlepsze efekty daje po prostu codzienne wspólne czytanie, opowiadanie, rozmawianie. Szczerze wątpię, czy taka zabawka coś zmieni w tym kierunku. Superancko, że Dziewczynki dały Ci pospać
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Na obiad był chłopski garnek - który się przypalł tzn żarełko było dobre. Ale jak teściowa dojadała wieczorem odkryła że na dole sa przychajczone ziemniaki! A to jej ulubiony garnek - bo dostała go jakeisć 25 lat temu od kogoś tam! A szkoda gadać. Ale umyła popiołem czy czymś tam i jest ok.
A mi się chce żygac teraz .... ble.....
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr na początek jeszcze raz gratuluję synka
a co do mdłości ....już blizej niz dalej do rozwiązania niedługo miną czy to tylko przez te przypalone ziemniaki??
imię już wybrane??
Oposku Mikołaj też ma taki laptop, taki sam jak na zdjęciu.
Jak tam Wasze przygotowania do świat?? hehehe Ale na powaznie kupujecie juz prezenty czy raczej czekacie do konca?
Bo ja się przyznam,ze juz zaczynam kupować... troszkę tych zakupów będzie wiec muszę koszty rozłożyć w czasie
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I co bawi się Mikuś laptopem?
Fajnie, że jesteś w ogóle, mało Cię ostatnio
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja juz konika kupiła, gasienicę dla chrześnicy meza i tak pomalutku nabieram do świat
Musze Wam napisać co mój maz mi powiedział i czym mmnie BARDZO zaskoczył, cytuję: "Nie obraź się,ale nasz synek wygląda jak dziecko z Oświęcimia" az mnie zatkało!!!
Przez ta chorobę Mkołaj jakos nie moze dojsc do równowagi,ale juz jest lepiej i zaczyna jesc co prawda melka wypija 120ml,ale pije!
Muszę Wam też napisac,ze Mikołaj od przeszło miesiąca non stop wieczorem wymiotował, no juz mi ręce opadały, non stop przebieranie i to pranie na okrągło,ale tez nerwy co się dzieje. W dzien było ok tylko jak spał to nagle budził się raz, dwa razy zwracał. Nie chciał tez jesc, nawet mleko ..teraz pije 120ml!!!! no ,ale pije. W każdym razie zaczełąm szukać powodu, mysle,ze to melko krowie czy pomidor, odłożyłam wszystko,ale wymioty nie mijały. Dopiero oświeciło mnie,ze to przez słodkie..bo patze,teściowa go czestuje,moja mama, ciocia,druga ciotka, moja siostra itp... no ile mozna?! Zakazałam wiec stanowczo podawania mu słodyczy. Wszyscy mnie wyśmiali,no jak dziecku mają nie dac,ze najlepiej w ogóle mam go nie karmic itp... Wkurzyłam się i powiedziałam co myslę. Zakaz i juz. I wiecie co? /odpukać/ ale wymioty minęły!!!
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
aa i jeszcze muszę się z Wami pewnym pomysłem podzielić
Z cyklu "zajęcia praktyczno-techniczne": dzisiaj przygotujemy kartkę świąteczną tak apropos świąt
buahahahahahha
wrzuc to FB jako hande-made
jak boga kocham zrobie teściowej jako dodatek do kalendarza
wszystko czytam kochane kolezanki moje, ale życie tak mnie dogniata do ziemi ostatnio,ze juz na pisanie nie starcza mocy
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiu super karteczka:) Czekamy na więcej takich zajęć hih
Różyczko
Oposku Adusia dostała kiedys takie fajne puzle drewniane - misie - uwielbia je:) Ja tam mam już chrześniaczki duże to nie kupuję im juz prezentów - tylk okasa:) A domownikom to zawsze w ostatniej chwili:)
Zaraz poszukam tych puzzli:0