BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu #464544 przez hoborr
Dobry!

Właśnie wygrałam 2 w totka! Mąż nic nie odpisuje - wysłałam mu liczby - i nie wiem czy płacze ze szczęścia czy nei ma czasu :woohoo: :S Grałam tez w jakies lotto plus - ale nei wiem o co cho i nie wiem jakie numerki zostały wylosowane:)

natimp a dziś jak się mały Jasinek czuje? No i rzeczywiście - niespotykana reakcja lekarki! tylko pozazdrościć że masz taką pod ręką!

MAsuska koniecznie daj znać co lekarz powie. Ja tam życze ci Bogusi - ale pewnie test by juz pokazał.

Dziewczyny a wiecie że ja nigdy nie miałam kawy w ustach??:)

a u mnei na obiad dizś mielone. blee... ale im zrobię - ja jeść nie muszę!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #464558 przez masuska
Od 15.11 w Textil Market Kalesony chłopięce, od 86 cm (takie rajstopkowe). Piotrowi kupowałam ostatnio po 8 zł.

W Stokrotce od jutra 08.11 będzie fajny zestaw, czapka + rękawiczki za 14,99
www.stokrotka.pl/storage/full/1352213148_13_stok_45_12.jpg
(drugi produkt od góry, po lewej:)

W Pepco nowa gazetka od 9.11

Intermarche mleko Nestle Junior 700g 24 zł.

12 lata 2 miesiąc temu #464563 przez masuska
Hoborr ty szczęściaro, ja 4 kupony miałam i nic. Nawet 1:)

A tu masz wyniki lotto plus (pod wynikami lotto)
www.lotto.pl/lotto

Nati, jaka miła Pani doktor, prawie jak nasza AniaW:) Piotra pediatra też czasem do nas dzwoni, ale to głównie przeze mnie bio np. recepty nie wezmę:)

Denerwuję się tym ginem, no ale cóż zobaczymy. A w ogóle to zła będę jak się okaże Bogna, bo i piłam i paliłam i na diecie byłam i ćwiczę, no także wszystko co złe! O tym że nie łykam kwasu foliowego już nie wspomnę. A jak torbiel? Masakra. No dobra, koniec tematu, liczę dalej ile farby potrzeba.

12 lata 2 miesiąc temu #464623 przez natimp1
Masuska.. gdyby to była Bogusia, podlewana winkiem czy piwkiem, do tego nawożona fajkami.. to zobaczysz jaka lasencja by z niej wyrosła... nie ma co... czekamy..
dziś Jaśko taki mieszany.. jak gorączka nachodzi to gorzej... jak spada to spoko.. ale ale Tomek odebrał wyniki moczu.. notatka.. ilośc bakterii nie pozwala na wykonanie badania- konieczna pilna wizyta u pediatry.. MASAKRA.. teraz nie wiem czy ta bakteria sie przyczyniła do goraczki, czy przez to że jakas infekcja jest to takie bakterie w moczu.. kurde nie znam sie na tym.. nie wiem...
Anka jak to u zwierzat wyglada :)

Hobbor.. ja bardzo dziękuje za tak a lekarke jak Anka.. włosy farbuje, na forum pisze...a daj spokój ;)
p.s napisz jakie ciuszki cie najbardziej interesują

12 lata 2 miesiąc temu #464655 przez masuska
Ta, winem:) wódką:)

A swoją droga poszła bym znów na dyskotekę:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #464712 przez Oposek
Dzień dobry! :)
U nas znów leje... Wróciliśmy ze spaceru, Młody śpi, a ja piję kawę i się wygrzewam...
Zainspirowana poczynaniami Masuski zapisałam się na cytologię, usg, krew, mocz... W sumie dwa lata nie mam już okresu, może mi tam jakiś alien fika pod sercem :blink: A tak serio to coraz częściej myślę o tym, że mam małe dziecko i trza się regularnie badać.
Poza tym nic mi się nie chce, a sprzątać najbardziej:)

Nati ojej, niedobrze, że Jasiek chory :( Idziecie do pediatry? Zdrówka dla Małego :kiss: No i szacun dla lekarki of cors!

Masuska trzymam kciuki, żeby wszystko było po Twojej myśli :kiss: Ponoć testy ciążowe wychodzą tylko do 10-13 tygodnia, potem stężenie hormonów w moczu spada, może to już 4 miesiąc :blink: Żartuję of cors i czekam niecierpliwie na wieści, a czapeczki zwierzątkowe wypaśne!

Hobor pewnie, że dziewczynki są słodkie i cudne:) Jakbym miała córę to bym ją stroiła na maksa myślę :blush: Ale jakoś tak czuję, że drugie, jeśli się pojawi, to drugi chłopak będzie :) Anie mogłabyś podejść do rodzinnego, żeby Ci zwolnienie choć na kilka dni wypisał? Ja za kawą nie przepadam, na studiach piłam litrami, jak zarywaąłm noce, do tego banany, plusss i cola- samo zdrowie;) W ciąży nie piłam i wiecznie byłam śpiąca, a teraz staram się ograniczać, ale i tak dwie piję, a czasem i trzecia wpadnie :blink: Podziwiam- ja rano bez kawy nie funkcjonuję.

Rika aczego Ty zazdrościsz- Dzidzi, czy chłopaka? :) My Kochana jechaliśmy wieczorem do znajomych na imprezę, dużą grupą, więc nie było, jak wpaść. Do tego w śnieżycę na letnich oponach :huh:

Aniu superancko, że wyjazd się udał, a jeszcze bardziej superancko, że już jesteś :kiss: No fakt, że takie całodzienne dyżury to mega męczące są... Tylko te dwa dni, a potem już normalnie?

Przyszła Mamo niezły śpioszek z Areczka :) Mój tylko w skoczku zasypia- skacze i nagle śpi :) A tak to nawet w wózku ostatnio w dzień spać nie chce...

12 lata 2 miesiąc temu #464718 przez Oposek
Dopełniając przegladówkę Masuski- w TESCO mnóstwo przecenionych zabawek, w LIDLU od jutra ubranka i ocieplane rajstopki.

Więcej grzechów nie pamiętam :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #464747 przez masuska
Jakby któraś natknęła się na promocję Pampersów i lub mleka Nestle Junior, to proszę o wieści. Kończą się zapasy, a z promocjami kiepsko.

Oposku nie kracz. Zresztą co ma być to będzie.

No ogolona, wypachniona idę wpychać się w kolejkę... Do później. Pa.

12 lata 2 miesiąc temu #464763 przez hoborr
Masuska Pampersy sa w listopadzie w promocji w Tesco. W tych pudełkach kartonowych.

A ja słucham DISKO POLO:)

Oposku jutro ide to mi wypisze - a jak nie to mam niewykożystane dwa dni opieki nad dzieckiem zdrowym więc mi wpiszą tak w szkole. A co ja mam się taką głupota przejmować?? hahhahahahhaahahhahahah

lalala lalalla lalalaa

12 lata 2 miesiąc temu #464806 przez Oposek
Masuska to trzymam kciuki, żeby było ok i tłumów nie było :kiss:

Hoborku prawidłowo, nie ma się co przejmować:) a plan awaryjny widzę jest! :)

12 lata 2 miesiąc temu #464852 przez różyczka
hoborr napisał:

Adusia będzie miała BRATA

potem doczytam :)

Ale sie ciesze:) waży już pół kilo!!!!!

CUDOWNIE!!!! Gratuluję Hoborrku! :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Masusko trzymam kciuki zeby sie okazało to co bys chciała :kiss: :kiss: :kiss:

Rika ales wysmarowała posta :S wow! :)

sorry nie dam rady wiecej napisac

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 2 miesiąc temu #464909 przez Oposek
Masuska tu wychodzi 52 grosze za pieluszkę.
allegro.pl/8x-pieluchy-pampers-sleepplay...nie-i2761631794.html

Pampersy zielone są na all mniej więcej 70 gr za sztukę.

A jak nie chcesz w necie to w TESCO tak jak Hoborek pisała- promocja od 2 do 7 listopada czyli do dziś. 79,99 za duże kartonowe opakowanie tych zielonych. Tylko musiałabyś sprawdzić, czy w Twoim mieście też. Moim zdaniem wyjdzie porównywalnie.

To jeszcze katalog z zabawkami w promocji:

itesco.pl/pobierz/gazetki/36/36-katalog-zabawek/hm/online.swf

12 lata 2 miesiąc temu #465123 przez hoborr
Różyczko dzięki za gratki:)

OPosku i MAsusko te pampersy zielone to mi się wydaje że są lepsze od tych slip&play. Ja kupiłam je ostatnio w tesco w promocji i mi wychodziły po niecałe 40 groszy za sztukę i do tego było 2 opakowanie chusteczek. A te zielone są w promocji cały listopad. Bo nawet pytałam jak wczoraj byłam - a nie chciało mi się taszczyć i dopytałam..:) Także pełny luz. W sumie w tej gazetce tez pisze że są z oferty miesiąca:)

12 lata 2 miesiąc temu #465182 przez Oposek
Hoborku może jest różnie w różnych sklepach?
Bo ja robiłam dziś zakupy przez internet i nie było nigdzietych pieluch w promocji :(
W gazetce niby "Hity Listopada", ale wyżej napisane, że ważne do 7 listopada.
itesco.pl/pobierz/gazetki/36/36-oferta-t...-warszawa/online.swf
Jak będę miała po drodze jutro to podjadę i sprawdzę...

Masuska jak tam???

12 lata 2 miesiąc temu #465190 przez hoborr
Oposku ta zobacz 21 stronę gazetki. Pisze że to są hity listopada - tylko z tej strony - reszta do dziś. I w regulaminie na dole też pisze... Także ja mam nadzieję kupić w promocji:)

Masusko, no właśnie jak tam kochana???

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka