BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu #460071 przez różyczka
Oposku a o sobie ksiązke tez moge w necie zamówic? :lol: :silly:
aaa taki żarcik :blink:

a ja mam bransoletke z lilou i sie nie ściera :lol: bo....jej nie nosze buahahahahah :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #460078 przez masuska
Dzień Dobry:)

Oposku, ja kupiłam piżamkę w Lidlu za 19 zł taką z wilkiem, spodnie fakt, przydługie, ale kupiłam fajne spodnie w szmateksie i pasują:)

Basbo, fotki nie dam bo nie robiłam:P, a ta sesja to fajna sprawa.

Nati to co się odzyndzalasz, pracuj pracuj:)

Swoją droga to czytam teraz 50 twarzy Greya. Ciekawe.

12 lata 2 miesiąc temu #460434 przez przyszla_mama
hej laseczki :kiss:

moi obaj mezczyzni spia, a ja delektuje sie kawka wlasnie :)

Macie zaplanowane wyprawy na cmentarz?

My z mezem idziemy wieczorem, z znajomymi, jak juz bedzie ciemno - okolo 18-19, a pozniej idziemy na kawe albo goraco czekolade do jakiegos lokalu. to juz nasza taka tradycja dlugoletnia - bardzo mila zreszta :) mlody zostanie z Babcia

Oposku - kapciuszki doszly! zamowiłam paputki:
allegro.pl/show_item.php?item=2731679060
tylko nie ma juz wzoru ktory zamowilam: czekoladowy braz z lewkiem i musze powiedziec ze są REWELACYJNE!!! super jakosci, nie spadaja mlodemu z nozek, i w koncu nie zdejmuje ich sobie, traktuje je chyba jako skaarpety :P :P OGROMNIE CI DZIĘKUJE ze podzielilas sie z nami tym cudem :) bo ja juz za przeproszeniem pierd...ca dostawalam jak musialam zakladac mlodemu buciki te domowe z 100 razy dziennie!! co nie spojrze to biegal bez buta albo bez butow i jeszcze musialam ich szukac po calym domu. Takze ogromna ulga i taka mala rzecz a cieszy :) jedyny minus to to, ze mlody zaczal biegac dwa razy szybciej - nie tylko ja to zauwazylam :side: :side: chyba tak mu jest wygodnie :) :)

Basba - jak najbardziej moglabys dac ladny portecik, on duzo naprawde nie kosztowal a robi duzy efekt, slicznie wyglada oprawiony w ramke passe-partout a do tego jakis zetaw jak ci Oposek podawal, albo kocyk z inicjalami i data urodzenia itd. Ja mysle ze jak na chrzciny taki prezent byly bardzo mily i gustowny.

Jesli chodzi o tego Pana znalazlam, 2 dni forum przegladalam :) ale nie ma teraz aukcji na allegro. On jest fotografem i na swojej stronie ma napisane:

Polecamy również oryginalny produkt, jakim niewątpliwie jest PORTRET ręcznie rysowany ze zdjęcia.

ale nie ma cennika. Juz do niego napisalam i poprosilam zeby wyslal mi dokladny cennik, bo on tam mial duzo opcji, w zaleznosci od formatu i techniki rysunku. Jak zaraz znajde te dwa portrety ktore dla mnie wykonal wysle ci na maila zebys sobie zobaczyla czy ci sie podoba. Ja mysle ze to bylby bardzo orginalny prezent.

a to jego strona gdybys chciala:
www.fotowieliczko.pl.tl/Strona-startowa.htm

jak tylko przesle mi cennik dam znac

CAŁUJE :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #460438 przez przyszla_mama
AHA I JESZCZE jedno gdyby to dla Ciebie Basba bylo istotne - bardzo szybko wykonal dla mnie te prace, od dnia zamowienia minelo okolo 4 - 5 dni - i mialam je juz w domu. Jak wykonuje portret wysyla najpierw do akcpetacji czy nie trzeba nic poprawic takze tez fajnie.

12 lata 2 miesiąc temu #460504 przez Oposek
Dzień dobry:)

Zostawiam fajne zdjęcia na poprawę humoru :blink:

englishrussia.com/2012/10/29/baby-hedgehogs-have-a-cat-mom/

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #460571 przez różyczka
Witam sie wieczorowa porą :blink:

Masusko jestem z Ciebie dumna :lol: a co dokładnie robiłas? Odrost czy na całosc? Kolorek ten sam? Bo ladny bardzo miałas latem :)

a Ty Nati w końcu robiłaś sama wtedy? :)

Aniu odezwij sie jak wrócicie od Tomka rodzinki i pochwal sie fryzurą :)
Twoje sniegowe chlopaki superaste :laugh:

Przyszla_mamo my takie jaja robimy tylko z tym "forumowym padaniem" ;)
a co do prezentacji fajnie,ze sie udała. Ja sie ciagle zbieram zeby dziewczynom moim takie porobic ale mocy i czasy brakuje ciagle :S miałam tez plan zrobic taka prezentacje małzeńska od chwili poznania ale za długo zwlekałam i predzej jak sie okazało rozwód bedzie :dry:
no ale z tym aniołkiem to milutko bardzo :)

Basba naprawde pól roku :unsure: :ohmy: :S :blush: o jezuuuuu
no to bystra jestem :silly:
coś Ty! nie smarka, tzn. robi generalnie ten myk z dmuchaniem, juz to umie, ale daleko jej do wysmarkania gili :blink: :laugh: za to sama trzyma pojemnik z morska wodą-ja jej tylko naciskam, i potem sama trzyma ta fride do ściagania kataru i naprowadza sobie do dziurki :) chociaz tyle :side: a Wiki smarka w chustki?

Oposku super te fotki! :) tylko Oliwii nie moge pokazac bo zaraz bedzie eksperymentowac jak ja znam :laugh:

Rika a jak dziewczynki?

My juz po wyprawie na cmentarz, Bianka latala jak dzika :) a na pocieszke w tym smutnym dniu zakupiłyśmy sobie z dziewczynami tyle czekoaldy,ze az mnie boli teraz brzuch :S :blush:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #460588 przez różyczka
A to dla takiej jednej cudnej, dowcipnej, z ciętym językiem skorpionicy, która dzis kończy 18 lat!!!!
[/b] :kiss: :kiss: :kiss:

100 lat Nati!!!! :lol:

Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #460650 przez Oposek
WSZYSTKIEGO, CO NAJLEPSZE NATI !!!

Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #460675 przez masuska
Ha, a ja napisałam na FB dla NAti, ale chętnie przyłaczę się do życzeń dla najwspanialszej nastki:)

Sto lat Nati:)

PS: Życzę mniej pracy co byś mogła TU być częściej:)

PS2 znalazłam tort dla mnie na za jakiś czas:)
kreatywnycukier.pl/galeria/torty/komplet...inki-na-30-urodziny/

12 lata 2 miesiąc temu #460678 przez masuska
Różyczko farbowałam inną farbą, ale też w blondzie. Zawsze chodziłam do fryzjerki, a teraz sama, więc inaczej. Męża mam douczyć co by mi pomagał, bo te moje długie włosy problematyczne są. No a w ramach oszczędności zgodził się nauczyć:)

Robiłam odrost i pociągnęłam po całości:)

Jak coś to polecam Garniera 10:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #460704 przez przyszla_mama
Dzień dobry :)

Nati i ja dolaczam sie do życzeń :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Różyczko - gdybyś chciała kiedyś zrobić taka prezentacje, mam cudowny program, profesjonalny, ale bardzo prosto sie robi taka prezentacje, a efetkt super. da sie muzyke banalnie prosto ucinac itd.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

jeszcze sie dzis postaram odezwac :) :)

12 lata 2 miesiąc temu #461047 przez różyczka
A co tu dzisiaj????!!! Zaduszki i wszystkich wywiało??

Przyszła_mamo

12 lata 2 miesiąc temu #461120 przez masuska
Siemka,

Ja to w pracy byłam więc się nie odzyndzalałam:P

12 lata 2 miesiąc temu #461161 przez hoborr
Dzień dobry!

A ja na wolnym i nie mam czasu!!!!:):)

I w sumie to szwagierka okupuje kompa i nawet nie siadam!
Od wtorku ada ma fazę i nie chce wcale iść spać! Oczka jej się zamykają a ona nie i koniec! Jak ją do łóżeczka wkładam to wstaje i płakcze!! Jak z nią się kładę to ucieka mi z łózka i tak w kółko. Wczoraj zaniosłam ją do teścia i usypiał ją na rękach ale też nie dało się - w końcy posadziliśmy ją do starego wózka - zabujałam 5 razy i usnęła! A dzis znowu walka ale udało się! No i jestem wyikończona! NIe wiem czemu tak się stało! MOże przez szwagierkę! Całe dnie tak wariuje z adą że mała chyba przez to nie może zasnąć, zobaczymy w niedzielę jak szwagierka pojedzie. No chyba że to ząbki!!!!!!

no i musze to napisać!

Forum pada :S

12 lata 2 miesiąc temu #461162 przez hoborr
Nati kochana! Przyłączam się do życzeń urodzinowych!!! Wszystkiego naj naj naj naj !!!1 :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka