- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Chętnie takie, które nie kosztują 40 zł za parę...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ja rajstopek z absem nie mam, bo moje w spodniach i skarpetach pomykaja
A odrobaczyć możesz uszatka jak najbardziej "na wynos" Masa ciała i ksiązeczka i ju No raz na rok jak najbardziej, czasem 2xdo roku zalecam.
Przyszła_mama ale super, że się wszystko udało i jeszcze taka milutka niespodzianka Cie spotkała
edit.
Oposku ja po zmianie czasu budzę się wyspana godzine przed pobudką czyli dzis o 5tej i miałam jeszcze siłę żeby pomęczyć małża
A Dominik tez obudził się bez płaczu o swicie, POKAZAŁ że ma pustą butle (pokazał to ważne bo zawsze krzyczy ), napił się radośnie mleczka sam w łóżeczku ( a zawsze krzyczy żeby go wyjąc z wyrka ) a potem sobie radośnie spiewał wymachując nóżkami bo wylazł ze śpiworka I jeszcze radośnie zrobił mi papa jak wychodziłam A jak wcześniej obudził się jak wychodziłam to płakał
No ktos dziecko mi podmienił
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
coś Wam musze pokazać (przeczytajcie opis i komentarze pod tą aukcją) NAPRAWDE DOBRE :
allegro.pl/ShowItem2.php?item=2665423700...069&tid=0#tabsAnchor
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
cieszę się że promocja Lidlowa się spodobała. Ja obecnie szukam jakiejś promocji na mleko niestle no i nie ma nigdzie. Ominęłam akcję po 11 zł i teraz muszę kupować po 14 zł
Hoborrku ja myślę o rozmiarze 23, ale wszystko od kopytka zależy:) Piter ma takie sanki
allegro.pl/sanki-oparcie-pchacz-spiwor-6...hit-i2735849283.html
Oposku a co nie tak z piżamą?
Ania, u Was to prawdziwa zima!
Przyszła_mamo cieszę się że wszystko się udało:)
Różyczko gratuluję podłóg:) A i faktycznie aukcja z wózkiem niezła:)
A tak sie chciałam pochwalić szczególnie Rosalindzie że sonie sama właśnie pofarbowałam włosy:) i wyszło super:) Jestem zadowolona:)
Rika, wygrałam aukcję i jednego z tych sprzedawców co dawałaś linki:) Czekam teraz na kurtkę
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszła Mamo nie ma za co, kapcie u nas naprawdę się sprawdzają. Nie wiem, które zamówiłaś, paputki mają trochę luźniejszą gumkę i Młody ściągał, potem jakoś wyrósł i nie ma już tego problemu. W innych firmach nie ma kłopotu. Superancko, że prezentacja się udała i jeszcze taki ładny prezent dostałaś! A najfajniejszez tego wszystkiego jest to, że pisałaś, że po ślubie będziesz miała dla nas więcej czasu!
Ania W męża meczyć o 5 rano to rozumiem, też nam się zdarza, ale potem to ja się odwracam i śpię dalej Boże odwykłam od wstawania o takich porach, co to będzie, jak wrócę do pracy
Jak się dowiesz, kto Ci synka na lepszego podmienił to się pochwal
Rika łer ar ju?
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Dzień dobry
Różyczko super ze wczoraj podłogi ci skończyli! Pewnie odetchnęłaś z ulgą Ucałuj usmarkanego Bianuśka A smarka powiedz twoja w chusteczki??? Rózyczko ja ten podpis pod avatarkiem mam może już dobre pół roku A z aukcji to nieźle sie uśmiałam!
Aniu i jak fryzurka się udała? No pochwal sie, nie bądź taka.... Superanckie zdjęcia! Anka kurde ja się chyba starzeję... a moze to przez mój staż małżeński ... matko o 5 jeszcze małza chciało ci się męczyć! I jak z Dominisiem... nadal taki radosny
Oposku oj tam oj tam... najważniejsze że wszyscy zdrowi A że wstajesz godzinę wcześniej to już szczegół Fajne sanki Filipek dostanie! Muszę też w tym temacie podyskutować z mężem Ja w kwestii rajsoprk to raczej nie pomogę. Kupuję na allegro własciwie co sezon ale nie jakiejs konkretnej firmy- i bez abs bo moi i tak w kapciak śmigają
Przyszła_mamo super że wybawiona na weselu i że prezentacja się udała swoja drogą bardzo lubię takie rzeczy oglądać i bardzo jestem ciekawa jak ją zrobiłaś No i bardzo miły gest ze strony Młodych
Masuska nozesz! a gdzie fota włosków? Hmmm????
Ja juz czuje się lepiej. Mąż sie tak wystraszył ze poza herbata powiedział że nic mi juz nie przyniesie ... biedny
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszła_mamo tak sobie teraz pomyślałam że moze z jednego z powyższych zdjęć zrobić jej obraz... znalazłaś te namiary na tego faceta co rysował takie rzeczy???
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dużo osób kupuje obrazki z aniołkami, grzechotki srebrne i inne takie, ale ja jakoś wolę coś praktycznego. Fajne prezenty można kupić w PETIKADO, zamawialiśmy kilka razy.
www.peticado.pl/
A może taką bransoletkę, jak dostała Wiki?
Sesja śliczna i strasznie fajny prezent, sama chciałabym dostać!
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
EDIT: Dzień dobry przyszła_mamo... z niecierpliwością czekam w takim bądź razie
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
witam sie po przerwie ale na serio czasu nie mam, generalnie jestem juz na -10 % tylko w pracy wiec od poniedziałku powinno byc lepiej. nie dam rady nadrobić czytania w pracy a w domu wiecie to ja zbyt nie lubie kompa odpalać... teraz jeszcze przygotowania do urodzin wiec masakra..
hmm a my tu mamy dużo cudnych skorpionic z tego co pamiętam:)
Basba ja dostałam na chrzciny dla Janka szlafrok z jego imieniem i ręcznik, bardzo sobie chwale... otulę dupuchnę szlafroczkiem i spoko....
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale może to jest dobry trop Basba. Firma Dejna robina przykład ładne body i koszulki z zamówionym napisem.