- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska co do sukienek to ja sama będę szyła. Wesele w maju więc mam czas póki co mam na oku jedną w stylu retro, lata 50-60 tylko delikatnie wprowadzę swoje rękawki i dekolt i pas w talii będzie cudna. Ale szukam jeszcze czegoś innego, sama jeszcze nie wiem czego ale jak się dowiem to napiszę PIERWSZY RAZ W ŻYCIU BĘDĘ MIAŁA TAKĄ SUKNIĘ JAKĄ CHCĘ
A ta ostatnia do której podałaś link w ogóle mi się nie podoba, strasznie "wygrubiająca"
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A ja dziś byłam u lekarza. I dostałam skierowanie na USG. ALe pewnie znowu się nie dowiem jaka płeć Ale to nieważne. Słyszałam serduszko o dzidza kopie jak szalona. Pracuję do końca miesiąca a potem odpoczywam.
Nie mam sił po dzisiejszym szaleństwie Adusi:) Ona też uwielbia misie. Choc od kilku dni siedzi w książkach!!!!!
dobranoc!!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
Asia mój mąż wszystkie zakupy dla Filipka zostawia mnie. Jak się urodził to założył Mu lokatę i w ramach prezentów wrzuca Mu tak po kilka złotych. Kupił Mu tylko raz prezent, jak przychodził do nas do szpitala- pluszową żyrafę. Od tej pory czasem powie, że moglibyśmy kupić klocki, czy kolejkę, więc kupujemy, ale sam raczej się tym nie zajmuje.
My na Andrzejki idziemy do znajomych, wszyscy w trójkę.
Hoborku o jaaaa, ale fajnie, że idziesz na usg:) A kiedy? super, że odpoczniesz i że dzidzia dużo się rusza:)
Rika super Kochana, ciesz się relaksem:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Dzień dobry!!
Rano odpaliłam kompa bo szukałam numeru do rejestracji na usg:) POtem zadzwonie i się umówię . Także potem powiem kiedy idę
A póki co:
MIŁEGO DNIA!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rose, ja przytulam.. wygadaj się.... nabluźnij , a nawet se plujnij jak ma być lepiej
Mauska ,.. a gdzie jest napisane ze musi byc powód do kupienia czerwonej sukienki....
ja jestem bezgranicznie zakochana w 3, jak będe wiedziała czy gdzieś idę na Sylwka to kupuje.... jest ekstra wypaśna...
Masuska sorki ale ja nie ogarniam skąd Ty masz tyle czasu i tyle chęci by w kuchni ciągle coś pichcić.. przy Was normalnie jak jakaś upośledzona się czuje..
Aśka widziałam kiece na zdjęciu super... w sumie dałaś mi do myślenia bo T. nic dzieciakom nie kupuje.. nawet batona bez okazyjnie... sorki bułe Jachowi na spacerze
Róża , jak tak przygarniasz pociechy... to przygarnij Jaska... Oni się razem z Filiposem wypośrodkuja i jakbyś dzieci nie miała...
Hoborr ale ja już muszę wiedzieć co w brzuszku się kręci...
oki siadam do roboty zajrzę później
a tę Marynare chyba jednak zamówie...a co kiedyś trzeba zaryzykować.. najwyżej będę ją u teściów na wsi nosić:
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na początek napisze,ze jakoś zimno się zrobiło ...trochę za wcześnie jednak!!!!
No to ja Wam napisz,ze mój maż tez nie kupuję nic Mikołajowi i tak się zastanawiałam czy on tak ma czy większość mężczyzn. Czasem jednak bym chciała,zeby kupił jakis drobiazg nawet , no nic tak ma.
Oposku ja też chce na andrzejkową imprezę! a dzisiaj tylko mój maż baluje.
i coś tak gratis..bo fajne
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
Na pewno niesamowicie tesknilyscie za mna
u nas wszystko w porzadku, maly obecnie szaleje za FASOLKAMI! codziennie musimy spiewac ich piosenki conajmniej 40 minut. jak juz nadchodzi czas i ma na ta ochote bierze mnie za reke, podbiega do komputera, pokazuje na fotel ze mam usiasdz, wskakuje mi na kolana i czeka na teledyski z dzieciakami. jak przestaje na moment spiewac w rozpacz wpada jak slysze kolejny raz: szczotko, szczotko, hej sszczoteczko albo mydłooooo to mi slabo chociaz jako dziecko fasolki uwielbialam
my jutro idziemy na weselisko! to bedziemy tancowac nie odzywalam sie bo robilam pannie mlodej - mojej dobrej kolezance, taki prezent, prezentacje slubna. Na weselu okolo 22, puscimy na projektorze ta prezentacje. Trwa okolo 15 minut, beda zdjecia z dziecinstwa obojga, czesc taka z humorem i romantyczna.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Duzo pracy przy tym mialam, bo obrobek duzo bylo, efektow specjalnych itp itd ale wyszlo pieknie i romantycznie, i wesolo i wzruszajaco do kazdej czesci dobralam super muzyczke, mam nadzieje ze wszystko wypali, 3majcie kciuki
jA NIE mam teraz jak nadrobic Was, bo koncze ta prezentacje i mam dzis zajecia. ale obiecuje ze po weselisku zawitam na dluzej.
Mam tylko ogromna prosbe do Oposka
Oposku - jakis czas temu dawalas link do takich fajnych kapciuszkow dla dzieci, na allegro byly sprzedawane. Calosciowo byly zakladane, ze skorki wykonane, a od spodu zamszowe. Bylo napisane ze sa antyposlizgowe i polecane przez ortopedow. Zapisalam sobie gdzies te linki ale musil mi je maz wykasowac bo za chiny nie moge znalezc, a wlasnie na gwalt mi takie kapciuszki dla Arka sa teraz potrzebne. Probowalam szukac sama ale takich nie moge znalezc. Moglabys pomóc?
ściskam Was wszystkie serdecznie i caluje
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Te do których link dawałam to paputki:
www.paputki.com.pl/ , są też oczywiście na allegro:
allegro.pl/skorzane-paputki-0-5-lat-kapc...cja-i2731679060.html
Oprócz tego są też inne firmy, inne wzory:
ekotuptusie.pl/
www.inch-blue.com/uk/
www.coocoo.pl/producenci/inch-blue-buciki-dla-dzieci.html
www.preshoes.pl/
ekobaby.pl/sklep.php?cat=24
My przetestowaliśmy już ich sporo i BARDZO Ci polecam. Możesz dokupić bluzeczkę,czy body z tym samym motywem, zaprojektować sama, zmienić kolory, poprosić o dodatkową podeszwę- co tam tylko chcesz, ale naprawdę kapcie są super. Co jakiś czas są różne promocje i obniżki, można wtedy kupić naprawdę tanio (np w zakupach grupowych są buciki inch za 19 zł, normalnie 79) . Na stronie paputków jest teżwyjaśnione, dlaczego dziecko do trzch lat powinno chodzić w takich bucikach albo samych skarpetkach, a nie innych kapciach.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
nowy sliczny avatar, nowe suwaczki...sie zna te języki widze
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczka widzę, że Ty też masz obcjojęzyczne napisy w suwaczku My - piligloci powinniśmy trzymać się razem, co nie?
Asia ja liczę, że mojemu mężowi się to zmieni, jak Filip będzie starszy. Tak się łudzę W każdym razie swojej pięcioletniej siostrze czasem kupi jakiś drobiazg bez okazji, mnie też, więc może i o synku nie zapomni;)
A Andrzejki to przecież za miesiąc dopiero? może jeszcze się wybierzecie razem na jakąś imprezę Ja też uważam, że za zimno... Nie wiem nawet w sumie, jak tego mojego klopsa ubierać teraz...
Nati to czekamy na fotki w nowej marynarze:)
Hoborku i kiedy usg? ja też się już wieści doczekać nie mogę!!!
Rika hop hop, jak nocka minęła?
Przyszła Mamo fajny prezent taka prezentacja:) My żeśmy też robili- dla naszego świadka. I oczepiny żeśmy prowadzili:)
A gdzie zabalowały Basba i Ania????
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Padam na ryło.
Dobranoc.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Normalanie kaszlemy z Tomim nieziemsko ale niby już nam przechodzi
Ostatnio sie śmiałam, że zaraził nas Tomi jakąś ptasią grypą bo przyniósł choróbsko z pracy a tam podobno połowa poczty chora, więc te gołębie pocztowe pewnie coś przenoszą
Dzis jeszcze wymecze się na dyżurze i jutro i weekend
A i wymysliłam, że robimy sobie w pracy długi weekend listopadowy i od 1 do 4tego listopada zamykamy lecznice Jupiiiii
Bobasy sa nieziemskie Dominis ma manie rozbierania się i dziś się obudziłam a ten w samej pieluszce leży Wylazł z piżamki i śpiworka
A Szymi jak wstaje rano to sam wyłazi z łózeczka górą, przychodzi do mnie do pokoju i kładzie się obok do mnie do wyrka z jakąś ksiązeczką Jak Dominis to widzi to tez przybiega i mamy łózkowe wariacje
Chłopaki, żeby nie zapeszyć na razie sie trzymaja dzielnie choć katar czasem ich dopadnie
Oposek dziękować za foty i czekać jeszcze na nadmorskie
Przyszła-Mama super pomysł, trzymam kciuki, żeby wszystko wypaliło
Asiu mój Tomi to zawsze myśli o chłopakach i ciągle im coś kupuje ale w wiekszości to słodycze Był czas, że Szymi jak pytałam gdzie jest tata mówił , że poszedł do sklepu po jajo (chodziło o jajko niespodziankę )
Przy Szymim to za większością zabawek Tomi jeździł i wynajdywał
Moje chłopaki to tak średnio bawią sie pluszakami, więc wiekszośc wyladowała w garażu
Ale za to Szymi karmi kaszką swoje samochodziki
Hoborku ale super usg i dzidzia kopie i będzi9esz odpoczywać, matko trzymam wciąz kciuki za Ciebie i maleństwo i żeby Adusia zbytnio Cię nie męczyła
Rózyk ale super Tobie w czerwieni i jakiego podkradłas bobasa
Basba mój Szymi pipa wołał na piłkę W święta był niezły kwas jak on do cioci z tekstem - Ciocia pipa i pokazła palcem Cicia w szoku a on chciał żeby podała mu piłke
Masuska extra kiecki Ja ostatnio tez jakas padnieta jestem
Nati własnie wyobraziłam sobie Ciebie w tym żakieciku na wsi i spoko wkomponowałas się w tło
Rika to czekamy na wieści kiedy parapetówka I fajnie, że masz zdolności krawieckie, może jakiś namiot dla siebie zaprojektuje i mi uszyjesz???
A wiecie co, do lecznicy osrtatnio dostarczono jakąś zaległa poczte i dałam to wszystko szefowej bez przegladania a ta wyjmuje jakieś avizo i mówi coś w tym stylu:
- Zobacz znowu jakaś pomyłka, ciągle dostajemy jakies pomylone listy, mógłby się wreszcie listonosz przyłożyć do swojej pracy.... i nakręca się i nakręca - a ja patrze a to awizo do mnie na nowe nazwisko
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku ano andrzejki za miesiąc,wiem wiem..ale najbliżesz swięta to wiadomo jakie... a te imprezowe to właśnie pod koniec listopada. Hmm, w sumie jak sę chce to okazja zawsze moze się znaleźć,no nie?
Hoborrku i jak???