BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu #455179 przez Rika
apps.facebook.com/casting-na-smyka/zdjec...be06b963a4ea35d9cc8f Prosimy o głosiki :) zaraz nadrobię ooooooooooooooooooooo dziewczyny śpią już od 30 minut :D umarłam?????????????????// chyba jestem w niebie!!!!!!!!!!!!!! Boże jak mi błogoooooooooooooo i cichooooooooooooooooooo :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #455192 przez Rika
Różyczko jaka Ty ślicznotka jesteś :) a i synek tez piękny tylko jakby taki trochę gizi gizi nie podobny do Ciebie, na moje oko nawet to jakby delikatnie taki Oposkowy :)

Masuska co do sukienek to ja sama będę szyła. Wesele w maju więc mam czas :) póki co mam na oku jedną w stylu retro, lata 50-60 tylko delikatnie wprowadzę swoje rękawki i dekolt i pas w talii :) będzie cudna. Ale szukam jeszcze czegoś innego, sama jeszcze nie wiem czego ale jak się dowiem to napiszę :) PIERWSZY RAZ W ŻYCIU BĘDĘ MIAŁA TAKĄ SUKNIĘ JAKĄ CHCĘ :)

A ta ostatnia do której podałaś link w ogóle mi się nie podoba, strasznie "wygrubiająca" :)

12 lata 2 miesiąc temu #455285 przez hoborr
Ale sie Filipek wystroił do zdjęcia z ciocią:) hih Rózyczko oczywiście - tylko trochę daleko:) Ale jakby jakies zadanie to mogę roztrzaskać:) hihi

A ja dziś byłam u lekarza. I dostałam skierowanie na USG. ALe pewnie znowu się nie dowiem jaka płeć:) Ale to nieważne. Słyszałam serduszko o dzidza kopie jak szalona. Pracuję do końca miesiąca a potem odpoczywam.

Nie mam sił po dzisiejszym szaleństwie Adusi:) Ona też uwielbia misie. Choc od kilku dni siedzi w książkach!!!!! :blush: :S

dobranoc!!

12 lata 2 miesiąc temu #455321 przez Oposek
No weź Pani Różyczko ostatnio Asia dodawała zdjęcie Mikusia pod krawatem, a Ty prezentujesz mojego syna w piżamie? ;) A i jeszcze chciałam zauważyć, że Twoja różowa sukienka też mega seksi, choć też chyba z bawełny, bardzo mi się podobała :) Niebeskiej nie mieli? :)

Asia mój mąż wszystkie zakupy dla Filipka zostawia mnie. Jak się urodził to założył Mu lokatę i w ramach prezentów wrzuca Mu tak po kilka złotych. Kupił Mu tylko raz prezent, jak przychodził do nas do szpitala- pluszową żyrafę. Od tej pory czasem powie, że moglibyśmy kupić klocki, czy kolejkę, więc kupujemy, ale sam raczej się tym nie zajmuje.
My na Andrzejki idziemy do znajomych, wszyscy w trójkę.

Hoborku o jaaaa, ale fajnie, że idziesz na usg:) A kiedy? super, że odpoczniesz i że dzidzia dużo się rusza:)

Rika super Kochana, ciesz się relaksem:)

12 lata 2 miesiąc temu #455341 przez hoborr
Pewnie wszyskich zaskoczyłam:)

Dzień dobry!!

Rano odpaliłam kompa bo szukałam numeru do rejestracji na usg:) POtem zadzwonie i się umówię . Także potem powiem kiedy idę:)
A póki co:

MIŁEGO DNIA!

12 lata 2 miesiąc temu #455416 przez natimp1
hej Pipuchy

Rose, ja przytulam.. wygadaj się.... nabluźnij , a nawet se plujnij jak ma być lepiej :):)
Mauska ,.. a gdzie jest napisane ze musi byc powód do kupienia czerwonej sukienki....
ja jestem bezgranicznie zakochana w 3, jak będe wiedziała czy gdzieś idę na Sylwka to kupuje.... jest ekstra wypaśna...
Masuska sorki ale ja nie ogarniam skąd Ty masz tyle czasu i tyle chęci by w kuchni ciągle coś pichcić.. przy Was normalnie jak jakaś upośledzona się czuje..

Aśka widziałam kiece na zdjęciu super... w sumie dałaś mi do myślenia bo T. nic dzieciakom nie kupuje.. nawet batona bez okazyjnie... sorki bułe Jachowi na spacerze

Róża , jak tak przygarniasz pociechy... to przygarnij Jaska... Oni się razem z Filiposem wypośrodkuja i jakbyś dzieci nie miała...:)

Hoborr ale ja już muszę wiedzieć co w brzuszku się kręci... :)

oki siadam do roboty zajrzę później

a tę Marynare chyba jednak zamówie...a co kiedyś trzeba zaryzykować.. najwyżej będę ją u teściów na wsi nosić:):

12 lata 2 miesiąc temu #455442 przez aska27
Dzień dobry.... :)

Na początek napisze,ze jakoś zimno się zrobiło ...trochę za wcześnie jednak!!!!

No to ja Wam napisz,ze mój maż tez nie kupuję nic Mikołajowi i tak się zastanawiałam czy on tak ma czy większość mężczyzn. Czasem jednak bym chciała,zeby kupił jakis drobiazg nawet , no nic tak ma.

Oposku ja też chce na andrzejkową imprezę! a dzisiaj tylko mój maż baluje.

i coś tak gratis..bo fajne :blink:
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #455469 przez przyszla_mama
hej kochane :kiss:

Na pewno niesamowicie tesknilyscie za mna :P

u nas wszystko w porzadku, maly obecnie szaleje za FASOLKAMI! codziennie musimy spiewac ich piosenki conajmniej 40 minut. jak juz nadchodzi czas i ma na ta ochote bierze mnie za reke, podbiega do komputera, pokazuje na fotel ze mam usiasdz, wskakuje mi na kolana i czeka na teledyski z dzieciakami. jak przestaje na moment spiewac w rozpacz wpada :) :) jak slysze kolejny raz: szczotko, szczotko, hej sszczoteczko albo mydłooooo to mi slabo :P chociaz jako dziecko fasolki uwielbialam :)

my jutro idziemy na weselisko! to bedziemy tancowac :) nie odzywalam sie bo robilam pannie mlodej - mojej dobrej kolezance, taki prezent, prezentacje slubna. Na weselu okolo 22, puscimy na projektorze ta prezentacje. Trwa okolo 15 minut, beda zdjecia z dziecinstwa obojga, czesc taka z humorem i romantyczna.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Duzo pracy przy tym mialam, bo obrobek duzo bylo, efektow specjalnych itp itd ale wyszlo pieknie :) i romantycznie, i wesolo i wzruszajaco :) do kazdej czesci dobralam super muzyczke, mam nadzieje ze wszystko wypali, 3majcie kciuki :)

jA NIE mam teraz jak nadrobic Was, bo koncze ta prezentacje i mam dzis zajecia. ale obiecuje ze po weselisku zawitam na dluzej.

Mam tylko ogromna prosbe do Oposka

Oposku - jakis czas temu dawalas link do takich fajnych kapciuszkow dla dzieci, na allegro byly sprzedawane. Calosciowo byly zakladane, ze skorki wykonane, a od spodu zamszowe. Bylo napisane ze sa antyposlizgowe i polecane przez ortopedow. Zapisalam sobie gdzies te linki ale musil mi je maz wykasowac bo za chiny nie moge znalezc, a wlasnie na gwalt mi takie kapciuszki dla Arka sa teraz potrzebne. Probowalam szukac sama ale takich nie moge znalezc. Moglabys pomóc? :kiss: :kiss:

ściskam Was wszystkie serdecznie i caluje :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #455648 przez Oposek
Przyszła Mamo nie ma żadnego problemu:)
Te do których link dawałam to paputki:
www.paputki.com.pl/ , są też oczywiście na allegro:
allegro.pl/skorzane-paputki-0-5-lat-kapc...cja-i2731679060.html

Oprócz tego są też inne firmy, inne wzory:
ekotuptusie.pl/
www.inch-blue.com/uk/
www.coocoo.pl/producenci/inch-blue-buciki-dla-dzieci.html
www.preshoes.pl/
ekobaby.pl/sklep.php?cat=24

My przetestowaliśmy już ich sporo i BARDZO Ci polecam. Możesz dokupić bluzeczkę,czy body z tym samym motywem, zaprojektować sama, zmienić kolory, poprosić o dodatkową podeszwę- co tam tylko chcesz, ale naprawdę kapcie są super. Co jakiś czas są różne promocje i obniżki, można wtedy kupić naprawdę tanio (np w zakupach grupowych są buciki inch za 19 zł, normalnie 79) . Na stronie paputków jest teżwyjaśnione, dlaczego dziecko do trzch lat powinno chodzić w takich bucikach albo samych skarpetkach, a nie innych kapciach.

12 lata 2 miesiąc temu #455650 przez Oposek
Tak w ogóle to dzień dobry:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #455724 przez różyczka
A Oposkowa jaki se lifting profilu strzeliła fiu fiu fiu :lol:
nowy sliczny avatar, nowe suwaczki...sie zna te języki widze :silly:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 2 miesiąc temu #455825 przez Oposek
U nas dziś pogoda lepsza niż wczoraj, ale nadal chłodno. Chyba zima idzie :( i znowu trzeba będzie się ubierać w trzy tony ubrań :dry: My już po zajęciach, po spacerku, po obiedzie, Młody śpi, a po południu mamy gości:) No i weeeeeekend wreszcie:)

Różyczka widzę, że Ty też masz obcjojęzyczne napisy w suwaczku :) My - piligloci powinniśmy trzymać się razem, co nie? :lol:

Asia ja liczę, że mojemu mężowi się to zmieni, jak Filip będzie starszy. Tak się łudzę;) W każdym razie swojej pięcioletniej siostrze czasem kupi jakiś drobiazg bez okazji, mnie też, więc może i o synku nie zapomni;)
A Andrzejki to przecież za miesiąc dopiero? może jeszcze się wybierzecie razem na jakąś imprezę:) Ja też uważam, że za zimno... Nie wiem nawet w sumie, jak tego mojego klopsa ubierać teraz...

Nati to czekamy na fotki w nowej marynarze:)

Hoborku i kiedy usg?:) ja też się już wieści doczekać nie mogę!!!

Rika hop hop, jak nocka minęła? :)

Przyszła Mamo fajny prezent taka prezentacja:) My żeśmy też robili- dla naszego świadka. I oczepiny żeśmy prowadzili:)

A gdzie zabalowały Basba i Ania????

12 lata 2 miesiąc temu #455914 przez masuska
Cześć,

Padam na ryło.

Dobranoc.

12 lata 2 miesiąc temu #455932 przez aniaw
Pozdrowionka z sanatorium dla gruźlików :lol:
Normalanie kaszlemy z Tomim nieziemsko ale niby już nam przechodzi :P
Ostatnio sie śmiałam, że zaraził nas Tomi jakąś ptasią grypą bo przyniósł choróbsko z pracy a tam podobno połowa poczty chora, więc te gołębie pocztowe pewnie coś przenoszą :lol:

Dzis jeszcze wymecze się na dyżurze i jutro i weekend :lol:
A i wymysliłam, że robimy sobie w pracy długi weekend listopadowy i od 1 do 4tego listopada zamykamy lecznice :lol: :lol: :lol: Jupiiiii :lol:

Bobasy sa nieziemskie :) Dominis ma manie rozbierania się i dziś się obudziłam a ten w samej pieluszce leży :ohmy: Wylazł z piżamki i śpiworka :S
A Szymi jak wstaje rano to sam wyłazi z łózeczka górą, przychodzi do mnie do pokoju i kładzie się obok do mnie do wyrka z jakąś ksiązeczką :laugh: Jak Dominis to widzi to tez przybiega i mamy łózkowe wariacje :lol:

Chłopaki, żeby nie zapeszyć na razie sie trzymaja dzielnie choć katar czasem ich dopadnie :S

Oposek dziękować za foty i czekać jeszcze na nadmorskie :)

Przyszła-Mama super pomysł, trzymam kciuki, żeby wszystko wypaliło :)

Asiu mój Tomi to zawsze myśli o chłopakach i ciągle im coś kupuje ale w wiekszości to słodycze ;) Był czas, że Szymi jak pytałam gdzie jest tata mówił , że poszedł do sklepu po jajo :S (chodziło o jajko niespodziankę :S )
Przy Szymim to za większością zabawek Tomi jeździł i wynajdywał :lol:
Moje chłopaki to tak średnio bawią sie pluszakami, więc wiekszośc wyladowała w garażu :P
Ale za to Szymi karmi kaszką swoje samochodziki :lol:

Hoborku ale super usg i dzidzia kopie i będzi9esz odpoczywać, matko trzymam wciąz kciuki za Ciebie i maleństwo i żeby Adusia zbytnio Cię nie męczyła :kiss:

Rózyk ale super Tobie w czerwieni i jakiego podkradłas bobasa :lol:

Basba mój Szymi pipa wołał na piłkę :lol: W święta był niezły kwas jak on do cioci z tekstem - Ciocia pipa i pokazła palcem :lol: Cicia w szoku a on chciał żeby podała mu piłke :S

Masuska extra kiecki :lol: Ja ostatnio tez jakas padnieta jestem ;)

Nati własnie wyobraziłam sobie Ciebie w tym żakieciku na wsi i spoko wkomponowałas się w tło :lol:

Rika to czekamy na wieści kiedy parapetówka :laugh: I fajnie, że masz zdolności krawieckie, może jakiś namiot dla siebie zaprojektuje i mi uszyjesz??? :lol:

A wiecie co, do lecznicy osrtatnio dostarczono jakąś zaległa poczte i dałam to wszystko szefowej bez przegladania a ta wyjmuje jakieś avizo i mówi coś w tym stylu:
- Zobacz znowu jakaś pomyłka, ciągle dostajemy jakies pomylone listy, mógłby się wreszcie listonosz przyłożyć do swojej pracy.... i nakręca się i nakręca - a ja patrze a to awizo do mnie na nowe nazwisko :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #456093 przez aska27
Aniu no to pięknie! Brawa dla Twojego męża :) No,ale Twoja szefowa niezła jest hehe dobrze,ze zaczęła się żalić na pocztę, listonosza,bo by jeszcze wyrzuciła co nie trzeba i nici z przesyłki by były :blink:

Oposku ano andrzejki za miesiąc,wiem wiem..ale najbliżesz swięta to wiadomo jakie... a te imprezowe to właśnie pod koniec listopada. Hmm, w sumie jak sę chce to okazja zawsze moze się znaleźć,no nie? :silly:

Hoborrku i jak???

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka