BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu #454340 przez różyczka
Basbo no daje popalic królewna na maksa, ciagne nogi za soba a powieki na zapałki stawiam w pracy, zmarchy mi sie porobiły straszne, okropnie wygladam przez to zmeczenie ciagłe :( dzis 5 butelek w nocy czyli dalej jak noworodek :dry:
podłogi mam niby...ale nie do konca wiec bałagan jest dalej a konczyc beda za tydzien :dry:
ogólnie mam doła, a żeby nie narzekac w kołko to nie pisze tu tylko podczytuje w wolnej chwili co u Was. Super fotke zrobiłas :)
dzis zaspałam ale dobudzic sie nie moge wiec siedze, pije kawe i czytam forum a Bianka rozwala omleta i rozmazuje jogurt :S nawet juz nie sprzatam w domu bo za chwile i tak jest chlew....

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #454361 przez natimp1
Hej Dziewczyny

Masuska jestem jestem.. teraz minimalnie mam więcej czasu w pracy to będę zaglądać.
dziś padnięta na maksa jestem , Jasioras dał popalić ze ho ho ho .
a tak jakos leci... mało czasu mam ostatnio, a ostatnie nocki mało ciekawe tak więc z dostosowuje wyraz twarzy do zbliżającego się hallowen .....

Basba -film avatar ok
Rózyczko... cudna Księżniczka w avatarku .. strojnisia modnisia:)

Masuska dajesz radę z Piotrusiem.. może zębole..??

12 lata 2 miesiąc temu #454370 przez masuska
Różyczko, oj, oj... no chciałabym jakoś pomóc, ale widocznie ta śliczna księżniczka w awatarku musi pazurki pokazać. A z bałaganem to Piotrek tak samo. Najlepiej jakby bułkę wetrzeć w wykładzinę i to całą, bo pewnie głodna nie?

Nati tak myślę że zęby, bo i paluchy pcha właśnie w przerwę na kły.

Piotrek odstawił dziś 2 numery. Utopił dziadkom obydwa piloty do TV:) A co tam:) no i jeszcze zaskoczył mnie tak. Siedzi sobie w swoim kącie, a ja przy komputerze z kawą i nagle słyszę, mama mama, no to pytam o co chodzi, mama mama, gu, dada dada:)

Tłumaczę: Mama, światło, pampers. z tym światłem to nie zakumałam, ale pampers był pełen:) Więc:)

Ale i tak przebrać się nie daje, a ubrać o masakra. Dzisiejszy dzień jakiś humorzasty. I zjadł mi całą sałatkę z surimi:(

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #454374 przez aska27
Dzień dobry!

Oposku Mikołaj nosi tez 86, co chwile wyjmuję ciuszki z szafki,bo juz za małe są :blink:

Masuska może rzeczywiście zęby...albo na śnieg :blink: oby Piotrusiowi szybko humor wrócił.

Kupiłam dzisiaj Mikołajowi duze kredki i własnie rysujemy :) pisaki musiałam pochować ,bo buzia była cała umorusana :laugh: no i zaczęło się! :)

12 lata 2 miesiąc temu #454398 przez natimp1
dziewczyny jeszcze chwila i ja będę od Was odkupować ubranka dla Janka:) mój sporadycznie w 86 w chodzi, generalnie 80 wystarczą:) wiec jak macie body na obuciu to jestem:)

Mauska -sałatka surimi mniam mniam.. za mną chodzą krewetki w jakimś sosie .. np musztardowym.. o to jest to

Asia .. ja tez pisaki skonfiskowałam...:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #454413 przez basba
Masuska ja juz 2 chlepczę :) Super że Pitowi przeszkadza pełna pielucha. Matko jak ja sobie pomyślę o tym okresie oduczania to aż nie ciary przechodzą... :S Moze z Wiki pojdzie lepiej. W końcu kupala i siku ładuje raz po raz w nocnik :lol:

A.... Nati jak Ok film to spoko hehehehe. Ty juz kobieto z tym haloween nie przesadzaj. Tak wogóle to dobrze ze mi przypomniałaś. Jakieś cukierki musze kupic jak dzieciaki zaczna chodzic to musze coś mieć w zapasie. A Jasiu co tak cie w nocy meczy też co???

Asiu no niestety dzieci zbyt szybko rosną. Ja ostatnio z przerażeniem stwierdziłam ze Antek wszystkie portki ma za krótkie. Tak wiec znowu wydatek kilku par spodni mnie czekał :S

Rózyczko kochana no nieźle ta twoja córa daje ci popalić. Moja jak w nocy sie prebudzi to wrzeszczy tylko " mama puć daj!" (czyli pić- herbatke) zazwyczaj dopija do końca, pokołysze ją trochę w łóżeczku i chrapie dalej. Dzisiaj do 6:15 spała. Kurcze myślałam ze podłogi masz już skończone a tu sie ciągnie, co? Matko podziwiam cie.. ja to bym już dawno chyba szału dostała.

Teraz mi sie przypomniało! Wiecie jak Antek wołał na picie??!! Pipa!!!! Matko jaka siara w sklepie zawsze była :lol:

A co do sprzatania to prosze mnie wogóle nie denerwować! Wczoraj przed 19 odkurzaczem jubel sprzątałam bo normalnie masakra... na co wszedł do domu mój mąż z pracy i tekstem- a po co ty sprzatasz? Jutro i tak tak samo będzie wyglądać! :S

EDIT: Nati ja ci bodziaki mogę podesłać ale czy Jachu w różu dobrze by sie czuł???

12 lata 2 miesiąc temu #454433 przez masuska
Aska, u nas to samo z mazakami, pisakami i kredkami świecowymi. A te w drewnianej oprawie jakoś do buźki nie trafiają:)

Nati tą sałatkę z surimi robię już 4 dzień. Mam na nią ogromną ochotę:) A jadłaś sałatkę z alg morskich? Rewelacyjna, ale nie mogę samych alg dostać, tylko gotową sałatę:( Nati ja bodziaki oddaję sąsiadowi, ma 6 miesięcy i już nosi 74-80, Piter ledwo zdąży wyrosnąć a sąsiad dodziera:) A jaki malutki się urodził:) 2600 tylko, a teraz, chłopisko:)

Basba, ja też zaraz po drugą pójdę:)

o właśnie mleko zostało rozsmarowane po ławie:P I wklepane:P hehehe nie mogę z niego:)

Asia, na śnieg to my czekamy niecierpliwie, sanki już gotowe są:)

12 lata 2 miesiąc temu #454455 przez aska27
Masuska macie już sanki? woow.. no to tylko wyglądać śniegu :blink:

A u nas pogoda taka jakas kiepska.

Dziewczyny ,a Wasze szkraby lubią pluszaki?
Mikołaj bardzo, szczególnie zostały wyróżnione dwa misiaki, bez nich ani rusz :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #454481 przez aska27
aa Rózyczko :silly:
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #454492 przez basba
Hehe Asiu dobre! Ja tam jestem zdania ze dom to nie muzeum... no ale wieczorem musze ogarnąć coby niespodziewani goście szoku nie doznali :S :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #454498 przez aska27
basba napisał:

Hehe Asiu dobre! Ja tam jestem zdania ze dom to nie muzeum... no ale wieczorem musze ogarnąć coby niespodziewani goście szoku nie doznali :S :lol:

ano racja :laugh: :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #454525 przez masuska
Sanki są od miesiąca:)

Asiu Piotrek ma swojego Misia "Misia" i on jest zawsze przy Piotrze, czy idzie spać, czy je, czy bawi się. Zawsze musi być Misio Misio. W razie prania jest Myszard:)

No i zgadzam się a Wami Basbo i Asiu:)

12 lata 2 miesiąc temu #454542 przez natimp1
allegro.pl/a17-dlugi-zakiet-marynarka-sz...z-l-i2717918379.html

tak chwilowo z innej beczki znacie na allegro sprzedawce inkastyle... a dokładnie ciuchy.. kusi mnie tez żakiet żeby sobie na urodziny od rodziców zamówic ale nie znam tego sprzedawcy i nie wiem jakie ma ciuchy

Aska u nas średnio z pluszakami, lubi natomiast tego hipcia z biedronki co swieci i daje dźwięki... kiedyś się go bał.. teraz lubi ale bez szału... jak ma dzień to ciagle hipus i świecenie a jak nie to nie..

12 lata 2 miesiąc temu #454566 przez basba
Asiu moja Wiki nie ma zadnej przytulanki - jej przytulanką w sumie jest pielucha tetrowa :) Antoś długo też nie miał-poza pieluszką tetrową- dopiero po swoim roczku upodobał sobie jakąś przytulankę . Te dwie rzeczy uratowały mnie po przebudzeniu sie Antka z narkozy po operacji...

12 lata 2 miesiąc temu #454735 przez masuska
Nati, ciekawy ten żakiet, szczególnie podoba mi się kolor nr1:)

Mnie za to naszło na sukienkę, czerwoną:) albo w ogóle na kieckę, ale wyjścia żadnego nie mam:(

Basba, a u nas wielka miłość do pluszaka zaczęła się od szpital:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka