- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
podłogi mam niby...ale nie do konca wiec bałagan jest dalej a konczyc beda za tydzien
ogólnie mam doła, a żeby nie narzekac w kołko to nie pisze tu tylko podczytuje w wolnej chwili co u Was. Super fotke zrobiłas
dzis zaspałam ale dobudzic sie nie moge wiec siedze, pije kawe i czytam forum a Bianka rozwala omleta i rozmazuje jogurt nawet juz nie sprzatam w domu bo za chwile i tak jest chlew....
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska jestem jestem.. teraz minimalnie mam więcej czasu w pracy to będę zaglądać.
dziś padnięta na maksa jestem , Jasioras dał popalić ze ho ho ho .
a tak jakos leci... mało czasu mam ostatnio, a ostatnie nocki mało ciekawe tak więc z dostosowuje wyraz twarzy do zbliżającego się hallowen .....
Basba -film avatar ok
Rózyczko... cudna Księżniczka w avatarku .. strojnisia modnisia:)
Masuska dajesz radę z Piotrusiem.. może zębole..??
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Nati tak myślę że zęby, bo i paluchy pcha właśnie w przerwę na kły.
Piotrek odstawił dziś 2 numery. Utopił dziadkom obydwa piloty do TV:) A co tam:) no i jeszcze zaskoczył mnie tak. Siedzi sobie w swoim kącie, a ja przy komputerze z kawą i nagle słyszę, mama mama, no to pytam o co chodzi, mama mama, gu, dada dada:)
Tłumaczę: Mama, światło, pampers. z tym światłem to nie zakumałam, ale pampers był pełen:) Więc:)
Ale i tak przebrać się nie daje, a ubrać o masakra. Dzisiejszy dzień jakiś humorzasty. I zjadł mi całą sałatkę z surimi:(
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku Mikołaj nosi tez 86, co chwile wyjmuję ciuszki z szafki,bo juz za małe są
Masuska może rzeczywiście zęby...albo na śnieg oby Piotrusiowi szybko humor wrócił.
Kupiłam dzisiaj Mikołajowi duze kredki i własnie rysujemy pisaki musiałam pochować ,bo buzia była cała umorusana no i zaczęło się!
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mauska -sałatka surimi mniam mniam.. za mną chodzą krewetki w jakimś sosie .. np musztardowym.. o to jest to
Asia .. ja tez pisaki skonfiskowałam...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
A.... Nati jak Ok film to spoko hehehehe. Ty juz kobieto z tym haloween nie przesadzaj. Tak wogóle to dobrze ze mi przypomniałaś. Jakieś cukierki musze kupic jak dzieciaki zaczna chodzic to musze coś mieć w zapasie. A Jasiu co tak cie w nocy meczy też co???
Asiu no niestety dzieci zbyt szybko rosną. Ja ostatnio z przerażeniem stwierdziłam ze Antek wszystkie portki ma za krótkie. Tak wiec znowu wydatek kilku par spodni mnie czekał
Rózyczko kochana no nieźle ta twoja córa daje ci popalić. Moja jak w nocy sie prebudzi to wrzeszczy tylko " mama puć daj!" (czyli pić- herbatke) zazwyczaj dopija do końca, pokołysze ją trochę w łóżeczku i chrapie dalej. Dzisiaj do 6:15 spała. Kurcze myślałam ze podłogi masz już skończone a tu sie ciągnie, co? Matko podziwiam cie.. ja to bym już dawno chyba szału dostała.
Teraz mi sie przypomniało! Wiecie jak Antek wołał na picie??!! Pipa!!!! Matko jaka siara w sklepie zawsze była
A co do sprzatania to prosze mnie wogóle nie denerwować! Wczoraj przed 19 odkurzaczem jubel sprzątałam bo normalnie masakra... na co wszedł do domu mój mąż z pracy i tekstem- a po co ty sprzatasz? Jutro i tak tak samo będzie wyglądać!
EDIT: Nati ja ci bodziaki mogę podesłać ale czy Jachu w różu dobrze by sie czuł???
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati tą sałatkę z surimi robię już 4 dzień. Mam na nią ogromną ochotę A jadłaś sałatkę z alg morskich? Rewelacyjna, ale nie mogę samych alg dostać, tylko gotową sałatę Nati ja bodziaki oddaję sąsiadowi, ma 6 miesięcy i już nosi 74-80, Piter ledwo zdąży wyrosnąć a sąsiad dodziera:) A jaki malutki się urodził 2600 tylko, a teraz, chłopisko:)
Basba, ja też zaraz po drugą pójdę
o właśnie mleko zostało rozsmarowane po ławie:P I wklepane:P hehehe nie mogę z niego:)
Asia, na śnieg to my czekamy niecierpliwie, sanki już gotowe są
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A u nas pogoda taka jakas kiepska.
Dziewczyny ,a Wasze szkraby lubią pluszaki?
Mikołaj bardzo, szczególnie zostały wyróżnione dwa misiaki, bez nich ani rusz
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hehe Asiu dobre! Ja tam jestem zdania ze dom to nie muzeum... no ale wieczorem musze ogarnąć coby niespodziewani goście szoku nie doznali
ano racja
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiu Piotrek ma swojego Misia "Misia" i on jest zawsze przy Piotrze, czy idzie spać, czy je, czy bawi się. Zawsze musi być Misio Misio. W razie prania jest Myszard:)
No i zgadzam się a Wami Basbo i Asiu
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak chwilowo z innej beczki znacie na allegro sprzedawce inkastyle... a dokładnie ciuchy.. kusi mnie tez żakiet żeby sobie na urodziny od rodziców zamówic ale nie znam tego sprzedawcy i nie wiem jakie ma ciuchy
Aska u nas średnio z pluszakami, lubi natomiast tego hipcia z biedronki co swieci i daje dźwięki... kiedyś się go bał.. teraz lubi ale bez szału... jak ma dzień to ciagle hipus i świecenie a jak nie to nie..
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie za to naszło na sukienkę, czerwoną albo w ogóle na kieckę, ale wyjścia żadnego nie mam:(
Basba, a u nas wielka miłość do pluszaka zaczęła się od szpital:)