- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
a kotka powiadasz...co 2 lata
hmmm a odrobaczac?
Nati Wielmożna Dochtór Rołz wystarczy jak powiesz
niezłego masz małzonka musze przyznać
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Ania pierwsze słysze - perfumy dla niemowląt?? - czego to ludzie nie obmyślą!
No właśnie Rika na fb siedzi a tu nie zaglada. Ale tam z komórki pisze to może tu nie może jakoś wejść. - ja mam tak czasem.
A miałam nic nie pisać na ten temat ale mni ejuż szlak trafia . Chodzi o sprawę tej baby która zamordowała 6 dzieci. Od kilku dni wyklinałam ją w duchu.. Ale teraz sobie myślę że baba po prostu musiałą byc nienormalna i do tego alkocholiczka - bez jakicghkolwiek uczuć. No tak - ale wierzycie że nikt nie zauważył jej wcześniejszych ciąż??? kurator, opieka, sąsiedzi?? zgroza!!!!!!! uf aż mi ulżyło.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoboorku, zdjęcie można powiększyć i widać dokładnie rodzinkę Swoją drogą ciekawa jestem kto rośnie w brzuszku. A wiesz, jak spojrzałam na suwaczek i zobaczyłam 23 tydzień to kopara mi opadła:)
o kurcze nei wiedziałam że da się powiększyć zdjęcie!!!!!! ale ze mnie niedojda!
I mi tez kopara opadła gdy mi uśiwadomiłaś że to już ten tydzień!!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Dla mnie to jakiś absurd
Pamiętam jak kilka lat przed pierwszą ciążą miałam fazę i wszędzie czułam bobaski aż szefowa się ze mnie śmiała
Rose odrobaczać to zalecam 3-4xdo roku bo pasożyty są niestety powszechne a wielu właścicieli nawet nie jest tego świadomych Pisałam jakiś czas temu o tym, że do domu z chodników i trawników znosimy na butach jaja i lary najróżniejszych pasożytów a kot myjąc się to zlizuje i się zaraża Najwłaściwsze jest badanie kału kota przed podaniem preparatu odrobaczającego ale jeszcze mało kto to robi
Hoborku te historie o tyc nieludzkich kobietach to a nie jestem w stanie skomentować
edit.
A ja dziś na 2 dyżurach i finalnie ok 21 w domu od rana Ledwo żyję a jak się wytęskniłam za małymi Oni nie poszli spać bo czekali na mnie
Jutro też 2 dyżury obskoczyć przy czym na 2 dyżurze 2 wieczorne operacje, więc niewiadomo do której się zejdzie
Ps czy macie jakieś fajne namiary na kalendarze? Taki żeby zrobić kalendarz ze zdjęciami bobasów na prezent
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
najpierw do rzeczy
Gdyby któraś chciała to namiar na Pana ktory robil mi portret. To galeria jego prac, a gdyby któraaś chciała przesle tak jak Basbie na priwa cennik, bo rozni sie od tego co na stronie podane
www.wieliczko.pl.tl/Galeria/index.htm
Aniu - jesli chodzi o program to jest to
Photo DVD Maker Professional
Im wyzsza cyferka na koncu, tym nowszy program
ja chyba robilam w Photo DVD Maker Pro 8.21 ale jutro zapytam meza i podpytam z jakiej stronki sciagal, bo to z crackiem trzeba od razu. takze dam ci Aniu znac i jak bedziesz miala nowszy program to po kolei ci wszystko wtlumacze co i jak, bedzie ci szybciutko robic, bo nam duzo czasu doszlo dojscie do niektorych funkcji a jak sie okazalo sa banalnie proste jak juz sie do wszystkiego dojdzie
A miałam nic nie pisać na ten temat ale mni ejuż szlak trafia . Chodzi o sprawę tej baby która zamordowała 6 dzieci. Od kilku dni wyklinałam ją w duchu.. Ale teraz sobie myślę że baba po prostu musiałą byc nienormalna i do tego alkocholiczka - bez jakicghkolwiek uczuć. No tak - ale wierzycie że nikt nie zauważył jej wcześniejszych ciąż??? kurator, opieka, sąsiedzi?? zgroza!!!!!!! uf aż mi ulżyło.
jest to straszne, ze w ogole kobieta jest zdolna do takiego czynu, ale tu wychodzi przy okazji wlasnie jaki jest nasz chory system. po pierwsze tak jak piszesz hoborrku gdzie kurator, opieka itd po drugie - to rowniez beznadziejne jest w naszym kraju, ze antykoncepcja jest tak kosztowna. W innych krajach jest inaczej. Pomyslcie sobie ile taka spirala kosztuje, czy inne sposoby. Podwiazania nie wykonuje się na życzenie pacjentki. W uzasadnionych przypadkach można wykonać a nawet glupie prezerwatywy to dla jakiejs rodziny odbiegajacej od normy to na pewno jest wydatek na ostatnim miejscu i ostatnia rzecz o jakiej mysla. A pozniej w takich rodzinach pojawiaja sie dzieciaczki biedne ktore najbardziej cierpia. Ale oczywiscie fakt ze to zrobila i nie miala skrupolow jest straszny
- przyszla_mama
- Wylogowany
- rozmowna
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
przepraszam ze tylko tak perfidnie Was podczytuje,ale Ja mam czas na podczytywanie jedynie w pracy;)w domu Mati chodzi spac 21,30-22 popsuł mi sie całkowicie,i z wieczoru dla siebie doopa..
Masuska 50 twarzy Geya,kolezanka kupila i czyta zachwalała
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska co do choroby dziewczyn to one chorują tylko wtedy jak je teściowa zarazi, innej choroby nie pamiętam, serio.
Basba u nas po śniegu ani śladu nie zostało i jest ciepło tylko deszczowo
Aniaw lodówka stoi ale mąż coś źle obliczył i szafki za wysoko powiesił i wczoraj je obniżał o 6 cm, teraz trzeba dziury załatać...
Zdjęcia śniegowców świetne
Oposek byłaś w pobliżu to czemu nie zajechałaś?
Ale tam, ostatnio wszyscy mnie mijają dalekim łukiem, no moja siostra była w Warszawie i nawet nie zadzwoniła
Przyszla_mamo super że się wybawiliście
O jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa ile mam stron do nadrobienia
Oposek zaraz napisze co u nas
O ile małe się nie obudzą bo nadrabianie Was zajmie mi pewnie czasu do rana aż miło, a Wy tu ciągle piszecie że forum pada... taaaaa ciekawe z której strony?
Normalnie chyba więcej Was nie opuszczę na tak długo...
Oposek a na allego nie ma takich rajstop z absem?
Różyczko tą aukcję widziałam z Twojego linku normalnie lałam ze śmiechu
Masuska chodzi Ci o te linki do ubrań z Bon Prix? Ja lubiłam siedzieć na aukcjach w weekendy kiedy mało ludzi było :)albo późno w nocy albo o świcie
Basba ja też teraz choruję wszyscy wyzdrowieli to myślałam ze mnie nie weźmie a mnie na samym końcu jeszcze złapało
A co do prezentu na chrzest to np moje dziewczyny dostały bransoletki złote z wygrawerowanym imieniem a z drugiej strony blaszki data urodzenia są świetne, ogólnie ja nie lubię takich rzeczy jak figurki itp itd bo tylko stoi i kurz zbiera a żadnego pożytku z tego nie ma.
O właśnie tak jak Oposek napisała
Różyczko my byliśmy tylko na moment na cmentarzu z małymi i jak wracaliśmy do samochodu to Olka tak się darła ze myślałam ze zmarłych pobudzi... głodna była ale przecież jadła przed wyjściem
Masuska ja nie lubię farb z garniera bo mi słabo kolor łapie i nigdy nie wychodzi taki jaki bym chciała... Zresztą, ja zawsze sama sobie włosy maluję, jak już tu wiele razy pisałam u fryzjera byłam 2 razy w życiu
Nati spóźnione życzenia ale szczere oczywiście. Wszystkiego najlepszego
Przyszla_mamo gratuluję rozkręcenia nauczania młodocianych:)
Różyczko przykro mi że tak wyszło z tym rozwodem zawsze wydawało mi się ze jesteście idealną parą z tego co pisałaś...
Różyczko moje dziewczyny też ładują papier do kibla, śmieci do kosza, ale na szczęście tylko śmieci naczynia do zlewu, ze zmywarki wyjmują czyste i wrzucają do szuflady bo pozwalam im zająć się tylko sztućcami. No ogólnie one wszystko razem robią Takie dwie papużki i w dodatku nierozłączki...
Hahaha Hoborr to żeś zaszalała z tymi 6,5
Masuska już chyba kiedyś pisałam ze Ola wrzuciła pilota do kibla zaraz po tym jak teściowa wylała rosół i nie zdążyła spuścić wody
Aniaw takiej to dobrze, ja nigdy nie byłam w górach... a Twój Szymek mnie po prostu rozwala, takie ma pomysły
O matko!!!!!!!!!!!! To Hoborr ma już 23 tydzień????? Rany!!!!! Ile mnie nie było tutaj...
Hoborr jaka śliczna Adusia i jakie ma włoski i jak dużo kurcze moja Ola tak malutko ma irokez z niej jest taki i rośnie jej grzywa a ztyłu tak jakby od niechcenia
Nati fajnie że impreza się udała też bym chciała gdzieś wyskoczyć... na jakiś balecik mały
Masuska jak to 3 cykl bez miesiączki? Wiesz może po tym wymrażaniu się poprzestawiało wszystko? mówił coś lekarz na ten temat? Ja jak nie miałam miesiączki to okazało się że mam torbiel, znaczy miałam te miesiączki ale np co 2 miesiące...
Hoborr dobrze napisałaś Masusce zawsze jest jakieś ALE a jak już się stanie to nie ma odwrotu i trzeba się cieszyć
Aniaw fajnie że wszystko się udało ja nie wyobrażam sobie jechać z małymi tak daleko bo one do Pisza dojechać nie mogą zwykle śpią i budzą się jakieś 20-30 km przed domem ale w ciągu tych kilometrów nadrabiają marudzenie za całą drogę w której spały...
Oo Hoborr zdjęcie rodzinki co prawda niekompletne ale śliczne
O rany Różyczko co zrobiłaś?? Przepraszam ale uśmiałam się jak nie wiem z tego leku nasennego wiem że Tobie nie jest do śmiechu... Może podrzucisz mi ją na tydzień to moje małe by Ci ją wyszkoliły Ja kładę je spać teraz o 23 i śpią do rana. Tzn do 9-10
Basba a znasz kogoś kto nigdy przenigdy nie miał ospy? Ja jestem zdania ze lepiej jak dziecko przejdzie ospę i niż jak ma ją przechodzić w wieku dorosłym bo to jest choroba wieku dziecięcego i dorośli bardzo cierpią jak zachorują na to później...
Aniaw pierwszy raz słyszę o perfumach dla niemowląt i nie wyobrażam sobie czegoś takiego, ja uwielbiałam zapach moich dzieci takiego niemowlaczka
Hoborr, ja czytam wszystko co piszecie na poczcie ale ciężko mi się z telefonu pisze na forum więc dlatego milczę. Co do tej baby to bez komentarza, brak mi słów po prostu.
Aniaw ja robiłam te kalendarze ze zdjęciami w tamtym roku mojej babci, mamie i teściowej ale nie pamiętam u kogo, w każdym razie był A4 i tanio na błyszczącym papierze i na tym takim okrągłym do przewijania kartek wiszący. Teraz też robię ale większy i do nas na górę tylko. Bo teściowa nawet go nie powiesiła
Dobra teraz co u nas
NIC
Dobranoc
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jakiś dzień pochmurny, pisać się nie chce....
generalnie mam drugi dzień wnerwa na Jelenia wiec się nie wypowiadam zbyt wiele bo ugryźć mogę....
ale Was serdecznie ściskam całuje i pozdrawiam
Basba jak synowa
Hobborku ja nadal czekam na info o brzuszkowym stworku
Masuska jak byś wyszukała jakieś promocji na darmowe bluzki dla mnie to wdzięczna będę
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Rika co prawda znam kilku co nie przechodzili ospy- ale im nie zazdroszczę tak licząc sobie to moi mogą być chorzy no nawet na swięta tak więc nie uśmiecha mi się to specjalnie
I co to znaczy NIC! Dzieczynki już wyzdrowialy ty pewnie tez juz pomału wiec najwazniejsze
Nati a dzieki że pytasz Tylko proszę się nie smiać.... wczoraj małą diablicę kąpałam w czarcim żebrze.... dziecko spało jak aniołek całą noc! Cudowne te ziółka normalnie.... zawsze pomagają (Różyczko próbowałaś )
A jak tam zięciunio kochany, co??? Wcale nie piszesz!!!!!!! No i jak zdrówko Maksia? Temperatura zeszła?
Różyczko, Masusko, Oposku co was???
Aniu te perfumy dla niemowląt to jakaś paranoja. Wczoraj byłam u sąsiadeczki i normalnie naniuchać się nie mogłam hehehe . Mam nadzieję ze dzień w pracy jednak mimo wszystko jakoś szybko ci zleci. Ja ci powiem że uwielbiam wracać do domu po pracy.... jak mały skrzat biegnie z łapkami wyciągniętymi i uśmiechem na ustach krzycząc MAMA!!!!!!!! Antoniusz też oczywiście się cieszy tylko juz inaczej hehehe....
Anuska ja kiedyś kalendarze robiłam na takim jakby papirusie. Super wychodziły... ale zabij mnie - to było w 2009 roku i namiarów nie mam
Hoborrku no ja też nie mam siły komentować tej kobiety... masakra.
Przyszla_mamo jeszcze raz wielkie dzieki za maila Odpisałam Ja korzystam z programu Pinnacle Studio 14... zgrywam tam głównie filmiki z kamery i mozna świetne prezentacje też porobic- jakies tez zdjęcia wkomponowac, dać podkład... banalnie prosty...
Witaj Olka! Skrobnij chociaż co u Matiego
EDIT!
OPOSKU zapomniałam ci ostatnio podziękować za cynk odnośnie kuchni!
i Różyczko zapomniałam odpisać o smarkaniu w chusteczkę Wiki smarkoli. Zawsze w chusteczce zostają wydmuchane gile co nie znaczy ze jej fridą nie odciagam. Po prostu na spacerze w sklepie czy gdzieś gdzie nie mam fridy wiem że da sobie rade wysmarkujac nos
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Będę po południu to nadrobię i napisze co i jak!
Trzymajcie kciuki:)
No i ciekawe co będzie:)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas, tak jak Rika napisała, leje, szaro i buro. Na długie spacery pogody nie ma, na plac zabaw też nie bardzo, więc spacerujemy krócej, a potem nadrabiamy towarzysko w domu.
Czytam na bieżąco, potem poodpisuję, a na razie ściskam mocno:) A, no i jeszcze zakochaliśmy się w zupie dyniowej i cieście z dyni i robimy już któryś raz, ciągle nam mało...
Rika superancko, że wróciłaś
Hoborku ja też się zawsze denerwowałam, przed każdym dosłownie badaniem w ciąży miałam nerwa, więc doskonale rozumiem Ale na pewno wszystko będzie dobrze, Dzidzia się rusza, poprzednie badania były w porządku, więc głowa do góry! No i dziś już pewnie poznasz płeć!!!!!! Napisz koniecznie co i jak, trzymamy wszystkie kciuki!