- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A ja pierweszy dzien na chorobowym:)
No i juz się nudzi:)
Ale forum za to nie padnie:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Różyczko jak tam Bianeczka w nocy? Moja Ada ostatnio szaleje i tak sobie w nocy dziś myślałam czy znalazłaś jakiś sposób na Biabneczkę? Wczoreaj wieczorem nie chciała iśc spać i pomaszerowała to teścia do pokoju z misiami i ksiąeczkami - dziecko chicało siębawić jeszcze. A teść włożył ją do wózka i bujał! I usnęła! Zła byłam bo nie chce żeby tak jej pokazywać usypianie! Nigdy tak jej nie usypiałam a teraz o mi z takimi farmazonami wyskskuje! No i śpi w dzień ostatnio po 2 godziny! I chyba rzez to nie może wieczorem spać o 20! Dziś juz tego dopilnuję. Właśnie śpi to przed 11 będę sie tłukła żeby się obudziła. ale ze mnei wyrodnica!!
A od rana robiłam sorty w ciuszlkach Adusi. Ma tego wszzytkiego 6 wielkicjh pudeł! Częśc do wywyiezienia na budowę, eszta zostaje. A jutro i tak się może okazać że będzie chłopiec i znowu sorty w małych ubrankach! ojojoj choć mam zajęcie:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
Matko jak mi się nie chciało dziś wstać do pracy i pogoda tu taka deszczowa, bleee
Tak było extra na wyjeździe, odpoczęlismy, dzieciaki się wyszalały, Szymi cały czas opowiadał co widział
Podróż tylko wkurzająca bo chłopaki marudzili i strasznie nam się dłuuużyło, mimo, że jakiś mega korków nie było
Poza tym ogłaszana w mediach akcja znicz to jakas porażka bo widzieliśmy tylko 2 patrole i to w stolicy a na trasie zero
Ja tak na szybko bo czas ogarnąć się troche na dyżurze
Nati pracusiu przede wszystkim spóźnione życzonka urodzinowe
Fajnie, że wytańcowałaś się ale z tą zabawą to nie szarżuj, więsz w Twoim wieku...
Różyczko z akcji wózka nieźle się usmiałam
U nas z wyrzucaniem śmietków u małego od dłuższego czasu hit i mam nadzieję na dłuugo mu to zostanie
Przyszła_mama zapodaj nazwę programu do prezentacji bo ja też się zbieram do tego ale jakos nie wiem od czego zacząc Fajna tradycja z tą goracą czekoladą
I gratki pracowe
Masuska gratki za farbowanie, a mąż jest od tego, żeby cąfgle go szkolić
Fajny ten tort z pierniczkami
Dobre z tym wiadrem z wodą
Co do 2 bobasa to my pewnie byśmy się nie zdecydowali gdyby nie wpadka
Basba co do prezentu ta ja nie pomogę, sama ciagle mam z tym problem
A co tam u Was???
Hoborku ale cudna Adusia A jak tam z jej spaniem?
U dziadka to szymi nam nie chciał spać bo jak kładłam go do wyrka to on by jeszcze rybki poogladał albo do kurek poszedł zobaczyć czy spia, albo by poczytał
następnego dnia był tak na podwórku wymeczony, że padł jak mucha a z Dominisiem na szczęście problemu nie było, bo zaraz padał w łóżku po kapieli
O Hoborek bedzie więcej pisała suuuuper
jak tam się w ogóle czujesz?
Oposek a co tam u Was????
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie chłopaki uwielbiaja ogladac, ale Dominik tak różnie, raczej woli ksiązką z twardymi okładkami walnąć brata w głowę
A zwierzów to nam niestety brakuje
Ale jak coś o zaproszeniu oboorowym bede pamietac
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu to Ekstremalnie czekoladowe Malibu:)
Hoboorku, zdjęcie można powiększyć i widać dokładnie rodzinkę Swoją drogą ciekawa jestem kto rośnie w brzuszku. A wiesz, jak spojrzałam na suwaczek i zobaczyłam 23 tydzień to kopara mi opadła:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Co do Bianki (nie)spania- wypróbowałam juz WSZYSTKO-łącznie z desperackim krokiem jaki podjęłam ostatnio-czyli podaniem hydroksyzyny.
I wyobraźcie sobie.....NIC nawet lek nasenny na nią nie podziałał budziła sie co 2h i chlała mleko jak gdyby nigdy nic
czy to ta mleczna kanapka Masusko? zajebiście wyglada mniaaaaaam
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Aniu ale ja tęsknilam za Tobą
co ile sie szczepi kota?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Jezu normalnie ależ sie cieszę że poniedziałek Na forum w końcu mam czas wleźć... i trochę odpocząć w pracy- jakkolwoiek to brzmi
Wiki szaleje od kilku dni i nocy. Mieliśmy wyjechać na groby we wszystkich świętych ale koniec końców mąż jechał sam - Micha zasmarkana jeszcze zwymiotowała jednego wieczoru - myślałam że jakieś grypsko ją dopadło ale łakomczuch z niej bo tak jak jej pokroiłam parówkę tak zwróciła. W dodatku pani w środę z przedszkola uświadomiła mnie że w grupie Antka pojawiła się ospa... no nic ino se w łeb strzelić. Tak więc długi weekend spędziłam w domu z dziećmi. Życie....
Zaraz poczytam co u Was... Luknełam tylko na szybko i bardzo wam dziękuję za rady odnośnie prezentu. Z sąsiadką rozmawiałam wczoraj- stwierdziłyśmy że złożmy się na złoty łancuszek z medalikiem na którym wygrawerujemy datę urodzin Igusi.
Hoborku cudne zdjecia! A Adusia jakie ma śliczne włoski!
Dobra postaram się nadrobic ale nie obiecuje. Kolejną partie papierzysków mi przynieśli więc zmykam
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Matko jakiego mam nerwa na starego, normalnie ma szczęście ze dzis z Maksim spi u teściowej bo bym zatłukła Jelenia....
w skrócie miał zaniesc siki Jaska do badania bo w środe ide do lekarza prywatnie a wiem ze on karze te badania robic wiec zeby uchronić sie przed kolejną wizyta i 150 zł wydanymi miał isc.. i co.. po 1/ ubrał w to nianie, ze niby na spacerze po 2/ Jeleń nie powiedział ze do 10 jest punkt czynny a niania po 10 wychodzi na spacer.. po 3/ nie zostawił jej kasy, tylko zagadał ze ma zanieść .. jakiś nienormalny .,. siare robi i tyle.. i oczywiście mnie zjebał ze się czepiam..
Dzis jestem sama z Jankiem bo Maksi miał w sobotę gorączke a wczoraj takie 37,6 wiec mu odpuszczam na dwa dni przedszkole.. zrzędził jak stary no ale po co ma mu się przypałętać coś gorszego a dziwne ze prócz gorączki zero objawów...
masuska przegina z tym ciachem... przeslij kawałasa/
anka a ty rodzeństwa nie miałaś ze nie wiesz do czego sa twarde okładki w książkach
Rose - ale jak ja jestem stara ... to Tobie na per Pani trzeba zacząć mówić
basba ale jak to moją synową tak załatwiłaś????
Hobborku ze niby będziesz sie teraz tak leniwić... ze na l4, Jutro usg tak??? a Adula istna tatusiowa córeczka.. mini kopia normalnie
Oposku whe are you.......wszyscy zdrowi?
oki wracam do pracy zajrze jeszcze później
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu ale ja tęsknilam za Tobą
co ile sie szczepi kota?
Ale mi milusio
A kota teoretycznie co 2 lata przydałoby się zaszczepic na kocie choroby zakaźne i wścieklizne a dla moich pacjentów oczywiście co roku
Masuska loveee malibu
Hobor ale cudna Twoja rodzinka Tatusia córeczka
Basba ja też od rana w pracy odpoczywam od .... dzieci
Nati jasne, że mam rodzeństwo - siora do dziś ma uraz psychiczny tyle razy ode mnie dostała A dla męza gratulacje
Rika żyjesz????
Czy słyszałyście o perfumach dla niemowląt??????