- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lepiej smok niż kciuk:) A z odstawieniem jeszcze jest czas:)
Kupiła sobie Pani ta marynarkę?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
dla mnie temat smoczka, jest generalnie dziwny, np Maksi nie był taki wrazliwy jak Jachu, jak miał 14 mcy to mu nie dałam i tyle, maks w ogóle jest na zasadzie nie dadza to trudno, ale jak dają to głupi nie będę i nie pogardzę, Janeczek natomiast jak mu źle to chodzi i pokazuje ze dyda chce.... i się wycisza ... więc generalnie dostaje do spania, no i w przypadku choroby tyle ile potrzebuje..ale u niego jest tak ze jak próbujesz mu wyciągnąć po 10 min i jest afera to zostawiasz a on za chwile ni z tąd ni z owąd sobie odstawi..
zobaczymy jak będzie.. ja bez ciąży nie umiałam sie od fajek odzwyczaić w nerwach to od razu faja, wiec co tam będe mu zabraniać... ma jeszcze trochu czasu
a jeszcze jakieś dzieciaki na ZP w ogóle używają
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
A lasek, które notorycznie zwracają uwagę innym, że nie można i nie powinno się nie rozumiem w ogóle. To chyba taka próba podbudowania się- jestem taka zajebista, bo rodziłam naturalnie/moje dziecko woli cycusia/ wodę/ nocnik w zielone kropki
Jak moja macocha, która jest logopedą setny raz pyta, kiedy zamierzam odstawić od piersi to mówię, że koło 18stki ponoć zanika odruch ssania. A jak ostatnio zawstydzała mojego syna i mówiła "już masz prawie półtora roczku i ssiesz cyca? będziesz seplenić!" to Jej Litek powiedział " już po 50tce i sałatka z majonezem? miażdżyca murowana"
Nati Jasiek potrzebuje smoka to potrzebuje i hoooooooj Wyzdrowieje to może przyjdzie czas na odstawianie, teraz najważniejsze, żeby doszedł do siebie.
Mój smoka nie chciał niestety, po 6 tygodniach odrzucił, ale ssie cyca do tej pory i piekło mnie za to zaniedbanie pochłonie;)
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mój pił wczoraj ze słomki, i cale popołudnie sral.. bo podkradł bratu.. heheh
ja tam uważam ze wszystko pośrodku.. byłam bardziej zasadnicza przy Maksim,,, nie oglądał bajek b. długo ale skoro teraz Maksi ogląda bajk e przed pójsciem spać... to niby gdzie mam Jacha zamknąc,,,,??? do piwnicy mi się nie chce schodzić..a Maksi nie może być ograniczany ciągle.... poczekaj bo Janek to i to,..,,,,, wystarczy ze wiekszość słodyczy je w łazience albo jak Jachu idzie spać
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niektórym nigdy nie dogodzisz, co robić- przecież się nie zastrzelę ani nie zamknę w piwnicy, bo też mi się schodzić nie chce;)
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska jawiem, że są duplo od półtora, ale On- moim zdaniem- nie jest jeszcze w ogóle zainteresowany zabawami inscenizowanymi. Zresztąja już chyba nie będę nic DUPLO dokupować, matrz duże zestawy, potem się LEGO kupi i tyle. Chyba, że to będzie jakiś wielki hit u Niego. Narazie buduje z drewnianych, magnetycznych i tych pseudo duplo, ma też takie nakładane FP i kocha je, choć jest tylko 6 w zestawie. Pluszowymi rzuca po całym domu:) Takie dostał na chrzest, póki co czekają:
allegro.pl/lego-duplo-5649-wielka-farma-...tis-i2769000320.html
allegro.pl/klocki-lego-duplo-straz-pozar...osc-i2755009508.html
Superancko, że niedziela się udała:) Z puzzli polecam te baby.
Rika Mam nadzieję, że z dziewczynami już ok! wiadomo- każde dziecko jest inne i może u Twoich Panienek się to sprawdzi:) unasczęsto jest tak, że idziemy gdzieś, Młody bawi się czymś chętnie, potem dostaje od nas identyczną zabawkę i się kurzy A w to, że odczepią się od Twojego laptopa to bym specjalnie nie wierzyła;) My mamy w salonie brązowy dość włochaty dywan z IKEA i jest cudny i mięciutki, ale sprzątanie go to żadna przyjemność... Na szczęście mąż wybierał i On go głównie odkurza;) A co do dziecięcych dywanów to kocham HABA, ale kosztują fortunę, więc póki co Filip nie ma żadnego;)
planetamarzen.pl/pl/p/HABA-2908-Dywan-Meadow-135x105cm/1533
planetamarzen.pl/pl/p/HABA-3086-Dywan-Jungle-140x140cm/1555
planetamarzen.pl/pl/p/HABA-8147-Dywan-Drogi-133x133cm/1607
planetamarzen.pl/pl/p/HABA-2936-Dywan-Dreamland-145x105cm/1535
planetamarzen.pl/pl/p/HABA-8158-Dywan-Caro-Lini-160x130cm/1613
Basbamy też rodzince tylko na urodziny i święta, poza dziećmi. A ze znajomymi na Gwiazdkę po drobiazgu dla dzieciaków i tyle:) aaa no i prezent losowany do 20 zł na jakaś literę
Ania super, że weekend się udał i pomysł z różami super:) zdjęcia rewelacyjne i jakie widoki u Tomka ładne:)
Nati TSH ok
Hoborku ja czytałam Call Girl, ale tak sobie mi się podobała...Jest jeszcze chociażby "Sto pociągnięć szczotką przed snem" i "Zapach twojego oddechu", ale jakoś mnie też nie powaliło. My mamy podobne puzzle, o takie www.drewniane-zabawki.com/Zabawki-k291/Z...awki-Goki-p5383.html
W Leclerku od 13 listopada będą sanki z oparciem, drewniane za 59,99. Można dokupić śpiworek do nich osobno. Będą też sanki dla maluszków, też z oparciem- niebieskie za 39,99. Bardzo ładne:)
Filip naGwiazdkę dostanie właśnie namiot z Ikea i piłeczki, mam nadzieję, że to będzie strzałw dziesiątkę. Póki co budujemy domki z koca i stołów:)
W ogóle Dziewczyny- od 13 listopada do 6 grudnia w Leclerku maaaaasaaa zabawek. Naprawdę ogromny wybór w dobrych cenach. Dla maluszków i starszych dzieci też.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
No to jestem zajebista:) z definicji zajebistości w/g Oposka Tylko kurde nie mam nocnika w kropeczki
Oposku ja mam tych lego dla starszaków 2 kartony, po większości chłopaków z rodziny. Przez to R-maruda nie chce w ogóle duplo. Ale Duplo to na teraz a tamte na dużo później, więc. Muszę starego przekonać, a że ostatnio mam jak:P
Różyczko słoneczko, gdzie jesteś.
Nati przez Ciebie mam ochotę na zakupy Ty Ty ... strojnisiu imprezowa:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ale ciagle próbuje tu wejsc i cos podczytac ale nie daje rady bo co chwile cos
ale Basbie zostawiam
koniecznie daj znac co lekarz powie
i jeszcze mi sie ten oposkowy "zapach z Twoich ust" rzucił w oczy
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Basba i jak???
a o której miała Basba isc?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O takie:
www.51015kids.eu/niemowlak-0-2-lat/produkt/czapka-5x2308?c=81
W zeszłym roku były też fajne misiowe HMowskie, jest trochę używanych na allegro.
allegro.pl/hm-mis-uszka-swietna-czapka-s...-86-i2765461315.html
allegro.pl/nowa-hm-ciepla-czapka-na-pola...116-i2767986558.html
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu rzeczywiście sanki są bardzo drogie ale fajne są te Wasza
U nas teście zapowiedzieli ,ze dadzą Mikusiowy na święta ...oby śniegu było tej zimy sporo
Basba wszystko bedzie ok... na pewno! Ściskam mocno kciuki i czekam na wieści!
Oposku ale fajne czapy rzeczywiście pełno teraz takich śliczne.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa