BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu #469787 przez aska27
Rika to dobrze,ze oparzenie nie jest groźne, kamień z seraca. Niestety nasze dzieci są wszystkiego bardzo ciekawe i nawet jak isę uważa to cos zmajstrują.

Ale pokoik piękny! no i widzę,ze dziewczynki już sie rozgościły :laugh:

No to i ja napisze,ze Mikołaj grzecznie wychodzi z łóżeczka i jeszcze metodą na główkę nie próbował..Oposek kurde ja bym się bała! Szok, co te nasze dzieci wyprawiają ..z jednej strony fajnie,ze juz takie kumate,bo dogadać się z nimi juz naprawdę można,ale z drugiej strony "pomysłów co zbroić" masę :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #469790 przez aska27
aaa i coś Wam jeszcze zostawię,bo fajne :blink:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469793 przez aska27
aaa i coś Wam znowu zostawię, bo fajne :laugh:

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #469895 przez hoborr
Asiu super tekst:)

A dziewczyny no to noja Adusia jest najgrzeczniejsza! Bo nie wychodzi górą ani bokiem - bo nie wie że się szczebelki wyciągają. A ja mam jaieś takie lęki że jak bym jej pokazała to by w nocy biedna gdziesz poczłapałą i nei wiedziała jak wróćić! :dry:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #469959 przez różyczka
Rika napisał:

Masuska ale moje dziewczyny do Zuzi łożeczka też wchodzą przez dziurę :) tylko Ola śpi w turystycznym i tam nie ma takiej możliwości :)

a moja tez "spi" w turystycznym i ma otwierany bok na zamek, ale otworzyc moze go tylko mama :)
ale ładnie macie na tej "Waszej górze" :) czy juz tam mieszkacie w koncu?
pokazesz reszte? :side: nie daj sie prosić....

my dzis mamy szczepienie, ważenie itd., tatko zaraz przyjedzie i jedziemy wspólnie z Kluskiem a potem kazde z nas do pracy, Klusek do niani
nie moge sie dobudzic po nocyjak zawsze, leze w lózku z lapkiem i przegladam jakies głupoty na FB :S

zainspirowałas mnie Hoborrku i szukam sobie jakiejs podyplomówki :)

super tekst Aska hahahhaha :laugh:
i ten demot Anka co ten mały wylazi z lózka tez super :lol:

Masuska choc pierdykniemy to wszystko i sie zlasujemy razem :lol: :kiss:

chryste panie! Bianka właśnie wylala na podłoge prawiecały swój balsam do ciała i do tego wtarła częśc w kanape :ohmy: o tym,ze w swoje wlosy to juz nawet nie wspomne :S

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu #469998 przez natimp1
Masuska ale ja sobie wypraszam.. Janek tez nie wychodzi..... ;) a wychowany na księciunia więc bardzo kulturalny :):)jak purtka puści to dziękuje pokazuje :):)
Kurde jakiś taki ten dzień ponury.. głowa zaczyna boleć .. wiec kawunie trzeba pyknąć...
ej gdzie wy jesteście..........
hmm m ój młody jakoś w nocy coraz rzadziej mleko chce.. w końcu.. oczywiście nie mylcie pojęć:0 to nie znaczy że rzadziej wstaje.. ale jestem dobrej myśli 12 .12 do neurologa i się zobaczy ....

12 lata 1 miesiąc temu #469999 przez hoborr
dobry!

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #470003 przez masuska
Różyczko z Tobą zawsze i wszędzie, nawet na koniec świata:)

Asiu, święte słowa:)

Rika, zazdroszczę:) My w niedzielę jedziemy po panele i kafelki podłogowe, mąż dziś maluje ostatni raz sufity:) Zaraz Was dogonimy:)

Nati, wybacz zapomniałam o księciuniu:)

Hoborrku Dobry:) Zaleta wyciągniętych szczebelków jest taka: Piotrek dziś rano przyszedł do mnie do łóżka z misiem i tak się wtulił do mnie mocno i dał buziaka:) Jeszcze jakaś zachęta?

A ja mam takie pytanie, ile jeszcze Wasze dzieciaki piją mleko? A i czy z butli? A jak nie to co i jak podajecie. O cycki się nie pytam Rika i Oposku:)

PS Potrzebuję pomysłu na tort urodzinowy dla czekoladożercy:) Ale prosty w robocie:)

12 lata 1 miesiąc temu #470008 przez masuska
To macie i ode mnie:)

12 lata 1 miesiąc temu #470018 przez różyczka
Moja pije 4-5 butelek od wieczora do rana, wypija od 180 do 210 ml nestle junior (od Was zgapione), idziemi tego ustrojstwa straaaasznie duzo, finansowo to ona wychodzi tyle co dorosły chłop :S
i szczerze powiem-MAM TEGO SERDECZNIE DOSC :angry: ale nie mam kurka rurka innego pomysłu jak przespac w nocy choc chwile wiec daje :dry: z butli ofkors bo ze szklanki ciezko na leżąco :dry:

reklama super :laugh:

Nati szaroburobylejako :dry:

gadałam własnie eksem kiedy sie bedzie urzadzac na nowym-i k......zapowiada sie luty :ohmy:
jak ja to mam wytrwac :unsure: przeciez zyje wyłącznie dzieki tej mysli,ze Mala pójdzie tam kiedys na noc a ja sie wyspie :(

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu #470037 przez masuska
Przyjęłam do wiadomości Różyczko:)

Eee no i mnie teraz eksio wkurzył!

PS Zrobiłam:)

No dziewczyny ile dzieciaki piją?

12 lata 1 miesiąc temu #470064 przez natimp1
Masusko Księciuniu pije tak : wieczorem 120-150 , ale jak wykradnie sporo z kolacji maksa to 90, potem w nocy dwa razy po 120, w południe albo klacha albo butla 120, generalnie chyba 500 nie przekracza ,
a Młody ile... w dzień jak chce to ze słomki w nocy z butli- na odczepkę......

Rose... focha strzelam.. ja lansa pierwsza..... eksio widzę uskutecznia plan.. a Kochana kto powiedział ze nie możesz wyjść na noc się wyspać do kumpeli lub coś....??

Hobborku jak samopoczucie?? pamiętam o ciuchach ale dopiero od wczoraj chodzę po ziemi jak człowiek niezmasakrowany myślą szpitala. tak więc wczoraj nadgoniłam pranie , porządki, a potem 25 min siedziałam na kanapie i patrzyłam na wystep chłopców.. tańczyli jak wariaci:)

Basba whe are you.. pytałaś czy może Cie nie być:)
Anka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oposek jeszcze leniuchuje to nie zaczepiam..:)
Rika chatę urządza,,,,,

12 lata 1 miesiąc temu #470075 przez masuska
A Masuska czyta Ciemniejszą stronę Greya:)

Piotrek wtryndala tylko raz na wieczór 300 ml z kaszą (butla) a na śniadanie to albo kaszka manna, albo kleik, kanapeczki, parówa, jajecznica, jajko na twardo. Ma dzieciak spust jak widzę.

12 lata 1 miesiąc temu #470079 przez Rika
Dzień dobry :)
Różyczko obawiam się że pokazanie wszystkiego będzie trudne :) wytrzymasz jeszcze?

Masuska jakie macie ściany w salonie? Macie gdzieś tapete? U nas z salonem był największy problem :(

Właśnie czekam na kuchenkę z którą też mieliśmy niezłe cyrki. Okazało się że jest tylko jedna na całą polskę... Kupowaliśmy ją już w 4 sklepach. Ostatnio razem miała być wysłana w poniedziałek ale mąż dzwonił i okazało się że jednak jej nie mają... Na szczęście została ta na allegro co właśnie była ostatnią sztuką na rynku polskim i każdy mówił że ją ma, mąż kupił zanim jeszcze skończył rozmawiać z facetem z poprzedniego sklepu:) a teraz sobie na nią czekam :)

12 lata 1 miesiąc temu #470118 przez Rika
Jeszcze co do jedzenia to Ola wieczorem je zwykle miskę zupy która była na obiad :) do tego przed spaniem cyc i tyle. Czasem dostanie coś innego np parówki ale ja wolę zupę, wtedy wiem ile zjadła i czy się najadła :) a rano czasem robię im frytki :) lub parówki, zapiekanki, kanapki. W sumie one chodzą cały dzień i jedzą coś :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka