BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 2 miesiąc temu #467749 przez hoborr
szkolnis.pl/pl/p/Dwa-misie-ukladanka-drewniana/118
cos podobnego - ale takich jak ma ada znaleźć nie mogę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #467755 przez hoborr
Asiu dzięi za gratki:) jakoś tam wczoraj mnie zmuliło - ale to chyba nie od przypalonych ziemniaków ale od mufinek, białej czekolady, cipłego loda, rogalika z nutellą .... No chyba przesadziłam:)

12 lata 2 miesiąc temu #467776 przez aska27
Hoborr no to sobie pojadałś hehe :silly:
a takie misiaki - układanki mieliśmy w przedszkolu i wszystkie dzieci lubiły je układać, fajna zabawka naprawdę :)

A ja kupiłam Mikołajowi konika na biegunach :)
o taki:
www.pinkorblue.pl/Producenci/Bieco/Zabaw...ucenci/Bieco/Zabawki

i ten mi się podoba jeszcze /tylko szkoda,ze oczka ma wyszywane/

sedivanna.pl/na-biegunach-koniki/147-brazowy.html

12 lata 2 miesiąc temu #467802 przez hoborr
Asiu śliczne te koniki! Ada ma biedronkę do bujania i pewnie konika już sobie podarujemy. Myślałam żeby jej kupic jakis domek - tak lubi sie bawić w chowanego:) Ale mam trochę mało tu miejsca u teściów. I pewnie aż się wyprowadzimy... choć mnie korci... allegro.pl/hello-kitty-kiti-sanrio-domek...iot-i2753073812.html

12 lata 2 miesiąc temu #467815 przez różyczka
Ale zarabisty ten domek Hello Kitty! :) dodam do ulubionych, moze tatko mógłby taki zakupic do siebie dla Biańci...bo ja tez nie bardzo mam miejsce...
konia na biegunach mamy juz od wielkanocy ale przyznam szczerze,ze u nas raczej tylko sie kurzy...

Hoborrku ja tez sie obżeram a w ciązy nie jestem :silly: wiec Ty sobie niczego nie musisz zarzucać :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 2 miesiąc temu #467818 przez aska27
Hoborr fajny ten namiocik :) ja latem szukałam dla Mikołajka,ale nic mi nie wpadło w oko..tzn cos tam było,ale mega drogie, moze kiedys kupię hehe

Dziewczyny rogale zjedzone??? :)

12 lata 2 miesiąc temu #467823 przez różyczka
Aska a ja pisałam,zebys to wrzuciła na FB, wchodze -patrze-a Ty juz wczoraj wrzuciłaś :laugh:

Rika na zdjeciach wszystko ładnie wygląda :)
spanie do 13 :S wow! ostatni raz zdarzyło mi sie.....yyyy.....w poprzednim zyciu chyba :)

Aniu nastepnym razem zabierz całą kołdre na siebie, a jak Tomi bedzie jęczal,ze mu zimno to powiedz: "okryj sie kocem mej miłosci luby" :silly: :lol:

Basbaa moze Ty bys mogla koleżance odrobine tej magii wysłac, co? :) chodzi mi o to ZIOŁO :blink: i serio to pisze

Nati moje plany na weekend juz nieaktualne ale napisze w skrócie: wczoraj klotnia z eks i T. bo była od piatku u mnie, potem miłe popołudnie z kolezanka i jej synkiem, potem relaksacyjny masaż był połączony ze słuchaniem nowej płyty Ani Dabrowskiej, potem milutki wieczór z moimi dziewcxzynami i pogawedka z psiapsióła na gadu az do zaśnięcia, a dzis od rana nudy na pudy, spacerek z Bianulkiem, teraz ona ma drzemkę, potem przyjezdza kuzynka na kawke i tak pewnie zleci do wieczora :) a Ty jak?
cała historia przedszkolna rewelacyjnie opisana :laugh: uwielbiam Twoje teksty :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #467828 przez różyczka
Masusko nie tym razem to nastepnym :) ja i tak czuję,ze bedzie Bogusia :)
Ty, Oposek....jestescie młode laski wiec jeszcze nie tylko dwoje ale i troje dzieci mozecie miec :)
fajna ta komoda z lidla, ale powiem Wam szczerze,ze u mnie w miescie sa dwa lidle i w żadnym nigdy niema tych rzeczy co tu pokazujecie :dry:

12 lata 2 miesiąc temu #467837 przez masuska
Różyczko dowiedziała się że po 35 roku życia darowe są badania prenatalne więc śmiało możesz i Ty się starać:P

Hoborrku podobne klocki drewniane jak te misie będą w Lidlu:)

Oposku świetne te klocki z Simby. Piotrek w tym tygodniu zainteresował się klockami miękkimi. A wiesz że lego Duplo jest od 1,5 roku:) Takie małe zestawiki widziałam:)

Asiu Piotrek jak miał pół roku dostał takiego bujaka. On jest niby od 1,5 roku a wymiatał już w wakacje:)
allegro.pl/ikea-bujak-rusig-nowosc-fvat-kurier-i2710760586.html

Rika tu nie chodzi tylko o politykę:)

Niedziele mam rewelacyjną:)

Dzieci pojechały do babci, a ja kończę już sprzątać:) Wstawiłam pranie, idę zrobić muffinki, oraz kawkę i będę kończyć 50 twarzy Greya:) tak do 18tej mogę sobie leżeć cyckami do góry i zbijać bąki:)

12 lata 2 miesiąc temu #467839 przez aska27
Różyczko no jak mogłam się nie podzielić ze znajomymi takim fajnym pomysłem :laugh: :blink:

Masuska fajny ten bujak... ja konika kupiłam na święta :) jeden prezent z głowy :)

ale swoją drogą uwielbiam robić prezenty!

Masuska laba na całego :blink:

12 lata 2 miesiąc temu #467863 przez aska27

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #467869 przez masuska
Asia filmik świetny. Mały wielki człowiek:)

Ja tez uwielbiam robić prezenty. Na święta dla Piotra sanki już czekają. Zima ma być w styczniu więc wszystko pasuje:)

Na Mikołaja chcę mu jeszcze klocki kupić, a na wigilię jeszcze jakieś puzzle, te piankowe też i może coś po drodze wymyślę. Reszta to już sprawa dziadków.

Idę na randkę z Greyem:) Swoją drogą to pokochałam tą książkę i gorąco polecam:) No i już przestaję nim męczyć:)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #467900 przez Rika
Oposek właśnie w Piszu moje małe bawiły się laptopem dziecięcym i widziałam jak fajnie to robią, powtarzały słowa, literki, wiadomo że nie będą bawić się tym cały dzień i nie chcę żeby to było jedyne źródło nauki pisania, mówienia itd... Ja oczywiście rozmawiam z dziewczynami, czytać nie czytam bo nie lubią, wolą zajmować się czymś innym ale np jak opowiadam im wieczorami o nadchodzących świętach, prezentach, mikołaju, wigilii to siedzą i słuchają :)

A moje małe bawiły się takim lapkiem: allegro.pl/nowoczesny-laptop-edukacyjny-...awa-i2765979821.html tylko wygląd miał bardziej zabawkowy i był z myszką, ten wygląda jak prawdziwy więc może odczepią się od mojego :)

Aska ja już szykuję prezenty, w tym miesiącu kupuję dziewczynkom laptopa i kuchenkę a w grudniu resztę. Ogólnie to robię prezenty góra do 25 zł czyli symbolicznie czekoladki jakieś czy coś. W ogóle to głupi pomysł robić prezenty dorosłym... Mężowi wiadomo ale reszcie... :)

Pomożecie? Z jakiego materiału najlepiej wybrać dywan do pokoju? Niekoniecznie dziecięcego...

12 lata 2 miesiąc temu #467937 przez różyczka
Rika my tez mamy takiego laptopa i Bianki on nie interesuje ani troche, natomiast za nasze prawdziwe laptopy :S to dałaby sie pokroić!

Masusko
a po co Ci te puzzle piankowe?

12 lata 2 miesiąc temu #467948 przez masuska
no na panele:) Teraz nie mam, ale nie długo będą:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka