- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- Otrzymane podziękowania: 0
My po basenie, Mały śpi, a potem wybieramy się do Łazienek. Wczoraj mieliśmy gości i jesteśmy z lekka niewyspani... Pogoda do doopy za przeproszeniem- szaro, buro i chłodno, choć na plusie.
Asia fajna bransoletka, super, że impreza się udała!
Masuska ładme te sztućce:) mamy podobne, ale może Chrześniakowi bym kupiła? Ja krew oddawałam honorowo całe studia, teraz też chcę, jak tylko skończę karmić Męża też namawiam, On tylko raz był i się miga Ale śliczny skupiony Piotruś
Ania żeś się Kobieto rozpisała
Różyczka tygrysica ruda ostrzyżona?
Miłej niedzieli Dziewczynki
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Matko dziewczyny jaki loooz , tomek wziął chłopaków na spacer -karmić kaczki a ja.. a ja wypije sobie spokojnie kawę w wekend ... normalnie nie wierzę nie ma syndromu pingwina wokół kawy ani ciągłego.. Mama , mama.....
u nas weekend jakoś tak szybko minął ze az nie wiem kiedy ....
Jachu znów spał 3h , wiec nie wiem czy go Tomek nie zmusi do biegania za kaczkami by wykończyć gadzinę....
maksi napisał list do Mikołaja , do Gwiazdora za 2 tygodnie bo jak powiedział.. nie mogą pomylić prezentów:), muszę przyznać, że kulfonowate te literki ale dał radę
no nic pozdrawiam was wszystkie kochane.. nawet Ankę
p.s a wiecie co jest najlepsze .. tomek włączył mi stronę ze starymi jakimiś piosenkami i teraz leci 5 pod rząd piosenka New Kids on the Block.... a ja wymiękam.. kurde szok..... podensingowałabym sobie przy starociach:)
Oki zabieram się za wyprzedaż ciuchów co by na tego Mikołaja zarobić
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Nie miałam kiedy więcej napisać bo moje chłopaki doprowadzą mnie kiedyś do śmiertelnej kolki śmiechowej
Ja tu raniutko spiewam Szymiemu piosenki a ten do mnie" Mami cicho bo Dziordzio śpI (ta jego małpeczka do spania)
Aż Tomi się uśmiał, że nawet dziecko poznało się na moim słuchu muzycznym
Wczoraj plastikowe kręgle to był szał - Szymi ustawiał Dominik ręką rozwalał a tatuś z góry rzucał piłką
Masuska extra zdjęcie, jaki zainteresowany Pit U nas też ta układanka rządzi - mamy z Kubususiem puchatkiem a w środku jeszcze puzle drewniane Co do pluszowych kręgli to niedawno wymieniłam się na zestaw samochodzików z jakąś babeczką za nie bo u nas nie sprawdzały się Fajne sztućce a one jakoś były czy dopiero będą???
Powodzonka przy oddawaniu krwi
Rose no właśnie jak tam rudzielec po goleniu???
Nati w weekend?? O jaaa
Też zwróciłąm uwagę na tę kolejkę z biedrony, muszę ją oblukac od 3 grudnia
Oposek no pogoda nie fajna ale tez byłam z Szymim na spacerku i w kościele a teraz Tomi wziął Domika więc z Szymim mamy chatę wolna bo ciocia weekendy ma wychodne
Asiu fajnie, że imprezka się udała I bransoletka extra
Słuchajcie wczoraj miałam kolejną jazdę z wymianą na gumtree
Miałam się spotkać z babeczką na mieście, ale miała chorego synka więc na szybko musiałam szukać jej ulicy i tam pojechałam. Poprosiła żebym poczekała pod blokiem to mąz do mnie zejdzie - miał mieć 2 torby białą i żółtą jako cecha rozpoznawcza
Osiedle takie podejrzane, ciemno, ja sama pod tym blokiem przy rogu ulicy...
Idzie jakiś facet dziwnie podejrzany i się uśmiecha...
Ja tam olewka i lukam na telefon i myślę, że sobie pójdzie...
A ten z tekstem i głupim uśmieszkiem: Czy Pani może na kogoś czeka?
Kurcze se myślę jeszcze tego mi brakuje i udaje, że nie słyszę
A ten dalej:Czy Pani może czeka na męża, tzn na czyjegoś męża?? I dalej głupi uśmiech.
To ja mu mówię, że tak na kogoś czekam!!! A ten dopiero mi tłumaczy, że żona go wysłała, żeby z jakąś Panią się wymienić a on wyszedł z pracy i dopiero do auta na parking po te rzeczy ma iść Ale obciach
Poszłąm z nim pod to auto - a tam rzeczy i zamiast drewnianej układanki to klocki drewniane (w duchu się śmiałam, że ta babka chyba nasze forum podczytuje ) i zamiast książeczki o Tomku pociągu to Teletubisie - tylko kręgle się zgadzały i druga książeczka o Bożym Narodzeniu
Dopiero trzeba było dzwonić do tej babki i facet leciał na górę to powymieniać
A i mam prośbę:
zapodajcie jakieś pomysły dla Dominiczka na prezent świąteczny bo juz sama nie wiem co rodzince napisać
Miłego wieczorku
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
super ta bransoletka Aska naprawde
fajne sztućce Masusko
Nati ale masz super
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
CIESZĘ się,ze bransoletka Wam się też podoba!!!!
Nati no to ja tej piosenki nie znam zaraz se posłucham,ze tak napiszę ..ale najważniejsze,ze weekdnd miło Wam mija
A jak z pracą Twojego męża???
No i po MasterChefie
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Ania u nas rodzina duża, święta spędzamy w 23 osoby, więc listy prezentowe w powszechnym użyciu. Jak chcesz to mogę Ci dać listę Filipa, ale nie wiem, czy tam coś wybierzesz dla Dominisia, pewnie wszystko macie po Szymusiu. A co Szymonkowi planujecie kupić?
Dobranoc
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
PIERWSZA.
O Ania, Ty uważaj na siebie. Aż strach się bać.
O jakiej Wy piosence mówicie?
Piotrek już lepiej:) 4 dni i prawie po katarze.
A ja wczoraj byłam u koleżanki i kupiłam 3 pary spodenek 2-3 lat i 3 koszulki i czapkę fajną przejściową. No zachwycona jestem. A ciuchy są nowe z wyprzedaży z Anglii i np. spodenki kupiłam po 8 zł
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Musze się przenieśc na jakies forum z młodymi matkami
Rika czytajac nasze posty pewnie dlatemu od nas uciekła
Nati no starośc nie radośc Ech to były piosenki
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dla Szymiego tablica magnetyczna dwustronna (żeby Dominik tez od razu miał zajęcie ), może jakies autko sterowane, musze poogladac kolejki, książeczki, naczynka kuchenne do zabawy, zastanawiamy się nad nocnikiem grajacym bo już kombinujemy z tym odpieluchowaniem Dziś jeszcze połażę po sklepach i pooglądam Kolorowanki mam dla niego już rózżne to może dostanie na mikołajki Sama nie wiem co mu jeszcze wymyśleć Jak masz pomysł to zapodaj, bo pewnie kupowaliście coś dla jakiegos 3latka
Pokazaliśmy wczoraj Szymonkowi gazetkę z biedronki na stronie z samochodami i Tomi się pyta które autko chcesz a on radosnie : Wszyyyyskieeeee
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
zaraz nadrobie... napisze tylko co u nas (jakby ktoś chciał wiedziec )
Wiec w sobotę zaliczyliśmy meeeeeega udaną imprezę andrzejkową! Wyszalałam sie za wszystkie czasy. W domu byliśmy o 3:30 A na drugi dzień nie pytajcie jak mnie mięśnie wszystkie bolały! Znajomi stwierdzili że musza mnie i meża nagrać kiedyś dla potomnych buahaha... no cóż, uwielbiamy rock and rolle więc parkiet był nasz
No to tyle... ide czytac co u was!
P.S. podoba mi sie ta kiecka... co mówicie???
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Różyczko dzięki za przepis na ciacho mandarynkowe. Już zapisałam i na pewno za tydzień je zrobie! Ja w sobote też robiłam Murzynka z masą ala snikers z prazonym słonecznikiem… Pojechałaś z tymi 30 zł chyba się ktoś nieźle zdziwił hehehe
Anka no wiedziałam ze ty jakąś przygodę z tymi wymieniankami będziesz miała A gościu też pojechał z tym „czeka pani na męża …” Głosik musisz mieć niezły, skoro synek tak cię pojechał!
Oposek miłego doszkalania! Oby łatwo wchodziło w głowę Jak po spacerze po Łazienkach… Ehhhh trza by się kiedy do Warszawy wybrac bo aż wstyd że jeszcze tam nie byłam . Czekam na liste zabawkową może i ja coś podpatrze jak nie dla moich to dla chrzesniaków męża – ma ich 3
Nati ja w sobote też miałam luzik! W piątek wysprzątałam całą chatę (walczyłam chyba do północy) . Dzieci w miarę grzeczne były więc i kawę ze spokojem tez wypiłam
Masuska gratki za Pitowe kolejne zęby i zdrówka dla niego ! Ślicznie się bawi! Wiki ma takie puzle ze zwierzątkami, też je uwielbia! A ty kiedy tą krew oddawałaś? W czoraj czy dzisiaj? Ja jeszcze nigdy krwi sobie nie upuściłam, no chyba że się konkretnie przeciełam i musiałam być zszywana (a zdarzało mi się kilka razy )
Aśka ale sie uśmiałam z twojej przygody z pracą. Oj kobieto wiecej ryb a mniej mięska zalecane na pamiec! Branza super! Kuzynka pewnie sie ucieszyła bardzo!
Słuchajcie, Wiki hiciorem jest PAN TIK TAK... śpiewa coś tam po swojemu, potem "tak, tak, tak" chwilkę znów po swojemu i "Tik- tak, tik-tak" kończy z wielgachnym uśmiechem i robi sobie brawo!!!!