BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480434 przez Oposek
Dzień dobry:)
My po basenie, Mały śpi, a potem wybieramy się do Łazienek. Wczoraj mieliśmy gości i jesteśmy z lekka niewyspani... Pogoda do doopy za przeproszeniem- szaro, buro i chłodno, choć na plusie.

Asia fajna bransoletka, super, że impreza się udała! :)

Masuska ładme te sztućce:) mamy podobne, ale może Chrześniakowi bym kupiła? Ja krew oddawałam honorowo całe studia, teraz też chcę, jak tylko skończę karmić:) Męża też namawiam, On tylko raz był i się miga :blink: Ale śliczny skupiony Piotruś :kiss:

Ania żeś się Kobieto rozpisała :blink:

Różyczka tygrysica ruda ostrzyżona? :)

Miłej niedzieli Dziewczynki :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #480505 przez natimp1
Pierwsza o 15:54 .. i co CWANIARYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY :):):)

Matko dziewczyny jaki loooz , tomek wziął chłopaków na spacer -karmić kaczki a ja.. a ja wypije sobie spokojnie kawę:):) w wekend ... normalnie nie wierzę:) nie ma syndromu pingwina :) wokół kawy ani ciągłego.. Mama , mama.....
u nas weekend jakoś tak szybko minął ze az nie wiem kiedy ....
Jachu znów spał 3h , wiec nie wiem czy go Tomek nie zmusi do biegania za kaczkami by wykończyć gadzinę....

maksi napisał list do Mikołaja , do Gwiazdora za 2 tygodnie bo jak powiedział.. nie mogą pomylić prezentów:):), muszę przyznać, że kulfonowate te literki ale dał radę:):)

no nic pozdrawiam was wszystkie kochane.. nawet Ankę :silly: :silly: :silly:

p.s a wiecie co jest najlepsze .. tomek włączył mi stronę ze starymi jakimiś piosenkami i teraz leci 5 pod rząd piosenka New Kids on the Block.... a ja wymiękam.. kurde szok..... podensingowałabym sobie przy starociach:):)
Oki zabieram się za wyprzedaż ciuchów co by na tego Mikołaja zarobić:):)

12 lata 1 miesiąc temu #480510 przez aniaw
Hejka :laugh:

Nie miałam kiedy więcej napisać bo moje chłopaki doprowadzą mnie kiedyś do śmiertelnej kolki śmiechowej :lol:

Ja tu raniutko spiewam Szymiemu piosenki a ten do mnie" Mami cicho bo Dziordzio śpI :lol: (ta jego małpeczka do spania)
Aż Tomi się uśmiał, że nawet dziecko poznało się na moim słuchu muzycznym :lol:

Wczoraj plastikowe kręgle to był szał - Szymi ustawiał Dominik ręką rozwalał a tatuś z góry rzucał piłką :lol:

Masuska extra zdjęcie, jaki zainteresowany Pit :) U nas też ta układanka rządzi - mamy z Kubususiem puchatkiem a w środku jeszcze puzle drewniane :) Co do pluszowych kręgli to niedawno wymieniłam się na zestaw samochodzików z jakąś babeczką za nie bo u nas nie sprawdzały się ;) Fajne sztućce a one jakoś były czy dopiero będą???
Powodzonka przy oddawaniu krwi :kiss:

Rose no właśnie jak tam rudzielec po goleniu??? :lol:

Nati w weekend?? O jaaa :lol: :kiss:
Też zwróciłąm uwagę na tę kolejkę z biedrony, muszę ją oblukac od 3 grudnia :P

Oposek no pogoda nie fajna ale tez byłam z Szymim na spacerku i w kościele a teraz Tomi wziął Domika więc z Szymim mamy chatę wolna bo ciocia weekendy ma wychodne :lol:

Asiu fajnie, że imprezka się udała :) I bransoletka extra :)

Słuchajcie wczoraj miałam kolejną jazdę z wymianą na gumtree :lol:
Miałam się spotkać z babeczką na mieście, ale miała chorego synka więc na szybko musiałam szukać jej ulicy i tam pojechałam. Poprosiła żebym poczekała pod blokiem to mąz do mnie zejdzie - miał mieć 2 torby białą i żółtą jako cecha rozpoznawcza ;)
Osiedle takie podejrzane, ciemno, ja sama pod tym blokiem przy rogu ulicy...
Idzie jakiś facet dziwnie podejrzany i się uśmiecha...
Ja tam olewka i lukam na telefon i myślę, że sobie pójdzie...
A ten z tekstem i głupim uśmieszkiem: Czy Pani może na kogoś czeka?
Kurcze se myślę jeszcze tego mi brakuje i udaje, że nie słyszę ;)
A ten dalej:Czy Pani może czeka na męża, tzn na czyjegoś męża?? I dalej głupi uśmiech.
To ja mu mówię, że tak na kogoś czekam!!! A ten dopiero mi tłumaczy, że żona go wysłała, żeby z jakąś Panią się wymienić a on wyszedł z pracy i dopiero do auta na parking po te rzeczy ma iść :lol: :blush: Ale obciach :cheer:
Poszłąm z nim pod to auto - a tam rzeczy i zamiast drewnianej układanki to klocki drewniane (w duchu się śmiałam, że ta babka chyba nasze forum podczytuje :lol: ) i zamiast książeczki o Tomku pociągu to Teletubisie - tylko kręgle się zgadzały i druga książeczka o Bożym Narodzeniu ;)
Dopiero trzeba było dzwonić do tej babki i facet leciał na górę to powymieniać :S

A i mam prośbę:
zapodajcie jakieś pomysły dla Dominiczka na prezent świąteczny bo juz sama nie wiem co rodzince napisać :S

Miłego wieczorku :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #480533 przez różyczka
Ania, Oposek koti ogolona i nawet umyta przed chwilka :)

super ta bransoletka Aska naprawde :)

fajne sztućce Masusko :)

Nati ale masz super :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu #480682 przez aska27
Aniu co za akcja hehe od razu skojarzyłam sobie z takim programem,nie pamietam tytułu..gdzie się mężowie zonami wymieniali ... coś tam kiedys było :blink:

CIESZĘ się,ze bransoletka Wam się też podoba!!!!

Nati no to ja tej piosenki nie znam :) zaraz se posłucham,ze tak napiszę :blink: ..ale najważniejsze,ze weekdnd miło Wam mija :)
A jak z pracą Twojego męża???

No i po MasterChefie :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #480756 przez różyczka
Aska piosenki (a właściwie zespołu )nie znasz bo za młoda jestes :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #480810 przez Oposek
Asia posłuchaj, posłuchaj, bo warto:) A który Ty rocznik jesteś?:)

Ania u nas rodzina duża, święta spędzamy w 23 osoby, więc listy prezentowe w powszechnym użyciu. Jak chcesz to mogę Ci dać listę Filipa, ale nie wiem, czy tam coś wybierzesz dla Dominisia, pewnie wszystko macie po Szymusiu. A co Szymonkowi planujecie kupić?

Dobranoc :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480835 przez masuska
O nie wierzę!

PIERWSZA.

O Ania, Ty uważaj na siebie. Aż strach się bać.

O jakiej Wy piosence mówicie?

Piotrek już lepiej:) 4 dni i prawie po katarze.

A ja wczoraj byłam u koleżanki i kupiłam 3 pary spodenek 2-3 lat i 3 koszulki i czapkę fajną przejściową. No zachwycona jestem. A ciuchy są nowe z wyprzedaży z Anglii i np. spodenki kupiłam po 8 zł:)

12 lata 1 miesiąc temu #480843 przez natimp1
DRUGA....
Rose ze niby ja stara .. takie ciosy tu od rana zadajesz?.. Uważaj :):)

12 lata 1 miesiąc temu #480847 przez aniaw
Trzecia żeby nie było :P

Musze się przenieśc na jakies forum z młodymi matkami :P :ohmy: :lol:

Rika czytajac nasze posty pewnie dlatemu od nas uciekła :lol:

Nati no starośc nie radośc :lol: :kiss: Ech to były piosenki :blush:

12 lata 1 miesiąc temu #480852 przez różyczka
Dzien dobry :)

12 lata 1 miesiąc temu #480861 przez aniaw
Oposku zapodaj listę Filipka, zawsze masz faajne pomysły to może coś wpadnie mi w oko, bo ja juz głupieje od tych prezentów :S Faaajnie taka duża rodzina :)
Dla Szymiego tablica magnetyczna dwustronna (żeby Dominik tez od razu miał zajęcie :blink: ), może jakies autko sterowane, musze poogladac kolejki, książeczki, naczynka kuchenne do zabawy, zastanawiamy się nad nocnikiem grajacym bo już kombinujemy z tym odpieluchowaniem ;) Dziś jeszcze połażę po sklepach i pooglądam ;) Kolorowanki mam dla niego już rózżne to może dostanie na mikołajki :) Sama nie wiem co mu jeszcze wymyśleć ;) Jak masz pomysł to zapodaj, bo pewnie kupowaliście coś dla jakiegos 3latka :)

Pokazaliśmy wczoraj Szymonkowi gazetkę z biedronki na stronie z samochodami i Tomi się pyta które autko chcesz a on radosnie : Wszyyyyskieeeee :lol:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480909 przez basba
Dzień dobry :)

zaraz nadrobie... napisze tylko co u nas ;) (jakby ktoś chciał wiedziec :silly: )

Wiec w sobotę zaliczyliśmy meeeeeega udaną imprezę andrzejkową! Wyszalałam sie za wszystkie czasy. W domu byliśmy o 3:30 :blush: A na drugi dzień nie pytajcie jak mnie mięśnie wszystkie bolały! Znajomi stwierdzili że musza mnie i meża nagrać kiedyś dla potomnych buahaha... no cóż, uwielbiamy rock and rolle więc parkiet był nasz
Zabawa na prawdę była super. Wiki i Antoś byli z moimi rodzicami a jak przyjechaliśmy to moja mama nosiła wnusie od 1,5 godziny :S No ale mleczko buziaczek i tulisiek od mamy i Wiki w przeciagu 15 minut zasnęła. Pospałam w niedziele do 11 wiec i mega wyspana bylam :lol:

No to tyle... ide czytac co u was! :kiss:

P.S. podoba mi sie ta kiecka... co mówicie???

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #480941 przez basba
Co do mandarynek... Wiki je uwielbia. Bierze po całej "kluseczce" podgryza, ssie a reszte (tą białą skórkę/ błonkę) wypluwa. Niektórym dzieciom po cytrusach moze wyjsć uczulenie, ale jeśli nic się nie dzieje to nie widzę potrzeby zeby czekać do 3 roku życia. Zresztą chyba z bobo fruta jest sok z cytrusów dla dzieci....

Różyczko dzięki za przepis na ciacho mandarynkowe. Już zapisałam i na pewno za tydzień je zrobie! Ja w sobote też robiłam Murzynka z masą ala snikers z prazonym słonecznikiem… Pojechałaś z tymi 30 zł ;) chyba się ktoś nieźle zdziwił hehehe

Anka no wiedziałam ze ty jakąś przygodę z tymi wymieniankami będziesz miała ;) A gościu też pojechał z tym „czeka pani na męża …” Głosik musisz mieć niezły, skoro synek tak cię pojechał!

Oposek miłego doszkalania! Oby łatwo wchodziło w głowę ;) Jak po spacerze po Łazienkach… Ehhhh trza by się kiedy do Warszawy wybrac bo aż wstyd że jeszcze tam nie byłam . Czekam na liste zabawkową może i ja coś podpatrze jak nie dla moich to dla chrzesniaków męża – ma ich 3 

Nati ja w sobote też miałam luzik! W piątek wysprzątałam całą chatę (walczyłam chyba do północy) . Dzieci w miarę grzeczne były więc i kawę ze spokojem tez wypiłam 

Masuska gratki za Pitowe kolejne zęby i zdrówka dla niego ! Ślicznie się bawi! Wiki ma takie puzle ze zwierzątkami, też je uwielbia! A ty kiedy tą krew oddawałaś? W czoraj czy dzisiaj? Ja jeszcze nigdy krwi sobie nie upuściłam, no chyba że się konkretnie przeciełam i musiałam być zszywana (a zdarzało mi się kilka razy ;) )

Aśka ale sie uśmiałam z twojej przygody z pracą. Oj kobieto wiecej ryb a mniej mięska zalecane na pamiec! :P Branza super! Kuzynka pewnie sie ucieszyła bardzo!

Słuchajcie, Wiki hiciorem jest PAN TIK TAK... śpiewa coś tam po swojemu, potem "tak, tak, tak" chwilkę znów po swojemu i "Tik- tak, tik-tak" kończy z wielgachnym uśmiechem i robi sobie brawo!!!!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka