BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu #481511 przez masuska
aska27 napisał:

Masuskapodoba mi się ta druga i ostatnia,tylko ja niestety takiej sukienki nie mogę założyć, przez moje cyce :blush:

Plasterkiem się podklei i nie uciekną:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #481738 przez hoborr
Dzięi za rady:)
ASiu wcinam gorzką czekoladę i pogryzam lodami:) No i czekam na szanownego małżonka który obiecał masaż!

12 lata 1 miesiąc temu #481790 przez aska27
masuska napisał:

aska27 napisał:

Masuskapodoba mi się ta druga i ostatnia,tylko ja niestety takiej sukienki nie mogę założyć, przez moje cyce :blush:

Plasterkiem się podklei i nie uciekną:)

Nigdy nie używałam tych plastrów,ciekawe czy utrzymałby je,a jesli tak to na jak długo? :huh: trzeba wypróbować. :)

Hoborr brawo,niech mąż się poczuje do obowiązku :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #481907 przez Rika
Cześć. Ale naskrobałyście! Mam nadrabiać? Nie było mnie bo miałam mega depresję przez cały tydzień. Dopiero wczoraj wieczorem stał się cud i jest ok. Nawet nie czytałam co u Was bo ani nie miałam ochoty, ani czasu, ani nie mogłam znaleźć telefonu bo mi dziewczyny schowały i szukałam go 3 dni. Już jesteśmy w swoim mieszkaniu :) dzisiaj przyszła dziewczyn szafa i mąż przywiózł okap. Pierwszy seks na nowym łóżku zaliczony :) cudownie jak nic nie skrzypi :)

12 lata 1 miesiąc temu #482025 przez natimp1
PIERWSZA

12 lata 1 miesiąc temu #482044 przez natimp1
a teraz coś o nas...

Jaśko wczoraj dostał temp, nie dużej takiej w okolicach 38, tak wiec czekamy czy to zęby czy znów jakaś bakteria. Tomek zaniesie dzisiaj mocz i zobaczymy....
Ne spałam dwie godziny wiec chyba mnie tu zniosą w okolicach południa....

hmm najgorsze ze nie wiem czy moze młody iść na spacer czy nie.. bo żadnych innych objawów jak gorączka nie ma .. co myślicie .. a dlaczego z gorączką nie można na dwór... tak w ogóle... w sensie nie 40 tylko właśnie tak 38??hmm a jak będzie dostawał przeciwbólowo, to nie będę wiedzic czy mu gorączka nachodzi w sumie .,.. bo przecież tez przeciwgorączkowy ten lek...
ja pierdziu jakaś nieogarnięta jestem... to można wyjść na spacer półgodzinny czy nie?

Oposku ,, prezenty fajne.. przyznam jednak ze Jachu mozaiki by nie ogarnął chyba....
Masuska - i ta pierwsza się tez podoba.... oryginalna..
Rika gratuluje bycia na swoim ....i dobrze ze deprecha minęła

Basba... biała suknia.. ja Cię proszę drewniaku... za łososiową z moherkiem się rozglądaj :)

12 lata 1 miesiąc temu #482067 przez hoborr
Dzień dobry:) :woohoo:

12 lata 1 miesiąc temu #482076 przez Rika
Dzień dobry :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482137 przez aska27
Rika no i super!

Nati gdy Mikołaj był przeziębiony,ale bez temp to wychodziłam z nim na dwór. Gdyby miał nawet to 38 to na pewno darowałbym sobie. Pomyśl sobie,ze Ty jak masz gorączkę to tez raczej nie masz ochoty biegać po dworze :dry: bo po co?! Wietrz mieszkanie, grzejcie się w domku, na dworze i tak rewelacji nie ma... niestety. Moze rzeczywiście zęby wychodzą.

Zdjęcia Mikołajka podobno są super, to wiadomosć od pani fotograf :blink: napisała,ze zakochała się w tych zdjęciach, heheh miło!

Słyszałyście o nowym pomyśle na kolejne zmiany w edukacji,ze gdy dziecko skoczy 18rok życia to rodzice nie będą mogli znać ocen dziecka jeśli ten nie wyrazi zgody!!! Beznadziejny pomysł wg mnie!

Pełnoletni uczeń zatai oceny przed rodzicami
wiadomosci.radiozet.pl/Polska/Wiadomosci...ceny-przed-rodzicami

A co do pogody,to dzisiaj paskudnie jest!!!! Szkoda.

12 lata 1 miesiąc temu #482215 przez natimp1
hehe jak paskudnie, u nas pi eknie na dworze, słońce świeci i cieplutko,

a Jasko od 9 chodzi przy drzwiach z butami bo chce na dwór ....
wiesz Asiu biegać bym nie chciała, ale w wózku by mnie wozić mogli:):):):)

beznadzieja z tym pomysłem ocen...

12 lata 1 miesiąc temu #482223 przez aska27
natimp1 napisał:

hehe jak paskudnie, u nas pi eknie na dworze, słońce świeci i cieplutko,

a Jasko od 9 chodzi przy drzwiach z butami bo chce na dwór ....
wiesz Asiu biegać bym nie chciała, ale w wózku by mnie wozić mogli:):):):)

beznadzieja z tym pomysłem ocen...

No to zazdroszczę pogody!!!

Ja tam nawet we wózku bym nie chciała :) ciepłe łózeczko, czy koc... echh,ale może dlatego,ze ostatnio nie mogę dospać :blink: zde

12 lata 1 miesiąc temu #482296 przez natimp1
Ja to nie pamiętam kiedy byłam dospana:):)
Wiesz Asiu moja rodzina ma ADH :):)
ej A Wy gdzie wszystkie

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482303 przez basba
natimp1 napisał:

Basba... biała suknia.. ja Cię proszę drewniaku... za łososiową z moherkiem się rozglądaj :)

Oj Nati za mohery się bierz sama! W końcu kto jak kto ale ja 30 jescze nie mam w odróżnieniu od ciebie :P A sukienka nie jest biała tylko jasno wrzosowa :lol: A Panią to chyba wapniakiem trza by nazwać co???? :silly: Daj znać co z wynikami Jasiny i czy ma temperaturke jeszcze.... :kiss:

No dobra. Dzien dobry tak wogóle :)

Masuska Ja jakoś tak w czerwieniach nie bardzo się czuje B) ale tamtą kupiłam i założe na świeta :lol:

Oposku no to pojechałas z listą życzeń - plecaki świetne normalnie - szczególnie ten ala dinozaur :laugh: a cenowo? nawet nie dojrzałam. Ty też koniecznie napisz jak wyszły wyniki... Oposku dziekuję, czuje sie rewelacyjnie. Torbiel po antybiotyku się wchłonęła węc kamień z serca :kiss:

Hoborrku no jak to garnek przypaliłaś? To juz drugi jak dobrze kojarze ??? ;) Teściowa sie kapnęła???

Rika fajnie ze juz na swoim.

Aśka o jakich plasterkach wy gadacie co? Już się nie mog doczekać zdjec Mikołajka!

Aniu super że piecyk juz działa teraz możesz sie wykazać ;) :kiss:

Rózyczko co u was???

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #482320 przez Oposek
dzień dobry:)

U nas też pogoda marna...

Asia fajowo, że zdjęcia cudne, z przyjemnością obejrzę, jeśli się podzielisz :kiss:

Nati ojej, przykro mi, że Jaś ma gorączkę :( Ja też nie wiem, czemu się z temperaturą nie wychodzi, może właśnie dlatego, żeby się grzać w domu? nie mam pojęcia....
Ja staram się kupować zabawki na wyrost, na roczek dostał mnóstwo badziewia, do części dorósł dopiero teraz, więc nic nie potrzebujemy, a coś znaleźć trzeba było. Mozaikę teraz by pewnie zeżarł, choć z tej samej firmy są takie prościutkie dla maluszków też.

Hoborku dzień dobry:)

Rika ale fajnie, że już jesteście na swoim:) Współczuję gorszego samopoczucia i cieszę się, że minęło.

Basba super, że się dobrze czujesz:) cieszę się bardzo! dziewczyny chyba piszą o plasterkach przyklejających biut do sukienki. Plecaki cenowo od 65 zł do 109 zdaje się.

Masuska jakim plasterkiem się trzeba obkleić, żeby zmniejszyć rozmiar gdzieś o 4 numery? :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #482324 przez hoborr
BAsbo dokładnie drugi przyppaliłam:) Miała dwa co dostała od swojej matki 30 lat temu ale naprawdę dobre były. Wczoraj dało sie uratować. Czyściłam pastą samą i zlazło:) Ugotowałam nowy makaron , przypalony spuściłam w kiblu i garnek schowałam do szafki. Nic nie zauważyła:)

Rika no to super że deprecha przeszła i wreszcie jesteś:) No o nowym łózku nei wspomnę:)

Natimp ja to bym nie wychodziła z gorączką, dopóki bym nie iwedziała czy to nie bakteria...

Asiu ale super się zdjęcia zapowiadają - skoro nawet fotografka tak mówi:) Nie mogę się doczekać kiedy się pochwalisz:) :woohoo:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka