- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
No dobra ... a tak na poważnie to ASIU usciski dla naszego forumowego Mikołajka!!!
No więc dla pytających czy Wiki nie załapała ospy odpowiadam... jeszcze nie ale śmiem twierdzic że święta będą w kropki
Antek zaraża 9 dni od momentu pojawienia się pierwszych krostek czyli do przyszłego poniedziałku a od momentu zarażenia choroba rozwija się od ok 11 do 14 dni.
Oposku super ten samochodzik. Nasz sasiad miał taki i uwielbial w nim jeździć. Ja za to mam dylemat co z Wiki - bo jak pisalam już wcześniej kuchnie chrzestna podkradła a ja chciałam coś z Miki/minnie jej kupic i za bardzo to nic mi się nie podoba. Są zwykłe pluszaki (dostała dzisiaj takie małe) albo jakaś taka na podstawce co ma guziki i śpiewa czy coś albo takie co mają przyciski na łapkach i brzuszku- z tym że ma tego pieska z fishera i bezsensu kupować znowu podobną zabawkę... oj sama nie wiem moze wy coś wymyślicie.
Co do fotelika zgadzam się w 200%
Hoborrku dzień dobry.... co u ciebie?
Masuska Oposkowa odpowiedziała więc ja nie muszę Zapamietała nawet kolor A ty nie masz jeszcze do niego fotelika, czy 2 chcesz kupić???
Super że rzeprowadzka na weekend przewidziana! Nie zapomnij fotek porobić! Jak ja oglądam naszą z sentymentem Kuchnia jeszcze nie była wykończona , w sypialni mieliśmy sam materac i szafe Oj fajnie było a to już 6 lat minęło od tamtego czasu. Puste pokoje się wypełniły , ehhhhhhh....
Rika a skąd ten przeciek w łazience???
Nati a ty syna policjanta bedziesz miała??? Miłej zabawy dzisiejszego popołudnia życzę (wiem co to oznacza bo Antek ma włsnie tego samego lizaka )
A gdzie reszta????
Dobra wracam do pracy bo mnie zwolnią
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co kupujesz Antkowi na święta
Asiu , uściski dla Mikusia.. oczywiście czekam na niego z prezentem do wieczora bo póki co Cioci nie odwiedził
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nati widzę że grubsze prezenty u Was u nas na mikołajki to drobiazgi żeby dziewczyny za bardzo się nie przyzwyczaiły. Dostały słodycze i owoce które uwielbiają często słodyczy nie jedzą więc jak teraz nawet na raz zeżrą wszystko co dostały to nic im nie będzie chociaż słodycze poszły w kąt, bardziej są zajęte zabawkami z jajko niespodzianki i rozpracowywaniem granata
Basba właśnie nie wiem, na początku myśleliśmy że hydraulika poszła gdzieś na górze (jeszcze wyżej) ale mąż tam wchodził i sucho, później myśleliśmy że to od gotowania bo jeszcze okap nie zamontowany i albo właśnie od tego że wszystko paruje albo nie ma wentylacji i zbiera się wszystko w łazience (bo tylko tam jest).
Hoborr Oposek mam prośbę... mogłybyście mnie nie nawiedzać w nocy? Jakoś nieswojo się z tym czuję
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basba... u ans klocki dopiero teraz sie zaczęły.. jak Jachu zaczął się bawić tymi co Maksi dostał 2 lata temu, puzzle tak samo dopiero teraz Maksa kręcą.. jakieś opóźnione to moje dziecko.. po tatusiu :)a rower mamy .. dostał na dzień dziecka... a w ogóle rower Maksi uwielbia każdy, on juz śmigał jak miał dwa lata , na zwykłym
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do słodyczy to moi tez mają na codzień - nie przepadają za czekoladą- raczej wolą zelki. Wiki aż trzęsie sie na ich widok wiec kupiliśmy im po drobnej zabawce A co niech się dzieci cieszą
I nie gadaj ze opóźnione bo pstryka w nos dostaniesz. Po prostu czymś innym w różnych etapach życia się interesują. Mojego np. nie kręcą jeszcze literki ani cyferki
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Małe już rozpracowały granata, Oli nie smakuje a Zuzia zjadła połowę ieźle jak na pierwszy raz teraz zajadają się mandarynką pachnie w całym mieszkaniu. Nie licząc że banany już rozpracowały i sama musiałam jeść
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
(do koleżanek moich zaliczają sie również te, które tylko podczytują a za niektórymi francami tęsknię a sie nawet nie odezwą... )
Drogie dziewczeta koniec świata nadchodzi wielkimi krokami, trzeba zatem porządkowac swoje sprawy co by w następnym zyciu nie miec bajzlu
u mnie sie znowu pojawiła kolejna szansa w zyciu zawodowym i mam zagwozdke, sporo do przemyslenia, oprócz tego zarobiona jestem maksymalnie wiec nie mam kiedy czytac foruma a opisaniu juz nie wspomne nawet...
ciagle cos sie zmienia w tym zyciu....jak za tym nadązyć
ale ogólnie żle nie jest wiec nie ma co narzekać
nawet cukierki znalazłam dzis w bucie znaczy- byłam dżeczna
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko super wieści... no to myśl, myśl intensywnie. A! chciałam ci jeszcze napisać że ciasto mandarynkowe robi furrore
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super ze zaczyna się dziać coś pozytywnego
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
My prezenty już kupione. Kubi dostanie sanki. Pewnie coś mu jeszcze dokupie
Troche żeśta naskrobały. Podczytam was trochę . Buziole
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Oposku dzięki. O ten Coneco mi chodziło:)
Różyczko podziel się tymi pracami, chętnie wezmę jakąś starą zużytą
Padam na ryjek... Ciężki tydzień, a to dopiero najgorsze dni będą.
Przeprowadzka jednak nie będzie w sobotę Przez pogodę teraz, bo Mąż odśnieża i nie ma kiedy panele układać a i nie ma komu zamówić blatów:( Do świąt myślę że jednak się wyprowadzimy.
Piotrek dostał pociąg z dużymi klockami i cały dzień się bawi:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A jak Wasze dzieciaczki, zadowolone z mikołajkowych prezentów?
Wczoraj zamówiłam sanki dla Mikołajka i Gabrysi, prezent po choinkę:
allegro.pl/show_item.php?item=2848561460
Zapomniałam dodać,ze Mikołaj dzisiaj nauczył się dwóch nowych sów,czyli Tiko i Bi bi,czyli Gabi,ale nadal jego ulubione słowo to "jajo"
Nawet chciał mu kupić taką zabawkę z jajkami,ale panie w sklepie z zabawkami były zdziwione,ze szukam jajek, hmm..chyba nie te święta!
Zmykam poczytać co u Was słychać