BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #490914 przez basba
Dzień dobry.... oj forum pada jak nic :P :woohoo:

No dobra :) ... a tak na poważnie to ASIU usciski dla naszego forumowego Mikołajka!!!

No więc dla pytających czy Wiki nie załapała ospy odpowiadam... jeszcze nie :lol: ale śmiem twierdzic że święta będą w kropki :S
Antek zaraża 9 dni od momentu pojawienia się pierwszych krostek czyli do przyszłego poniedziałku a od momentu zarażenia choroba rozwija się od ok 11 do 14 dni.

Oposku super ten samochodzik. Nasz sasiad miał taki i uwielbial w nim jeździć. Ja za to mam dylemat co z Wiki - bo jak pisalam już wcześniej kuchnie chrzestna podkradła a ja chciałam coś z Miki/minnie jej kupic i za bardzo to nic mi się nie podoba. Są zwykłe pluszaki (dostała dzisiaj takie małe) albo jakaś taka na podstawce co ma guziki i śpiewa czy coś albo takie co mają przyciski na łapkach i brzuszku- z tym że ma tego pieska z fishera i bezsensu kupować znowu podobną zabawkę... oj sama nie wiem :dry: moze wy coś wymyślicie. :kiss:
Co do fotelika zgadzam się w 200% ;)

Hoborrku dzień dobry.... co u ciebie?

Masuska Oposkowa odpowiedziała więc ja nie muszę ;) Zapamietała nawet kolor :laugh: A ty nie masz jeszcze do niego fotelika, czy 2 chcesz kupić???
Super że rzeprowadzka na weekend przewidziana! Nie zapomnij fotek porobić! Jak ja oglądam naszą z sentymentem :) Kuchnia jeszcze nie była wykończona , w sypialni mieliśmy sam materac i szafe :) Oj fajnie było a to już 6 lat minęło od tamtego czasu. Puste pokoje się wypełniły , ehhhhhhh.... :blush:

Rika a skąd ten przeciek w łazience???

Nati a ty syna policjanta bedziesz miała??? Miłej zabawy dzisiejszego popołudnia życzę (wiem co to oznacza bo Antek ma włsnie tego samego lizaka :lol: )

A gdzie reszta????

Dobra wracam do pracy bo mnie zwolnią :lol: ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #490957 przez natimp1
Basba... lizak to mało.. te klocki lego ze stacja benzynowa sa tak ,masakrycznie małe że inżyniera trzeba

A co kupujesz Antkowi na święta

Asiu , uściski dla Mikusia.. oczywiście czekam na niego z prezentem do wieczora bo póki co Cioci nie odwiedził :(

12 lata 1 miesiąc temu #490984 przez basba
Nati Antosiowi chcemy rower kupić. Mojemu lego przeszło ale wiem o co chodzi ;)

12 lata 1 miesiąc temu #491041 przez Rika
Dzień dobry :)

Nati widzę że grubsze prezenty u Was :) u nas na mikołajki to drobiazgi żeby dziewczyny za bardzo się nie przyzwyczaiły. Dostały słodycze i owoce które uwielbiają :) często słodyczy nie jedzą więc jak teraz nawet na raz zeżrą wszystko co dostały to nic im nie będzie :) chociaż słodycze poszły w kąt, bardziej są zajęte zabawkami z jajko niespodzianki i rozpracowywaniem granata :D

Basba właśnie nie wiem, na początku myśleliśmy że hydraulika poszła gdzieś na górze (jeszcze wyżej) ale mąż tam wchodził i sucho, później myśleliśmy że to od gotowania bo jeszcze okap nie zamontowany i albo właśnie od tego że wszystko paruje albo nie ma wentylacji i zbiera się wszystko w łazience (bo tylko tam jest).

Hoborr Oposek mam prośbę... mogłybyście mnie nie nawiedzać w nocy? Jakoś nieswojo się z tym czuję :D

12 lata 1 miesiąc temu #491077 przez natimp1
Rika, nie wiem czy grube, u nas słodyczą są na co dzień...... przez to się są aż tak atrakcyjne -no chyba ze mamby Chłopaki dawno nie dostali żadnej zabawki, wiec trzeba okazje wycisnąć na maksa:)

Basba... u ans klocki dopiero teraz sie zaczęły.. jak Jachu zaczął się bawić tymi co Maksi dostał 2 lata temu, puzzle tak samo dopiero teraz Maksa kręcą.. jakieś opóźnione to moje dziecko.. po tatusiu :):)a rower mamy .. dostał na dzień dziecka... a w ogóle rower Maksi uwielbia każdy, on juz śmigał jak miał dwa lata , na zwykłym

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #491106 przez basba
No a nasz etap puzzli i lego już miał :lol: Rowerem uwielbia jeździć- na 2 kółkach jeździ już od ponad roku. A że z tamtego wyrósł i że nie chcemy czekać do maja (z początku na imieniny miał dostać)- bo w końcu ledwo cieplej sie zrobi to juz bedzie ujeżdżał chcemy mu kupic na gwiazdkę.

Co do słodyczy to moi tez mają na codzień - nie przepadają za czekoladą- raczej wolą zelki. Wiki aż trzęsie sie na ich widok :lol: wiec kupiliśmy im po drobnej zabawce :woohoo: A co niech się dzieci cieszą :kiss:

I nie gadaj ze opóźnione bo pstryka w nos dostaniesz. Po prostu czymś innym w różnych etapach życia się interesują. Mojego np. nie kręcą jeszcze literki ani cyferki ;)

12 lata 1 miesiąc temu #491125 przez natimp1
no opóźniony w sensie... bardziej żartobliwym... a pisac pierwszy z grupy umie..a co pojadę wiocha i się pochwalę:):) ale sam chciał wiec spoko... nie jestem z tych co gnębią ... hmm moze inaczej jestem z tych co gnębią ale nie dzieci:):):)

12 lata 1 miesiąc temu #491127 przez Rika
Basba Nati na codzień im nie kupuję słodyczy, Ola uwielbia kinderki a tak raz na jakiś czas kupię im tik taki owocowe lub gumy frutti czy coś i ew. skittlesy :) Zuzia za czekolada też nie przepada, lubisie wolą rozgnieść rączkami i wyjeść samo nadzienie :) W sumie to Ola bardziej słodycze lubi niż Zuzia, Zuzia lubi je rozpakowywać z opakowań i dawać Oli np cukierki na imprezach :D

Małe już rozpracowały granata, Oli nie smakuje a Zuzia zjadła połowę :ohmy: ieźle jak na pierwszy raz :D teraz zajadają się mandarynką :) pachnie w całym mieszkaniu. Nie licząc że banany już rozpracowały i sama musiałam jeść :D

12 lata 1 miesiąc temu #491128 przez natimp1
Ty Basba a Wiki I Jachu maja ta sama datę urodzenia a różną do 2 urodzin heheh

12 lata 1 miesiąc temu #491140 przez różyczka
Buziaki mikołajkowe od cioci Różyczki dla wszystkich moich koleżanek i dzieciaczków naszych lipcowych :kiss: :kiss: :kiss:
(do koleżanek moich zaliczają sie również te, które tylko podczytują :blink: a za niektórymi francami tęsknię a sie nawet nie odezwą... )

Drogie dziewczeta koniec świata nadchodzi wielkimi krokami, trzeba zatem porządkowac swoje sprawy co by w następnym zyciu nie miec bajzlu :blink:

u mnie sie znowu pojawiła kolejna szansa w zyciu zawodowym i mam zagwozdke, sporo do przemyslenia, oprócz tego zarobiona jestem maksymalnie wiec nie mam kiedy czytac foruma a opisaniu juz nie wspomne nawet...

ciagle cos sie zmienia w tym zyciu....jak za tym nadązyć :unsure:

ale ogólnie żle nie jest wiec nie ma co narzekać :)

nawet cukierki znalazłam dzis w bucie :lol: znaczy- byłam dżeczna :blink:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #491155 przez basba
Nati no popatrz nie zauważyłam :)

Różyczko super wieści... no to myśl, myśl intensywnie. A! chciałam ci jeszcze napisać że ciasto mandarynkowe robi furrore :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #491214 przez natimp1
Rose, wątpie że byłaś dżeczna, pewnie Mikołajowi z kieszeni wypadły jak dziewczyna wkładał...:0 albo sprawdź datę, moze z zeszłego roku mu zostały :)
Super ze zaczyna się dziać coś pozytywnego :)

12 lata 1 miesiąc temu #491271 przez aga1040
Hej laski. Nie pisze z braku czasu ale czasem zaglądam.

My prezenty już kupione. Kubi dostanie sanki. Pewnie coś mu jeszcze dokupie :-)

Troche żeśta naskrobały. Podczytam was trochę . Buziole

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #491476 przez masuska
Mikołaj kazał mi przekazać trochę cukierków dla lipcowych dzieciaczków i ich mam:)

Oposku dzięki. O ten Coneco mi chodziło:)

Różyczko podziel się tymi pracami, chętnie wezmę jakąś starą zużytą:)

Padam na ryjek... Ciężki tydzień, a to dopiero najgorsze dni będą.

Przeprowadzka jednak nie będzie w sobotę:( Przez pogodę teraz, bo Mąż odśnieża i nie ma kiedy panele układać a i nie ma komu zamówić blatów:( Do świąt myślę że jednak się wyprowadzimy.

Piotrek dostał pociąg z dużymi klockami i cały dzień się bawi:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #491637 przez aska27
Dziękuję Kochane za życzenia, co prawda Mikołajek mój obchodzi imieninki we wrześniu,ale i tak dzisiaj nazbierał masę uścisków.. bo to w końcu tez takie jego małe święto :blink:

A jak Wasze dzieciaczki, zadowolone z mikołajkowych prezentów?

Wczoraj zamówiłam sanki dla Mikołajka i Gabrysi, prezent po choinkę:
allegro.pl/show_item.php?item=2848561460

Zapomniałam dodać,ze Mikołaj dzisiaj nauczył się dwóch nowych sów,czyli Tiko i Bi bi,czyli Gabi,ale nadal jego ulubione słowo to "jajo"
Nawet chciał mu kupić taką zabawkę z jajkami,ale panie w sklepie z zabawkami były zdziwione,ze szukam jajek, hmm..chyba nie te święta! :blink:

Zmykam poczytać co u Was słychać :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka