- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku, Rika... nie dyskutować.. co że śnieg .. u mnie w robocie nie pada
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko chyba nie da rady wtedy było o wiele mniej stron do zapełnienia, w każdym razie można próbować ale i tak mało kto siedzi...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Tyle tego jest, że nie wiadomo co wybrać
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
LASECZKI PISZEMY PISZEMY!!! DO PÓŁNOCY W NOC SYLWESTROWĄ ROBIMY 2 TYSIĄCE STRON TAK JAK W ZESZŁYM ROKU TYSIAKA DOBIJAŁYSMY Pamiętacie??
hehe pamiętamy
dałyśmy radę!
Oposku dzięki za odp... fajny pomys z tym zdjęciem!!!
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Różyczko w tym roku nie damy rady, ale spróbować warto:)
Rozcięłam sobie palucha i to tak fest i do tego oprychę mam na dziobie:P. Piotrek w jednym kawałku:) Po wizycie u ortopedy wszystko ok. Cieszę się że tata był z nami to się dowiedział że Piotrek ma bez kapci chodzić
Tata za to teraz na budowie robi podłogi:)
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposek chodzi Ci o takie samochody co dzieci odpychają się nóżkami?
Masuska to kiedy do siebie?
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Doczekałam się wreszcie wolnego weekendu i nawet spełniły się moje prośby i mamy śnieg, więc sanki idą jutro w ruch
W pracy jak zwykle zapiernicz, mimo że mniej pacjentów
Ale za to mnóstwo świetnych ludzików, którzy ciągle coś przynoszą dla tych dzieciaczków co zbieramy im paczkę Matko to takie niesamowite, że tyle ludzi potrafi podzielić się tym co ma Dary wciąż napływają, oj na pewno te rodziny się ucieszą
Basba nie miałam kiedy napisać o ospie, ale widzę, że nieźle jesteś poinformowana już To chyba dobrze byłoby gdyby i Wiki od razu przechorowała co Z łóżkiem świetny pomysł
Oposku czemu nie będzie u Ciebie choinki? Tylko nie mów, że męża przebierasz w gwiazdeczki i bombki A co to za tunel wymyśliłaś??
Extra foty na NK Na święta na szczęście wolne od 22giego (choć była opcja pracy w wigilię ) ale może uda się pojechać w góry ale to zależy od pracy Tomiego Z rowerkiem nie pomogę
Rika u mnie chłopaki na mikołaja od mamy dostali sztućce dorosławe te z lidla a od taty słodycze Od babci kolejkę ze zwierzakami z biedry I co? moimi nożami chcieli się pokroić a za słodycze Szymi Tomka ciągle przytulał i mówił dzięęęki, tak słodko A ojciec ciągle im łakocie przynosi A kolejka super sprawa
Kolejka Twoja dla małża super i fajnie, że takie długie tory T sobie kiedyś upatrzył taką na drewnianym wielkim stole z jakimiś mostami, tunelami, dekoracjami i innymi bajerami chyba za ponad 600zł
Rose no to pojechałaś z tymi stronami teraz Ja tam nie wiem czy do sylwestra ale do Końca Świata trza by się sprężyć A co tam się u Ciebie takiego dzieje????
Hoborku zdrówka
Asiu nie mam pojęcia co dla dziadków Pogratulować tylko Sanki extra U mnie Szymi jak widzi Tomka wracającego z pracy to już w drzwiach krzyczy tati tati jajo Cżęsto kupuje mu kinder niespodzianki Ale ten zaraz czekoladę w kąt i tylko rozpakować chce zabawkę
A ostatnio jaki numer Dostali po zabaweczce z tego jajka - pierścionek i figurka zwierzak Ok bawią się bawią a za jakiś czas patrzymi Dominik ma całe dłonie brudne jakby mu długopis się rozlał Szukamy gdzie mógł się tak pobrudzić i po dłuuuuugich poszukiwaniach odkryliśmy, że ten zwierzak to stempelek z tuszem
Co sie okazało pierścionek też był stempelkiem To dzieciaki podwójnie się cieszyli a my tylko ściany chroniliśmy przed zanczkami
Nati suuuper prezenty A jak Jachu spotkałby się z moimi to nie tylko by odepchnął Tobie ręce.... ale jeszcze dałby swoją stopę Tobie do pocałowania jak Tomkowi Szymi ostatnio zrobił Dominika jak się poprosi żeby dał buziaka to nadstawia czółko albo policzek żeby go całować
A pęcherzyki od odparzenia mogły się zrobić, jak długo jest stan zapalny to naskórek się rozwarstwia, ale smarowanie powinno pomóc
Masuska jak palucha trza szyć to ja jestem chętna, bo szyłam raz już koleżance na dyżurze Dobrze że Pit w całości a przeprowadzka już coraz bliżej extra
Z tym chłopcem to taka tragedia Utłukłabym
Nadrobiłam
Ps Oposku nie wiesz czy w weekend sa jakieś atrakcje mikołajowe dla bobasów w wawie????
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaw ja też chętnie bym się wybrała z małymi gdzieś w weekend ale kurcze samochód nie ma przeglądu, sprzęgło i wysprzęgnik rozdupczony... szkoda gadać...
Kurcze tak czytam i czytam i Wasze dzieci tyle dostają a moje tylko słodycze
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I jeszcze jedno... jak Różyczko chcesz dobić do tak odległej 2000 strony jak tu pustki same...
hehe ja mam czas kto popisze do tej 2000 str
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A i dzień dobry!
JA tak sobie myślę żeby dojechać do 1800 to będzie dobrze.
A mnie gardeło boli... łeeee
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Pomóżcie je jeszcze utrzymać, już tylko tydzień do końca głosowania pozostał
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
Oto dowód:
www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
Mam ostatnio brak dostępu do kompa i czasu mi brakuje.. Ale tak to jest jak sie mieszka chacie gdzie pełno ludzi.
Budowa nam nawet śmiga. Może na przyszły rok damy rade skończyć i bedzie przeprowadzka ale to się okaże.
A pozostałe dziewczyny chyba nie zauważyły że się odezwałam ale Oposek kochany dojrzał Buziol