BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 1 miesiąc temu #492210 przez natimp1
Rose no TY to bys musiała nieźle pisać:):)

Oposku, Rika... nie dyskutować.. co że śnieg .. u mnie w robocie nie pada :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #492224 przez Rika
Nati u mnie sypie cały dzień aż miło :D

Różyczko chyba nie da rady :( wtedy było o wiele mniej stron do zapełnienia, w każdym razie można próbować ale i tak mało kto siedzi...

12 lata 1 miesiąc temu #492295 przez Oposek
Dziewczyny, czy któraś z Was może polecić jakiś mały rowerek biegowy? taki z małymi kółkami, 10 cali i niskim siodełkiem max 35 centymetrów?

Tyle tego jest, że nie wiadomo co wybrać:)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #492427 przez aska27
różyczka napisał:

LASECZKI PISZEMY PISZEMY!!! DO PÓŁNOCY W NOC SYLWESTROWĄ ROBIMY 2 TYSIĄCE STRON TAK JAK W ZESZŁYM ROKU TYSIAKA DOBIJAŁYSMY :lol: Pamiętacie?? :laugh:

hehe pamiętamy :laugh:
dałyśmy radę!

Oposku dzięki za odp... fajny pomys z tym zdjęciem!!! :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #492493 przez masuska
Cześć:)

Różyczko w tym roku nie damy rady, ale spróbować warto:)

Rozcięłam sobie palucha i to tak fest i do tego oprychę mam na dziobie:P. Piotrek w jednym kawałku:) Po wizycie u ortopedy wszystko ok. Cieszę się że tata był z nami to się dowiedział że Piotrek ma bez kapci chodzić:)

Tata za to teraz na budowie robi podłogi:)

12 lata 1 miesiąc temu #492574 przez Rika
Ooo my właśnie wróciłyśmy z podwórka :) 2 raz dzisiaj :D Ola nie bardzo chciała siedzieć... 5 minut i do domu ale przy bramie jest taka górka i posadziłam Zuzię, Zuzia nogi do góry i jazda :) Olę posadziłam i tak im się spodobało że wszystko mnie boli :D bo musiałam je sadzać na tą górkę co łatwo nie było :D rzucałyśmy gałkami w płot, śniegiem do góry i pełno aniołków na podwórku jest :) teraz idę je kąpać, właśnie zjadły kolację i po kąpieli spanie :)

Oposek chodzi Ci o takie samochody co dzieci odpychają się nóżkami?

Masuska to kiedy do siebie?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #492674 przez aniaw
HEJA :)

Doczekałam się wreszcie wolnego weekendu i nawet spełniły się moje prośby i mamy śnieg, więc sanki idą jutro w ruch :lol:
W pracy jak zwykle zapiernicz, mimo że mniej pacjentów ;)
Ale za to mnóstwo świetnych ludzików, którzy ciągle coś przynoszą dla tych dzieciaczków co zbieramy im paczkę :) Matko to takie niesamowite, że tyle ludzi potrafi podzielić się tym co ma :) Dary wciąż napływają, oj na pewno te rodziny się ucieszą :lol:

Basba nie miałam kiedy napisać o ospie, ale widzę, że nieźle jesteś poinformowana już :S To chyba dobrze byłoby gdyby i Wiki od razu przechorowała co ;) Z łóżkiem świetny pomysł :lol:

Oposku czemu nie będzie u Ciebie choinki? Tylko nie mów, że męża przebierasz w gwiazdeczki i bombki :lol: A co to za tunel wymyśliłaś?? :)
Extra foty na NK :lol: Na święta na szczęście wolne od 22giego (choć była opcja pracy w wigilię :ohmy: ) ale może uda się pojechać w góry ale to zależy od pracy Tomiego ;) Z rowerkiem nie pomogę ;)

Rika
u mnie chłopaki na mikołaja od mamy dostali sztućce dorosławe te z lidla a od taty słodycze :) Od babci kolejkę ze zwierzakami z biedry :) I co? moimi nożami chcieli się pokroić a za słodycze Szymi Tomka ciągle przytulał i mówił dzięęęki, tak słodko :lol: A ojciec ciągle im łakocie przynosi :blush: A kolejka super sprawa :D
Kolejka Twoja dla małża super i fajnie, że takie długie tory :) T sobie kiedyś upatrzył taką na drewnianym wielkim stole z jakimiś mostami, tunelami, dekoracjami i innymi bajerami chyba za ponad 600zł :ohmy:

Rose no to pojechałaś z tymi stronami teraz :lol: Ja tam nie wiem czy do sylwestra ale do Końca Świata trza by się sprężyć :lol: A co tam się u Ciebie takiego dzieje???? :blink:

Hoborku zdrówka :kiss:

Asiu nie mam pojęcia co dla dziadków :huh: Pogratulować tylko :kiss: Sanki extra :) U mnie Szymi jak widzi Tomka wracającego z pracy to już w drzwiach krzyczy tati tati jajo :lol: Cżęsto kupuje mu kinder niespodzianki ;) Ale ten zaraz czekoladę w kąt i tylko rozpakować chce zabawkę :lol:
A ostatnio jaki numer :lol: Dostali po zabaweczce z tego jajka - pierścionek i figurka zwierzak :) Ok bawią się bawią a za jakiś czas patrzymi Dominik ma całe dłonie brudne jakby mu długopis się rozlał :ohmy: Szukamy gdzie mógł się tak pobrudzić i po dłuuuuugich poszukiwaniach odkryliśmy, że ten zwierzak to stempelek z tuszem :lol:
Co sie okazało pierścionek też był stempelkiem :lol: To dzieciaki podwójnie się cieszyli a my tylko ściany chroniliśmy przed zanczkami :lol:

Nati suuuper prezenty :) A jak Jachu spotkałby się z moimi to nie tylko by odepchnął Tobie ręce.... ale jeszcze dałby swoją stopę Tobie do pocałowania jak Tomkowi Szymi ostatnio zrobił :lol: Dominika jak się poprosi żeby dał buziaka to nadstawia czółko albo policzek żeby go całować :laugh:
A pęcherzyki od odparzenia mogły się zrobić, jak długo jest stan zapalny to naskórek się rozwarstwia, ale smarowanie powinno pomóc :kiss:

Masuska jak palucha trza szyć to ja jestem chętna, bo szyłam raz już koleżance na dyżurze :lol: Dobrze że Pit w całości a przeprowadzka już coraz bliżej extra :)
Z tym chłopcem to taka tragedia :( Utłukłabym :angry:

Nadrobiłam :lol:

Ps Oposku nie wiesz czy w weekend sa jakieś atrakcje mikołajowe dla bobasów w wawie????

12 lata 1 miesiąc temu #492741 przez Rika
Oposek my mamy taki allegro.pl/super-jezdzik-panda-klakson-d...ory-i2824064153.html

Aniaw ja też chętnie bym się wybrała z małymi gdzieś w weekend ale kurcze samochód nie ma przeglądu, sprzęgło i wysprzęgnik rozdupczony... szkoda gadać...

Kurcze tak czytam i czytam i Wasze dzieci tyle dostają a moje tylko słodycze :D

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #492743 przez Rika
I jeszcze jedno... jak Różyczko chcesz dobić do tak odległej 2000 strony jak tu pustki same...

12 lata 1 miesiąc temu #492746 przez aska27
hej Babki... jest 1.30, hmmm,a Mikołaj sobie tańczy... mam czas..może któraś chce pogadać?? :silly:

12 lata 1 miesiąc temu #492747 przez aska27
Rika napisał:

I jeszcze jedno... jak Różyczko chcesz dobić do tak odległej 2000 strony jak tu pustki same...

hehe ja mam czas :lol: kto popisze do tej 2000 str :lol:

12 lata 1 miesiąc temu #492823 przez hoborr
Jej Asia co ten Mikołaj tak szalał w nocy?? Pewnie jeszcze śpicie?:)

A i dzień dobry!

JA tak sobie myślę żeby dojechać do 1800 to będzie dobrze.

A mnie gardeło boli... łeeee

12 lata 1 miesiąc temu #492836 przez Rika
Dzień dobry

12 lata 1 miesiąc temu #492964 przez Marta M
A ja chciałam Wam wszystkim podziękować za oddane głosy na malutką Maję bo jak się okazuje Maja osiągnęła pierwsze miejsce w rankingu :)

Pomóżcie je jeszcze utrzymać, już tylko tydzień do końca głosowania pozostał :)

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz

Oto dowód:

www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu

12 lata 1 miesiąc temu #493010 przez aga1040
Hej Oposku, dziękujemy u nas wszystko w porządku :-)
Mam ostatnio brak dostępu do kompa i czasu mi brakuje.. Ale tak to jest jak sie mieszka chacie gdzie pełno ludzi.
Budowa nam nawet śmiga. Może na przyszły rok damy rade skończyć i bedzie przeprowadzka :-) ale to się okaże. :laugh:

A pozostałe dziewczyny chyba nie zauważyły że się odezwałam :( ale Oposek kochany dojrzał :) Buziol

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka