- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
śmiechu ni ma-trzeba działać
Bianka pojechała z tatinkiem do klubiku dla maluchów na sale zabaw, jak wytrzymaja dwie godz. to trzecia mają gratis i tak jest przez cały grudzien, super sprawa te klubiki
a ja oglądam powtórki seriali i na 18 śmigam na masaż relaksacyjny
musze sie wziąc za siebie, jakies brzuszki czy cós bo wiosna tuz tuz a Wy tu o sankach cos piszecie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a smiechu ni ma do sylwestra malutko czasu zostało...
jutro poniedzialek to Basba i Nati dobija troche mam nadzieje i nie ma to tamto-że Basba 150 paczek dla pracowników pakujesz czy Nati Twoje standartowe:'szefowa każe pracowac'!
Ania pogoni koty i inne psy i tez bedzie dobiajac do 2 tysiecy, rozumiemy sie???
a Oposek to by chociaz w nocy mogla doskrobac cos - tylko w mniejszych ilosciach pisać a za to puszczac na kilka czesci
Rika ja tam nie wejde w ciuchy z Twojej szafy wiec sie nie odzywam no i za krótka jestem
sama zreszta wyprzedaje sie na maksa ze wszystkiego ostatnio
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale ja tak lubie wyznaczac sobie cele i do nich dazyc i ta dwutysięcznica to by była taka mila niespodzianka
ide jakies ciastka wymyslec bo umre
Bianka tez dostanie sanki pod choinke i jakiegos bumboksa bym chciała dla niej malego,zeby mogła sobie sama płytki puszczac z muzą, a i jeszcze u chrzestnego zamowilismy taka tablice stojąca 4w1, ze i na krede i na mazaki i magnesy i liczydło czy cos tam, dostanie pewnie kolejne mazaki do tego i niech tworzy dziewczyna trzeba wspierać młode talenty
edit: widziałam Rika,ze w chwilach kryzysu mozna na Ciebie liczyc
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś my kupiliśmy Mikołajowi konia na biegunach po choinkę, dostanie też klocki:
allegro.pl/mega-bloks-swiat-mega-nauka-l...ena-i2842978849.html
Masuska tez mam nadzieję,ze snieg jeszcze będzie,musi!!!
Różyczka ale masz dobrze,hmmm tez bym isę chciała wreszcie wyspać.. dzis w kościele chyba sobie przysnęłam,bo babcie jakos dziwnie naprzemiennie na mnie patrzyły
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aśka ja kiedyś chodziłam na roraty codziennie i sobie siadałam przy konfesjonale w rogu i spałam
A teraz właśnie wstałam z 2 godzinnej drzemki ale mi fajnie tylko co ja będę w nocy robić mam ochotę na słodkie... ciasto jakieś bym zjadła. Chyba jutro zrobię. Siostra znów przyjeżdża w sobotę na 1-2 dni bo później dopiero zobaczymy się w styczniu.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
z tymi talentami to ja mysle,ze trzeba sie przyglądac dzieciom i podazac za ich zainteresowaniami, preferencjami...umozliwiac im rozwijanie sie poprzez pokazywanie i próbowanie róznych rzeczy, moja nastolatka np. przez 5 lat chodzila na warsztaty plastyczne do domu kultury, ale potem nagle jej sie odwidziało i poprosila o zapisanie na kółko gitarowe-kupilismy gitare i nie marudziłam "a pewnie zaraz ci sie znudzi, po co wydawac kase...bla bla bla" choc czułam,ze muzykiem raczej nie zostanie, no i po roku rzuciła to w diabły, ale za to konie kochała od dziecka i ta pasja nie mineła, teraz juz jest w to wkrecona na maksa, latem chce zdawac w koncu na brązowa odznake a w przyszłosci zamierzac zostac trenerem koni (nie instruktorem jazdy)-juzw tej chwili to co ona robi z tymi konmi to istne szaleństwo ujeżdza dzikusy,uczy ich róznych sztuczek, ze sie posikac mozna normalnie
moze pokaze filmik nawet zaraz
ide ja poprosic zeby zrzuciła na youtuba
piszcie piszcie kobietki czuje,ze to wcale nie jest takie nierealne jak sie zepniemy o 2 tysie mi chodzi oczywiscie
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja moim kupiłam kredki bambino i Ola je też z chęcią jadła a Zuzia grezdała po ceracie mimo że miała obok kolorowankę także stwierdziłam że to nie ma sensu. Kredki są schowane i wyjmę je za kilka dni
Ja widzę jak Zuzia wszystkim herbatki robi, gotuje dlatego kupiłam im tą kuchnię, nie wspominając o tym jak uwielbiają zmywarkę i każde sprzątanie, odkurzanie, wycieranie kurzu. Kupiłam im też deskę do prasowania bo żelazko mają, one uwielbiają nas naśladować w codziennych obowiązkach.
Dopiero wróciliśmy z zakupów, na samo żarcie poszło 200 zł... nie licząc jeszcze dzisiaj pieluch za 120 zł 3 paki ale do świąt już mamy większe rzeczy zrobione, kupione, teraz tylko na święta coś tam kupić przed jakiś chleb, wędliny, rzeczy do ciast itp itd no i te prezenty dla reszty rodziny.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko no to czekam na filmik
A ja sobie popsałam własnie,gdy Mikołaj zasypia,to mama korzysta
Hmm.. no właśnie Rika chciałam zapytać jak tam Wasze przygotowania do świat?
Aaaaa zapomniałam napisać, we wtorek odbieram foty Mikołaja. strasznie ciekawa ich jestem
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika a mama jest za granica gdzies tak?
Aska kościół sprzyja drzemkom to fakt, ta muza, monotonnia głosu księdza...hmmm...może sie kiedys przejdę tam nawet w związku z tym
podobają mi sie te alternatywne choinki co na fb ludzie wrzucają z książek np. albo z krzeseł w moich miescie na dworcu jest mega wielka choinka z rowerów np.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widziałam ta "Twoją" choinkę rowerową na FB właśnie
fajoska, co nie? mojego najulubienszego kuzyna córki rower jest na samym czubku
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aaaaa zapomniałam napisać, we wtorek odbieram foty Mikołaja. strasznie ciekawa ich jestem
ale pochwalisz sie, prawda?
ide spac-dobranoc
p.s. Hoborr jak sieczujesz?