- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ech ale mi tęskno za Wami, zawsze w pracy podczytywałam a teraz muszę na prawdę pracować
Wiecie jestem taka podbudowana dobrocią ludzi Tyle osób przynosi nam wciąz rzeczy na te paczki świąteczne : słodycze, produkty spożywcze z długą datą przydatności np makarony, herbaty, kawy, gotowe dania w słoikach, zabawki, ubrania, pościel, mamy nawet stół i krzesła Tego jest tak mnóóóóstwo, że wyglądamy już jak caritas i nie mamy gdzie tego ustawiać Dla tego 3 miesięcznego jasia ubranka, gerberki i kaszki na przyszłość, dla dziewczynek biżuteria, chemia domowa, no wszystko do wyboru do kolor
Te matki nie wiedzą, że dla nich coś zbieramy, bo nie chciałyśmy ich na nic nastawiać bo nie wiedziałyśmy jaki będzie odzew
A słuchajcie ta mama z Rzeszowa z 5 dzieci, taka dzielna kobieta, uciekła od męża który się nad nimi znęcał i zaczyna życie od nowa Szefowa do niej wczoraj dzwoni i pyta się czy coś potrzebują a ona powiedziała, że dają radę bo dzieci zdrowe i na leki nie trzeba wydawać, więc jakoś sobie radzą Matko a u nich bieda aż piszczy Codziennie kombinuje co dzieciom dać do jedzenia i nie narzeka tylko stara się sobie radzić. Musi przetrwać ten macierzyński i wróci dalej do pracy
A niektórzy co do nas zajeżdżają pod lecznice furami, w futrach, extra biżuteria a wykłócają się o każdą złotówkę, że drogo
Sorki, że tak o tykm piszę, ale jakoś tak mnie to rusza ostatnio każdego dnia
Już przebrałam rzeczy chłopaków i zabaweczki i też jakoś symbolicznie się dołoże
A wracając do forum
Super, że tak dużo piszecie, ale nie dam rady wszystkim odpisać Przeczytałam z grubsza, bo ciągle jestem w biegu
Rose na prawdę kina i baseny pozamykane????
Toż to u nas można do restauracji ze znajomymi iść - tylko nie pamiętam w której to czytałam i są tam karty dań wigilijne i płaci się ok 60zł za osobę i luzik
Tomi też wigilię ma tak jak ja Te same potrawy i tradycje Jeszcze zwyczaje jakieś dodatkowe, ale staramy się to łączyć
Asiu no czerwone poliki mieli bo to prawdziwa zima a nie jakiś fotomontaż
Poka foty Ja mam właśnie ofertę sesji chłopaków za 50zł w jakiejśc promocji i się zastanawiam Bo ten fotograf tylko w tyg ma czas i przyjeżdża do domu
Basba ale śniegu Mój Szymi też Miki oglada ale jednak woli pociągi
Rika ale się uśmiałam z tego filmiku A co z nosem???
Oposek a jak Wam weekend minął???
Masuska jakieś sado maso Rzucać się nożem w pracy? Matko pracujesz w cyrku? A serio to wspłczuję
Kurcze ale foty jaaakie salony
Wiesz ja chciałam być na diecie a mój M kupił mi dzić całe pudło pierniczków czekoladowych - no 700g I daje mi z tekstem, że chciał podarować mi coś słodkiego No i weź się tu nie wkurzaj na faceta
Hoborku ja tam przed badaniem glukozy jakoś normalnie jadłam tylko w nocy dietka i tyle
Nati a Ty gdzie??? Dobrzez, że nie widziałaś moich chłopaków przy myciu naczyń bo zaraz by było, że wykorzystuję tanią siłę roboczą
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ania, jak ja bym czekoladkę wciela:) A cyrki to dzisiaj były. Ciakawam jakbym jakiemuś klientowi krzywdę zrobiła, czy to by było traktowane jako obrona konieczna, czy może chwilowa niepoczytalność.... Dziś powtarzałam że jak sama nie wyjdę z racy to mnie wyniosą w kaftanie! Ludzie wariują przed świętami. Ostatnio babka chciała kupić przednie nogi z kurczaka. No żal...
Asiu, no to może na jeszcze następną wiosnę mnie najdzie:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Hoborr nic nie mówię,ale poród tuż tuż ....
Masuska jak to nie chcesz mieć dzieci??? a pamiętasz jak się umawiałyśmy na ciąże na wiosnę przyszłego roku i jak nową ekipę zbierałyśmy ??? o matko!!!
Asia - to lepeij nie mów:) Sram w pory! Choć wiem że trochę was tu mam i ma kto za mnie trzymac kciuki:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chrzestnemu Szymonka napisałam, że może np kupić tablicę pod choinkę taka jak w biedrze Oglądał na allegro i stwierdził, że w biedronce jednak kupi i jaki był mega zdziwiony, że dziś musiał zjeździć całe miasto zanim gdzieś dostał ostatnią sztuke
A jak przed mikołajkami kupowałam z mamą moją dla chłopaków kolejkę z biedry to było ich multum a przyszłam za kilka godzin po coś jeszcze i zostały tylko 2 A tu niby kryzys, kasy się nie ma itd
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska ciekawe jakie kurczaki ta babka kupuje?!
Aniu
50zł to nie dożo,a chłopcy będą mieli pamiątkę
eee tam idę spac... buźka!
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ej no jak spać??????
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do nosa to jest tak. Ola w nocy nie chciała spać, ciągle płakała, wzięłam ją do łóżka, na łóżku nie, na rękach nie, bawić się nie - ciągle płacz. Położyłam ją ona płacze, ja przysnęłam a ta waliła się na łóżko z każdej strony i głową z całej siły powaliła się na noc, ja wstałam na równe nogi nie mogłam złapać powietrza, zrobiło mi się słabo, krew się lała, Ola wyje a ja mdleję... Zasnęłyśmy obie w końcu, nie wiem jak ale... budzę się rano nos mnie boli, oczy mnie bolą, patrzę w lustro a nos spuchnięty, oczy podbite wyglądam jak zombie... dzisiaj jeszcze do południa jak smarkałam to z krwią
Aśka nie mam bardzo czasu czytać looknęłam tylko na początek i mam mieszane uczucia, jutro doczytam
Masusko fajne te firanki z ikei, w ogóle w ikei maja mnóstwo fajnych rzeczy.
Hoborr wszyscy moi znajomi którzy mają panele bambusowe narzekają na nie.
Hoborr właśnie pamiętaj o cytrynie
Aśka mi w ogóle nie podobają się te sanki do pchania... ja kupię małym zwykłe drewniane. Bo sanki są do ciągania
Hoborr, Masuska my mamy deski podłogowe za 48zł za m2 + cyklina i lakiery 57 zł za m2
Co do paneli to moja mama miała też tanie były z 10 lat. Z panelami jest na tyle dobrze że jak się położy to można wymieniać ile wlezie na różne "drewniane kolory" mąż nie chciał paneli ale deski są cieplutkie
Aniaw z nosem już się wytłumaczyłam co do kasy to ja też się zawsze wykłócam, nie po to mąż haruje od rana do nocy żeby w hipermarketach nas w bambuko robili bo tu 1 gr, tam 1 gr, tu 1 zł, tam więcej i już masz na chleb...
Hoborr, Aśka jak to spać????????????????????????? Wczesna godzina jest baby!!!
No ładnie, ja przyszłam to wszystkie poszły...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
aska27 napisał:
oj,to się powtórzyłam z tą cytryną hehe sorry Różyczka no nic, Hoborr będzie pamiętać
wezmę dwie:)
hahahah
Kochana dziewczyna
Rika to Ty jak po walce bokserskiej
apropo himenów to ja lubie do nas do szkoły gościrónych zapraszac no i w tym roku na "gwiazdy" mnie wzięło, chciałabym zaprosic supernianie-czekamy na ustalenie terminu i dzwoniłam tez do Pudziana,ale narazie jest 2 tyg za granica wiec kazała menedżerka dzwonić jeszcze raz, w ogóle to on po więzieniach kiedys jeżdził ale po szkołach ponoc baaardzo rzadko, myślicie,ze go przekonam swoim urokiem osobistym,zeby jednak wpadł?
A co do paneli to moje prawie 10 lat lezały(z serii najtanszych)az dopóki sie nie zalałam i były w naprawde stanie, choc mieszkam w domku wiec wiecie jak to jest...łazi sie do ogrodu i ciagle sie nosi cos na butach z powrotem
te firanki za taka kase to nie ma co myslec za duzo tyle,ze to jest taka delikatna siateczka cos moskitiera, no moze ciut mocniejsza
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika sosnowe deski sa b. ładne, pachnące i cieplutkie, robia klimat...
jednak jak sobie pomysle,ze mój eks miał takie w swoim poprzednim mieszkaniu i mu je osobiście na kolanach 4 razy lakierem malowałam to az mnie skręca bo raczej nie zasłużył na takie poświecenie z mojej strony
Natalio co sie dzieje,ze Cie nie ma?
Aniu no fakt-niby tanio ale rzeczywiscie malo fot
to mówisz,ze teraz musisz naprawde pracować??? no przytulam biedaczko na odległość buahahahahahah
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i jakie macie ogrzewanie jesli moge spytac?
jezuuu musze znalezc rachunki jakies z TP.S.A bo mam juz inny net i jest promocja,ze jak przedstawie fakture od innego operatora(co oznacza potwierdzenie,ze przeszłam od konkurencji)to półroku nic nie płace za internet
a ja mam taki bajzel,ze hej w papierach
strasznie mi sie podoba ta piosenka na mini mini: "a ty nawet nie wiesz, a ty nawet nie wiesz jak baaaaardzo cie kocham" o królikach taka bajka
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko zaraz Ci odpiszę tylko sobie kawusie zaleję
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dlaczego sama zaciągałaś te deski? My mieliśmy cyklinę od razu z lakierowaniem 3 krotnym a czemu Ty 4 razy? 2-3 razy spokojnie wystarczy
Różyczko mamy jeden licznik. Wiem że to nie sprawiedliwe ale jak przyjdzie rachunek to płacimy go dzieląc na 3 mieszkania czyli my, rodzice i babcia.
A ogrzewanie mamy chyba centralne, nie wiem normalnie w piecu się pali wieczorami lub jak jest -20 to i w ciągu dnia do tych -10 jest ciepło w domu bez palenia, szczególnie u nas na górze.
Jak mnie plecy bolą