- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Niestety to raczej problem psychiki i chyba takiego buntu dziecka bo rodzice się rozwiedli i to dziecko wędruje od jednego do drugiego
Biedny ten chłopczyk Wcześniej pediatrzy nie kazali im się martwić, że wyrośnie z tego, żeby próbowali z innymi posiłkami wciąz a ten jak wyczuje inny smak to histeria, pluje, wymiotuje, no szok.
U mnie był to bułkę zagryzał. A tegn gośc mówi, że jak coś położą na bułke albo czymś posmarują to nie tknie już jakby to było niejadalne
Od pół roku intensywnie próbuja coś z tym zrobić bo plan mają wysłac go do przedszkola
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Masusko farbowałam po całosci czekoladowym wymieszanym z 3 róznych odcieni brązem bo to co sama utworzylam jakis czas temu sie wyplukiwało z tego poprzedniego blondu i to nierównomiernie niestety, ale teraz mam ladnie troche tez pocieniowalam
kurcze no to widzisz z tym telefonem ciagle mam cos, ja to w ogóle mogłabym bez niego funkcjonowac, ciagle gdzies mam wyciszony i rzucony, albo w kieszeni płaszcza, albo w torebce, mi to nie przeszkadza, ale ludzie sie wkurzają
ta pizza z przepisu, ktory dałaś jest ZAJEBISTA zrobilam z polowy porcji jedna, nie podpiekałam wczesniej tylko od razu na 8min wstawiłam i byla palce lizac-pieke zawsze z termoobiegiem wszystko, juz nigdy nie zamówie z pizzerii pizzy, zagniatanie trwalo chwilke, urosla w pare min, żadnego problemu z tym pysznym ciastem nie miałam, a jakie brzegi!mniaaam dzieki za przepis
Dziewczyny mi kolega zciaga filmy nie wiem z czego korzysta.
Nati jakby Ci to powiedziec....nie podpinaj sie pod moj romans bo to żałosne jest poprostu Kliczko wybral mnie (w mojej fantazji ) i nie mozesz tego przeżyć-taka jest smutna prawda
ten "Niemozliwe" jest ponoc zarabisty, daj znac jak obejrzysz, tez go zamówiłam na przysżly tydzien juz.
Ania mysle,ze masz racje z tym chlopcem, ma to podłoze emocjonalne
Moja Olif miala tak samo, do tej pory je potrawy tylko z kilku skladników(przez cale zycie z typowych dan obiadowych je tylko filet z kurczaka albo spagetti ale tylko z pomidorowym sosem bez mięsa, ona sama jest tym zmeczona no bo ile mozesz razy w tyg zjesc filet z kurczaka albo spagetti?? wiec bardzo czesto nie je w ogóle zadnych obiadów, tylko tosty czy kanapki
jest to cięzki temat dla rodziców, bo czlowiek strasznie sie martwi ale ja nauczylam sie z tym życ poprostu-nie było innej rady jak to zaakceptować
Teraz z kolei nie moge wyjsc z podziwu bo moja druga corka jest w ciaglym jedzeniu
Basba jaka Ty serdeczna jestes ja chcialam zebys sie przepisem podzieliła heheheh
super ta fotka jak tata gniecie mame nie moge sie napatrzeć
Martus bardzo mi przykro,ze synek tak ciezko znosi chorobe
i dzieki za zrozumienie tak sie czuje kazdego dnia i codziennie musze sie przekonywac,ze dam rade jeszcze pociagnąć choc troche
dzis w srodku nocy jak Bianka nie spała przez 1,5h i sie darła uciekajac z lózka i lunatykujac po pokoju juz naparwde myslałam,ze zamówie egzorcyste do domu chyba
Oposku Twoj syn (widzialam na blogu) ma tak zarąbiste włosy,ze zazdroszcze Mu bo sama bym takie chciała, wygląd anioła ma normalnie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborrku- ja tez mam fioletowo-biala lazienke a z włosami tak-robia uczennice/uczniowie (bo chlopakow tez mamy) a pomaga i zcina (wiadomo heheh) fryzjerka/pani opiekun praktyk czyli kolezanka moja
ja sie uczyłam jezdzic na nartach tak samo jak Antek Basby ale mnie ze sportów zimowych najbardziej kręci sauna
Oliwia moja znowu chora, taka grypa jakby... a cały zeszły tydzien leżała juz nie wiem co robić, ani kaszlu ani kataru, tylko goraczka i bóle całego ciała a dzis ma urodzinki i tak smutno troche,ze chora bo planowała imprezke
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
A ja robię 3 - bita, sałatke - własnego pomysłu - pod tytułem - wszystko co żółte, i piekę rogaliki! No bo ma sis tomka przyjechać z 14 ozdobnymi kurami!!!
No to teraz się chwalę
ZAZNACZAM ŻE NA ZDJĘCIACH NIE WIDAĆ PIĘKNEGO KOLORU PŁYTEK- JEST BARDZIEJ ZYWY - NO ALE NIEDA SIĘINACZEJ ZROBIĆ MOIM DZIADOWSKIM APARATEM:)
tu widać całokształt bałaganu jaki panuje u mnie w domku:) Aczkolwiek wnikliwe oko obserwatora zauważy kominek i w tle małą łazieneczkę hihi
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ceramikacolor.pl/pl/oferta/25x60/crypton/
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zdrówka dla Olo, teraz przy trj odwilży masakra jakaś z chorobami
byłam dzis u lekarza bo lykać śliny nie mogę normalnie, a ona ze nic nie widzi.. ze pewnie infekcja i mam orofar brac, mówie jej zez dycham, asz mnie ucho boli itp i cos mocniejszego bym chciała.. a ta pinda ... tak.. no pewnie moze morfinę.. więc się tak wkurw.. laski ze masakra.. na serio jestem ostatnia co biega do lekarza ze sobą a tu taka łosica.. wiec jej powiedziałam ze poproszę 3 dawki bo jeszcze mam dzieci w domu.... idiotka wiecie ze uwierzyła.. musiałam się tłumaczyć...
no nic kłądę się bo janko usnął.. maksi sie zbiera do spania, wiec godzinkę odpocznę ale zdycham niesamowici..
zapisała duomox .. zobaczymy...
Anka a ten maksa to amotax..
co polecasz......?? niech będzie ze ci zaufam w tej kwestii... choć sama juz nie wiem..bo jak infekcja to pewnie antybiotyk nie pomoże ale juz 4 dni mnie męczy gardło i nic...
hobborku łazienka super..zazdroszczę.. a Niuńka oczy na pół głowy ma
kurcze ale mnie wzięło na te zmiany w łazience o masakra tylko nie wiem czy brąz czy pomarańcz ..
a taki wzór wybrałam....
www.wikam.com.pl/pl/sklep/naklejki_dekor...lejka_kafelek_57.htm
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Harborrku łazienka śliczna.Faktycznie na tych Twoich zdjęciach kolor może nie jest szałowy ale w rzeczywistości musi być pięknie! A Ada jak malowana lala, śliczna Warunków porodowych normalnie zazdrościmy kurcze, z jednej strony bym chciała drugiego bejbisia ale się waham czy bym podołała...
Aniu jak chłopcy po nocy? Z tym niejedzeniem to u mnie podobnie z Igorem jest, żadnych nowości, nic. Je to samo w sumie co wtedy kiedy skończył roczek
Nati ja bym palnęła tej lekarce! Ona nic nie widzi a Ty z bólu się wykańczasz. Chociaż ja ostatnio miałam podobnie, biały nalot zrobił mi się na gardle a lekarka mi powiedziała że nic nie trzeba z tym robić tylko przeczekać i płukać naparkami domowej roboty...
Różyczko więc wszystkiego najlepszego Twojej pierworodnej
A teraz o nas. Igor dziś już o niebo lepiej, nie smarcze w ogóle, nie wiem czy to zasługa kropelek, bo dawałam Mu Oxalin, czy po prostu już się katar skończył. W nocy spał w miarę. Ale pojawił się kolejny problem, od wczoraj wypił łącznie tylko 260mleka i dziś tylko 30ml. Zaczyna chodzić i się potykać, podejrzewam że jest tak osłabiony że już Mu ciężko chodzić, chociaż humor Mu dopisuje. Nie wiem co robić. Aaa i dziś idziemy na urodziny tego Oskara, nie chce mi się i zrobiłam dziś dobry uczynek, pojechałam dla teścia po leki do apteki, pierwszy raz "nowym, używanym" samochodem
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
A ja spałam dziś do 11.30 i dostałam śniadanie do łóżka i jestem jeszcze w piżamie i się nie chwalę
Gut morgeeeeeen
Dzieciaki super się czują, ani temp, ani dziwnych kupek, więc weekend zapowiada się szałowo i może nawet na chwilę ubierzemy się w kalosze i na space
Hoborku ale będziesz mieć cuuuuudnie a jaka Adusia słodka
Rose to przekichane z takim jedzeniem Sto lat i zdrówka dla Olif
Dorotas przypomniało mi się Twoje pytanie, dla mnie takie drapanie to nie jest normalne u dziecka
Nati tam jest tylko amoksycylina to słabiutko jak na taki kawał .... jak Ty Ja brałam Augmentin bo tam amoxycylina + kwas klwaulanowy, więc silniejsze.
Ale lekarze to na prawdę niektórzy są beznadziejni
Co do morfiny to mi zostało w lecznicy jeszcze 1 opakowanie 10amp jakby coś
Martuś dobrze, że Igorek trochę lepiej a on będzie miał siłę na te urodzinki?
Pewnie osłabiony jest jeszcze, bidulek.
Rozmowa z T:
Ja- Widziałeś jakiego kwiatka dostałąm (śliczny hiacynt w doniczce)
T- Od kogo???!!!
Ja-Od szefowej
T- Jasne!!! Gadaj lepiej z kim noc spędziłaś i od kogo masz kwiatek????
Ja- no serio, szefowa mi dała i jeszcze odśpiewali mi w pracy spóźnione sto lat
(bo kol w pracy miała urodziny i jej składaliśmy życzenia i im się przypomniało, że w moje urodzinki taki ruch był, że tylko na szybko mi składali życzenia a nawet nie śpiewali mi sto tal, więc wczoraj nadrobili Moja mina musiała być bezcenna )
Tomi mi nie wierzy i chce dzwonić do szefowej
Miłego weekendu
- martus0707
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Stary pimpek juz wstał..zaraz pewnie młody się obudzi.. trzeba sie brać za obiadek po Tomuś za 15 min w poznaniu....
mam nadzieję, ze jest tak stęskniony , ze nie weźmie do siebie tych drobnych zakupów garderobianych i planów z łazienką... jakby was Hobborku i Masusko uszy swędziały to zwaliłam na Was plany łazienkowe...
Martus, Anka ekstra ze dzieciaki lepiej....
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i wiesz co?
masz racje- fantazjowanie o Kliczce jest załosne.
Dlatego postanowiłam wziac sprawy w swoje ręce i dzwonie do niego a co mi tam
a tak serio- chrzanie wszystkich facetów tego świata!!!!!!!!
Spałam 3h wlasnie i czuje sie jak pijana
Hoborr a czy Wy wg tego projektu robiliście calą łazienkę? z ta wanna i umywalkami?
naprawde bardzo ładna łazieneczka bo ja kocham fiolet